The X Factor
+18
Tinchey
Lunke
Misfit
Veronica
Goxy
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Mara
Duje
Casper
kodi
Leo
Marijo
Bebi
HaYrOLa
Jasmin
Pauly D
Kruno
22 posters
Stranica 3 / 30.
Stranica 3 / 30. • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Re: The X Factor
>>Been<< je napisao/la:Ja sam nekako i pretpostavljao da će se neko nenadano uvrijediti na pola i "povući".
Nije lijepo
Nije to zbog ovog samog takmicenja jer da sam hteo da se povucem zbog pevanja ili neceg slicnog ne bi se ni prijavio.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Nije to zbog ovog samog takmicenja jer da sam hteo da se povucem zbog pevanja ili neceg slicnog ne bi se ni prijavio.
Slušaj Leo ako odeš iz natjecanja ispast ćeš papak koji je povjerovao zlim jezicima i onome što pričaju o tebi.Sam si rekao da se ne ugledaš na komentare ljudi koji su ti u životu nebitni. Zato ostani u igri jer i sam vidiš da ti ljepo ide,da si u zadnjem krugu bio u top 3.
Pohvalio si mene i Krunu u mom intervjuu pa eto ako ti odustaneš,odustat ću i ja, i ne uopće se ne šalim.Budi borac,a ne neko ko diže ruke i kreni se spremati za sljedeći nastup.Na francusku večer ćemo obojica ili nijedan ..Ti ćeš odlučiti
kodi- Broj postova : 2493
kodi je napisao/la:
Slušaj Leo ako odeš iz natjecanja ispast ćeš papak koji je povjerovao zlim jezicima i onome što pričaju o tebi.Sam si rekao da se ne ugledaš na komentare ljudi koji su ti u životu nebitni. Zato ostani u igri jer i sam vidiš da ti ljepo ide,da si u zadnjem krugu bio u top 3.
Pohvalio si mene i Krunu u mom intervjuu pa eto ako ti odustaneš,odustat ću i ja, i ne uopće se ne šalim.Budi borac,a ne neko ko diže ruke i kreni se spremati za sljedeći nastup.Na francusku večer ćemo obojica ili nijedan ..Ti ćeš odlučiti
Naravno da ne slusam komentare pojedinaca koji do podneva mrze sebe a posle toga ceo svet. Ja sam ocigledno bio suvise naivan da pomislim da ovde vlada poztivna energija ali je potpuno suprotno.Doslo je do tih razmera da se udara isuvise nisko sa laznim pricama.Tako da ja ovde nemam sta da trazim.ne treba meni to u zivotu.Prijave sa x factora i HHC-a sam povukao a kad dobro razmislim videcu da li cu ostati i na HSC-u.A ti pevaj na francais nemoj da me nerviras .Navijam za tebe !
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Naravno da ne slusam komentare pojedinaca koji do podneva mrze sebe a posle toga ceo svet. Ja sam ocigledno bio suvise naivan da pomislim da ovde vlada poztivna energija ali je potpuno suprotno.Doslo je do tih razmera da se udara isuvise nisko sa laznim pricama.Tako da ja ovde nemam sta da trazim.ne treba meni to u zivotu.Prijave sa x factora i HHC-a sam povukao a kad dobro razmislim videcu da li cu ostati i na HSC-u.A ti pevaj na francais nemoj da me nerviras .Navijam za tebe !
sad se ljutim na tebe ima još vremena do četvrtka nadam se da ćeš se predomisliti
neeeeeeeeeeeeeemoj leo
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Dakle sada bi molio još jednom sve mentore da još jednom pošalju izvedbe svojih kandidata s temom 'Francuska'.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Dakle sada bi molio još jednom sve mentore da još jednom pošalju izvedbe svojih kandidata s temom 'Francuska'.
ja svoje nemam više
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Neka ti oni ponovo pošalju i onda ti meni.
Jasmin je poslao za Bebu.
Jasmin je poslao za Bebu.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Još mi nisu svi poslali svoje izvedbe.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Trenutno su u igri:
Kodi
Duje
Mara
Bebi
Leo (je li odustajanje sigurno?)
Kruno
Kodi
Duje
Mara
Bebi
Leo (je li odustajanje sigurno?)
Kruno
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Fale mi Verkini kandidati, Duje i Kodi
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
poslo sam joj prije 2 tjedna...isto kad i tebi onda sam poslao njoj prije 5 dana...opet
Znam da ste slali, ali s glasoima HSC-a i svime se zamiješalo sve
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Inače Lea ću uvrstiti u ovo izdanje odustao on ili ne, snimio se pa neka ne bude uzalud to onda
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Mentori šaljite komentare do nedjelje!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Sutra, pošaljite vi koji niste i sutra idemo. Malo je show 'pao' u ovoj pauzi, vraćamo se u puno sjaju!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
ovo beenovo totalno
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage