Općenito.
+32
AjLuci
Mr. Troll
SkubiŠa
Zagreb16
Ighor
frozen
Misfit
Cvjećko
Pantomimicar
Luc
Velvet
asteroid
strajker
ESCbigFan
KINGDOM_of_HEAVEN
The Đole
>>Been<<
VasilijeM.
Duje
Bebi
Casper
Kruno
mm1991sthr
HaYrOLa
Leo
Marijo
Lunke
Steffan
^.^ Swedish Hero
Tinchey
Goxy
Pauly D
36 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 14 / 19.
Stranica 14 / 19. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Općenito.
Ovo mi je uljepšalo dan. Hahahahahaq, brutalno.Tinchey je napisao/la:http://www.quickmeme.com/Stupid-Eurovision-Fan/popular/8/?upcoming
UMIREM.
Guest- Gost
Delikatna, složena i unaprijed planirana akcija hakiranja stranica eurovizijske tematike od strane azerskih hakera zbog navodne "gej parade" kako ti maloumnici nazivaju Eurosong, nesumnjivo je jasna poruka svakom da Azerbejdžan, kao ni Ukrajina i Armenija, u ovom trenutku ne zadovoljavaju minimum ljudskih prava, zbog kojih bi trebali ubuduće biti udaljeni sa svake međunarodne manifestacije
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
DOSTA JE hrvatska i skupila
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
JOJ Jedva čekam da sve to počne jer mi je ovo jedan od najboljih eurosongova u zadnje vrijeme
sada mi se sviđa 8 pjesama što je puno! a poslije eurosonga će mi se bar još jedna, dvije dodatno )
Švedska
Srbija
BIH
Azerbajdžan
Španjolska
Makedonija
Norveška
Italija
izvrsno, izvrsno! )
volio bih da napokon eurosong ode u jednu od "starih" članica negdje na zapad.. tipa Madrid, London ili Stockholm... dugo ih nismo tamo vidjeli
sada mi se sviđa 8 pjesama što je puno! a poslije eurosonga će mi se bar još jedna, dvije dodatno )
Švedska
Srbija
BIH
Azerbajdžan
Španjolska
Makedonija
Norveška
Italija
izvrsno, izvrsno! )
volio bih da napokon eurosong ode u jednu od "starih" članica negdje na zapad.. tipa Madrid, London ili Stockholm... dugo ih nismo tamo vidjeli
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Lunke je napisao/la:
Što uopće predstavlja ta OGAE lista, tko glasuje za nju i zašto je ona tako javno objavljena? Jer ako su ovo glasovi nekih stručnjaka, jadno...
Mr. Troll- Broj postova : 11
To su, druže Troll, glasovi navodnih fanova koji su dovoljno bogati da dobace do Bakua Isto što i one smiješne OGAE liste na esctodayu.
OGAE udruženju su zapravo OGAY udruženja, a plasmani nekih pjesama to i govore.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:To su, druže Troll, glasovi navodnih fanova koji su dovoljno bogati da dobace do Bakua Isto što i one smiješne OGAE liste na esctodayu.
Imaš pravo, zato mi i je smiješno. I ovo je postavljeno negdje u javnost? Svašta.
Mr. Troll- Broj postova : 11
Smije li se nakon druge probe išta mijenjati ili pozadina, odjeća i scenski nastup moraju ostati identičnim?
AjLuci- Broj postova : 185
trenutno stanje u press centru Nina više nije među zadnjima
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Ja ako neku pesmu ne mogu da slusam sa ovog ESC-a to je definitivno Holandija i nadam se da cu je morati slusati samo 3 minuta a ne i drugih 3 u finalu
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Ja ako neku pesmu ne mogu da slusam sa ovog ESC-a to je definitivno Holandija i nadam se da cu je morati slusati samo 3 minuta a ne i drugih 3 u finalu
Ma daj,Nizozemska je meni odlična! Mislim,nije mi u favoritima,ali super je pjesma!
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Bilby je napisao/la:
Ma daj,Nizozemska je meni odlična! Mislim,nije mi u favoritima,ali super je pjesma!
Ja je ne mogu slusati duze od 15 sekundi jer mi jako lose utice na nervni sistem Ona dobro peva al pesma mi je uzas
Kontinent Helia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:IDI SAMO SAMO IDI TAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Imaš temu Srbija za to
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Ja je ne mogu slusati duze od 15 sekundi jer mi jako lose utice na nervni sistem Ona dobro peva al pesma mi je uzas
Nizozemska je super...nadam se da ce visoko dogurat
Zagreb16- Broj postova : 913
Zagreb16 je napisao/la:
Ne znam zasto al ne podnosim tu pesmu.Al dobro bar se slazemo da Nemacka teba biti visoko
Kontinent Helia
Obavijest:
Mislim da će Nizozemsku kostimografija stajati prolaza...Zagreb16 je napisao/la:
AjLuci- Broj postova : 185
dobro,tu se slazem,kostim je uzas....nekuzim zas to,al svejedno mi je izvedba pjesme super.AjLuci je napisao/la:
Mislim da će Nizozemsku kostimografija stajati prolaza...
Zagreb16- Broj postova : 913
Ne secam se kad sam cuo manje pesama na esc-u (verovatno je to bilo 2005) mozda nekih 10-ak do 15 i to uglavnom ove ex-yu uz Svedsku, Norvesku, Albaniju, Island, Italiju, Bugarsku i Rusiju tako da ce ovogodisnje pesme meni biti potpuna nepoznanica
Zadnja promjena: Lunke; 20.05.12 13:53; ukupno mijenjano 1 put.
Lunke- Broj postova : 9635
Svaka čast što si izdržao Ja ih samo par nisam cijele čuo, al probe nisam gledao i tako i malo sam uglavnom slušao sve pjesme osim ovih iz EX-YU.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Svaka čast što si izdržao .
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 14 / 19. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 14 / 19.