Destination Malmö!
+25
Vinky
StRes92
Marijo
>>Been<<
Lunke
alien
Vanila_Atlantis
Steffan
Angela53
Leo
^.^ Swedish Hero
Goxy
HaYrOLa
Bebi
Jasmin
Tinchey
SiXo
frozen
Davidd53
Bilby
mm1991sthr
ESCbigFan
marinkooo
strajker
Pauly D
29 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Diskusije
Stranica 1 / 8.
Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Destination Malmö!
Odluka je pala: treći švedski grad po veličini Malmö ugostit će Eurosong 2013. Tako su završene sve spekulacije gdje sljedeće godine putujemo na najveće europsko glazbeno natjecanje i pripreme mogu početi.
Malmö Arena može primiti ukupno 15,500 gledatelja i bila je domaćin Eurosonga 1992. godine, kao i švedskog nacionalnog izbora Melodifestivalena, čime ima bogato iskustvo u organiziranju ovakvih festivala. Smještena je u južnom dijelu grada, u Hyllievångu, s dobrom povezanošću s centrom grada do kojeg treba vlakom 10 minuta. Grad se nalazi odmah preko puta danske prijestolnice Kopenhagena, u regiji Öresund, a povezuje ih prekrasan tunel pod morem i most. Blizina zračne luke “Kastrup” u Kopenhagenu, do koje treba gradskim prijevozom 15 minuta od arene, kao i prilika za dodatni smještaj u Kopenhagenu bili su glavni aduti Malmöa.
Švedska nacionalna televizija SVT navodi da je glavni razlog odustajanja od glavnog grada Stockholma Friends Arena koja je prevelika za domaćinstvo ovakvog natjecanja. Podsjetimo, dvorana može primiti 67.500 gledatelja.
Malmö Arena može primiti ukupno 15,500 gledatelja i bila je domaćin Eurosonga 1992. godine, kao i švedskog nacionalnog izbora Melodifestivalena, čime ima bogato iskustvo u organiziranju ovakvih festivala. Smještena je u južnom dijelu grada, u Hyllievångu, s dobrom povezanošću s centrom grada do kojeg treba vlakom 10 minuta. Grad se nalazi odmah preko puta danske prijestolnice Kopenhagena, u regiji Öresund, a povezuje ih prekrasan tunel pod morem i most. Blizina zračne luke “Kastrup” u Kopenhagenu, do koje treba gradskim prijevozom 15 minuta od arene, kao i prilika za dodatni smještaj u Kopenhagenu bili su glavni aduti Malmöa.
Švedska nacionalna televizija SVT navodi da je glavni razlog odustajanja od glavnog grada Stockholma Friends Arena koja je prevelika za domaćinstvo ovakvog natjecanja. Podsjetimo, dvorana može primiti 67.500 gledatelja.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Re: Destination Malmö!
Po meni skroz bezvezna odluka, očekivao sam Stockholm :/
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Dobra odluka. Samim tim što je manja arena u pitanju (jeste da će sada Melodifestivalen biti veći šou nego sama Evrovizija, mada kao da to do sada nije bilo) ne dovodi se u pitanje pobeda zemalja koje nemaju tolike kapacitete.
Gost- Gost
"If your interests include getting gang raped and shot to death, you'll find a lot of interesting things to do in Malmö."
Citat sa MSNa jedne iz švedske
Citat sa MSNa jedne iz švedske
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
Bitno je da se dobro organizuju, a to koji grad nije bitno svi su ti gradovi u Sweden.
marinkooo- Broj postova : 4
Nemam ništa protiv Malma;)
Ali sve će biti odlično;)
Ali sve će biti odlično;)
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja sam mislio da ce Stockholm, tribali su ga izabrati.. Zaista mi je drago sto je Svedska pobijedila na ovogodinjem Eurosongu 2012. i znao sam da bi mogla Svedska pobijediti! Cestitke! Mislim da sam za Svedsku glasao dva puta u polufinalu i finalu, znaci sve ukupno sam glasao cetiti puta za Svedsku.. Nadajmo se da ce Eurosong 2013. biti jos bolji! Sretno moja Hrvatska i sve najbolje!
mm1991sthr- Broj postova : 310
I sretno tvojoj Albaniji koja će valjda odabrat neku BRZU PLESNU PISMU!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
mm1991sthr je napisao/la:Ja sam mislio da ce Stockholm, tribali su ga izabrati.. Zaista mi je drago sto je Svedska pobijedila na ovogodinjem Eurosongu 2012. i znao sam da bi mogla Svedska pobijediti! Cestitke! Mislim da sam za Svedsku glasao dva puta u polufinalu i finalu, znaci sve ukupno sam glasao cetiti puta za Svedsku.. Nadajmo se da ce Eurosong 2013. biti jos bolji! Sretno moja Hrvatska i sve najbolje!
Kakve veze ima Hrvatska za Švedskom organizacijom? Hahaha
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Ljep je Malmo gradic, mislim da ce to sve super izgledati.
Davidd53- Broj postova : 5
Malmo je izabran jer je SP u hokeju u Stockholmu (a taj sport je tamo izuzetno gledan) tada i boje se da će doći do preopterećenja u prometu, a i zato što je arena prevelika. S druge strane Malmo je blizu ostatku Europe i Danskoj što za većinu fanova je savršen odabir ako se gleda put i ostalo.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Kod Eurosonga nevolim tri stvari:
- u vezi glasanja (ziri mi se nesvidja)
- u vezi bodovanja
- i da neke zemlje koje nisu u tom polufinalu glasuju u tom polufinalu
Nadam se da ce ukinit ziri, i zelio bih da se ukine.. U ziriju su nekoliko par ljudi kod svake zemlje! Televoting je bolji i triba da bude samo televoting! I onih par ljudi koji su u ziriju, sta je to prema onim ljudima koji glasuju preko telefonskih aparata?! Oni koji glasuju preko telefonskoh aparata ima ih vise! To nije neki talent show da treba i ziri da ocjenuje da li je dobar pjevac, da li dobro pjeva.. Uostalom i pivaju svoje (autorske) pisme, a ne pisme od drugih izvodjaca.. Ziri - ne, televoting - da!
Kod bodovanja mi se nesvidja da sve pisme nedobiju bodove, samo njih deset najboljih dobiju bodove.. Sta je dvanaest bodova na prema otprilike trideset bodova?! Dvanaest bodova je malo! Treba biti vise bodova i trebaju da sve pisme dobiju bodove! Tako sam na Eurosongu 2012. u finalu dva puta glasao za Norvesku i nismo im dali niti jedan bod, ali bez obzira sto sam glasao za Norvesku pismu i nadam se da nisam jedini.. To mi je bezveze da sve pisme nedobiju bodove i nije fer prema glasacima koji glasuju! Sta se tice bodova nesvidja mi se kako se boduje! Treba biti vise bodova i sve pisme trebaju da dobiju bodove! Ja bih stavio vise bodova, da sve pisme dobiju bodove.. Ako ne, onda bi stavio koliko ima tefefonskih poziva.. Telefonski pozivi bi bili kao bodovii! Tako je bugarkinja Sofi Marinova imala puno telefonskih poziva na njihovom bugarskom finalu, mislim da je imala cak tri tisuce vise telefonskih poziva nego sto je imao neki njihov drugoplansirani bugarski izvodjaci u njihovom bugarskom finalu.. Telefonski pozivi su bolji nego bodovi i bili bi kao bodovi!
I trece sto mi se nesvidja je to da neke zemlje koje nisu u tom polufinalu glasuju u tom polufinalu, recimo oni su koji su u izravno u finalu glasuju u nekom polufinalu.. Mislim da bi trebali glasati samo oni koji su u tom polufinalu ili sve zemlje da glasuju u polufinalima!
Sta vi mislite o ovome sto sam sada napisao?! Ja milsim da bi bilo bolje, potpuno fer, zanimljivo bi bilo i malo napetije bi bilo..
- u vezi glasanja (ziri mi se nesvidja)
- u vezi bodovanja
- i da neke zemlje koje nisu u tom polufinalu glasuju u tom polufinalu
Nadam se da ce ukinit ziri, i zelio bih da se ukine.. U ziriju su nekoliko par ljudi kod svake zemlje! Televoting je bolji i triba da bude samo televoting! I onih par ljudi koji su u ziriju, sta je to prema onim ljudima koji glasuju preko telefonskih aparata?! Oni koji glasuju preko telefonskoh aparata ima ih vise! To nije neki talent show da treba i ziri da ocjenuje da li je dobar pjevac, da li dobro pjeva.. Uostalom i pivaju svoje (autorske) pisme, a ne pisme od drugih izvodjaca.. Ziri - ne, televoting - da!
Kod bodovanja mi se nesvidja da sve pisme nedobiju bodove, samo njih deset najboljih dobiju bodove.. Sta je dvanaest bodova na prema otprilike trideset bodova?! Dvanaest bodova je malo! Treba biti vise bodova i trebaju da sve pisme dobiju bodove! Tako sam na Eurosongu 2012. u finalu dva puta glasao za Norvesku i nismo im dali niti jedan bod, ali bez obzira sto sam glasao za Norvesku pismu i nadam se da nisam jedini.. To mi je bezveze da sve pisme nedobiju bodove i nije fer prema glasacima koji glasuju! Sta se tice bodova nesvidja mi se kako se boduje! Treba biti vise bodova i sve pisme trebaju da dobiju bodove! Ja bih stavio vise bodova, da sve pisme dobiju bodove.. Ako ne, onda bi stavio koliko ima tefefonskih poziva.. Telefonski pozivi bi bili kao bodovii! Tako je bugarkinja Sofi Marinova imala puno telefonskih poziva na njihovom bugarskom finalu, mislim da je imala cak tri tisuce vise telefonskih poziva nego sto je imao neki njihov drugoplansirani bugarski izvodjaci u njihovom bugarskom finalu.. Telefonski pozivi su bolji nego bodovi i bili bi kao bodovi!
I trece sto mi se nesvidja je to da neke zemlje koje nisu u tom polufinalu glasuju u tom polufinalu, recimo oni su koji su u izravno u finalu glasuju u nekom polufinalu.. Mislim da bi trebali glasati samo oni koji su u tom polufinalu ili sve zemlje da glasuju u polufinalima!
Sta vi mislite o ovome sto sam sada napisao?! Ja milsim da bi bilo bolje, potpuno fer, zanimljivo bi bilo i malo napetije bi bilo..
Žiri je potreban da ne bi bilo previše političkog glasovanja,ali i žiri nekad daje lošim pjesmama bodove, a neke dobre ne pusti u finale, npr. Nizozemsku koja već 8 godina nije u finalu i ove je godine bila deseta, ali je žiri odlučio da ne prođe dalje. Pa kako bi ti molim te davao bodove svima? To je glupo. I da, fer je prema glasačima jer se broje svi glasovi; prvih deset koji imaju najviše glasova dobiju bodove i to je to. Ne vidim u čemu je problem.
Kontinent Helia
Obavijest:
Žiri je korumpiraniji sve to ti pada u vodu.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Žiri je korumpiraniji sve to ti pada u vodu.
Pa tu se slažem. Žiri se sastoji od nekoliko ljudi i može ga se potkupiti,a milijune ljudi koji glasuju nije moguće potkupiti
Kontinent Helia
Obavijest:
Bilby je napisao/la:
Pa tu se slažem. Žiri se sastoji od nekoliko ljudi i može ga se potkupiti,a milijune ljudi koji glasuju nije moguće potkupiti
Slažem se u potpunosti.
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ukinite ziri! Ziri treba da se ukine i sve ono sto sam rekao treba da bude tako, nadam se da ce biti onako kao sto sam kazao da bude jer treba da tako bude..
hahhhhahhaa ovu recenicu sam morao slikat, dođe mi ko prirodni antidepresiv
Jasmin- Broj postova : 5457
mm1991sthr je napisao/la:Ukinite ziri! Ziri treba da se ukine i sve ono sto sam rekao treba da bude tako, nadam se da ce biti onako kao sto sam kazao da bude jer treba da tako bude..
BOŽANSTVO SE VRATILO!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
mm1991sthr je napisao/la:Ukinite ziri! Ziri treba da se ukine i sve ono sto sam rekao treba da bude tako, nadam se da ce biti onako kao sto sam kazao da bude jer treba da tako bude..
Žiri se ne treba ukinuti. Ti si malo Dalmatinac,pa Hrvat,pa Srbin?
Kontinent Helia
Obavijest:
Bilby je napisao/la:
Žiri se ne treba ukinuti. Ti si malo Dalmatinac,pa Hrvat,pa Srbin?
Jbg Bilby kad si ti postao stručnjak za srpski jezik?!
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:
Onda kad si ti postao stručnjak za hrvatsku gramatiku!
Kontinent Helia
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:
Ahahahahahahahahahahaha
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Albanski žiri je dao 12bodova Crnoj Gori a 10 San Marinu. Toliko o kvaliteteti.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Diskusije
Stranica 1 / 8.