The X Factor
+18
Tinchey
Lunke
Misfit
Veronica
Goxy
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Mara
Duje
Casper
kodi
Leo
Marijo
Bebi
HaYrOLa
Jasmin
Pauly D
Kruno
22 posters
Stranica 4 / 30.
Stranica 4 / 30. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: The X Factor
Smo se porodili?
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Nije se Verka porodila
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Verka, guraj jače
Kontinent Helia
ovdje nikak da se sve poklopi .čim Marijo ispadne stanka ....xD
kodi- Broj postova : 2493
sad će doć verka da je poslala ,da je bruno zagubio onda će se on ispričati i tako u nedogled>>Been<< je napisao/la:Verka nikad nije kasno tu.. Tako da..
Ahahahahahahaha! Cim Marijo i Diva ispadnu iz nekog show-a on se prekine, hahahaha ! Kao i VB i XXX , evo sad i ovo!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Ahahahahahahaha! Cim Marijo i Diva ispadnu iz nekog show-a on se prekine, hahahaha ! Kao i VB i XXX , evo sad i ovo!
bitno da dvougao bude redovit i bombastičan .D
naravnoo to nam je tradicija hahahahhhahahahhaaHaYrOLa je napisao/la:Ahahahahahahaha! Cim Marijo i Diva ispadnu iz nekog show-a on se prekine, hahahaha ! Kao i VB i XXX , evo sad i ovo!
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo Bebi Kodi
"Ostat ću zapamćen" "Koktel" "Reci mi"
Prve pjesme natjecatelja X factora snimaju se punom parom .
Ovaj show je urodio 3 nove pjesme koje potpisuje Kodi ,a glazbu potpisuje Marijo.
Očekujte ih krajem mjeseca.
Nadamo se da ćemo vas ostaviti bez teksta
"Ostat ću zapamćen" "Koktel" "Reci mi"
Prve pjesme natjecatelja X factora snimaju se punom parom .
Ovaj show je urodio 3 nove pjesme koje potpisuje Kodi ,a glazbu potpisuje Marijo.
Očekujte ih krajem mjeseca.
Nadamo se da ćemo vas ostaviti bez teksta
Za mene već znaju, izbacio ja melodiju u javnost
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:Za mene već znaju, izbacio ja melodiju u javnost
Ali aranžman u cijelosti još nije izašao iz studija
kodi je napisao/la:
Ali aranžman u cijelosti još nije izašao iz studija
Ah, da mora tu još neke stvari da se promene
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:
Ah, da mora tu još neke stvari da se promene
sva sreća da smo puni ideja
ja tek sada saznao kako se zove moja pjesma ajahahahhahaha
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Idemo večeras + IZNENAĐENJE!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
sad će iznenađenje bit vračanje ispalog..pa ćemo finale gledat isto kad i finale eurosonga
napravi poslje survivora iza 22,00 .)
napravi poslje survivora iza 22,00 .)
STAGE
Dragi gledatelji i drage gledateljice dobrodošli na treću live emisiju prve sezone X-Factora. Nakon tjedana pauze vrijeme je da se vratimo u punom sjaju. Večeras će nastupiti šest izvođača koji su dobili nimalo lagan zadatak, pjevati na francuskom. Na kraju emisije objavit ćemo i iznenađenje koje će neke obradovati, a do tada vas ostavljam uz nastupe naših natjecatelja, uživajte! |
Swedish Hero: Prvi si večeras, pa neću biti prestrog. Mislim da je nastup bio dobar, ali vokalno loše. Moglo je to biti puno bolje. Izgovor, riječi nebi komentirao (ne mora značiti da je bilo loše). Meni si ti još uvijek bio najbolji u prvoj emisiji. Mislim da je ova tema bila nepotrebna, ali ako su tako odlučili producenti, neka im bude.
Veronica: Sviđa mi se izvedba ove pjesme.Teze je pjevati ako ne znaš jezik sigurno. Izabrao si super pjesmu i mislim da ovaj put ne bi trebao u rupu :-D
Been: Vidi, kako se ja nisam sjetio ove pjesme, Kodi, nije loša izvedba. Ima tu štošta za popraviti, i štošta za pokvariti, al' sve u svemu nije loše. Izgovor je dobar, možda i ponajbolji večeras. Uglavnom, ok je !
Jasmin: Nisam neki poznavalac francuskog jezika, ali ovo mi je jako dobro, ponovno se Kodi vratio dobrom pjevanju, i vrlo sam zadovoljan! Svaka čast na izboru pjesme!
Swedish Hero: Duje, što je ovo ? Acapella ? Zašto ? Čisto sumnjam da se neće svidjeti HaYrOLi, ali po meni je ovo loše. Iskreno, nisam mislio da ću ovo reći, ali ovaj put te vidim u ''rupi.'' Šteta. Ako prođeš dalje, molim te, u buduće sa matricom.
Veronica: Izabrano je odlično,iako nije bilo nešto zahtjevno ovaj put,osim svladavanja francuskog :-D Cijenim odabir Carle Bruni,buduci da ona ima specifičan glas,a ti također. Različite skroz naravno i simpatično mi je ovo :-D
Been: Duje, audicija za radijske voditelje je u forumu do nas. Ovo je pjevački show, a ti nam izveo jednu lijepu i senzualnu recitaciju. Mislim, sve je to dobro i originalno, al' da bih stekao neki dojam treba mi upotreba vokala, poznata i pod glagolom pjevanje.
Jasmin: Razumijem da Veronica želi iskoristit dubok glas Duje, ali ovo nije pjevanje ovo je doslovno recitiranje i za razliku od prošlog puta razočaran sam s Dujom! Što Se tiče kandidata Veronice puno je bolji bio Kodi! Ovo je bilo loše!
Swedish Hero: Naravno, lošije nego prošli put, ali nije očajno. Pjesmu neznam, ali mi se tvoja izvedba čak i sviđa. Do sada najbolji nastup iako je to daleko lošije od prve emisije.
Veronica: Apsolutni hit!Bravo Been i Kruno!!!Izabrali ste odličnu pjesmu i sigurno nećete proci nezamijećeno ovaj put! :-D
Been: Uh ! Mi smo imali problema sa odabirom pjesme jer ni on ni ja nismo znali gotovo nijednu pjesmu na francuskom jeziku. Onda sam negdje isčupao ovu i moram priznati da se Kruno dobro snašao u ovoj pjesmi. Fino zvuči, ne falša ( toliko ) i meni se generalno sviđa ovaj nastup.
Jasmin: Zanimljiv izbor pjesme, trud se vidi ali mi je ovo prosječno te me Kruno svojim glasom podsjeća na izraelsku zvijezdu Danu International! Nije loše, ali ni pretjerano dobro, zlatna sredina ovaj put!
Gary Go - Wonderful
Swedish Hero: Dosta ravno i previše falševa, imao si mnogo bolje nastupe. Pjesma nije loša, ali tebi ne pristaje, ovako bar ne. Neznam, stvarno ne znam...
Veronica: Ovo je tvoj najbolji nastup do sada sigurno!Za tebe je ova tema bila pun pogodak :-D
Been: Ponavljam se - al' ja stvarno imam visoka i velika očekivanja od ovog momka. A on svaki put stoji u mjestu. Dobrom mjestu, doduše, ali ovdje se traži napredak. Između ove i izvedbe od prvi put nema ozbiljnije razlike. Bebi, nije ovo loše, ali mora biti još puno, puno bolje.
Jasmin: Kad smo birali ovu pjesmu , i Bebi i ja smo imali puno toga za raditi pored ovog showa ali izbor pjesme na kraju je dobro i prošao. Nisam u potpunosti zadovoljan jer znam da on to može i bolje, ali kad sve zbrojim i oduzmem moj kandidat je ponovno u top tri najboljih, uz Mariju i Kodija! Vjerujem u njihov prolazak!
Swedish Hero: Mara, čestitam, nije što si moj natjecatelj, ali večeras si bila najbolja. Možda malo preblago, ali mi se sviđa. Imala si nekoliko krivih tonova, ali daleko najbolje večeras. Čestitam ! Tvoj prolaz je jednostavno neupitan !
Veronica: Zanimljivo dosta.Maro ti imaš taj simpatičan glas i ne sumnjam da ces proci ovu rundu,točnije vidimo se u finalu :-D
Been: Ma znate šta - meni je ovo super ! Prvo, francuski je vrlo dobar. Laik, poput mene, ne primjećuje neka mrmljanja, vrludanja i šta sve ne. Vokalno je to na Marinom nivou - opušteno, simpatično, lijepo, zabavno, slatko. I znam da će sad neki reći kako je ovo "preležerno", al meni je fantastično !
Jasmin: Pohvale za odličan izbor pjesme, Marija kao i po običaju nastavlja s dobrim nastupima, iako je ovo više ispalo slatko, a mogla je unijeti i svog seksipila u pjesmu! Ali jako sam zadovoljan nastupom Marije, čestitam!
Swedish Hero: Lošije nego prošli i pretprošli put, ali ipak jedan od boljih nastupa večeras, koliko je to moguće. Bilo je dosta klimavih dijelova, krivih tonova, ali sve u svemu nije toliko loš utisak. Isto kao i Marin, mislim da je tvoj prolaz dalje neupitan.
Veronica: Jedan od mojih kandidata je trebao pjevati tu pjesmu, ali odustali smo od te ideje,dosta zahtjevna pjesma za izvođenje. Nadam se da nećeš ipak odustati od daljnjeg natjecanja i da nastavljamo dalje s tobom :-D
Been: Ovdje nemam kritika na Lea, već isključivo na mentora ! Ovo je nepjevljiva pjesma, sa mnogo teksta, sa mnogo dinamike koju ne bi stigli ni puno profesionalniji pjevači, a kamoli Leo. Prema tome, sve pohvale na trudi i to pjevački i nije toliko loše, ali je tekst i dinamika doslovno vilenjačka !
Jasmin: Volim ovu pjesmu, ali Leo ju je pokvario, i zato mislim da je ovo bio loš izbor. Na dijelovima mi to zvuči kao loše nabrajanje a na dijelove kao oponašanje glasanja patke! Prošli put mi je Leo bio u samom vrhu a sada sam po drugi put u ovom showu nezadovoljan njegovim nastupom. Poručujem njegovom mentoru da bolje koristi njegov talent!
Gotovi smo s natjecateljskim dijelom, a sada je vrijeme da vam kažemo što je iznenađenje. Naime, jedan od kandidata se vraća u show. Ispod se nalazi link do ankete, a svi možete glasovati za jednog od njih do srijede! Također, za naše natjecatelje također glasujete do srijede do 20.00 kada jedan od njih ispada. Do tada, glasujte i glasujte! |
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
kako sam pogodio haha...
hvala na komentarima ovaj put posebno Beenu koji je prepoznao da sam cijeli dan proveo s cimerovim dečkom učeći francuski isplatilo se
hvala na komentarima ovaj put posebno Beenu koji je prepoznao da sam cijeli dan proveo s cimerovim dečkom učeći francuski isplatilo se
Najbolji show do sad ! Bez vrijeđanja, provokacija i šatro "humora" !
Kad je ispadanje, a kad dobijamo novu temu ?
Kad je ispadanje, a kad dobijamo novu temu ?
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Nije mi jasan ovaj Hero, Lea diže u nebesa a koma je ovaj put bio , a bebiju nesto lose komentira hhaahahhaahaahahahahahah presmijesno!
Jasmin- Broj postova : 5457
Stranica 4 / 30. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Similar topics
» The X Factor
» The X Factor vol.2 - Info Centar
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana
» The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje
» X Factor // 2011-2012
» The X Factor vol.2 - Info Centar
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana
» The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje
» X Factor // 2011-2012