Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
+25
Jasmin
Sammi
frozen
Marijo
ESC_21
strajker
Velvet
Duje
HaYrOLa
Leo
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
Steffan
The Đole
Lunke
Tinchey
Pauly D
Goxy
Kruno
Ighor
ESCbigFan
Zagreb16
sandy
>>Been<<
Veronica
29 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 11 / 19.
Stranica 11 / 19. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
Lunke je napisao/la:I da ocekujem da ce nam Turska sledece godine poslati nesto sjajno nakon ovog neuspeha
ja mislim da je doslo vreme da se dogovore konacno sa NJOM
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:I ponosan sam na svoju zemlju koja je dala Litvaniji 7 ako izuzmemo da smo 8 10 i 12 dali susedima i bivsoj braci i ono koga pored nas ima najvise ovde u zemlji, LITVANIJA JE REALNO NAJBOLJA BILA ZA NAS
Litvanija je i Srbiji dala dobre poene...mislim 5 ili 6....ETO NOVOG PRIJATELJSTVA hahahahhahahah
Lunke- Broj postova : 9635
Koma, koma, koma.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
[quote="HaYrOLa"]
ahhahahaha mislim da to ne bi bilo dobro za tvoje zdravlje
ahhahahaha mislim da to ne bi bilo dobro za tvoje zdravlje
Znači nema Armenije iduće godine!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
[quote="Lunke"]
trebala je u Beograd da dodje , sve je bilo dogovoroeno i onda joj nisu dali da peva pesmu , koja je ksnije bila HIT ! Znam, ne bih preziveo Ali ja mislim da ce Bengu da ide za Tursku, tako se po forumima stalno pricalo, da ako pobedi Turska ili Azerbejdzan , ide ona za ovu drugu ... ona je Azerbejdzanka...a videli ste i da je ova sto je pobedila Nikki , ako se tako zove, nosila tursku zastavu...
trebala je u Beograd da dodje , sve je bilo dogovoroeno i onda joj nisu dali da peva pesmu , koja je ksnije bila HIT ! Znam, ne bih preziveo Ali ja mislim da ce Bengu da ide za Tursku, tako se po forumima stalno pricalo, da ako pobedi Turska ili Azerbejdzan , ide ona za ovu drugu ... ona je Azerbejdzanka...a videli ste i da je ova sto je pobedila Nikki , ako se tako zove, nosila tursku zastavu...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Za sada potvrdjeni
Austria
Azerbaijan
Belgium
Estonia
Finland
Germany
Netherlands
Switzerland
Austria
Azerbaijan
Belgium
Estonia
Finland
Germany
Netherlands
Switzerland
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Neće iduće godine sudjelovati Latvija, Poljska, Armenija, Portugal, Slovačka, San Marino (100%). --> to je moje predviđanje.
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la:Za sada potvrdjeni
Austria
Azerbaijan
Belgium
Estonia
Finland
Germany
Netherlands
Switzerland
Drago mi za Austriju
Inace Srbija nema vise ni dinara za ESC,zato i biraju predstavnika na los nacin,ne trude se da naprave nesto dobro jer znaju da ako budemo imali dobru stvar svakako konkurisemo za visok plasman i pobedu sto RTS-u nikako ne odgovara...Ranije je Duska pre izbora govorila ocekujemo borbu za top 5,a poslednje 3 godine vice zelja nam je da udjemo u finale...
Kontinent Helia
Najbolje su mi te izjave tipa, kad bismo htjeli, napravili bismo dobri pjesmu i onda bismo pobijedili. Da, Hrvatska i Srbija sigurno šalju lošije pjesme jer ne žele pobijedtiLunke je napisao/la:a za ESC,zato i biraju predstavnika na los nacin,ne trude se da naprave nesto dobro jer znaju da ako budemo imali dobru stvar svakako konkurisemo za visok plasman i pobedu sto RTS-u nikako ne odgovara...Ranije je Duska pre izbora govorila ocekujemo borbu za top 5,a poslednje 3 godine vice zelja nam je da udjemo u finale...
Kontinent Helia
Armenija znaci odustaje...ocekujem da isto to uradi Slovacka,San Marino,Madjarska i mozda Poljska...
Sto se tice povratka apsolutno zaboravite na drzave poput Andore,Luksemburga,monaka kao sto je bilo najave,jer nakon nove pobede istoka i susedsko davanje glasova ne isplati im se da se vracaju.
Sto se tice povratka apsolutno zaboravite na drzave poput Andore,Luksemburga,monaka kao sto je bilo najave,jer nakon nove pobede istoka i susedsko davanje glasova ne isplati im se da se vracaju.
Kako je glupo što zbog politike nećemo gledati Armeniju.
Kontinent Helia
Veronica je napisao/la:
kojih stvari?dino je bio 6.
svake teorije padaju u vodu
Zaboravio sam reći. U prvom polufinalu
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Misfit je napisao/la:
Najbolje su mi te izjave tipa, kad bismo htjeli, napravili bismo dobri pjesmu i onda bismo pobijedili. Da, Hrvatska i Srbija sigurno šalju lošije pjesme jer ne žele pobijedti
Nacin izbora predstavnika Srbije je toliko jadan i ocajan...RTS vodi glavnu rec bira kompozitore,ne dozvoljava da neki umetnik ode sa svojom pesmom sa svojim hitom da se takmici vec peva sta mu se nametne...Realno Srbija ume da napravi pesmu koja ce prikupiti simpatije Europe to se i pokazalo 2 mesto,1 mesto,6 mesto kao domacini sto je izuzetno visoko...
Nakon tih godina sledi Krah iako smo 2 puta bili u finalu (trebali sva 3 ali tad je ziri ubacivao jednu pesmu) i bila na sredini tablice.Mnogi ce reci da sam lud ako mislim da je 14 mesto uzas.Nije uzas,ali da se radilo kako treba Srbija bi ponovo bila u samom vrhu.Nina je dala svoj maksimum i svaka njoj cast,jer nije lako raditi u ovakvim uslovima,a i sama Duska je izjavila da je nasa delegacija najsiromasnija na ovom ESC-u...toliko od mene
Zašto Armenija odustaje? Ja uopće ne znam šta se tamo dešava, ne pratim politiku
Poljska neće sigurno odustati, sve dok TVP skuplja pare od nacionalnih finala i izbora, oni neće odustati.
Poljska neće sigurno odustati, sve dok TVP skuplja pare od nacionalnih finala i izbora, oni neće odustati.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la:Zašto Armenija odustaje? Ja uopće ne znam šta se tamo dešava, ne pratim politiku
http://en.wikipedia.org/wiki/Nagorno-Karabakh
Kontinent Helia
Ljudi... daj prestanite da budete drama queen-ovi sa tom Jermenijom, jer vidim da niko od vas ne zna sta se zapravo desavalo tamo...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Klasika...sukob zbog teritorije...nista novo na zalost
HaYrOLa je napisao/la:Ljudi... daj prestanite da budete drama queen-ovi sa tom Jermenijom, jer vidim da niko od vas ne zna sta se zapravo desavalo tamo...
Ummm da, ali oni će doslovno ubiti armenske predstavnike tamo, taman posla da Azerbajdžan njima plaća policijsku zaštitu.
Kontinent Helia
Lunke je napisao/la:Klasika...sukob zbog teritorije...nista novo na zalost
pa i nije samo to...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
pa i nije samo to...
Pa verujem...taj bliski istok je najkomplikovaniji za razumeti
Lunke je napisao/la:
Pa verujem...taj bliski istok je najkomplikovaniji za razumeti
ma nije cini ti se ali jedva cekam , grad je prelep, blago onima koji budu isli, inace Baku je u TOP 10 gradova sa najboljim nocnim provodom na svetu ... bice ekstra Eurosong
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jedanaeste zemlje u polufinalima su imale po bod manje od desetoplasirane... pitam se kakav bi to šok bio da su iz prvog prošle Malta/Jermenija, a iz drugog... pa, Belgija.
Gost- Gost
Stranica 11 / 19. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011. - Kladionice
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 11 / 19.