Chat
+36
StRes92
alien
Luc
Steffan
AjLuci
SkubiŠa
Bilby
Bvlgari
Veronica
^.^ Swedish Hero
Velvet
Pantomimicar
Vinky
mm1991sthr
Marijo
Grofica Lidia
Misfit
strajker
Cvjećko
Nymeria
Goxy
Kruno
Belvedere
asteroid
Jasmin
Duje
VasilijeM.
Pauly D
HaYrOLa
Leo
Mara
>>Been<<
Tinchey
frozen
Bebi
Lunke
40 posters
Stranica 33 / 40.
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Chat
Iako je HTC poprilično dobar generalno, još uvijek je previše nov, kao kompanija, samim tim i nekako nesiguran, što se tiče proizvodnje mobitela. Iz tog razloga, glasam za Nokiu. Po specifikacijama, oba su tu negdje!rändajad je napisao/la:Šta je bolje da kupim: HTC s8 ili Nokia Lumia 800?
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
O tom sam i razmišljao. Oba imaju iste aplikacije, i oba su Windows telefona, tako da je više pitanje marke, a i cijene.Cvjećko je napisao/la:Iako je HTC poprilično dobar generalno, još uvijek je previše nov, kao kompanija, samim tim i nekako nesiguran, što se tiče proizvodnje mobitela. Iz tog razloga, glasam za Nokiu. Po specifikacijama, oba su tu negdje!
Guest- Gost
Kakve su cijene? Nokia je pouzdanija.rändajad je napisao/la:O tom sam i razmišljao. Oba imaju iste aplikacije, i oba su Windows telefona, tako da je više pitanje marke, a i cijene.
Kontinent Helia
Obavijest:
Lumia je oko 400 KM, s ovaj HTC je 480 KM. To neke akcije izgleda.Cvjećko je napisao/la:Kakve su cijene? Nokia je pouzdanija.
Guest- Gost
Cool. Javi kad kupiš koji si uzeo.rändajad je napisao/la:Lumia je oko 400 KM, s ovaj HTC je 480 KM. To neke akcije izgleda.
Kontinent Helia
Obavijest:
Jel vam poznat ovaj od nekud?
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Ja skoro svaki dan nadjem neki njegov komentar na YT
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
On je definitivno mitsko biće, obožavam ga
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Bebi je napisao/la:Jel vam poznat ovaj od nekud?
pa to već čim pogledaš kako stalno ponavlja ''ESC'' te ''YouTube Channel/Kanal'' vidiš da je skrenuo. Naravno, cijeli tekst na ''standardnome'' a onda ''po spli'ski'' i nezaboravno: ''Sritno Hrvatska''
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Najbolje je to kaj više nitko ne kaže "sritno". :'D
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Najbolje je to kaj više nitko ne kaže "sritno". :'D
! Čak ni mi u ST
Kontinent Helia
Obavijest:
e onaj frajer komentira i po jubitu onaj super pisma .. hahaha vrištim
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Heeeej, kako je bilo?
Kontinent Helia
O ovome čoviku bi se trebala napisat detaljna knjiga bisera. HAHAHAHAHA
''Vi idite tamo pa radite to šta ste rekli da ćete napravit a niste napravili ono što ste rekli''
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAH
KOJEGA KRETENA MI IMAMO ZA POTEŠTATA
Kontinent Helia
Obavijest:
Ne znam jel iko čuo za ovaj idiotizam...
http://uimeobitelji.net/
http://uimeobitelji.net/
Kontinent Helia
Jesam. U crkvi jučer. Kakve su to gluposti, pa gej brakovi ionako nisu dopusteni.
Kontinent Helia
Obavijest:
Naravno sve desnicarske stranke i udruge će se ponositi time što su to unijeli u Ustav. Jadno.
Gej brakovi ionako nisu niti će biti legalizirani u Hrvatskoj još sigurno 50 godina. Zato ne vidim zašto se sada razne udruge pa i sama Crkva poziva na to. Osobno sam žestoko protiv ove inicijative jer mislim da ne poštuje ljudska prava. Zašto bi nekome smetalo ako se dva pedera ili dvije lezbe vole? Ali naravno, sad će i LGBT udruge podići famu oko toga kako se krše njihova prava i to će na paradi naglašavati i bla bla bla i onda će biti prepucavanja. Nije mi svejedno što Crkva to podržava, jer sam vjernik, a Isus govori o jednakosti među ljudima, pa bili oni hetero, homo, pan, ban, kan, tih, mih, bih itd.
Mislim da je rješenje jednostavno- raspisivanje referenduma o legalizaciji istospolnih brakova. Pa neka narod odluči da više ni vjerske ni gej udruge ne jebu ljude u mozak. Ako ljudi ne žele legalizaciju, neka tako bude.
Gej brakovi ionako nisu niti će biti legalizirani u Hrvatskoj još sigurno 50 godina. Zato ne vidim zašto se sada razne udruge pa i sama Crkva poziva na to. Osobno sam žestoko protiv ove inicijative jer mislim da ne poštuje ljudska prava. Zašto bi nekome smetalo ako se dva pedera ili dvije lezbe vole? Ali naravno, sad će i LGBT udruge podići famu oko toga kako se krše njihova prava i to će na paradi naglašavati i bla bla bla i onda će biti prepucavanja. Nije mi svejedno što Crkva to podržava, jer sam vjernik, a Isus govori o jednakosti među ljudima, pa bili oni hetero, homo, pan, ban, kan, tih, mih, bih itd.
Mislim da je rješenje jednostavno- raspisivanje referenduma o legalizaciji istospolnih brakova. Pa neka narod odluči da više ni vjerske ni gej udruge ne jebu ljude u mozak. Ako ljudi ne žele legalizaciju, neka tako bude.
Kontinent Helia
Obavijest:
Super! Ja sam sebi uzeo S3 u međuvremenu.rändajad je napisao/la:Uzeo sam Lumiju.
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Stranica 33 / 40.