Dora 2011.
+44
markec2408
ESCbigFan
Lucas
Sammi
PrincessCaro
švarckopf
Zagreb16
misterdoublem
lioness1985
strajker
Ajdin
kaat
Steffan
Goxy
Mara
tomas
HaYrOLa
Jasmin
Mr.bobo
The Đole
Lunke
Tinchey
ataše
Leo
tomysunfun
Velvet
mujo
Andrej87
Silvia
Tam
Fonsi
Vinky
Cvjećko
Ighor
Kruno
sandy
Misfit
asteroid
Duje
Veronica
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Marijo
Pauly D
48 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 20 / 44.
Stranica 20 / 44. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Re: Dora 2011.
Kruno!! je napisao/la:Znači finale :
Žiga vs. Jacques[/i][/font]
Ne mora znacit! Ne gubimo nadu!
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
od ovih koji su dosad prošli dalje,moji favoriti su Tina,Sabrina i Doris.
kaat- Broj postova : 9
Mene boli briga za ove izvođačiće, mene pjesme zanimaju.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
escboy1997 je napisao/la:ja ne mogu vjerovat da smo mi toliko glupi da možda pošaljemo Žigu
neka on pjeva na seoskim zabavama ali nije za eurosong,
...ja se isto križam... to će biti ko debakl Srbije s ''moja cipela'' ...
Swedish Hero je napisao/la:
Nazaret je jedno 1 000 puta bolja od You are the one, you're my number one itd..
...ok, sad slobodno reci da se šališ...
Na komentare o Žigi
Vladan je napisao/la:Oduzmite babama mobilne telefone!
... ...komentar mjeseca...
Zadnja promjena: Mr.bobo; 31.01.11 1:56; ukupno mijenjano 2 put/a.
Mr.bobo- Broj postova : 165
>>Been<< je napisao/la:OK, ovako ćemo ! Ili ćete se vi svi lijepo preseliti na PP i komentirati druge forumaše ili ćemo početi sa šokovima ! Tema je dora, a ne nečiji odnosi s nekim !
I da se razumijemo, nacionalističko vrijeđanje 2 šoka !
...zakaj je to onda još na forumu... ajde briši to sve i podjeli warnove...
...zar bas svud moram naletit na gluposti... ?
Mr.bobo- Broj postova : 165
Mr.bobo je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:OK, ovako ćemo ! Ili ćete se vi svi lijepo preseliti na PP i komentirati druge forumaše ili ćemo početi sa šokovima ! Tema je dora, a ne nečiji odnosi s nekim !
I da se razumijemo, nacionalističko vrijeđanje 2 šoka !
...zakaj je to onda još na forumu... ajde briši to sve i podjeli warnove...
...zar bas svud moram naletit na gluposti... ?
Sve je riješeno.. Nastavite o Dori
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Mr.bobo je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:
Nazaret je jedno 1 000 puta bolja od You are the one, you're my number one itd..
Ni slučajno, meni je bar My Number One .
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Swedish Hero je napisao/la:Mr.bobo je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:
pa da my number one je prosječna pop pjesma,..cajketina
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Mr.bobo je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:
ako je pop, onda nije cajka, a originalna etno muzika će uvijek dobro prolaziti na esc-u : )
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Veronica je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Mr.bobo je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:
ako je pop, onda nije cajka, a originalna etno muzika će uvijek dobro prolaziti na esc-u : )
sorry ali meni su sve te grčke "pop" pjesme cajke,zaboravih gore napisati prosječna grčka pop pjesma
ono lani necu ni komentirati
Veronica- administrator
sandy je napisao/la:Veronica je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Mr.bobo je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:
ovo što danas na tu foru šalju nije orginalno, npr. Moja štikla i Opa
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:sandy je napisao/la:Veronica je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Mr.bobo je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:
obe pjesme su sa originalnom muzikom, najbolje da sad svi šalju britanski pop, imitacije Rihanne, Lily Allen i šta ja znam koga
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Tinchey je napisao/la:sandy je napisao/la:Veronica je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Mr.bobo je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:
obe pjesme su sa originalnom muzikom, najbolje da sad svi šalju britanski pop, imitacije Rihanne, Lily Allen i šta ja znam koga
mene je moja štikla užasavjuće podsječala na number one iz nekog razloga, a više mi je dosta etno zvuka u pjesmama
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Tinchey je napisao/la:sandy je napisao/la:Veronica je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Mr.bobo je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:
šta se mene tiče može bolje kopirati ono provjereno,kvalitetno i ono što valja,nego da slušam nekakve gluposti OPA!!
Veronica- administrator
Tinchey, Štikla jest pokušaj imitiranja Helene, po svemu, ali ovo je Balkan, ja etno obožavam i balade i brze pjesme ako je tekst dobar
Da je Franko išao prošle godine na esc prošao bi puno bolje od pop baladice koja se po ničem ne izdvaja
p.s Veronica to je tvoj ukus, npr. Britanci Grcima daju 12- tice stalno
Da je Franko išao prošle godine na esc prošao bi puno bolje od pop baladice koja se po ničem ne izdvaja
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Tinchey, Štikla jest pokušaj imitiranja Helene, po svemu, ali ovo je Balkan, ja etno obožavam i balade i brze pjesme ako je tekst dobar
etno je razuman u okviru kada se ne mješa s popom i electropopom, ali balade su mi još gore tako da...polovično se slažem s tobom
Kontinent Helia
Ovog tjedna tročlani žiri DORE 2011 čine legenda hrvatske glazbe Tereza Kesovija, sudionica Eurosonga Maja Blagdan i Hari Varešanović. Nekadašnji frontmen tinejdžerske senzacije Hari Mata Hari iza sebe, pored duge i bogate karijere, ima i zavidno iskustvo sudjelovanja u natjecanjima za Eurosong. U bivšoj Jugoslaviji je na izborima sudjelovao dva puta, 1999. pobjeđuje u bosansko-hercegovačkom natjecanju, ali biva i diskvalificiran, da bi napokon 2006. godine s Lejlom u Ateni osvojio izvrsno treće mjesto.
- Ovakva natjecanja su prestižna stvar jer je svima posebna čast predstavljati svoju zemlju. Ma što vam tko rekao, upravo zbog te činjenice – da ćete predstavljati svoju zemlju na velikoj, europskoj sceni – ovakvo natjecanje ima posebnu čar za pjevače, kaže Varešanović kojega uz njegovo sudjelovanje na Eurosongu u Ateni vežu lijepe uspomene. Kao prvo – do scene europske scene izbora za pjesmu Eurovizije stigao je iz četvrtog pokušaja, a kao drugo – s Lejlom je osvojio izuzetno treće mjesto.
- Malo je stvari s kojima možete usporediti nastup na Eurosongu. To je mnogo, mnogo emotivniji događaj nego li, recimo, promocija albuma… Ja sam na Eurosongu nastupio kao već iskusan, etabliran glazbenik, pa mi je svejedno to bio poseban doživljaj i izuzetna čast, opisuje Varešanović svoja iskustva iz Atene. Uoči subotnjeg dolaska u Zagreb i gostovanja na DORI 2011, Varešanović je dodao i kako mu je novi koncept Dore zanimljiv.
- HRT je odavno u vrhu regionalnih javnih televizija, a tako je i s Dorom koja svoju kvalitetu i prestiž vuče još od vremena Ksenije Urličić. Pored te tradicije, moram priznati, sviđaju mi se i inovacije koje je HRT unio ove godine, zaključuje Hari.
- Ovakva natjecanja su prestižna stvar jer je svima posebna čast predstavljati svoju zemlju. Ma što vam tko rekao, upravo zbog te činjenice – da ćete predstavljati svoju zemlju na velikoj, europskoj sceni – ovakvo natjecanje ima posebnu čar za pjevače, kaže Varešanović kojega uz njegovo sudjelovanje na Eurosongu u Ateni vežu lijepe uspomene. Kao prvo – do scene europske scene izbora za pjesmu Eurovizije stigao je iz četvrtog pokušaja, a kao drugo – s Lejlom je osvojio izuzetno treće mjesto.
- Malo je stvari s kojima možete usporediti nastup na Eurosongu. To je mnogo, mnogo emotivniji događaj nego li, recimo, promocija albuma… Ja sam na Eurosongu nastupio kao već iskusan, etabliran glazbenik, pa mi je svejedno to bio poseban doživljaj i izuzetna čast, opisuje Varešanović svoja iskustva iz Atene. Uoči subotnjeg dolaska u Zagreb i gostovanja na DORI 2011, Varešanović je dodao i kako mu je novi koncept Dore zanimljiv.
- HRT je odavno u vrhu regionalnih javnih televizija, a tako je i s Dorom koja svoju kvalitetu i prestiž vuče još od vremena Ksenije Urličić. Pored te tradicije, moram priznati, sviđaju mi se i inovacije koje je HRT unio ove godine, zaključuje Hari.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Super.. Svake sedmice sve bolji i bolji žiri.. Tereza kraljica, Maja i Hari u svoje vrijeme razvalili Eurosong
Jel sad ovog tjedna idu opet oni iz prve emisije ili će ih pomiješati ?
Jel sad ovog tjedna idu opet oni iz prve emisije ili će ih pomiješati ?
>>Been<<- moderator
Miješano, 6 + 6 iz svake
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Tina Vukov će pjevat ovu savršenuu pjesmuu
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
U sljedećoj emisiji navijam za Jacquesa (Right Here Waiting).
Kontinent Helia
I nisu najbolje pjesme odabrane za ovaj tjedan. Odnosno, nisu baš po mom ukusu
>>Been<<- moderator
Meni su ovo do sada možda i najbolje pjesme
Koliko će ih sutra ispast? Zaboravio
Koliko će ih sutra ispast? Zaboravio
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Čini mi se da nekima namjerno daju bezveze pjesme.
Kontinent Helia
Stranica 20 / 44. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Similar topics
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 20 / 44.