Općenito.
+32
AjLuci
Mr. Troll
SkubiŠa
Zagreb16
Ighor
frozen
Misfit
Cvjećko
Pantomimicar
Luc
Velvet
asteroid
strajker
ESCbigFan
KINGDOM_of_HEAVEN
The Đole
>>Been<<
VasilijeM.
Duje
Bebi
Casper
Kruno
mm1991sthr
HaYrOLa
Leo
Marijo
Lunke
Steffan
^.^ Swedish Hero
Tinchey
Goxy
Pauly D
36 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 15 / 19.
Stranica 15 / 19. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: Općenito.
Ja sam preslušao sve. Pogledao sam samo probu Rusije i BiH.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Probe nikad ne pratim, koja je poanta gledanja Eurosonga kad već sve znaš? :s
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
ALBANIJA NE SMIJE ODUSTAT! JEDNA OD NAJBOLJIH PJESAMA GODINE DA TAKO PROPADNE!!! NEEE!!!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Baš sam ocjenjivao sve pjesme i prosjek ovogodišnjeg ESC-a je 7,23
Prvo polufinale je prejako, drugo jako slabo... Jedva čekam danas.
Prvo polufinale je prejako, drugo jako slabo... Jedva čekam danas.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:ALBANIJA NE SMIJE ODUSTAT! JEDNA OD NAJBOLJIH PJESAMA GODINE DA TAKO PROPADNE!!! NEEE!!!
Zašto bi odustala?
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:
Zašto bi odustala?
Ne znam da li je to razlog al sad sam cuo na tv-u da su danas proglasili dan zalosti jer je autobus pun studenata pao u provaliju
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Ne znam da li je to razlog al sad sam cuo na tv-u da su danas proglasili dan zalosti jer je autobus pun studenata pao u provaliju
Omg
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
"Euforija koja se digla oko Lorin polako, jenjava, dok se prašina diže oko Joksimovića"
Kontinent Helia
Obavijest:
Albanija neće odustati već razmišljaju o tome da ne emituju prvo polufinale. No, EBU to sigurno neće dozvoliti.
>>Been<<- moderator
Đav'la je tako. On joj nije ni do gležnja.Leo je napisao/la:"Euforija koja se digla oko Lorin polako, jenjava, dok se prašina diže oko Joksimovića"
A oko Albanije, vjerujem da će glasati, mislim wtf, razumijem nesreću i sve to, al' ono...
Kontinent Helia
Obavijest:
Ispit mi je zakazan u cetvrtak u poslepodnevnom terminu
Kontinent Helia
Obavijest:
Breaking News: RTSH might not broadcast Eurovision tonight!
Radio and Television of Albania RTSH, might not broadcast the first semi-final of Eurovision tonight, after the president’s announcement that today will be mourning day in Albania. Yesterday, fourty young students died in Hinarë, Southern Albania after an accident where the bus slipped from a mountain.
Yesterday night, the president of Albania Mr. Bamir Topi, stated that tomorrow will be Mourning Day in whole Albania (Ditë Zie, Black Day). This might affect RTSH in broadcasting Eurovision Song Contest. In case the television does not broadcast Eurovision tonight, the country’s vote will be decided by the jury vote only!
However, there is no official statement from RTSH yet.
SLužbeno Albanija će prikazati prvo PF nakon 00.00, što znači da će vrijediti samo glasovi žirija iz Albanije.
Radio and Television of Albania RTSH, might not broadcast the first semi-final of Eurovision tonight, after the president’s announcement that today will be mourning day in Albania. Yesterday, fourty young students died in Hinarë, Southern Albania after an accident where the bus slipped from a mountain.
Yesterday night, the president of Albania Mr. Bamir Topi, stated that tomorrow will be Mourning Day in whole Albania (Ditë Zie, Black Day). This might affect RTSH in broadcasting Eurovision Song Contest. In case the television does not broadcast Eurovision tonight, the country’s vote will be decided by the jury vote only!
However, there is no official statement from RTSH yet.
SLužbeno Albanija će prikazati prvo PF nakon 00.00, što znači da će vrijediti samo glasovi žirija iz Albanije.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Aha, dobro.. Vidicemo kako ce oni izgledati uzivo kada dodje Eurosong! Imam sluzbeni proslogodisnji CD! Imam sve orginalne CD-ove od 2006. – 2011.! Mislim da nazalost necu kupiti ovogodisnji CD, nekako mi je bezveze da ga kupim.. Uostalom imam puno CD-ove, tako da kako ce mi to sve stati.. Nadam se da ce netko ga staviti na internet, tako da cu ga onda skiniti..
Pogodite ko nam dolazi na večeru?
Guest- Gost
Ne znam kako ce mi to sve stati Gde si ga nasao ?
Kontinent Helia
Obavijest:
Čitav dan sam taaaaaaako fucking-uzbuđen! Ajme, ajme, ajme.
Kontinent Helia
Obavijest:
Svaka cast euforiji ali za mene je my heart is refusing me ipak bolja
Lunke- Broj postova : 9635
Radi smanjivanja opterećenja na foruma, olakšavanja rada moderatora i što bržeg i efikasnijeg funkcionisanja cjelokupnog foruma, molim vas da showove Eurosonga, kao i press konferenciju nakon, komentarišete u posebnom chat boxu koji je postavljen u dnu naslovnice foruma !
>>Been<<- moderator
Grafika je meni jedno veliko razočaranje. Preslično 2011.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Od kada je pocela sezona ovogodisnjih nacionlnih izbora za ovogodisnji Eurosong, tada pa sve do sada ovogodisnji Eurosong vrti se zamalo u svim nasim domacim medijama pa tako i na TV-u.. Mislim da su ga najvise spominjali na RTL-u u emisiji Exsluziv a i danas je opet nesto bilo o Eurosongu u toj emisiji! A mislim da je prosle nedilje bilo na Novi u emisiji Red Carpet nesto o nasoj predstavnici i o nasam nastupu na ovogodisnjem Eurosongu 2012.! Sta se tice ovogodisnje Dore, bila je repriza prije nekoliko dana na HRT-Plus od 23.00 pa do 00:20.. Repriza Dora 2012. bila je kada se je igrala ona neka nogometna utaknica!
mm1991sthr- Broj postova : 310
Ok.
Koja je ovo premoćna najsavršenija moguća pjesma u pozadini na početku snimka?
Guest- Gost
Pauly D je napisao/la:1,26 NEŠTO NAJBOLJE
https://www.youtube.com/watch?v=uEwJrFmMxrg&feature=channel&list=UL
Baš sam danas išao gledat ponovno performance i skužio tu facu....Tak mi ju je došlo žao... Trebaš se ti snaći u takvoj situaciji.
SiXo- Broj postova : 162
Odlično se snašla, svaka joj čast!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Stranica 15 / 19. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 15 / 19.