Tema za svađanje, rasprave ...
+10
Misfit
Veronica
Mara
^.^ Swedish Hero
Marijo
Leo
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Pauly D
14 posters
Stranica 4 / 5.
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tema za svađanje, rasprave ...
Gleek je napisao/la:Dobre pjesme ne moraju bit kvalitetne.>>Been<< je napisao/la:
Ja se ne bih složio... U periodu od 2000 do danas, postoje 13-14 dobrih stranih pjesama... Domaće pjesme ne samo da su dobre, već su za razliku od stranih nabrajanja tipa : "Rama oma ma la la ga ga" ili "ela ela ela ela" i da ne nabrajam dalje, kvalitetne !
možda ne moraju tebi...
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Pa da, nekom je pjesma dobra subjektivno.>>Been<< je napisao/la:Gleek je napisao/la:
Dobre pjesme ne moraju bit kvalitetne.
možda ne moraju tebi...
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Nemojte da ja zinem i da kažem neke stvari... Čak i dok mi treba 20 minuta da otvori jednu stranicu na ovom kompu. A kada mi prekipi način glasanja pojedinih zemalja, znajte da je nekome od vas došao kraj. Sam ću se pobrinuti za to.
Gost- Gost
Lol.Vladan je napisao/la:Nemojte da ja zinem i da kažem neke stvari... Čak i dok mi treba 20 minuta da otvori jednu stranicu na ovom kompu. A kada mi prekipi način glasanja pojedinih zemalja, znajte da je nekome od vas došao kraj. Sam ću se pobrinuti za to.
I da se ne bi krivo shvatio, ne smijem se prijetnji nego sam upravo zamislio nekog kako to govori,tipa Blair Waldorf ili Donu Barbaru.
Kontinent Helia
Vladan je napisao/la:Nemojte da ja zinem i da kažem neke stvari... Čak i dok mi treba 20 minuta da otvori jednu stranicu na ovom kompu. A kada mi prekipi način glasanja pojedinih zemalja,znajte da je nekome od vas došao kraj. Sam ću se pobrinuti za to.
I mean please...
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Vladan je napisao/la:Nemojte da ja zinem i da kažem neke stvari... Čak i dok mi treba 20 minuta da otvori jednu stranicu na ovom kompu. A kada mi prekipi način glasanja pojedinih zemalja, znajte da je nekome od vas došao kraj. Sam ću se pobrinuti za to.
No comment
Kruno!! je napisao/la:Vladan je napisao/la:Nemojte da ja zinem i da kažem neke stvari... Čak i dok mi treba 20 minuta da otvori jednu stranicu na ovom kompu. A kada mi prekipi način glasanja pojedinih zemalja, znajte da je nekome od vas došao kraj. Sam ću se pobrinuti za to.
No comment
me neither
Veronica- administrator
Doña Bárbara je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:
No comment
me neither
Vladan je napisao/la:Nemojte da ja zinem i da kažem neke stvari... Čak i dok mi treba 20 minuta da otvori jednu stranicu na ovom kompu. A kada mi prekipi način glasanja pojedinih zemalja, znajte da je nekome od vas došao kraj. Sam ću se pobrinuti za to.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Doña Bárbara je napisao/la:Vladan je napisao/la:Nemojte da ja zinem i da kažem neke stvari... Čak i dok mi treba 20 minuta da otvori jednu stranicu na ovom kompu. A kada mi prekipi način glasanja pojedinih zemalja,znajte da je nekome od vas došao kraj. Sam ću se pobrinuti za to.
I mean please...
MSN zna sve. Kao i Fejsbuk! :-D
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Doña Bárbara je napisao/la:
I mean please...
MSN zna sve. Kao i Fejsbuk! :-D
Hehe,kako to misliš?
Mene je grozno i kad neko govori o poštenju, a i sam zna da par puta nije bio pošten. -.-
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Janko, ne pali vatru
Hoću namjerno.
Kontinent Helia
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Janko, ne pali vatru
Hoću namjerno.
hehe
Kruno!! je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:
Hoću namjerno.
hehe
Čekam komentare ostatka foruma.
Kontinent Helia
Obavijest:
Kakve komentare?
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:Kakve komentare?
Hoću da vodimo kakvu raspravu, postalo dosadnooo
Kontinent Helia
Obavijest:
Izmisli neku drugu temu, ovu smo već par puta bili prežvakali
Kontinent Helia
Gleek je napisao/la:Izmisli neku drugu temu, ovu smo već par puta bili prežvakali
Evo, upravo razmišljam, mada smatram da nije sve rečeno na ovu.
Kontinent Helia
Obavijest:
Ova tema je vec zastarela.
Kontinent Helia
Obavijest:
Ne vidim da je zabranjeno raspravljat u temi predviđenoj za to. Naravno, pričam o konstruktivnoj raspravi, bez vrijeđanja i ostalogWaka_Waka je napisao/la:Gleek je napisao/la:Izmisli neku drugu temu, ovu smo već par puta bili prežvakali
Kontinent Helia
Gleek je napisao/la:Ne vidim da je zabranjeno raspravljat u temi predviđenoj za to. Naravno, pričam o konstruktivnoj raspravi, bez vrijeđanja i ostalogWaka_Waka je napisao/la:
Kontinent Helia
Obavijest:
Gleek je napisao/la:Izmisli neku drugu temu, ovu smo već par puta bili prežvakali
dddd
tako je...to što ti janko ne glasuješ pošteno,ne znači da svi tako glasujemo,kao da ja ne znam da mi daješ manje il nimalo zbog liste uspješnosti,nisu to moji zaključci vec sam to čula,tako nemoj o nečemu gdje se sam mozes opeći
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Gleek je napisao/la:Izmisli neku drugu temu, ovu smo već par puta bili prežvakali
dddd
tako je...to što ti janko ne glasuješ pošteno,ne znači da svi tako glasujemo,kao da ja ne znam da mi daješ manje il nimalo zbog liste uspješnosti,nisu to moji zaključci vec sam to čula,tako nemoj o nečemu gdje se sam mozes opeći
Nisam ja rekao da svi glasuju kako ne treba xD Eno, sam Dao 8 za Celinku, 8 za Commander... Dovoljno sam zreo da priznam svoje greške, za razliku od 'nekih'.
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 4 / 5.