EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eurosong 2011: diskusije, vjesti...

+25
Jasmin
Sammi
frozen
Marijo
ESC_21
strajker
Velvet
Duje
HaYrOLa
Leo
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
Steffan
The Đole
Lunke
Tinchey
Pauly D
Goxy
Kruno
Ighor
ESCbigFan
Zagreb16
sandy
>>Been<<
Veronica
29 posters

Stranica 10 / 19. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next

Go down

Eurosong 2011: diskusije, vjesti... - Page 10 Empty Re: Eurosong 2011: diskusije, vjesti...

Postaj by ESCbigFan 15.05.11 11:05

Ma ovo je katastrofa ne radi pobjednika.. nego ostalih mjesta..
Vel. Britanija 11?
Rusjia 16?
Madjarska 22?
Estonija 24?
ESCbigFan
ESCbigFan

Broj postova : 1992

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Eurosong 2011: diskusije, vjesti... - Page 10 Empty Re: Eurosong 2011: diskusije, vjesti...

Postaj by Kruno 15.05.11 11:08

Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 15.05.11 11:11

Italija 2. Puke
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 15.05.11 11:15

Boze majko mila Sad Samo to
ESCbigFan
ESCbigFan

Broj postova : 1992

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 15.05.11 12:47

Ako neko nađe download link a da nije onaj od 18 GB nek mi javi Very Happy
The Đole
The Đole

Broj postova : 5600

Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 15.05.11 12:47

I BTW, nije se moglo glasati za prvih 5 pjesama u prvih pola sata.
Objašnjava mnogo stvari.
The Đole
The Đole

Broj postova : 5600

Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 15.05.11 13:56

Djole94 je napisao/la:I BTW, nije se moglo glasati za prvih 5 pjesama u prvih pola sata.
Objašnjava mnogo stvari.

kojih stvari?dino je bio 6.

svake teorije padaju u vodu

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 15.05.11 14:03

Katastrofaaaaaaaaaaaaaaa

Pobjednici su baš bezveze, ovakvih pjesama na milijune, sve na istu foru -.-'
Italija druga jbt užas.
Švedska je zasluženo treća, odličan je bio sinoć!!! Smile

BiH 6., meni je drago, iako mi je pjesma grozna, al' drago mi je Very Happy
Iznenadila me 12ka iz Švicarske i Austrije Surprised

Ja sam glasao za Austriju, mene je jučer totalno osvojila I love you

Istočni blok opet na tapeti, msm stvarno, nije ni čudo što svake 2 godine oni pobjeđuju, ima ih 11! :SSSSSSS

Šta mi je još cool bilo, 3 boda od Grčke za BiH, ja sam fakat bio totalno iznenađen Smile

Moldavija ispred Slovenije, je*em ti takav ukus, msm stvarno aaa

Estonija predzadnja, Španjolska 23., sve lijepe i odlične pjesme dosta nisko Sad I Finska, i UK, i Mađarska, stvarno katastrofaaa

Eto to je moj komentar ukratko, opširnije kasnije, lol. Smile
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 15.05.11 14:06

A i ko je dao onom Ericu treće mesto?! Rusija je prošle godine sa onim smećem bila 11ta, a ove godine sa MILJAMA boljom pesmom bude tek 16ta? U čemu je tu fora?

UKRAJINA U VRHU?! Pa to je u polufinalu trebalo ispati...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 15.05.11 14:12

E da Ukrajina, na mom mobitelu super zvuči, baš lijepo, a na sceni jako slabo, uopće nema glasa, tj. ne pušta ga...
Cvjećko
Cvjećko

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 15.05.11 14:15

Mr.bobo je napisao/la:aaaa šteta... Sad ...nisam znao za to... da se baš tako ne vole... Crying or Very sad
yep..i kada se rade skupine u nogometu za kvalifikacije omdah ih se stavi u različite skupine da ne ispadnu zajedno
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 15.05.11 14:32

Ovako bi bilo da su glasovale samo zemlje koje su u finalu:

01. Azerbaijan: 117
02. Italy: 107
03. Sweden: 96
04. Moldova: 79
05. BIH: 75
06. Ireland: 71
07. Denmark: 70
08. Ukraine: 70
09. Germany: 66
10. Georgia: 63
11. Greece: 62
12. Slovenia: 53
13. Hungary: 53
14. Iceland: 49
15. Serbia: 47
16. Russia: 47
17. Romania: 46
18. Austria: 44
19. UK 44
20. France: 43
21. Finland: 40
22. Lithuania: 39
23. Estonia: 31
24. Spain: 27
25. Switzerland: 15

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 15.05.11 14:36

lol...e ovi azerbajdžanci imaju impresivan niz na eurosongu:

2008. - 8. mjesto
2009. - 3. mjesto
2010. - 5. mjesto
2011. - 1. mjesto

dakle oni znaju svoj posao... i to je to...
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 15.05.11 14:38

Pa kad ulažu itekakve pare na ESC, croato, nije ni čudo, očito imaju novca Smile
Cvjećko
Cvjećko

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 15.05.11 14:55

ima i hrt ali ne želi Smile jer da hrv orgnizira eurosong bankrotirala bi Very Happy
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 15.05.11 15:19

A sad jedan moj komentar na sinoćnji finale, ali i dvije večeri koje su prethodile.

Pobjeda Azerbejdžana je za mene iznenađenje. Ja nisam očekivao da će iko prepoznati bilo šta u toj anemičnoj i do zla Boga, dosadnoj pjesmi. Ipak, čini se da ljudi vole priče o njima dvoma, mladima i zaljubljenim, kako uplašeno bježe od života i disanja. Evidentno je da su Azeri pokupili glavninu poena namijenjenih za Tursku ( npr. od Njemačke, od Belgije... ) i to je uvelike pomoglo. Da nije - dogodine bi mi u Rim. A i taj visok plasman Italije je gotovo šokantan za druge, ali za mene nije. U svim analizama ja sam napisao da je to pjesma koju će žiri prepoznati. Bilo je tu malo poena pjesmi, malo zemlji, a malo i u znak dobrodošlice. To je jasan pokazatelj da je pitanje godine kada će Italija ponovo biti domaćin Eurosonga. Švedska- bože kako sam se nadao da će ta pjesma završiti na dnu. Ali jednostavno, sve smo vidjeli. Čak i zemlje poput San Marina za koje se očekivalo da imaju ukusa daju Saadeu bodove. Ukrajinka Mika treba ljubiti noge onoj Kseniji s pjeskom jer je ona, a ne pjesma, ovo dovukla do četvrtog mjesta. Jednostavno je moralo biti tako jer je nastup fascinantan i jedan od najboljih u modernom Eurosongu. Danska je peta. I dalje je to za mene sladunjavi rock i čudi me ovako visok plasman. Šesto mjesto za BiH je ispunilo moja očekivanja. Ove godine smo pored tradicionalno naklonjenih zemalja NAPOKON dobili bodove iz Bugarske i Grčke, a povratak Italije je također dobra vijest za nas. Od Slovačke 12 u polufinalu je također i više nego zanimljiv rezultat. A sad o sedam bodova ! U BiH je sedam bodova iz Hrvatske protumačeno kao nacionalna izdaja ljubomornih susjeda, što naravno nije tačno. Ljudi su uvjereni da svake godine mora BiH dobiti 12 iz Hrvatske, dati 12 Srbiji i sl, ali evo pokazalo se da nije tako. No, čudno je da je Vukašin sa miljama gorom pjesmom dobio 10 iz Hrvatske, a Dino Merlin samo sedam bodova. U prevodu - publika je dala 12, žiri nula. To je iznenađenje i šok, ali valjda ćemo vratiti Very Happy

Propast favorita je strahovit. Za Francusku mi je iskreno žao. Bila je to jako kvalitetna i lijepa pjesma, ali je očito žiriju bio draži jazz. Estonija.. buahaha.. Getter je sama sebe uništila onom užasnom vokalnom izvedbom, dok je Blue od gotovog napravio veresiju nelogičnim nastupom i otužnom vokalnom interpretacijom. Veliki i neprevaziđeni favorit OGAE klubova ( Azerbejdžan staviše na 7. mjesto ), Mađarska, nije mogla skupiti više od 40 bodova i ostati na 22. mjestu. Smiješno i žalosno - istovremeno. Od susjednih zemalja - Srbija je mogla itekako više. Slovenija također. Ipak, ostaje nam razmotriti kakve su sile utjecale na to da horor iz Moldavije zabilježi pristojan rezultat i kako je Rusija propala s pristojnom pjesmom ( očekivano ).

To je to Dusseldorf. Njemci su Eurosong napravili u svom stilu - pomalo hladno, ali tehnički odlično. Bilo je to lijepih nekoliko mjeseci uoči Eurosonga, ali i tri veoma zabavne i napete večeri samog natjecanja. Pobjeda Azerbejdžana otvara jednu novu dimenziju u Eurosongu. Biće to vraški skup Eurosong kako za organizatore, tako i za učesnike. Karta iz Sarajeva za Bakuu ( preko Istanbula ) košta 230 Eura, a iz Islanda 2000 Eura. Želim im sreću u organizaciji i nadam se da će Eurosong prilagoditi srednjoevropskoj vremenskoj zoni... Smile

>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 15.05.11 15:25

Sve što ću reći je UŽAS NAD SVIM UŽASIMA! Ja stvarno gubim volju za svim ovim. Kao prvo iskreno ne znam jesu li ljudi u žiriju gluhi?! Azerbajdžan ima prosječnu pjesmu, i užasne pjevače pogotovo Nikki. Dalje, jaaako mi je drago zbog Italije, BiH zaslužio više od 6. mjesta. Švedsku bolje da ne komentiram. Slovenija, Srbija, Francuska, Španjolska, Estonija, Mađarska i Austrija ŠOKANTNO ALI U POTPUNOSTI ŠOKANTNO NISKO POZICIONIRANE. Da ne počnem još i o polufinalnim rezultatima. Glasovi su bili toliko predvidljivi da sam sestri mogao nabrojati bodove od 8 do 12 80% država. Moj zaključak je da ove godine žiri nije odradio dobar posao!
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 15.05.11 15:51

2012 - najbolja organizaicja Eurosonga ikada!!! Jedva cekam da pokazu svima !!!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.05.11 15:57

HaYrOLa je napisao/la:2012 - najbolja organizaicja Eurosonga ikada!!! Jedva cekam da pokazu svima !!!

Mnogi se sprdaju na njihov racun...bas citam komentare kako ce to biti najgori ESC ikada,kako su siromasni i kako nemaju para ahhahahahhahahaha sit se nasmejah....realno i ja ocekujem dosta,pokazali su svih ovih godina da im je stalo do ESC-a,ulagali su i isplatilo im se...verujem da ce puno uloziti u celokupan show (imaju oni para mnogo vise nego Srbija kad je organizovala) i verujem da cemo svi uzivati.

Ali meni i dalje cudno zvuci ESC 2012 BAKU ahahahahahhahaha kao da idemo u rat,a ne na ESC Laughing Laughing Laughing
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 15.05.11 16:00

Neka pricaju sta hoce...Ponizice sve organizacijom.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 15.05.11 16:02

meni bi rim/milano bio draži Smile

jeste vidjeli ovo?

http://vukajlija.com/zabava/posteri/112092

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 15.05.11 16:06

Veronica je napisao/la:meni bi rim/milano bio draži Smile

jeste vidjeli ovo?

Nemože otvoriti.
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Broj postova : 9012

Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 15.05.11 16:09

^.^ Swedish Hero je napisao/la:
Veronica je napisao/la:meni bi rim/milano bio draži Smile

jeste vidjeli ovo?

Nemože otvoriti.

probaj kasnije Smile

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 15.05.11 16:11

I ponosan sam na svoju zemlju koja je dala Litvaniji 7 Smile ako izuzmemo da smo 8 10 i 12 dali susedima i bivsoj braci i ono koga pored nas ima najvise ovde u zemlji, LITVANIJA JE REALNO NAJBOLJA BILA ZA NAS Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.05.11 16:12

I da ocekujem da ce nam Turska sledece godine poslati nesto sjajno nakon ovog neuspeha
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 10 / 19. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next

[Vrh]

- Similar topics