London 2012(2)
+13
Bilby
Leo
ballbreaker
Nymeria
Pauly D
HaYrOLa
Lunke
Mara
Jasmin
frozen
Kruno
Tinchey
Goxy
17 posters
Stranica 5 / 10.
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: London 2012(2)
Rudisa je kralj Svaka cast ovom momku
Kaki me je razocarao
Kaki me je razocarao
Lunke- Broj postova : 9635
Opet se Bolt zajebava sa protivnicima i osvaja zlato ahahahahahhahaha
NAJVECI NA SVETU!!!
NAJVECI NA SVETU!!!
HAJDUK VODI PROTIV INTERA 2-0 U ITALIJI!!!! LOL BRAVO BILI TIĆI! u inat mamiću baš mi drago! inter je dobio u splitu 3-0
A SLAVEN BELUPO skoro srušio ATHLETIC BILBAO . pobijedili 2-1 ali nisu prošli jer su prvu izgubili 3-1...
A SLAVEN BELUPO skoro srušio ATHLETIC BILBAO . pobijedili 2-1 ali nisu prošli jer su prvu izgubili 3-1...
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:HAJDUK VODI PROTIV INTERA 2-0 U ITALIJI!!!! LOL BRAVO BILI TIĆI! u inat mamiću baš mi drago! inter je dobio u splitu 3-0
Ima li to ikakve veze sa Olimpijskim Igrama?
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
europska ligaBilby je napisao/la:
Ima li to ikakve veze sa Olimpijskim Igrama?
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:europska liga
Pa kakve veze ima Europska Liga sa OI?
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
ahahaha ovaj Croato je prso, raduje se za ispadanje Hajduka hahahahhaha Pa razbio Inter u Splitu i sad verovatno igra sa drugom postavom, sto je i logicno...a posto su italijani u pitanju ne bi me cudilo da su uplatili veliki novac na poraz Intera, sobzirom da je na splicane kvota bila bas lepa
E moj Kroato zasta se ti radujes, i to u pogresnoj temi, sobzirom da je tema sport u funkciji i dalje
E moj Kroato zasta se ti radujes, i to u pogresnoj temi, sobzirom da je tema sport u funkciji i dalje
Zadnja promjena: Lunke; 10.08.12 0:07; ukupno mijenjano 1 put.
Lunke je napisao/la:ahahaha ovaj Croato je prso, raduje se za ispadanje Hajduka hahahahhaha Pa razbio Inter u Splitu i sad verovatno igra sa drugom postavom, sto je i logicno...a posto su italijani u pitanju ne bi me cudilo da su uplatili veliki novac na poraz Intera, sobzirom da je na splicane kvota bila bas lepa
kad vec pricamo o nogometu neznam jesi gledao utakmicu ali hajduk je igrao bolje nego inter i do dosta bolja ali to za uplatu je moguce samo prije su to stavili igraci hajduka....................................
samo ponavljam ako si gledao utakmicu mogao si vidjeti da je hajduk bio puno bolji !
ballbreaker- Broj postova : 60
aaa fakat fulao hahahaa.. mislim da nije igrala 2. postavaLunke je napisao/la:ahahaha ovaj Croato je prso, raduje se za ispadanje Hajduka hahahahhaha Pa razbio Inter u Splitu i sad verovatno igra sa drugom postavom, sto je i logicno...a posto su italijani u pitanju ne bi me cudilo da su uplatili veliki novac na poraz Intera, sobzirom da je na splicane kvota bila bas lepa
Kontinent Helia
Obavijest:
Jel to Bolt na kraju usporio kad je video da pobedjuje? Jao on je moj covek iz snova
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:Jel to Bolt na kraju usporio kad je video da pobedjuje? Jao on je moj covek iz snova
Pa, usporio je, mislim da je bilo snage za novi svjetski rekord
Svaka mu čast, a i Blake je bio izvrstan
Bravo za Hajduk, i svaka čast Crnogorkama, prva medalja ako se ne varam
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Mara je napisao/la:Jel to Bolt na kraju usporio kad je video da pobedjuje? Jao on je moj covek iz snova
Ma kraljina se sprda sa citavim svetom Lepo ce na nekom mitingu da obori rekord gde ce uz to pasti i neko milionce, a ovde mu dosta i zlato
Amo rukometaši i vaterpolisti danas
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
jel netko gledao konjički sport dresuru danas? ja sam prvi put..čudo jedno.. smijurija i divljenje istovremeno...
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:jel netko gledao konjički sport dresuru danas? ja sam prvi put..čudo jedno.. smijurija i divljenje istovremeno...
Ja sam par puta gledao, ali zbog komentatorice i njenih reakcija.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
njoj je sve izvrsno..odlično izvrsno i onda kaže ah greška ali izvrsnoTinchey je napisao/la:
Ja sam par puta gledao, ali zbog komentatorice i njenih reakcija.
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:njoj je sve izvrsno..odlično izvrsno i onda kaže ah greška ali izvrsno
Jel imala napadaje smijeha: "HIHIHIHOHOHOHHEHEHE" ili kriknula "HIJOOOOOOOOOOOOOJ" na neku pogrešku.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Jel imala napadaje smijeha: "HIHIHIHOHOHOHHEHEHE" ili kriknula "HIJOOOOOOOOOOOOOJ" na neku pogrešku.
Kontinent Helia
Obavijest:
AJMO BARAKUDE!!!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:AJMO BARAKUDE!!!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
PALA CRNA GORA!
Bravo Hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HRVATSKA - CRNA GORA 7-5
nova medalja!
Bravo Hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HRVATSKA - CRNA GORA 7-5
nova medalja!
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» London 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» EURO 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» So you think you can dance 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» EURO 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» So you think you can dance 2012
Stranica 5 / 10.