Destination Malmö!
+25
Vinky
StRes92
Marijo
>>Been<<
Lunke
alien
Vanila_Atlantis
Steffan
Angela53
Leo
^.^ Swedish Hero
Goxy
HaYrOLa
Bebi
Jasmin
Tinchey
SiXo
frozen
Davidd53
Bilby
mm1991sthr
ESCbigFan
marinkooo
strajker
Pauly D
29 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Diskusije
Stranica 4 / 8.
Stranica 4 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Destination Malmö!
[quote="HaYrOLa"]
pa trebalo bi da svi budu jednaki, to je evropski festival, svih nas, a ne privatni. na kraj krajeva, participacije koje placaju sve zemlje je sasvim dovoljna za organizaciju jednog ESC-a. A i realno, neke zemlje su toliko doprinele toj Evroviziji u poslednjih 10-15 godina, a nisu BIG 5, tako da je to vise smesno da postoji. Italija je BIG 5, a nije ucestvovala vise od 10 godina, smesno...[/quote]
to je istina :S
Ali zasto onda placaju oni vise para kad je dovoljno od svih jednako da se ESC odrzi?
pa trebalo bi da svi budu jednaki, to je evropski festival, svih nas, a ne privatni. na kraj krajeva, participacije koje placaju sve zemlje je sasvim dovoljna za organizaciju jednog ESC-a. A i realno, neke zemlje su toliko doprinele toj Evroviziji u poslednjih 10-15 godina, a nisu BIG 5, tako da je to vise smesno da postoji. Italija je BIG 5, a nije ucestvovala vise od 10 godina, smesno...[/quote]
to je istina :S
Ali zasto onda placaju oni vise para kad je dovoljno od svih jednako da se ESC odrzi?
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ukoliko se ukine BIG 5, ESC bi mogao završiti kao JESC.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Ukoliko se ukine BIG 5, ESC bi mogao završiti kao JESC.
Pa to je realnost. Ali bolje i tako, nego ovako vestacki da se odrzava u zivotu. Kad sam bio mali, ESC je bio prestiz, danas je smejurija.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Da se i ja oglasim povodom ove teme..
Ovako, što se BiH tiče, iako sam isprva bio pomalo razočaran, ja sam, kad se sve sabere i oduzme, možda čak i zadovoljan što ćemo malo "odmoriti" od Eurosonga. Zašto ?! Prvo, zato što nam je zabavna muzička scena ograničena na deset kvalitetnih izvođača i njihove stalne rotacije zbog čega se stječe dojam kako je Eurosong privatni projekat Harija Varešanovića, Dine Merlina, Regine i sličnih. Drugo, ako već nemamo para (a kao nemamo ih), bolje je lijepo odustati nego se brukati, kasapiti nastup, ili zbrljati kakvu god pjesmicu samo da se učestvuje. Eurosonga se u BHRT-u dokopala minorna grupacija vrlo diskutabilnih persona, pa na šta će sve izaći, ostaje nam da se vidimo.
Kad je riječ o Turskoj - iskreno, nisam očekivao da će odustati. Prvo, Turci vole pokazati raskoš svoje kulture i tradicije, pa im je Eurosong mogao poslužiti, ali očito su mahinacije dostigle nivo kad ih više zemlje poput Turske ne mogu tolerisati. Kažu da odustaju jer je Eurosong postao predvidljiv i uvijek se zna ko će pobijediti nekoliko dana pred takmičenje. Iskreno, mislim da je to očekviano. Jedini cilj EBU-a nije da pobijedi neko ko ima dobru stvar, već neko ko ima dovoljno stabilan budžet da iznese takmičenje, i još EBU-u donese koji milion zarade.
Odavno kažem - donesite EBU-u garanciju da imate 30 miliona eura za uložiti u Eurosong, i dobit ćete organizaciju, pa taman rikali na sceni.
Pozdrav.
Ovako, što se BiH tiče, iako sam isprva bio pomalo razočaran, ja sam, kad se sve sabere i oduzme, možda čak i zadovoljan što ćemo malo "odmoriti" od Eurosonga. Zašto ?! Prvo, zato što nam je zabavna muzička scena ograničena na deset kvalitetnih izvođača i njihove stalne rotacije zbog čega se stječe dojam kako je Eurosong privatni projekat Harija Varešanovića, Dine Merlina, Regine i sličnih. Drugo, ako već nemamo para (a kao nemamo ih), bolje je lijepo odustati nego se brukati, kasapiti nastup, ili zbrljati kakvu god pjesmicu samo da se učestvuje. Eurosonga se u BHRT-u dokopala minorna grupacija vrlo diskutabilnih persona, pa na šta će sve izaći, ostaje nam da se vidimo.
Kad je riječ o Turskoj - iskreno, nisam očekivao da će odustati. Prvo, Turci vole pokazati raskoš svoje kulture i tradicije, pa im je Eurosong mogao poslužiti, ali očito su mahinacije dostigle nivo kad ih više zemlje poput Turske ne mogu tolerisati. Kažu da odustaju jer je Eurosong postao predvidljiv i uvijek se zna ko će pobijediti nekoliko dana pred takmičenje. Iskreno, mislim da je to očekviano. Jedini cilj EBU-a nije da pobijedi neko ko ima dobru stvar, već neko ko ima dovoljno stabilan budžet da iznese takmičenje, i još EBU-u donese koji milion zarade.
Odavno kažem - donesite EBU-u garanciju da imate 30 miliona eura za uložiti u Eurosong, i dobit ćete organizaciju, pa taman rikali na sceni.
Pozdrav.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Iskreno, ja mislim da sve zemlje koje su odustale sa 2013. izdanja nisu odustale zbog novca. Tolika je gomila bespotrebnih promjena koje su Šveđani uveli,a nisu se pozabavili pitanjem Big5, žirija ili samih zemalja učesnica.
BHRT je skinuo obavještenje za javnost sa svoga sajta. Šta to treba da znači?
BHRT je skinuo obavještenje za javnost sa svoga sajta. Šta to treba da znači?
Guest- Gost
Face TV je, pored kompletne organizacije bosansko-hercegovačkog izbora za Eurosong 2013., koji bi bio prenošen na BHRT-u, spremna pomoći pri plaćanju 25.000 € koliko iznosi participacija Bosne i Hercegovine na Eurosongu.
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
A joj svi odustaju. Žao mi je Turske, falit će mi njihov melod
A BiH da i ne govorim, a i falit će nam bodovi njihovi hahha
A BiH da i ne govorim, a i falit će nam bodovi njihovi hahha
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
mozda preinace odluku u BHRT pod pritiskom , jer nece najbolje proci ni sto se tice glasa javnosti a jos manje u pogledu finansiranja od naredne godine.. Njih finansira i jedan i drugi entitet ....malo su se oni preigrali , pogotovo sada kad CG i SLO ipak idu na esc !
Razlog odustajanja i obrezlozenje koje je dato, cak i da je istinito ( a jeste delimicno), deluje kao farsa. Normalno je da nema love svake godine, nije to sve skupa jeftino...zato lepo ustrojiti to ako SWI i Belgiji , sve transparetno , svako zna kad organizuje , predstavljaju svi BIH i nema frke.
Ovako da BHRT glumi nezavisnu kucu , koja je BIH jako vazna , nece proci , vec od sledcece godine.Ceka ih ista neresena stvar i problemi.Probelm treba resavati odmah.
Da bi reci rekao i prigovorio da nema ponuda za finansiranje od drugih ( a vidimo da ima i novca i volje) i da je odluka takva kakva je , sve OK! Sve na mestu. Pa nije greda da se propusti godina , dve na escu , pa i vise. Medjutim stvari stoje nesto drugacije, ispasce nedvosmisleno da neki kadrovi u okviru BHRT koce predstavljanje BIH na escu samo zato sto RTRS ima vec dobar projekat za esc. Tako to ispada. I sami u BHRTu se uvlace u nesto sto ce ih skupo kostati opstanka u narednom periodu.
Razlog odustajanja i obrezlozenje koje je dato, cak i da je istinito ( a jeste delimicno), deluje kao farsa. Normalno je da nema love svake godine, nije to sve skupa jeftino...zato lepo ustrojiti to ako SWI i Belgiji , sve transparetno , svako zna kad organizuje , predstavljaju svi BIH i nema frke.
Ovako da BHRT glumi nezavisnu kucu , koja je BIH jako vazna , nece proci , vec od sledcece godine.Ceka ih ista neresena stvar i problemi.Probelm treba resavati odmah.
Da bi reci rekao i prigovorio da nema ponuda za finansiranje od drugih ( a vidimo da ima i novca i volje) i da je odluka takva kakva je , sve OK! Sve na mestu. Pa nije greda da se propusti godina , dve na escu , pa i vise. Medjutim stvari stoje nesto drugacije, ispasce nedvosmisleno da neki kadrovi u okviru BHRT koce predstavljanje BIH na escu samo zato sto RTRS ima vec dobar projekat za esc. Tako to ispada. I sami u BHRTu se uvlace u nesto sto ce ih skupo kostati opstanka u narednom periodu.
Vanila_Atlantis- Broj postova : 7
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cascada do pobjede u Njemačkoj
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Cascada u Njemačkoj
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Hoćuuu Cascaduuu na esc:D <3
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Who See ide na ESC za Crnu Goru sada bilo na dnevniku!
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
"Оля Полякова - Russian Style":https://www.youtube.com/watch?v=JMdoS6Ju_04&feature=share
"Alina Grosu - Let Go (Eurovision 2013, Ukraine)":https://www.youtube.com/watch?v=JMdoS6Ju_04&feature=share
RAZBIJA CURA... ,, ..SVAKA CAST!
VRH !
RAZBIJA CURA... ,, ..SVAKA CAST!
VRH !
Nisam ja još polsušala nijednu pjesmu:D Tek ću tamo krajem januara:D
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Breaking news...
Turska ce mozda ipak ucestvovati...
Vise informacija u toku dana...
StRes92- Broj postova : 649
StRes92 je napisao/la:Breaking news...
Nadam se da je istina
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Nadam se da je istina
Da istina je...
U pregovore sa EBU-om se cak ukljucio i turski premijer...
Ako se pregovori zavrse pozitivnim ishodom u narednih 10, 11 dana zdrebu ce se prikljuciti i ova zemlja...
Tooo Odlično:D
I nadam se da će učestivatt:D
I nadam se da će učestivatt:D
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja se nadam da ce ipak ucestvovati samo zato da ne bi bilo Eurovision 2014 - Baku...
Jer su prosle godine voditelji bili u fazonu , a ja za vreme njihovog izlaganja...
Jer su prosle godine voditelji bili u fazonu , a ja za vreme njihovog izlaganja...
meni bezveze pjesmaMarijo je napisao/la:http://soundcloud.com/cascadausa/cascada-glorious
cascada pobjeduje
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Za Beosong spremaju se pesme za dve Zvezde Granda, postoje i neke informacije da se sprema pesma za Saru Jo iz PGS-a. Takođe će konkurisati i bivši ušesnici Operacije Trijumf: OT Bend i Danijel Pavlović.
Neki od poznatih su potvrdili da su konkurisali za Beosong: Maja Nikolić, Romana, Ana Kokić, Maja Odžaklijevska.
Uskoro ćemo saznati pesme rešili su da ih objave pre samog Beosonga
Neki od poznatih su potvrdili da su konkurisali za Beosong: Maja Nikolić, Romana, Ana Kokić, Maja Odžaklijevska.
Uskoro ćemo saznati pesme rešili su da ih objave pre samog Beosonga
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Bebi je napisao/la:Neki od poznatih su potvrdili da su konkurisali za Beosong: Maja Nikolić, Romana, Ana Kokić, Maja Odžaklijevska.
Buljava krestalica, Propala kuvarica, Raspala babetina i Ana Kokic... Mogli su i neke vece zvezde da se prijave... Za sad najvise ocekujem od Ane...
Steffan- Broj postova : 1312
Na Beosong i Milica Majstorović
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Stranica 4 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Diskusije
Stranica 4 / 8.