The X Factor
+18
Tinchey
Lunke
Misfit
Veronica
Goxy
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Mara
Duje
Casper
kodi
Leo
Marijo
Bebi
HaYrOLa
Jasmin
Pauly D
Kruno
22 posters
Stranica 30 / 30.
Stranica 30 / 30. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: The X Factor
Jedna završna:
Čestitke na samoj ideji showa bilo mi je lijepo sudjelovati.Fino sam se zabavio istina da smo imali ovakvih i onakvih problemA al nema veze,sad je to iza nas.Čestitam Kruni on je pobjedu zaslužio stvarno.Ali lagao bih kad bi rekao da sam svojim rezultatom zadovoljan jel nisam.Hvala Verki na mentorstvu u prve dvije emisije.Kratko ali slatko,
Mislim da tjedan dana neću pratiti vijesti koliko sam ovdje vidio politike.Pusa i hvala svima što ste me slušali ovih mjeseci
Čestitke na samoj ideji showa bilo mi je lijepo sudjelovati.Fino sam se zabavio istina da smo imali ovakvih i onakvih problemA al nema veze,sad je to iza nas.Čestitam Kruni on je pobjedu zaslužio stvarno.Ali lagao bih kad bi rekao da sam svojim rezultatom zadovoljan jel nisam.Hvala Verki na mentorstvu u prve dvije emisije.Kratko ali slatko,
Mislim da tjedan dana neću pratiti vijesti koliko sam ovdje vidio politike.Pusa i hvala svima što ste me slušali ovih mjeseci
kodi- Broj postova : 2493
Ah, žao mi je što sam zaboravio glasati, uprkos Goxyjevom podsjetniku, ali nema veze, izglda da ništa ne bi promijenio. Bravo Goxy za tablice, odlične su, i čestitke Kruno. Zaslužena pobjeda. Nadam se da neće biti drugog izdanja, jer me i ovo smorilo. Hah.
Guest- Gost
+Čestitam pobjedniku prijave za drugu sezonu pocinju veceras
u novoj temi
u novoj temi
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Hvala svima na bodovima!
Istina je da je moj finalni nastupao mogao biti bolji, ali nekad je situacija komplicirana itd.
Bilo je zabavno i zanimljivo sudjelovati u ovakvom tipu showa, a razbila se i sama monotonost foruma!
Veliko hvala mojem mentoru Beenu koji je jedan veliki učitelj i znalac i velikim je dijleom zaslužan za ovu pobjedu.
Želim puno uspjeha i domaćinu slijedećg factora
Istina je da je moj finalni nastupao mogao biti bolji, ali nekad je situacija komplicirana itd.
Bilo je zabavno i zanimljivo sudjelovati u ovakvom tipu showa, a razbila se i sama monotonost foruma!
Veliko hvala mojem mentoru Beenu koji je jedan veliki učitelj i znalac i velikim je dijleom zaslužan za ovu pobjedu.
Želim puno uspjeha i domaćinu slijedećg factora
cestitke Kruno, al Kodi mi je bio malo bolji, Bebi moj tebi bravo
goxy fino si zavrsio ovaj show
goxy fino si zavrsio ovaj show
Jasmin- Broj postova : 5457
Super tablice, super pobjednik, super finalisti, konačno završilo!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Mislim da je Bebana moralna pobednica ovog show-a, zaista je bila svaki put , mozda ne najbolja pevacica, ali zaisigurno najbolja zabavljacica!
Velvet i Marijo najskandal mejkeri ovog show-a takodje zasuluzuju da se pomenu
Ocekujem mnogo bolje i zanimljivije kandidate i mentore u narednom show-u
Velvet i Marijo najskandal mejkeri ovog show-a takodje zasuluzuju da se pomenu
Ocekujem mnogo bolje i zanimljivije kandidate i mentore u narednom show-u
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Cestitke Kruno... Nisam poslusala poslednje sto si otpevao ali si pri kraju bio moj favorit
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Sobzirom da me poslednjih 10-ak dana nije bas bilo puno na forumu, nisam stigao ispratiti samu zavrsnicu x faktora, iako sam redovno davao svoj sud u svim ranijim rundama. Pobedio je moj favorit od samog pocetka. Mozda nije bio najbolji u svakoj rundi ali nije imao neke vece pehove i za mene je on definitivno bio najbolji ovde. Sve cestitke Krunoslave kao i ostalim kandidatima koji su pokazali sasvim zadovoljavajuce pevanje (bar neki ahhaha) Uostalom sve je ovo zamisljeno kao zabava i mogu reci da je show presao moja ocekivanja.
Sve pohvale i Bruni koji je sjajno zapoceo show, medjutim u jednom trenutku faktor nam je malo izgubio kompas, verovatno prouzrokovan manjkom vremena Brune, ali ga je Goran sasvim dobro zavrsio....sve cestitke i vama
Nova sezona vec obecava, Croato, Diva, Jasmin, Tinchey... ahhahahahhahahahhahahahhaha umiranje i pre nego sto se cuju njihove izvedbe. Verujem da ce Marijo biti na zadatku i da ce sve lepo spakovati u novu sezonu helijskog x faktora, uz dobar odabir mentora.
Sve pohvale i Bruni koji je sjajno zapoceo show, medjutim u jednom trenutku faktor nam je malo izgubio kompas, verovatno prouzrokovan manjkom vremena Brune, ali ga je Goran sasvim dobro zavrsio....sve cestitke i vama
Nova sezona vec obecava, Croato, Diva, Jasmin, Tinchey... ahhahahahhahahahhahahahhaha umiranje i pre nego sto se cuju njihove izvedbe. Verujem da ce Marijo biti na zadatku i da ce sve lepo spakovati u novu sezonu helijskog x faktora, uz dobar odabir mentora.
Lunke- Broj postova : 9635
Stranica 30 / 30. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Similar topics
» The X Factor
» The X Factor vol.2 - Info Centar
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana
» The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje
» X Factor // 2011-2012
» The X Factor vol.2 - Info Centar
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana
» The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje
» X Factor // 2011-2012