London 2012(2)
+13
Bilby
Leo
ballbreaker
Nymeria
Pauly D
HaYrOLa
Lunke
Mara
Jasmin
frozen
Kruno
Tinchey
Goxy
17 posters
Stranica 10 / 10.
Stranica 10 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: London 2012(2)
i ako se gleda po nekoj posebnoj formuli (broj stanovnika bla bla) smo u top 3 na svijetu!Kruno je napisao/la:I 12. smo europska zemlja u poretku
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:i ako se gleda po nekoj posebnoj formuli (broj stanovnika bla bla) smo u top 3 na svijetu!
BRAVO!
ako se gledaju samo zlatne medalje onda smo 7. u svijetu evo baš su napravili listuKruno je napisao/la:
BRAVO!
Hrvatska je na službenoj ljestvici Olimpijskih igara u Londonu s osvojene tri zlatne, jednom srebrnom i dvije brončane medalje zauzela 26. mjesto.
No, na onoj Državnog zavoda za statistiku Novog Zelanda Hrvatska je s tri zlata, koja su osvojili Sandra Perković, Giovanni Cernogoraz i vaterpolisti, na sedmom mjestu jer je osvojila prosječno 0.68 zlatnih medalja na milijun stanovnika.
Na toj je ljestvici prvo mjesto osvojila Grenada (9,57 zlata na milijun stanovnika), drugi su Bahami (2.92 zlata na milijun stanovnika), a treća Jamajka (1.46).
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:ako se gledaju samo zlatne medalje onda smo 7. u svijetu evo baš su napravili listu
Hrvatska je na službenoj ljestvici Olimpijskih igara u Londonu s osvojene tri zlatne, jednom srebrnom i dvije brončane medalje zauzela 26. mjesto.
No, na onoj Državnog zavoda za statistiku Novog Zelanda Hrvatska je s tri zlata, koja su osvojili Sandra Perković, Giovanni Cernogoraz i vaterpolisti, na sedmom mjestu jer je osvojila prosječno 0.68 zlatnih medalja na milijun stanovnika.
Na toj je ljestvici prvo mjesto osvojila Grenada (9,57 zlata na milijun stanovnika), drugi su Bahami (2.92 zlata na milijun stanovnika), a treća Jamajka (1.46).
Ma najbolji smo, najpametniji , najljepši, najmarljiviji, najmirniji ma sve naj naj, vjerujem da ces me ti jos dopunit!
Jasmin- Broj postova : 5457
nepotrebno..sve si rekao nemam što za dodatiJasmin je napisao/la:
Ma najbolji smo, najpametniji , najljepši, najmarljiviji, najmirniji ma sve naj naj, vjerujem da ces me ti jos dopunit!
Kontinent Helia
Obavijest:
Mene zanimaju podaci Drzavnog zavoda za statistiku Zimbabvea, koji su njihovi podaci?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Mene zanimaju podaci Drzavnog zavoda za statistiku Zimbabvea, koji su njihovi podaci?
Oni su još u fazi prikupljana svih podataka, znaš kako je to u trećem svijetu.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
Oni su još u fazi prikupljana svih podataka, znaš kako je to u trećem svijetu.
Nema veze, strpljiva sam ja. Jedva cekam njihovu statisticku obradu uspeha zemalja na Olimpijadi - Odnos osvojenih medalja i kolicine padavina po metru kvadratnom!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
http://www.kurir-info.rs/budale-na-tviteru-ne-znaju-ni-sport-ni-istoriju-clanak-365962
Procitajte ove bisere ja umirem od smeha
Procitajte ove bisere ja umirem od smeha
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Ako milsite da je gotovo, varate se.. Pocinju nam jos neke olimpijske igre! Uskoro pocinju ParaOlimpijske igre u Londonu od 29.08.-09.09.2012.!
mm1991sthr- Broj postova : 310
Lud zbunjen normalan
Kontinent Helia
Obavijest:
Kako to da nisi ispunio normu za ParaOlimpijadu?
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Bebi je napisao/la:Kako to da nisi ispunio normu za ParaOlimpijadu?
hahahhhahahah Bebi ljubim te u čelo za ovo, hahah pao sam skoro sa stolice
Jasmin- Broj postova : 5457
Bebi je napisao/la:Kako to da nisi ispunio normu za ParaOlimpijadu?
Pa ko kaze da nije.Mozda nam govori jer ce da ucestvuje
Kontinent Helia
Obavijest:
Na prvim ovogodisnjim olimpijskim igrama smo osvojili malo medalja! Slabo, trebali su nasi sportasi dotijednu skupiti.. Ja sam milslio da cemo dotijednu skupiti! No mozdja zato na ParaOlimpijskim igrama osvojimo dotijednu medalju! Idemo do pobjede! Samo hrabro naprid! Mi smo uz Vas! Ajmo Hrvatska! Sretno i sve najbolje Hrvatska!
Šta znači "dotijednu" ?
Kontinent Helia
Je si li cuo Leo, Bebi ti kaze poslije tvoga posta: "Kako to da nisi ispunio normu za ParaOlimpijadu?" Eh, tribal si ti to ispuniti.. Bas steta!
Leo tribal si to ispuniti, tako mi je zaj sto nisi.. Jadnicak moj! Sve bi napravio za tebe!
Jesam li ja prvi kome se mm1991sthr obratio
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:Jesam li ja prvi kome se mm1991sthr obratio
Ti si privilegovan, sad ti zavidim!
Kontinent Helia
Stranica 10 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» London 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» EURO 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» So you think you can dance 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» EURO 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» So you think you can dance 2012
Stranica 10 / 10.