Eurosong 2012. | II. Polufinale
+31
^.^ Swedish Hero
fansong
frozen
sigedamo
HaYrOLa
SiXo
Mr.bobo
strajker
asteroid
Pantomimicar
Lunke
Marijo
Bilby
The Đole
SkubiŠa
Zagreb16
alien
AceMacedonia
mm1991sthr
AjLuci
Cvjećko
Vinky
Leo
Steffan
Kruno
Tinchey
Velvet
Goxy
>>Been<<
ESCbigFan
Pauly D
35 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 6 / 9.
Stranica 6 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Eurosong 2012. | II. Polufinale
Meni je Bugarska bila odvratna.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Meni je Bugarska bila odvratna.
+1
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
HaYrOLa je napisao/la:Deca...
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
FINAL
1. United Kingdom
2. Hungary
3. Albania
4. Lithuania
5. Bosnia & Herzegovina
6. Russia
7. Iceland
8. Cyprus
9. France
10. Italy
11. Estonia
12. Norway
13. Azerbaijan
14. Romania
15. Denmark
16. Greece
17. Sweden
18. Turkey
19. Spain (wc)
20. Germany
21. Malta
22. F.Y.R. Macedonia
23. Ireland
24. Serbia
25. Ukraine
26. Moldova
1. United Kingdom
2. Hungary
3. Albania
4. Lithuania
5. Bosnia & Herzegovina
6. Russia
7. Iceland
8. Cyprus
9. France
10. Italy
11. Estonia
12. Norway
13. Azerbaijan
14. Romania
15. Denmark
16. Greece
17. Sweden
18. Turkey
19. Spain (wc)
20. Germany
21. Malta
22. F.Y.R. Macedonia
23. Ireland
24. Serbia
25. Ukraine
26. Moldova
Pantomimicar- Broj postova : 710
E super, iza Zeljka ide Ukrajina tako da fantasticno
Lunke- Broj postova : 9635
Al meni nije do kraja jasno to navijanje za kasniji broj ?! Nekako mi se čini da to baš i nema veze. Pjesmu ili voliš, ili ne. ..
Barem ja tako razmišljam
Barem ja tako razmišljam
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Pa dobbro ali ne valja biti ni medju prvima jer sam ja recimo zaboravio i zeljka i kaliopi, nekako ti ostane u secanju vise kad si u drugoj polovini
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Pa dobbro ali ne valja biti ni medju prvima jer sam ja recimo zaboravio i zeljka i kaliopi, nekako ti ostane u secanju vise kad si u drugoj polovini
Ja sam ih dobro zapamtio. Dok sam recimo Moldaviju u Prvom PF-u potpuno zaboravio, iako je zadnja bila
>>Been<<- moderator
Zadovoljan rezultatima jako!
Maya je bila super, dostojanstveno nas je predstavila, bravo.
Litva mi je bila aaaaapsolutno bezveze, no cijenim njegov trud, pa i mogu skužiti zašto je prošao. Žao mi je Nizozemske. Glasao sam za Estoniju inače, al' sam htio za Makedoniju, no mama je za Makedonija, tak' da, ono, whatever. Kaliopi je najbolja bila uz Otta, dok me je Loreen nekako razočarala. Malta mi je isto super, jako cool izvedba, znao sam da će proći!
Ma super!
Litva mi je bila aaaaapsolutno bezveze, no cijenim njegov trud, pa i mogu skužiti zašto je prošao. Žao mi je Nizozemske. Glasao sam za Estoniju inače, al' sam htio za Makedoniju, no mama je za Makedonija, tak' da, ono, whatever. Kaliopi je najbolja bila uz Otta, dok me je Loreen nekako razočarala. Malta mi je isto super, jako cool izvedba, znao sam da će proći!
Ma super!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
meni je prošlo sve što sam htio..vrlo sam zadovoljan... bit će super gledati finale..
srbija, bosna, makedonija, azerbajdžan, norveška, švedska, španjolska, irska, rusija, estonija... svaka druga mi super! jedva čekam
srbija, bosna, makedonija, azerbajdžan, norveška, švedska, španjolska, irska, rusija, estonija... svaka druga mi super! jedva čekam
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Šta je jedino meni Estonija bila loša? :/
Dosta mi je njih prošlo, al mi je žao Nizozemske, pjesma mi je stvarno predivna. Sve u svemu, danas je bilo puno bolje nego u utorak.
Inače, svaka čast, Željko, Kaliopi i Maya!
Dosta mi je njih prošlo, al mi je žao Nizozemske, pjesma mi je stvarno predivna. Sve u svemu, danas je bilo puno bolje nego u utorak.
Inače, svaka čast, Željko, Kaliopi i Maya!
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Glasao sam za:
- Svedsku (2 puta preko moga mobitela iz moje Hrvatske; poziv)
- Norvesku (2 puta preko moga mobitela iz moje Hrvatske; poziv)
- Bugarsku (2 puta preko moga mobitela iz moje Hrvatske; poziv)
Za koga ste vi glasovali?! Moji trenutni favoriti u finalu su: Svedska, Norveska i Albanija.. Bilo je bas dobro i zanimljivo polufinale kao i prvo polufinale! Ja bih zelio da Makedonija, Srbija i BiH budu medju zadnjima u finalu i sigurno da necu za njih glasati u finalu.. Drago mi je sto je Slovenija i Crna Gora nisu se plansirale u finale! Znam da se nekima to nece sviditi ono sto sam napisao, ali samo sam kazao svoje misljenje.. Ne zelim se ni s kim svadjati ni prepirati! Zaj mi je sto nasa Hrvatska se nije plansirala u finale, nadajmo se da cemo se sljedece godine i sljedecih godina nasa Hrvatska plansirati u finale.. Sretno Hrvatska i sve najbolje!
Za koga ste vi glasovali?! Moji trenutni favoriti u finalu su: Svedska, Norveska i Albanija.. Bilo je bas dobro i zanimljivo polufinale kao i prvo polufinale! Ja bih zelio da Makedonija, Srbija i BiH budu medju zadnjima u finalu i sigurno da necu za njih glasati u finalu.. Drago mi je sto je Slovenija i Crna Gora nisu se plansirale u finale! Znam da se nekima to nece sviditi ono sto sam napisao, ali samo sam kazao svoje misljenje.. Ne zelim se ni s kim svadjati ni prepirati! Zaj mi je sto nasa Hrvatska se nije plansirala u finale, nadajmo se da cemo se sljedece godine i sljedecih godina nasa Hrvatska plansirati u finale.. Sretno Hrvatska i sve najbolje!
mm1991sthr- Broj postova : 310
mm1991sthr je napisao/la:Glasao sam za:
Da vidimo šta ti poručuju oni...
>>Been<<- moderator
ahahahhahahaha
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Meni je žao što u finale nisu ušle Hrvatska i Slovenija, takođe su mogli u finale i Bugarska i Belorusija.
Malta ušla u finale, WTF? Po mom mišljenju najgora pesma ove Evrovizije uz San Marino...
I Litvaniju nisam očekivao u finalu...Takođe Ukrajinku ne bih pustio u finale
Sve u svemo, mogli su biti bolji rezultati.
Malta ušla u finale, WTF? Po mom mišljenju najgora pesma ove Evrovizije uz San Marino...
I Litvaniju nisam očekivao u finalu...Takođe Ukrajinku ne bih pustio u finale
Sve u svemo, mogli su biti bolji rezultati.
Za raziku od prvog gde mi je uslo 8 sad samo 6
Umesto Norveske,Litvanije,Malte i Ukrajuine bi stavio Belorusiju,Hrvatsku,Bugarsku i Sloveniju.
Umesto Norveske,Litvanije,Malte i Ukrajuine bi stavio Belorusiju,Hrvatsku,Bugarsku i Sloveniju.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Za raziku od prvog gde mi je uslo 8 sad samo 6
Apsolutno isto i kod mene
Pantomimicar je napisao/la:
Apsolutno isto i kod mene
Iz prvog su mi ispali Svajcarska (3) i Letonija (6) .Da nije i tu isto
Kontinent Helia
Obavijest:
A nisi za Hrvatsku?mm1991sthr je napisao/la:Glasao sam za:
Guest- Gost
rändajad je napisao/la:A nisi za Hrvatsku?
Boze Petra pa ne moze za svoju pismu
Kontinent Helia
Obavijest:
Zašto se ja pretvaram u tebe or somenthing? :OCvjećko je napisao/la:Zadovoljan rezultatima jako!
Ma super!
@Leo, pa on može, on je sa Marsa.
Guest- Gost
I don't mind. ^^rändajad je napisao/la:Zašto se ja pretvaram u tebe or somenthing? :O
@Leo, pa on može, on je sa Marsa.
Oh, jako mi je drago da ona pojava iz Gruzije nije prošla, mislio sam da bi i mogla, budući da se uvijek naguraju te ruske zemlje u finale.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Stranica 6 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Eurosong 2012. | I. Polufinale
» Eurosong 2011. - Drugo Polufinale
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2012. | Second Chance
» Eurosong 2012. - Probe
» Eurosong 2011. - Drugo Polufinale
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2012. | Second Chance
» Eurosong 2012. - Probe
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 6 / 9.