Chat
+36
StRes92
alien
Luc
Steffan
AjLuci
SkubiŠa
Bilby
Bvlgari
Veronica
^.^ Swedish Hero
Velvet
Pantomimicar
Vinky
mm1991sthr
Marijo
Grofica Lidia
Misfit
strajker
Cvjećko
Nymeria
Goxy
Kruno
Belvedere
asteroid
Jasmin
Duje
VasilijeM.
Pauly D
HaYrOLa
Leo
Mara
>>Been<<
Tinchey
frozen
Bebi
Lunke
40 posters
Stranica 18 / 40.
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Chat
Ljudi, treba mi pomoć.
Ovako, napravio sam video na onetruemedia.com. I sad želim da ga, ili downloadam, ili shaream s frendovima, no problem je što mi kaže da moram platiti onaj premium account ako hoću shareati videe duže od 30 sekundi.
No, ja znam gomilu ljudi koji na istoj stranici prave videe koji traju po 11 minuta i siguran sam da nemaju taj premium račun. Pa me zanima, jel ima neka caka i nešto slično da sačuvam napravljeni video ?
Ovako, napravio sam video na onetruemedia.com. I sad želim da ga, ili downloadam, ili shaream s frendovima, no problem je što mi kaže da moram platiti onaj premium account ako hoću shareati videe duže od 30 sekundi.
No, ja znam gomilu ljudi koji na istoj stranici prave videe koji traju po 11 minuta i siguran sam da nemaju taj premium račun. Pa me zanima, jel ima neka caka i nešto slično da sačuvam napravljeni video ?
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Na koju ESC pjesmu vas podsjeća početak ove pjesme?
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Nije :// Ne znam ubit ću se na vrh mi jezika, al se ne mogu sitit
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
VasilijeM.- Broj postova : 1039
Kontinent Helia
Zemlja: Friday Republic (ex. Denmark of Peace)
Obavijest: BOW DOWN BITCHES!
LOS ANĐELES - Američka "kraljica diska", pevačica Dona Samer umrla je danas u 64. godini na Floridi od raka, objavila je njena porodica. Od početka 1970-ih Dona Samer obeležila je istoriju diska hitovima kao što su "Bad Girls", "Last Dance" i "Hot Stuff".
Dobitnica je pet Gremi nagrada a njeni hitovi dominirali su top listama tokom 1970-ih. Zadržala se na vrhu top lista i u 1980-im godinama hitovima kao što su "She Works Hard for the Money" i "This Time I Know It's for Real" "Rano jutros izgubili smo Donu Samer Sudano, ženu sa mnogim talentima, a najveći je bio njena vera", navodi se u saopštenju porodice.
Nekoliko minuta pre toga vest o njenoj smrti objavljena je na vebsajtu TMZ, specijalizovanom za praćenje života poznatih ličnosti. Iza sebe ostavlja supruga, pevača i producenta Brusa Sudana, dve ćerke iz braka sa njim i ćerku iz svog prethodnog braka.
Dobitnica je pet Gremi nagrada a njeni hitovi dominirali su top listama tokom 1970-ih. Zadržala se na vrhu top lista i u 1980-im godinama hitovima kao što su "She Works Hard for the Money" i "This Time I Know It's for Real" "Rano jutros izgubili smo Donu Samer Sudano, ženu sa mnogim talentima, a najveći je bio njena vera", navodi se u saopštenju porodice.
Nekoliko minuta pre toga vest o njenoj smrti objavljena je na vebsajtu TMZ, specijalizovanom za praćenje života poznatih ličnosti. Iza sebe ostavlja supruga, pevača i producenta Brusa Sudana, dve ćerke iz braka sa njim i ćerku iz svog prethodnog braka.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Marijeva odvala sa skajp razgovora "Marina Tucakanović je radila tekst te pjesme"
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Zadnjie dna srednje nemrem vje rovat :') dođe ,im da zalšlšem. :'-9 Idem ana trozgu beeeeeeeeeeeeeeh
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
ahhahahahahhaha ah jebiga ja ju tako zovem iz milja ahhahhahaBebi je napisao/la:Marijeva odvala sa skajp razgovora "Marina Tucakanović je radila tekst te pjesme"
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Ajme nama, Nikolic pobedio Tadica na predsednickim izborima
OCUKEJEM BOMBARDOVANJE NASE DRZAVE U ROKU OD 48 SATI
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Ajme nama, Nikolic pobedio Tadica na predsednickim izborima
Tek 25 procenata obrađenih glasova, nadajmo se da će se nešto promeniti!
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:
Tek 25 procenata obrađenih glasova, nadajmo se da će se nešto promeniti!
Ma cesid je obradio 70 posto, a cesid omasi za oko 0,5 posto...prema njima grobar ima 2 posto prednosti. Tek sutra ce stici i rezultati sa kosova, ali tamo uvek dobija Nikolic
UKRATKO, NAJEBALI SMO
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:
UKRATKO, NAJEBALI SMO
I moj otac je upravo tako komentirao.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Znači pritisak mi je 200 sa 300!
Kontinent Helia
Ajme jadni vi! Možda imam 14 godina ali jako me zanima povijest i politika pa znam ponešto o srpskim izborima. Više sam za Tadića jer je miroljubiviji. Mislim da će Nikolić donijeti nestabilnost u regiji.
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Nikolić je lud, ali to mu je glavni adut i narod je lud!
Kontinent Helia
Da da dam da da dam daradadadadaadam, ja gledam izbor za MISS RS. QQ meni!
Moj komentar: https://www.youtube.com/watch?v=_7Nhs4SCLxY
Sretno s izborima.
Moj komentar: https://www.youtube.com/watch?v=_7Nhs4SCLxY
Sretno s izborima.
Guest- Gost
Izražavam duboko saučešće građanima Srbije. Ova odluka je pogrešna.
Tomislav Nikolić je do jučer držao za ruku ratnog zločinca, a danas glumi Europljanina.
Nisu mi jasni ljudi koji dođu i glasaju za čovjeka čiji su poslanici do jučer bacali kletve i vradžbine po skupštinskoj sali na one koji hoće u EU.
S obzirom da je stabilna Srbija ključ za stabilnost drugih zemalja u okruženju, čini mi se da bi ovakva odluka mogla dovesti do ozbiljnih komplikacija odnosa u regiji.
U svakom slučaju - poslije glasanja, nema kajanja !
Tomislav Nikolić je do jučer držao za ruku ratnog zločinca, a danas glumi Europljanina.
Nisu mi jasni ljudi koji dođu i glasaju za čovjeka čiji su poslanici do jučer bacali kletve i vradžbine po skupštinskoj sali na one koji hoće u EU.
S obzirom da je stabilna Srbija ključ za stabilnost drugih zemalja u okruženju, čini mi se da bi ovakva odluka mogla dovesti do ozbiljnih komplikacija odnosa u regiji.
U svakom slučaju - poslije glasanja, nema kajanja !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
PARTY FOR EVERYBODY !
Mene je zaista sramota...
Mene je zaista sramota...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Meni se i dalje želudac okreće...