Finale
+12
Leo
esc_ROSS
Jasmin
Goxy
madagaskar40
alien
HaYrOLa
Veronica
asteroid
>>Been<<
frozen
Tinchey
16 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 8 / 12.
Stranica 8 / 12. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Finale
Tinchey je napisao/la:Nemam šta dodati na sve ove komentare osim...
S obzirom da na takvim portalima sede neispunjeni ljudi puni mrznje koji nisu zadovoljni sobom i cekaju da nekog ocrne svojim komentarom nista neobicno
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
To sam samo htio pokazati kakva je generalna ocjena većine ljudi prema pobjedničkoj pjesmi. Dakle, za većinu - neprihvatljivo.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ma većina sveta generalno se izbljuvala na svim svetskim portalima , posebo u Evropi .. odmah su bacili rigoleto po svemu ... to smo imali prilke da čitamo od prošle noći .. ..i ta se činjenica ne može promeniti ..a gay lobi može od jutra do suta da hvali svoju konciticu , to ništa ne menja na stvari ..
Evropa se osramotila, tačnije jedan deo Evrope i to onako do kraja..ESC se unizio kao festival i definitivno je na silaznoj putanji, nepovratno!
Koncita tu kao lik nije ni bitna..sporedno potpuno... njemu sve privatno nek je sa srećom..
Evropa se osramotila, tačnije jedan deo Evrope i to onako do kraja..ESC se unizio kao festival i definitivno je na silaznoj putanji, nepovratno!
Koncita tu kao lik nije ni bitna..sporedno potpuno... njemu sve privatno nek je sa srećom..
esc_ROSS- Broj postova : 55
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:To sam samo htio pokazati kakva je generalna ocjena većine ljudi prema pobjedničkoj pjesmi. Dakle, za većinu - neprihvatljivo.
Nijedan komentar od kojih si naveo nije se odnosio na pjesmu.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
Nijedan komentar od kojih si naveo nije se odnosio na pjesmu.
Pa zato što ni Conchita nije dobila glasove na račun pjesme, već na račun brade.
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Pa zato što ni Conchita nije dobila glasove na račun pjesme, već na račun brade.
Ma daj, ajde... sad si stvarno izgubio bit. Mislim očito je koliko je dobar bio nastup.
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:
Hahahhaha :'D
Ovo sam vidio. :'D
Kontinent Helia
Poljska po televotingu 5. u finalu :O
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Gdje imaju ti rezultati ?
Na eurovision.tv su samo ovi po članu žirija, iz svake zemlje
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Gdje imaju ti rezultati ?
Imaš i na wikipediji već.
Kontinent Helia
Wikipedija...ne mogu vjerovat kako je Švicarska kod žirija slabo prošla.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Ne mogu ja to naći
ček tren
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Potencirati to da je Austrija pobedila samo uz pomoć LGBT glasova je krajnje smešno. Poljak Marćin Mrozinski je takođe gej pa ispušio u finalu, glavni pevač Friend in London je takođe gay pa Danska ne pobedi itd itd.
Ovo ima smisla koliko i činjenica da recimo Slovačka manjina u Srbiji direktno utiče na izbor predsednika Srbije i stanje u državnom Parlamentu.
Nezaboravimo šta su mnogi po inostranstvu pisali o našoj Mariji.. Kako je pobedila jer je lezbejka i jer su se bek vokalistkinje milovale i bile obučene u odela..
Ne sećam se da je nekome ovde to smetalo, odjednom je u Srbiji postala nacionalni heroj..
Ovo ima smisla koliko i činjenica da recimo Slovačka manjina u Srbiji direktno utiče na izbor predsednika Srbije i stanje u državnom Parlamentu.
Nezaboravimo šta su mnogi po inostranstvu pisali o našoj Mariji.. Kako je pobedila jer je lezbejka i jer su se bek vokalistkinje milovale i bile obučene u odela..
Ne sećam se da je nekome ovde to smetalo, odjednom je u Srbiji postala nacionalni heroj..
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Jeste vi primjetili da puno puta zemlja koja završi kao 13. u polufinalu ima 33 boda. o.O Ja znam bar jedno 4,5 slucajeva
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
istina je goxy. i ja to primjetio.. nego meni je najviše drago što je danska organizirala fantastičan show, podigla ljestvicu više i cijeli show mi je bio kaoo nekakav party, tulum, koncert.. kad se sjetimo samo one moskve mrtvila ili recimo azerbajdžana.. gdje si čuo pljesak jedva a nigdje publike za vidjeti.. a ovdje stalno veselica. vrištanje, pjevanje sa sannom, pljeskanje austriji tijekom cijelog nastupa, snimanje publike stalno.. kamera u publici tijekom pjesama.. izvanredno...
Kontinent Helia
Obavijest:
Slazem se...ovo je bilo bas nekako obiteljski (y)
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
idem u beč lalalala ako tko od forumaša bude išao neka se javi
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:Potencirati to da je Austrija pobedila samo uz pomoć LGBT glasova je krajnje smešno. Poljak Marćin Mrozinski je takođe gej pa ispušio u finalu, glavni pevač Friend in London je takođe gay pa Danska ne pobedi itd itd.
Neupredivo.
Conchita je svoje opredjeljenje koristila kao imidž.
Da nema brade, ni pola bodova ne bi dobila.
>>Been<<- moderator
Stranica 8 / 12. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 8 / 12.