Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 23 / 41.
Stranica 23 / 41. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41
Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
Nebo mi se sviđa najviše zbog naslova.
Šalim se, pjesma bi bila izvrsna samo da ju malo isjeku, tamam 3 minute.
Šalim se, pjesma bi bila izvrsna samo da ju malo isjeku, tamam 3 minute.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Navodno će skroz drugačije zvučati, sad koliko tu ima istine....
Ja se nadam da će ostaviti ova zvona, premoćno zvuči Nek ipak dodaju malo instrumenata
Ja se nadam da će ostaviti ova zvona, premoćno zvuči Nek ipak dodaju malo instrumenata
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Navodno će skroz drugačije zvučati, sad koliko tu ima istine....
Upotpunosti se slažem !
Zvona su savršena, ali trebaju još instrumenata dodati. Možda nešto tipa u I Din Himmel na samom kraju.
Kontinent Helia
Sanjam da smo skupa mi ili Nebo
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Meni je Nebo najbolja i ja se molim da ide
E ..a kako se molis!?
mozda molitva i omane !
ja cuh definitivno nebo!
cuj definitivno :
Belvedere- Broj postova : 180
PJEVAČICA Nina Badrić, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu tijekom četvrtka je održala probu u HRT-ovom studiju uoči subotnje Dore 2012. godine. Naime, upravo tada će domaćoj javnosti napokon predstaviti pjesmu s kojom ide na Eurosong.
"Kad me HRT pozvao da nastupim na Eurosongu, nisam dugo razmišljala, bio je to poziv koji se ne odbija. Sretna sam što sam pristala, radujem se suboti, jako vjerujem u svoju pjesmu koju ću ove subote ekskluzivno predstaviti na Dori cijeloj hrvatskoj javnosti", rekla je Nina. Detalji o pjesmi za još su tajni, no Nina je ipak otkrila kako će njezina pjesma predstavljati ono što ona uistinu jest te kako ne koketira ni sa čime što joj nije blisko.
"Ne znam kako ću proći, ali ako budem zadnja onda 'sorry', ukinite izbor za Eurosong", rekla je Nina kroz smijeh u pauzi probe. S Ninom u studiju bilo je i četrdesetak plesača iz plesnih skupina Step by Step, Atomic Dance Factory, plesači Ivone Perkov te plesnog studija Tala, a njihovi nastupi bit će mješavina stepa, break dancea, jazza i suvremenog plesa.
"Kad me HRT pozvao da nastupim na Eurosongu, nisam dugo razmišljala, bio je to poziv koji se ne odbija. Sretna sam što sam pristala, radujem se suboti, jako vjerujem u svoju pjesmu koju ću ove subote ekskluzivno predstaviti na Dori cijeloj hrvatskoj javnosti", rekla je Nina. Detalji o pjesmi za još su tajni, no Nina je ipak otkrila kako će njezina pjesma predstavljati ono što ona uistinu jest te kako ne koketira ni sa čime što joj nije blisko.
"Ne znam kako ću proći, ali ako budem zadnja onda 'sorry', ukinite izbor za Eurosong", rekla je Nina kroz smijeh u pauzi probe. S Ninom u studiju bilo je i četrdesetak plesača iz plesnih skupina Step by Step, Atomic Dance Factory, plesači Ivone Perkov te plesnog studija Tala, a njihovi nastupi bit će mješavina stepa, break dancea, jazza i suvremenog plesa.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Otvoreno ću reći da sam utjecala na žiri svojim izborom.
Nikad nisam mogla namjestiti bodove ili pobjedu, ali sam sugerirala razgovarajući sa članovima žirija.
Ako sam sugerirala i malo više, bilo je to za naše dobro, a rezultati su to i pokazali.
I vama je kao šefu delegacije u interesu postići što bolji uspijeh, a ne da gurate nekog za kog znate da neće proći, priznala je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4qOUr2Tsi-4
Nikad nisam mogla namjestiti bodove ili pobjedu, ali sam sugerirala razgovarajući sa članovima žirija.
Ako sam sugerirala i malo više, bilo je to za naše dobro, a rezultati su to i pokazali.
I vama je kao šefu delegacije u interesu postići što bolji uspijeh, a ne da gurate nekog za kog znate da neće proći, priznala je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4qOUr2Tsi-4
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
zašto ona više nije predsjednica?
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Eurosong.hr vam donosi Ninin blog.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Uglavnom, neki detalji - bit će doista zanimljivo, vidjet ćemo plesače kako se spuštaju sa krova studija, ples, pjesma, bend, efekti, a Nina je jako uigrana i dobro raspoložena.
Pripreme traju već 3 tjedna i danas je generalna proba za sutrašnji show. Danas će svi biti kostimirani, kao da je riječ o prijenosu.
Pripreme traju već 3 tjedna i danas je generalna proba za sutrašnji show. Danas će svi biti kostimirani, kao da je riječ o prijenosu.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Uglavnom, neki detalji - bit će doista zanimljivo, vidjet ćemo plesače kako se spuštaju sa krova studija, ples, pjesma, bend, efekti, a Nina je jako uigrana i dobro raspoložena.
očito je da se ove godine trude
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Jesu jesu, inače sad postoje informacije da nije ni Nebo ni Sanjam da smo skupa mi :/ Ukoliko je to istina onda se nadam da nije nijedna druga pjesma s albuma jer su bezevze nego da je nova pjesma, vidjet ćemo...
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja se iskreno nadam da je neka nova pesma
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Ja mislim da nije nova pjesma
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ovogodisnji I Puni Naziv Ovogodisnje Dore Je: "Dora 2012. - Idemo Na Eurosong S Ninom Badric"!
mm1991sthr- Broj postova : 310
mm1991sthr je napisao/la:Ovogodisnji I Puni Naziv Ovogodisnje Dore Je: "Dora 2012. - Idemo Na Eurosong S Ninom Badric"!
U pravu je čovjek. Ipak je on iz Hrvatske, pa zna
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
U pravu je čovjek. Ipak je on iz Hrvatske, pa zna
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pjesma je sa albuma, sa nešto izmijenjenim aranžmanom. - rekao Kostadinov danas na HR 2.
Dakle, "Nebo".
Dakle, "Nebo".
>>Been<<- moderator
Vidmo se sutra
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Šta je još uvijek šef delegacije Kostadinov ? Šta nije Elizabet Homsi ili kako već ?
Kontinent Helia
Kostadinov je šef, Elizabet urednica zabavnog programa.
Snimka s probe.
Snimka s probe.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Sviđa mi se pozornica
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Kostadinov je šef, Elizabet urednica zabavnog programa.
Snimka s probe.
Lijepo
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 23 / 41. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41
Similar topics
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 23 / 41.