Općenito.
+32
AjLuci
Mr. Troll
SkubiŠa
Zagreb16
Ighor
frozen
Misfit
Cvjećko
Pantomimicar
Luc
Velvet
asteroid
strajker
ESCbigFan
KINGDOM_of_HEAVEN
The Đole
>>Been<<
VasilijeM.
Duje
Bebi
Casper
Kruno
mm1991sthr
HaYrOLa
Leo
Marijo
Lunke
Steffan
^.^ Swedish Hero
Tinchey
Goxy
Pauly D
36 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 16 / 19.
Stranica 16 / 19. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: Općenito.
WOW!!!
WOW!!!
WOW!!!
WOW!!!
WOW!!!
BEZ IKAKVE SUMNJE LOREEN POBJEĐUJE! 100%!
WOW!!!
WOW!!!
WOW!!!
WOW!!!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la:WOW!!!
WOW!!!
WOW!!!
WOW!!!
WOW!!!
Nema teoretske!
You wish.Kruno je napisao/la:
Nema teoretske!
Kontinent Helia
Obavijest:
Na 1. polufinalu su voditelji pokazali ovogodisnji Eurosong 2012. CD i DVD, bas je lipi omot.. Je li 'ko vec mozdja kupio ovogodisnji CD i DVD ovogodisnjeg Eurosonga ili ga misli kupiti?! Mislim da je cijena CD maksimano od 160 pa do 170 KN, a za DVD ne znam ali DVD je inace skuplji od CD.. Nisam siguran, ali ne znam hocu li ga kupiti.. Tako ja kazem da nisam siguran ili da ne zelim da ga kupim, pa ga kraju ipak kupim.. Nije mi problem ga kupiti, jer su novci tu da se trose.. Problem je u tome sto imam puno CD-ova, pa ne znam gdi cu i sto cu sa njima jer imam puno CD-ova.. Imam sve CD-ove od Eurosonga 2006. pa do Eurosonga 2011. i jos neke Eurosong CD-ove i DVD-ove!
mm1991sthr- Broj postova : 310
Joj stalno spominješ CD-e i DVD-e u postu.
I voditelji su mi malo bili uštogljeni. Trebali su biti opušteniji.
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Možeš naručiti sa interneta. Košta 20€.
Kontinent Helia
Obavijest:
čini se da na tom eurosongu jedino dobre pjesme znaju napraviti skandinavci, balkanci i južnjaci + katkad koja sa strane ponosan sam na ex yu države (osim crne gore)
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Bilby je napisao/la:Joj stalno spominješ CD-e i DVD-e u postu.
slažem se s toobom i u vezi slucaja CD/DVD a i slucaju sa voditeljima
ballbreaker- Broj postova : 60
Naviknite se
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Vidim Da Ima I Drugih Ljudi Iz Drugih Susjednih Zemalja Na Ovom Eurosong.HR Forumu, A Pa To Je Na Neki Nacin Bolje..
Ako Vam Se Svidja Nasa Hrvatska Pisma, Molimo Glasujte Za Nasu Hrvatsku.. Hvala! Pozdrav Iz Hrvatske!
If You Like Our Croatian Song, Please Vote For Our Croatia.. Thanks! Greetings from Croatia!
Ako Vam Se Svidja Nasa Hrvatska Pisma, Molimo Glasujte Za Nasu Hrvatsku.. Hvala! Pozdrav Iz Hrvatske!
If You Like Our Croatian Song, Please Vote For Our Croatia.. Thanks! Greetings from Croatia!
http://9gag.com/gag/2992824mm1991sthr je napisao/la:Vidim Da Ima I Drugih Ljudi Iz Drugih Susjednih Zemalja Na Ovom Eurosong.HR Forumu, A Pa To Je Na Neki Nacin Bolje..
Guest- Gost
Ja pisem one moje komentare, ali druge besmislene i ruzne komentare uopce ne citam i opce ne odgovaram na njih jer me nesto bas ne zanimaju.. Niti ne zelim da se svadjam i niti se u nikoga niti ne diram! Bas me briga sto drugi misli i sto ce misliti o meni.. Uopce necu kliniti na link koji je korisnik rändajad napisao, jer mislim da je to neka fora.. Znam je te fore, vec sam jednu isproba vec odavno tako da necu i ustalom jedan put je bio dosta.. Kao sto sam rekao, ne zanima me.. Na neki nacin bolje! Pametniji sam! Dovidjenja i vidimo se ponovno!
Polozio ispit .Sad stigao kuci i na miru da pratim ESC
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Babuške na infuziji, Šveđanka na bensedinima
Dve od ukupno šest članica ruskog sastava završile kod lekara, a Lorin i Albanka Rona Nišliju priznale da koriste lekove za smirenje
Pripremaju se za finale!
Favoriti ovogodišnjeg Evrosonga tema su broj jedan u Azerbejdžanu, ali i među brojnim novinarskim ekipama koje prate ovogodišnji izbor za najbolju pesmu u Evropi.
Dve od ukupno šest članica ruskog sastava Buranovske babuške juče su primile infuziju, ali šef ruske delegacije tvrdi da nema mesta za zabrinutost i da su babuške dobile vitaminski koktel.
S druge strane, Lorin, predstavnica Švedske, u intervjuu za nacionalnu televiziju Azerbejdžana izjavila je da pije lekove za smirenje, jer jedino tako može da se koncentriše za nastup i bez treme izađe na evrovizijsku scenu.
Inače, švedska predstavnica svojevremeno je boravila u jednoj norveškoj klinici za bolesti zavisnosti, ali o detaljima nerado govori u javnosti.
Konzumacijom lekova za smirenje „pohvalila“ se i predstavnica Albanije Rona Nišliju, koja uzimanje sedativa pravda „tragedijom koja je nedavno zadesila njenu zemlju, zbog čega Albanci nisu bili u prilici da prate prvo polufinalno veče“.
Lorin i rasna mržnja
Švedska predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu izložena je mnogobrojnim kritikama i napadima zapadnih medija, i to zbog rasne mržnje. Pevačici se na teret stavlja negodovanje zbog tamnoputog plesača jer je, prema pisanju švedskih medija, pri odabiru pravila problem zbog njegove boje kože, iako ni sama nije Šveđanka poreklom.
Dve od ukupno šest članica ruskog sastava završile kod lekara, a Lorin i Albanka Rona Nišliju priznale da koriste lekove za smirenje
Pripremaju se za finale!
Favoriti ovogodišnjeg Evrosonga tema su broj jedan u Azerbejdžanu, ali i među brojnim novinarskim ekipama koje prate ovogodišnji izbor za najbolju pesmu u Evropi.
Dve od ukupno šest članica ruskog sastava Buranovske babuške juče su primile infuziju, ali šef ruske delegacije tvrdi da nema mesta za zabrinutost i da su babuške dobile vitaminski koktel.
S druge strane, Lorin, predstavnica Švedske, u intervjuu za nacionalnu televiziju Azerbejdžana izjavila je da pije lekove za smirenje, jer jedino tako može da se koncentriše za nastup i bez treme izađe na evrovizijsku scenu.
Inače, švedska predstavnica svojevremeno je boravila u jednoj norveškoj klinici za bolesti zavisnosti, ali o detaljima nerado govori u javnosti.
Konzumacijom lekova za smirenje „pohvalila“ se i predstavnica Albanije Rona Nišliju, koja uzimanje sedativa pravda „tragedijom koja je nedavno zadesila njenu zemlju, zbog čega Albanci nisu bili u prilici da prate prvo polufinalno veče“.
Lorin i rasna mržnja
Švedska predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu izložena je mnogobrojnim kritikama i napadima zapadnih medija, i to zbog rasne mržnje. Pevačici se na teret stavlja negodovanje zbog tamnoputog plesača jer je, prema pisanju švedskih medija, pri odabiru pravila problem zbog njegove boje kože, iako ni sama nije Šveđanka poreklom.
Kontinent Helia
Obavijest:
Ahhaha ja tek sad vidim da se vratio ovaj s CDovima xD Koji lik xD
Steffan- Broj postova : 1312
Dakle ova Loreen je uzas uzasa, pocela je mnogo da uplice politiku, zaista vise, ovo je muzicko takmicenje! Sad ovo citam, juce ono na zrebanju, aman vise, smaras!
Nek ide u Maroko svoj da vidimo da li sme tamo da pisne o ljudskim pravima i polozaju zena. Docekana je u Azerbejdzanu kao kraljica i sad pljuje te iste koji su je docekali, ma ajde.
Bakice na infuziji piju koktelcice, cooliraju i sutra ce sve da oduvaju, DAJ BOZE!
Nek ide u Maroko svoj da vidimo da li sme tamo da pisne o ljudskim pravima i polozaju zena. Docekana je u Azerbejdzanu kao kraljica i sad pljuje te iste koji su je docekali, ma ajde.
Bakice na infuziji piju koktelcice, cooliraju i sutra ce sve da oduvaju, DAJ BOZE!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Dakle ova Loreen je uzas uzasa, pocela je mnogo da uplice politiku, zaista vise, ovo je muzicko takmicenje! Sad ovo citam, juce ono na zrebanju, aman vise, smaras!
Sta je bilo na zrebu?
Kontinent Helia
Obavijest:
Znate...... Mislim da ovakve pjesme ne prolaze baš na eurosongu...... Ne kritiziram ja ninu naprotiv ona je super....... Ali mislim da bi bilo bolje da je odabrala pjesmu " Dat će nam Bog " nego " Nebo "....... Već duže vrijeme pratim eurosong jer se i ja bavim glazbom i pjevanjem i mislim da smo i svi vidjeli i iz prijašnjih godina da ovakve pjesme ne prolaze ://
asterix22- Broj postova : 1
Loreen je javno podržala azerbejdžansku opoziciju i pozvala na njihovo oslobađanje. Na pressu je komentarisala stanje ljudskih prava u Azerbejdžanu. Čak je voditelj pokušao spriječiti je da odgovori na to pitanje, ali ona je svejedno htjela.
To je prava formula za uprskati sve.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Odgovorila je, ali je rekla nešto ovako: "Imaju dva dijela mene - onaj privatni i onaj poslovni. Trenutno upotrebljavam isključivo poslovni", tako da nije ništa konkretno rekla.>>Been<< je napisao/la:Loreen je javno podržala azerbejdžansku opoziciju i pozvala na njihovo oslobađanje. Na pressu je komentarisala stanje ljudskih prava u Azerbejdžanu. Čak je voditelj pokušao spriječiti je da odgovori na to pitanje, ali ona je svejedno htjela.
Kontinent Helia
Obavijest:
Sve nastupe mozete pronaci preko ovih YouTube kanala:
- EurovisionTV12 (nastupi sa Eurosnga 2012. i pobjednicke pisme nacionalnih finala)
- escbelgium7 (HD i ne HD nastupi sa Eurosnga 2012.)
- eurovision (To je sluzben kanal Eurosonga, mozdja budu objavljenji svi nastupi sa ovogodisnjeg Eurosonga 2012. posto su sto su objavili sve nastupe proslog Eurosonga 2011.! No ovdje mozete pronaci spotove, uzive nastupe, probe i tako dalje..
- EurovisionTV12 (nastupi sa Eurosnga 2012. i pobjednicke pisme nacionalnih finala)
- escbelgium7 (HD i ne HD nastupi sa Eurosnga 2012.)
- eurovision (To je sluzben kanal Eurosonga, mozdja budu objavljenji svi nastupi sa ovogodisnjeg Eurosonga 2012. posto su sto su objavili sve nastupe proslog Eurosonga 2011.! No ovdje mozete pronaci spotove, uzive nastupe, probe i tako dalje..
croato je napisao/la:jel to on ozbiljno?
Pa ako je ozbiljno ja sam zabrinut za njega
Kontinent Helia
Obavijest:
Eurosong 2012.
Preko web stranice OgaeCroatia.COM, mozete poslusati sve pisme sa ovogodisnjeg Eurosonga a i mozete ih skiniti ovdje preko ovog linka.. Uostalom web stranica OgaeCroatia.COM je objavila cilu Doru i jos neke Eurosongove koje mozete poslusati i skiniti sve pisme koje su se tada natjecale, a za to ako zelite nesto od toga da uradite onda posjetite web stanicu OgaeCroatia.COM.. Downloade nacionlnih izbora mozete pronaci na web stranici koja se zove ESCBaku2012.BlogSpot.COM!
Preko web stranice OgaeCroatia.COM, mozete poslusati sve pisme sa ovogodisnjeg Eurosonga a i mozete ih skiniti ovdje preko ovog linka.. Uostalom web stranica OgaeCroatia.COM je objavila cilu Doru i jos neke Eurosongove koje mozete poslusati i skiniti sve pisme koje su se tada natjecale, a za to ako zelite nesto od toga da uradite onda posjetite web stanicu OgaeCroatia.COM.. Downloade nacionlnih izbora mozete pronaci na web stranici koja se zove ESCBaku2012.BlogSpot.COM!
Stranica 16 / 19. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 16 / 19.