EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor

+18
Tinchey
Lunke
Misfit
Veronica
Goxy
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Mara
Duje
Casper
kodi
Leo
Marijo
Bebi
HaYrOLa
Jasmin
Pauly D
Kruno
22 posters

Stranica 4 / 30. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Next

Go down

The X Factor - Page 4 Empty Re: The X Factor

Postaj by Bebi 12.03.12 22:39

Smo se porodili? Smile
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 12.03.12 23:31

Nije se Verka porodila Very Happy

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 12.03.12 23:32

Verka, guraj jače Very Happy
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 12.03.12 23:40

hahahahahahaha Very Happy
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 13.03.12 0:19

ovdje nikak da se sve poklopi .čim Marijo ispadne stanka ....xD
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 13.03.12 0:24

Verka nikad nije kasno tu.. Tako da.. silent
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 13.03.12 0:25

>>Been<< je napisao/la:Verka nikad nije kasno tu.. Tako da.. silent
sad će doć verka da je poslala ,da je bruno zagubio onda će se on ispričati i tako u nedogled Very Happy
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.03.12 0:27

Ahahahahahahaha! Cim Marijo i Diva ispadnu iz nekog show-a on se prekine, hahahaha ! Kao i VB i XXX , evo sad i ovo!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 13.03.12 0:28

HaYrOLa je napisao/la:Ahahahahahahaha! Cim Marijo i Diva ispadnu iz nekog show-a on se prekine, hahahaha ! Kao i VB i XXX , evo sad i ovo!

bitno da dvougao bude redovit i bombastičan .D I love you
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 13.03.12 0:31

HaYrOLa je napisao/la:Ahahahahahahaha! Cim Marijo i Diva ispadnu iz nekog show-a on se prekine, hahahaha ! Kao i VB i XXX , evo sad i ovo!
naravnoo to nam je tradicija hahahahhhahahahhaa
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 13.03.12 13:53

Marijo Bebi Kodi

"Ostat ću zapamćen" "Koktel" "Reci mi"

Prve pjesme natjecatelja X factora snimaju se punom parom .
Ovaj show je urodio 3 nove pjesme koje potpisuje Kodi ,a glazbu potpisuje Marijo.
Očekujte ih krajem mjeseca.
Nadamo se da ćemo vas ostaviti bez teksta I love you
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 13.03.12 13:56

cheers
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 13.03.12 13:59

Za mene već znaju, izbacio ja melodiju u javnost Very Happy
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 13.03.12 14:00

Bebi je napisao/la:Za mene već znaju, izbacio ja melodiju u javnost Very Happy

Ali aranžman u cijelosti još nije izašao iz studija Smile
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 13.03.12 14:01

kodi je napisao/la:

Ali aranžman u cijelosti još nije izašao iz studija Smile

Ah, da mora tu još neke stvari da se promene Very Happy
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 13.03.12 14:02

Bebi je napisao/la:

Ah, da mora tu još neke stvari da se promene Very Happy

sva sreća da smo puni ideja SmileVery Happy
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 13.03.12 14:44

ja tek sada saznao kako se zove moja pjesma ajahahahhahaha
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 13.03.12 23:25

Idemo večeras + IZNENAĐENJE! Very Happy

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 13.03.12 23:31

Aleluja!
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 13.03.12 23:32

sad će iznenađenje bit vračanje ispalog..pa ćemo finale gledat isto kad i finale eurosonga Very Happy
Smile napravi poslje survivora iza 22,00 .)
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 13.03.12 23:54

The X Factor - Page 4 47f62b81b7c94af825ddc8b6bbdc5b12

STAGE

The X Factor - Page 4 X-factor-stage-top-17

The X Factor - Page 4 206ge8jDragi gledatelji i drage gledateljice dobrodošli na treću live emisiju prve sezone X-Factora. Nakon tjedana pauze vrijeme je da se vratimo u punom sjaju. Večeras će nastupiti šest izvođača koji su dobili nimalo lagan zadatak, pjevati na francuskom. Na kraju emisije objavit ćemo i iznenađenje koje će neke obradovati, a do tada vas ostavljam uz nastupe naših natjecatelja, uživajte!

The X Factor - Page 4 Wb5ikp

Swedish Hero: Prvi si večeras, pa neću biti prestrog. Mislim da je nastup bio dobar, ali vokalno loše. Moglo je to biti puno bolje. Izgovor, riječi nebi komentirao (ne mora značiti da je bilo loše). Meni si ti još uvijek bio najbolji u prvoj emisiji. Mislim da je ova tema bila nepotrebna, ali ako su tako odlučili producenti, neka im bude.

Veronica: Sviđa mi se izvedba ove pjesme.Teze je pjevati ako ne znaš jezik sigurno. Izabrao si super pjesmu i mislim da ovaj put ne bi trebao u rupu :-D

Been: Vidi, kako se ja nisam sjetio ove pjesme, Kodi, nije loša izvedba. Ima tu štošta za popraviti, i štošta za pokvariti, al' sve u svemu nije loše. Izgovor je dobar, možda i ponajbolji večeras. Uglavnom, ok je !

Jasmin: Nisam neki poznavalac francuskog jezika, ali ovo mi je jako dobro, ponovno se Kodi vratio dobrom pjevanju, i vrlo sam zadovoljan! Svaka čast na izboru pjesme!

The X Factor - Page 4 Dlq0yu

Swedish Hero: Duje, što je ovo ? Acapella ? Zašto ? Čisto sumnjam da se neće svidjeti HaYrOLi, ali po meni je ovo loše. Iskreno, nisam mislio da ću ovo reći, ali ovaj put te vidim u ''rupi.'' Šteta. Ako prođeš dalje, molim te, u buduće sa matricom.

Veronica: Izabrano je odlično,iako nije bilo nešto zahtjevno ovaj put,osim svladavanja francuskog :-D Cijenim odabir Carle Bruni,buduci da ona ima specifičan glas,a ti također. Različite skroz naravno i simpatično mi je ovo :-D

Been: Duje, audicija za radijske voditelje je u forumu do nas. Ovo je pjevački show, a ti nam izveo jednu lijepu i senzualnu recitaciju. Mislim, sve je to dobro i originalno, al' da bih stekao neki dojam treba mi upotreba vokala, poznata i pod glagolom pjevanje.

Jasmin: Razumijem da Veronica želi iskoristit dubok glas Duje, ali ovo nije pjevanje ovo je doslovno recitiranje i za razliku od prošlog puta razočaran sam s Dujom! Što Se tiče kandidata Veronice puno je bolji bio Kodi! Ovo je bilo loše!

The X Factor - Page 4 34439t3

Swedish Hero: Naravno, lošije nego prošli put, ali nije očajno. Pjesmu neznam, ali mi se tvoja izvedba čak i sviđa. Do sada najbolji nastup iako je to daleko lošije od prve emisije.

Veronica: Apsolutni hit!Bravo Been i Kruno!!!Izabrali ste odličnu pjesmu i sigurno nećete proci nezamijećeno ovaj put! :-D

Been: Uh ! Mi smo imali problema sa odabirom pjesme jer ni on ni ja nismo znali gotovo nijednu pjesmu na francuskom jeziku. Onda sam negdje isčupao ovu i moram priznati da se Kruno dobro snašao u ovoj pjesmi. Fino zvuči, ne falša ( toliko ) i meni se generalno sviđa ovaj nastup.

Jasmin: Zanimljiv izbor pjesme, trud se vidi ali mi je ovo prosječno te me Kruno svojim glasom podsjeća na izraelsku zvijezdu Danu International! Nije loše, ali ni pretjerano dobro, zlatna sredina ovaj put!

Gary Go - Wonderful

The X Factor - Page 4 Wqwx05

Swedish Hero: Dosta ravno i previše falševa, imao si mnogo bolje nastupe. Pjesma nije loša, ali tebi ne pristaje, ovako bar ne. Neznam, stvarno ne znam...

Veronica: Ovo je tvoj najbolji nastup do sada sigurno!Za tebe je ova tema bila pun pogodak :-D

Been: Ponavljam se - al' ja stvarno imam visoka i velika očekivanja od ovog momka. A on svaki put stoji u mjestu. Dobrom mjestu, doduše, ali ovdje se traži napredak. Između ove i izvedbe od prvi put nema ozbiljnije razlike. Bebi, nije ovo loše, ali mora biti još puno, puno bolje.

Jasmin: Kad smo birali ovu pjesmu , i Bebi i ja smo imali puno toga za raditi pored ovog showa ali izbor pjesme na kraju je dobro i prošao. Nisam u potpunosti zadovoljan jer znam da on to može i bolje, ali kad sve zbrojim i oduzmem moj kandidat je ponovno u top tri najboljih, uz Mariju i Kodija! Vjerujem u njihov prolazak!

The X Factor - Page 4 2ij392

Swedish Hero: Mara, čestitam, nije što si moj natjecatelj, ali večeras si bila najbolja. Možda malo preblago, ali mi se sviđa. Imala si nekoliko krivih tonova, ali daleko najbolje večeras. Čestitam ! Tvoj prolaz je jednostavno neupitan !

Veronica: Zanimljivo dosta.Maro ti imaš taj simpatičan glas i ne sumnjam da ces proci ovu rundu,točnije vidimo se u finalu :-D

Been: Ma znate šta - meni je ovo super ! Prvo, francuski je vrlo dobar. Laik, poput mene, ne primjećuje neka mrmljanja, vrludanja i šta sve ne. Vokalno je to na Marinom nivou - opušteno, simpatično, lijepo, zabavno, slatko. I znam da će sad neki reći kako je ovo "preležerno", al meni je fantastično !

Jasmin: Pohvale za odličan izbor pjesme, Marija kao i po običaju nastavlja s dobrim nastupima, iako je ovo više ispalo slatko, a mogla je unijeti i svog seksipila u pjesmu! Ali jako sam zadovoljan nastupom Marije, čestitam!

The X Factor - Page 4 287qcma

Swedish Hero: Lošije nego prošli i pretprošli put, ali ipak jedan od boljih nastupa večeras, koliko je to moguće. Bilo je dosta klimavih dijelova, krivih tonova, ali sve u svemu nije toliko loš utisak. Isto kao i Marin, mislim da je tvoj prolaz dalje neupitan.

Veronica: Jedan od mojih kandidata je trebao pjevati tu pjesmu, ali odustali smo od te ideje,dosta zahtjevna pjesma za izvođenje. Nadam se da nećeš ipak odustati od daljnjeg natjecanja i da nastavljamo dalje s tobom :-D

Been: Ovdje nemam kritika na Lea, već isključivo na mentora ! Ovo je nepjevljiva pjesma, sa mnogo teksta, sa mnogo dinamike koju ne bi stigli ni puno profesionalniji pjevači, a kamoli Leo. Prema tome, sve pohvale na trudi i to pjevački i nije toliko loše, ali je tekst i dinamika doslovno vilenjačka !

Jasmin: Volim ovu pjesmu, ali Leo ju je pokvario, i zato mislim da je ovo bio loš izbor. Na dijelovima mi to zvuči kao loše nabrajanje a na dijelove kao oponašanje glasanja patke! Prošli put mi je Leo bio u samom vrhu a sada sam po drugi put u ovom showu nezadovoljan njegovim nastupom. Poručujem njegovom mentoru da bolje koristi njegov talent!

The X Factor - Page 4 206ge8jGotovi smo s natjecateljskim dijelom, a sada je vrijeme da vam kažemo što je iznenađenje. Naime, jedan od kandidata se vraća u show. Ispod se nalazi link do ankete, a svi možete glasovati za jednog od njih do srijede! Također, za naše natjecatelje također glasujete do srijede do 20.00 kada jedan od njih ispada. Do tada, glasujte i glasujte!

Tko zaslužuje povratak u show:

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 14.03.12 0:02

kako sam pogodio haha...Smile
hvala na komentarima ovaj put posebno Beenu koji je prepoznao da sam cijeli dan proveo s cimerovim dečkom učeći francuski Smile isplatilo se Very Happy
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 14.03.12 0:03

Najbolji show do sad ! Bez vrijeđanja, provokacija i šatro "humora" !

Kad je ispadanje, a kad dobijamo novu temu ? Smile
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 14.03.12 0:04

Nije mi jasan ovaj Hero, Lea diže u nebesa a koma je ovaj put bio , a bebiju nesto lose komentira hhaahahhaahaahahahahahah presmijesno!
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 14.03.12 0:06

Meni su iskreno i Bebi i Kruno bolji od Mare ovaj put Very Happy
kodi
kodi

[Vrh] Go down