Destination Malmö!
+25
Vinky
StRes92
Marijo
>>Been<<
Lunke
alien
Vanila_Atlantis
Steffan
Angela53
Leo
^.^ Swedish Hero
Goxy
HaYrOLa
Bebi
Jasmin
Tinchey
SiXo
frozen
Davidd53
Bilby
mm1991sthr
ESCbigFan
marinkooo
strajker
Pauly D
29 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Diskusije
Stranica 5 / 8.
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Destination Malmö!
Steffan je napisao/la:
Buljava krestalica, Propala kuvarica, Raspala babetina i Ana Kokic... Mogli su i neke vece zvezde da se prijave... Za sad najvise ocekujem od Ane...
Odžaklijevsku volim A Maju N. sa ludačkim sjajem u očima ne mogu da podnesem...Možda se i prijave veće zvezde, samo drže u tajnosti ili nisu kao ove gore pomenute da ranije najavljuju
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Bebi je napisao/la:
Odžaklijevsku volim A Maju N. sa ludačkim sjajem u očima ne mogu da podnesem...Možda se i prijave veće zvezde, samo drže u tajnosti ili nisu kao ove gore pomenute da ranije najavljuju
Ako ona ode ima da je sprdaju ko Letonku prosle godine xD
Steffan- Broj postova : 1312
Steffan je napisao/la:
Ako ona ode ima da je sprdaju ko Letonku prosle godine xD
Maja Nikolić ako ode ima sigurno da tamo napravi neki skandal, ono tipa pobije se sa predstavnicima Albanije ili izvređa Jevreje i bude optužena, na međunarodnom nivou, za antisemitizam xD
Kontinent Helia
Ja mislim da nece moci da ranije objavljuju pesme, tj pre prezentacije u jutarnjem programu i Beogradskoj hronici, kako je bilo dok je postojala Beovizija...
StRes92- Broj postova : 649
Hteo sam napisati u temi za Nemacku, ali kako jos nije otvorena, napisacu ovde da kada preostale tri pesme budu bile dostupne javnosti, mocice te procitati moj review istih na oikotimes-u...
Ako želiš, otvoriću.StRes92 je napisao/la:Hteo sam napisati u temi za Nemacku, ali kako jos nije otvorena, napisacu ovde da kada preostale tri pesme budu bile dostupne javnosti, mocice te procitati moj review istih na oikotimes-u...
Guest- Gost
Pa mislim da bi trebala da se otvori tema s obzirom da znamo sve učesnike i veci broj pesama...
Sorry, izgelda da je nisam video.
A hocu jos da kazem da mislim da je stvarno dobro po nas da posaljemo Eminu u Malmo, jer Turska ne ucestvuje, pa ce sigurno veliki broj glasova njihove dijaspore osim Azerima, doci i nama, jer je udata za Mustafu...
Ajmo Belgrade 2014
A hocu jos da kazem da mislim da je stvarno dobro po nas da posaljemo Eminu u Malmo, jer Turska ne ucestvuje, pa ce sigurno veliki broj glasova njihove dijaspore osim Azerima, doci i nama, jer je udata za Mustafu...
Ajmo Belgrade 2014
Emina Al ne verujem da ce se ona prijaviti ove godine.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Da je Tijanic pametan kao sto je g*** pa da posalje Eminu direktno sa "Da Mogu"... al jbg -.-
Steffan- Broj postova : 1312
Da...
U pravu ste obojica...
Prvo sto se ona sama nece prijaviti, a drugo sto se Tijanic u sve mesa, kao dijamant margarin...
I nervira me to sto je kao on banovao Karleusu sa javnog servisa...
A i ona da ode, pobeda zagarantovana...
Plus, Dunja Ilic je devojka sama rekla da ima extra pesmu i da sama zna da bi pobedila kada bi svojim fanovima rekla da glasaju u sto vecem broju, ali kaze da ne zeli takvu pobedu i da joj je zao onoga koji ove god ocigledno tako pobediti...
Btw, Mare je napisao pesmu za Saru, Mirnu i Nevenu koju ce izvesti zajedno i snimiće je i poslaće je do kraja nedelje na konkurs za Beosong...
U pravu ste obojica...
Prvo sto se ona sama nece prijaviti, a drugo sto se Tijanic u sve mesa, kao dijamant margarin...
I nervira me to sto je kao on banovao Karleusu sa javnog servisa...
A i ona da ode, pobeda zagarantovana...
Plus, Dunja Ilic je devojka sama rekla da ima extra pesmu i da sama zna da bi pobedila kada bi svojim fanovima rekla da glasaju u sto vecem broju, ali kaze da ne zeli takvu pobedu i da joj je zao onoga koji ove god ocigledno tako pobediti...
Btw, Mare je napisao pesmu za Saru, Mirnu i Nevenu koju ce izvesti zajedno i snimiće je i poslaće je do kraja nedelje na konkurs za Beosong...
Predivno je!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Uopšte mi se ne sviđa logo
Kontinent Helia
Trebali su stavit "We're like butterflies flying to the sun" :'D
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Men se čini kao da se sprdaju s eurovizijom. prvo ona stojeća mjesta, a logo mi podsjeća na dječju euroviziju.
a koji je slogan uopće?
a koji je slogan uopće?
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Iako su tvrdili da najvjerojatnije neće biti slogana jer je to isfurano, prošlo, bezveze, neoriginalno, kao slogan su stavili "WE ARE ONE".Oni_dolaze je napisao/la:Men se čini kao da se sprdaju s eurovizijom. prvo ona stojeća mjesta, a logo mi podsjeća na dječju euroviziju.
a koji je slogan uopće?
Guest- Gost
očekivao sam više od švedske.. ok je logo i sve to..ali pošto je njihova tv jedna od najbogatijih i najnaprednijih u europi očekivao sam punooo više...
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Dobra stvar je što će Kipar i Grčka biti u različitim polufinalima, što su sve ex-yu zemlje izuzev Makedonije u prvom polufinalu ( :evil:)...
Guest- Gost
Oho, Austrija je s nama u polufinalu pa možda navučemo koji bod i od nje za čuvenu Superklapu , također i od Italije, ipak su mediteran A mislim da su Rusija i Srbija već sad u velikoj prednosti
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
ma super smo dobili polufinale..ako ovi debosi na hrtu to ne iskoriste onda stvarno ... a brijem da će biti užas stvarOni_dolaze je napisao/la:Oho, Austrija je s nama u polufinalu pa možda navučemo koji bod i od nje za čuvenu Superklapu , također i od Italije, ipak su mediteran A mislim da su Rusija i Srbija već sad u velikoj prednosti
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ma Srbiji je upala kasika u med...
Austrija, Holandija, Svedska, pa mogu reci i Italija ( 5 i 6 poena 2011. i 2012.) plus ex-yu...
Pa cak smo i od Litvanije dobili poene na prethodna dva izdanja, a bice i neki poencic od bratske nam Rusije...
Definitivno borba za prvo mesto u PF ce biti izmedju Srbije i Rusije...
Austrija, Holandija, Svedska, pa mogu reci i Italija ( 5 i 6 poena 2011. i 2012.) plus ex-yu...
Pa cak smo i od Litvanije dobili poene na prethodna dva izdanja, a bice i neki poencic od bratske nam Rusije...
Definitivno borba za prvo mesto u PF ce biti izmedju Srbije i Rusije...
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Diskusije
Stranica 5 / 8.