Eurosong 2012. | II. Polufinale
+31
^.^ Swedish Hero
fansong
frozen
sigedamo
HaYrOLa
SiXo
Mr.bobo
strajker
asteroid
Pantomimicar
Lunke
Marijo
Bilby
The Đole
SkubiŠa
Zagreb16
alien
AceMacedonia
mm1991sthr
AjLuci
Cvjećko
Vinky
Leo
Steffan
Kruno
Tinchey
Velvet
Goxy
>>Been<<
ESCbigFan
Pauly D
35 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 5 / 9.
Stranica 5 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Eurosong 2012. | II. Polufinale
Yo sabe Espanol, pero no me voy a votar por Croacia.
Idemo Loreen!
Idemo Loreen!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Ovakve gluposti koje piše Mm1991strh ćemo ubuduće brisati jer stvarno nemaju ni smisla, ni potrebe.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Stavio sam 2000 kuna na prolaz Estonije, Bosne i ispadanje Nizozemske.
sigedamo- Broj postova : 1
sigedamo je napisao/la:Stavio sam 2000 kuna na prolaz Estonije, Bosne i ispadanje Nizozemske.
Da bog da pogodio
Al' nešto sumnjam
>>Been<<- moderator
Još jednom vas pozivam da Eurosong, rezultate, nastupe, press i ždrijeb nakon showa komentarišemo u Chat Boxu, a ne ovdje jer dosta toga pišete što smeta normalnom funkcionisanju foruma. Također, nešto ste svadljivi u zadnje vrijeme
>>Been<<- moderator
Top 10
1.Norway
2.Estonia
3.Croatia
4.Turkey
5.Belarus
6.Malta
7.Lithuania
8.Slovakia
9.Slovenia
10.Ukraine
1.Norway
2.Estonia
3.Croatia
4.Turkey
5.Belarus
6.Malta
7.Lithuania
8.Slovakia
9.Slovenia
10.Ukraine
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Semifinal 2
1 Serbia - Željko Joksimović - Nije ljubav stvar - Sviđa mi se početak, tako primamljiva melodija... lijepa balada...
2 FYROM - Kaliopi - Crno i belo - zanimljiva pjesma, nadam se glasovima susjda...
3 The Netherlands - Joan Franka - You and me - Hehe Indijanka, ali sviđa mi se pjesma...
4 Malta - Kurt Calleja - This is the night - dobar nastup, dobra pjesma...sviđa mi se sve...
5 Belarus - Litesound - We are the heroes - vrlo dobra pjesma, možda sam malo više od vokala očekivao, no jedno je uživo, drugo u studiju...
...no dobar nastup... za finale sigurno...
6 Portugal - Filipa - Sousa Vida minha - Nije me se dojmila pjesma nešto... prvo nije razumljiva širem auditoriju... a drugo nije bio neki poseban nastup...
7 Ukraine - Gaitana - Be my guest - Zanimljiv vokal ali pjesma mi nije baš pasala na njega... text je slabašan... hehe dobra fora s videozidom...
8 Bulgaria - Sofi Marinova - Love unlimited - energičan nastup, čak sam i razumio jedan dio... ali nekako mi melodija nije sjela...
9 Slovenia - Eva Boto - Verjamem - jako lijepa pjesma, dobar aranžman, dobar vokal, sviđa mi se! Eh da je još na engleskom...
10 Croatia Nina Badrić Nebo - pleseči su u haljinicama... hehe zgodno... hehe... fali mi melodija koja bi digla pjesmu... crna haljina je promašaj... sceniski nastup je loš... vokalni bolji...
11 Sweden - Loreen - Euphoria - jako sigurno volakno... čudno da nema back up pjevače... 4 dečka u bijelom bi savršeno pasali u cijeloj priči...
12 Georgia - Anri Jokhadze - I'm a joker - Zanimljiv scenski naziv... ali vokal i pjesma... nije mi nešto...
13 Turkey - Can Bonomo - Love me back - neobičan nastup... za slušati jednom, za gledati dvaput...
14 Estonia - Ott Lepland - Kuula - tako jednostavno a tako lijepo, iako ne razumijem, budi emocije...volio bi da je ubacio engleski dio...
15 Slovakia - Max Jason - Mai Don't close your eyes - jedini pravi rockeri ove godine... vokal dobar ali previše deranja... solidan nastup...
16 Norway - Tooji - Stay - dobar scenski nastup, a ni sama izvedba nije loša...
17 Bosnia & Herzegovina - Maya - Sar Korake ti znam - Jako dobar, i emotivan nastup... sviđa mi se pjesma...
18 Lithuania - Donny Montell - Love is blind - Nekako me se nije dojmila pjesma...
MOJIH TOP 10
Serbia
FYROM
Malta
Belarus
Slovenia
Croatia
Sweden
Estonia
Norway
Bosnia & Herzegovina
...Nizozemska mi je bolja od Hrvatske... a stavio sam je zato jer će susjedi glasati za nas...
1 Serbia - Željko Joksimović - Nije ljubav stvar - Sviđa mi se početak, tako primamljiva melodija... lijepa balada...
2 FYROM - Kaliopi - Crno i belo - zanimljiva pjesma, nadam se glasovima susjda...
3 The Netherlands - Joan Franka - You and me - Hehe Indijanka, ali sviđa mi se pjesma...
4 Malta - Kurt Calleja - This is the night - dobar nastup, dobra pjesma...sviđa mi se sve...
5 Belarus - Litesound - We are the heroes - vrlo dobra pjesma, možda sam malo više od vokala očekivao, no jedno je uživo, drugo u studiju...
...no dobar nastup... za finale sigurno...
6 Portugal - Filipa - Sousa Vida minha - Nije me se dojmila pjesma nešto... prvo nije razumljiva širem auditoriju... a drugo nije bio neki poseban nastup...
7 Ukraine - Gaitana - Be my guest - Zanimljiv vokal ali pjesma mi nije baš pasala na njega... text je slabašan... hehe dobra fora s videozidom...
8 Bulgaria - Sofi Marinova - Love unlimited - energičan nastup, čak sam i razumio jedan dio... ali nekako mi melodija nije sjela...
9 Slovenia - Eva Boto - Verjamem - jako lijepa pjesma, dobar aranžman, dobar vokal, sviđa mi se! Eh da je još na engleskom...
10 Croatia Nina Badrić Nebo - pleseči su u haljinicama... hehe zgodno... hehe... fali mi melodija koja bi digla pjesmu... crna haljina je promašaj... sceniski nastup je loš... vokalni bolji...
11 Sweden - Loreen - Euphoria - jako sigurno volakno... čudno da nema back up pjevače... 4 dečka u bijelom bi savršeno pasali u cijeloj priči...
12 Georgia - Anri Jokhadze - I'm a joker - Zanimljiv scenski naziv... ali vokal i pjesma... nije mi nešto...
13 Turkey - Can Bonomo - Love me back - neobičan nastup... za slušati jednom, za gledati dvaput...
14 Estonia - Ott Lepland - Kuula - tako jednostavno a tako lijepo, iako ne razumijem, budi emocije...volio bi da je ubacio engleski dio...
15 Slovakia - Max Jason - Mai Don't close your eyes - jedini pravi rockeri ove godine... vokal dobar ali previše deranja... solidan nastup...
16 Norway - Tooji - Stay - dobar scenski nastup, a ni sama izvedba nije loša...
17 Bosnia & Herzegovina - Maya - Sar Korake ti znam - Jako dobar, i emotivan nastup... sviđa mi se pjesma...
18 Lithuania - Donny Montell - Love is blind - Nekako me se nije dojmila pjesma...
MOJIH TOP 10
Serbia
FYROM
Malta
Belarus
Slovenia
Croatia
Sweden
Estonia
Norway
Bosnia & Herzegovina
...Nizozemska mi je bolja od Hrvatske... a stavio sam je zato jer će susjedi glasati za nas...
Mr.bobo- Broj postova : 165
>>Been<< je napisao/la:Pogodio sam 9/10 u prvom, što znači da ću teže omašiti u ovom polufinalu. No, svejedno. Evo kako bi moglo biti (nije moja želja).
Random
Srbija
Makedonija
Švedska
Turska
Ukrajina
Estonija
Bosna i Hercegovina
Norveška
Gruzija
Slovenija
E jebi ga Malta i Litvanija su iznenadile
>>Been<<- moderator
Moj osobni TOP 10
1. Švedska
2. Nizozemska
3. Bugarska
4. Slovačka
5. BiH
6. Turska
7. Hrvatska
8. Makedonija
9. Litvanija
10. Srbija
Samo mi 5 prošlo
1. Švedska
2. Nizozemska
3. Bugarska
4. Slovačka
5. BiH
6. Turska
7. Hrvatska
8. Makedonija
9. Litvanija
10. Srbija
Samo mi 5 prošlo
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
eh jbg nina... nije pjesma nikako eurovizijska..nije to mogla nadomjestit niti sa svojim mrak vokalom... prošli su svi koji su trebali osim turske i malte i one dosadne ukrajinke... jadan ti HRT... sramote se iz godine u godinu... svaki put kostadinov priča da nismo mi krivi već političko glasanje hahaha... pliz... kada se napravi dobra pjesma to se i vidi... ako hr nije sada prošla u finale neće nikada... sve su imali na svojoj strani...
uglavnom...da prokomentiram..
norveška - volim pjesmu, ali ju je fakat bezveze otpjevao
srbija - joksa je odlično napravio posao bravo!
makedonija - oduševljen! bravo kaliopi!
estonac - wow wow wow!
bih - maya <3 podsjetila na stare dane eurosonga kada se cjenilo pjevanje i decentnost...malo je više...bravo!
litva - ok, niš spešl
ukrajina - užas!
turska - katastrofa!
švedska - kako se i očekivalo! bravo loreen!
malta - pa i ne... onako nit smrdi nit miriši...bezveze...
uglavnom...da prokomentiram..
norveška - volim pjesmu, ali ju je fakat bezveze otpjevao
srbija - joksa je odlično napravio posao bravo!
makedonija - oduševljen! bravo kaliopi!
estonac - wow wow wow!
bih - maya <3 podsjetila na stare dane eurosonga kada se cjenilo pjevanje i decentnost...malo je više...bravo!
litva - ok, niš spešl
ukrajina - užas!
turska - katastrofa!
švedska - kako se i očekivalo! bravo loreen!
malta - pa i ne... onako nit smrdi nit miriši...bezveze...
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Isuse,Estonijaaa.
Ubjedljivo najbolji večeras! Kako savršenoo<333
Ubjedljivo najbolji večeras! Kako savršenoo<333
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Sramota za Hrvatsku,vec 3. godinu za redom visimo,dok ostale ex-yu prolaze....
Iznendenje je Litva,pjesma je odlicna a i scenski nastup,kad je on prosao bas sam sretan bio...
Malta,Ukrajina i Estonija nisu zasluzile finale,na njihovo mjesto su trebale Hrvatska,Bjelorusija i Slovenija!!
Iznendenje je Litva,pjesma je odlicna a i scenski nastup,kad je on prosao bas sam sretan bio...
Malta,Ukrajina i Estonija nisu zasluzile finale,na njihovo mjesto su trebale Hrvatska,Bjelorusija i Slovenija!!
Zagreb16- Broj postova : 913
estonija je..pjesma je predobra! sve osim malte, turske i ukrajine su dobro prošle..no što ćešZagreb16 je napisao/la:Sramota za Hrvatsku,vec 3. godinu za redom visimo,dok ostale ex-yu prolaze....
Kontinent Helia
Obavijest:
Loren me iskreno razocarala...kamera losa, pola je nisam razumeo sta peva samo je nesto promrmljala, bas je nesto pukla bila...
ljudi koji su je prvi put culi nisu bas odusevljeni toliko kao sto smo bili mi kad smo je videli na melodifestivalenu. Tad je bila fantasticna ali i plej bek ili kako vec, bas se vidi razlika.
Kaliopi sjajna
ljudi koji su je prvi put culi nisu bas odusevljeni toliko kao sto smo bili mi kad smo je videli na melodifestivalenu. Tad je bila fantasticna ali i plej bek ili kako vec, bas se vidi razlika.
Kaliopi sjajna
Lunke- Broj postova : 9635
Ja bi volio da se Kostadinov makne s Dore i njegovim odabirom kandidata... jer like NEMA POJIMA... on je očekivao ako pošalje etabliranu pjevačicu koje okolne zemlje poznaju da će glasati za nju... LOL e pa dobio je 'finger' nazad... zašto...? ...jer je pjesma tako tako... sivilo... scenski nastup LOŠ ! Čak Nina sama financira neke stvari... mislim katastrofa... od naše produkcije... koja ne može zadovoljiti ni osnovne potrebe izvođača... ne možeš slati osrednju pjesmu i očekivati čuda... da je odabrao Jacquesa... e on bi prošao u finale... :p
... 7/10 za mene... Turska ono totalni šok... kao i neprolazak Belarus i Slovenije... koji su imali super plesme...
... 7/10 za mene... Turska ono totalni šok... kao i neprolazak Belarus i Slovenije... koji su imali super plesme...
Zao mi Bugarske Ukrajina je bila najgora a i Litvanija je ne zasluzeno prosla
JA ĆU PREDSTAVLJAT HRVATSKU, PA ĆU PROĆ! OVO JE SRAMOTA!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Zagreb16 je napisao/la:
...ako je Hrvatska s katastrofalnim scenskim nastupom bola bolje od ijedne od ove 3 koje si naveo... pitam se što sam ja to gledao...
Nizozemska mi je bila zanimljivia...
Zagreb16 je napisao/la:Sramota za Hrvatsku,vec 3. godinu za redom visimo,dok ostale ex-yu prolaze....
Ukrajna OUT;)
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:JA ĆU PREDSTAVLJAT HRVATSKU, PA ĆU PROĆ! OVO JE SRAMOTA!
...ja onda odem u Sloveniju da glasam za tebe...
(uz uvijet da makneš signature :p )
Zadnja promjena: Mr.bobo; 25.05.12 0:29; ukupno mijenjano 1 put.
Ukrajina bila savršena <3 Loreen favorit uz Rumunje i Ukrajinu najveći!
Kaliopi rasturila, Nina bila super al nije to bilo to očito.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
ukrajina, rumunjskaPauly D je napisao/la:Ukrajina bila savršena <3 Loreen favorit uz Rumunje i Ukrajinu najveći!
Kontinent Helia
Obavijest:
Žao mi je Bugarkinje , al mi je drago za Litvaniju
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Ma ovo je naj lošija pjesma od svih pjesama koje je Nina ikada otpjevala. Stvarno ne razumijem da ona nije osjetila da pjesma nije taj nivo?!
fansong- Broj postova : 1
Bugarska super bila
Ukrajina kic najveci na svetu sa ocajnom pesmom i jos stavila botanicku bastu na glavurdzu...FUJ
Ukrajina kic najveci na svetu sa ocajnom pesmom i jos stavila botanicku bastu na glavurdzu...FUJ
Stranica 5 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Eurosong 2012. | I. Polufinale
» Eurosong 2011. - Drugo Polufinale
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2012. | Second Chance
» Eurosong 2012. - Probe
» Eurosong 2011. - Drugo Polufinale
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2012. | Second Chance
» Eurosong 2012. - Probe
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 5 / 9.