Chat
+22
Lunke
Vinky
The Đole
Misfit
malin-d1i1n1
Mara
HaYrOLa
asteroid
Nymeria
Leo
Marijo
pRp@
>>Been<<
Pauly D
Ighor
Velvet
Kerber
^.^ Swedish Hero
Kruno
MarijOoo
Cvjećko
Veronica
26 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 34 / 40.
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Chat
Veronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:ak mislis na pobjedu naravno da nebi pjesma je izlizanaaVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:mislim ak sad promjenim pjesmu dobit cu treci shockasteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
i taj sto imam osjecaj da me niko ne dozivljava
pa nemoj slati cajke i raznorazne gluposti pa ćeš pobjediti
jednostavno neznas sto da posaljem
Rihannu - pjesma Umbrella i evo ti pobjede
a i mislim da nebi pobjedila
naravno da ne bi
upravo to,mislim da je glupo odlaziti sa foruma zbog drugog forumaša,ili iz razloga zbog kojih ti odlaziš,pa i croato nije odustao,a čekao je 30 hsc-a s tim da mu je najbolji plasman bilo 6.mjesto a tebi su dva druga treba biti strpljiv
meni je Hayrola bio drag,ali sad neću odlaziti odavde zbog njega
prvenstveno sam ovdje radi muzike i vidim ovdje dosta toga novog
a što se tiče moje pobjede na HSC-u, nema šanse jer se moj ukus ne slaže s većinom forumaša,pa tako da se i ne nadam pobjedi
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
po meni ja sam trebao pobjediti a ne bit drugoplasirani sa 2 boda razlikeVeronica je napisao/la:asteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:ak mislis na pobjedu naravno da nebi pjesma je izlizanaaVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:mislim ak sad promjenim pjesmu dobit cu treci shockasteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
i taj sto imam osjecaj da me niko ne dozivljava
pa nemoj slati cajke i raznorazne gluposti pa ćeš pobjediti
jednostavno neznas sto da posaljem
Rihannu - pjesma Umbrella i evo ti pobjede
a i mislim da nebi pobjedila
naravno da ne bi
ma pobjedila bi,pa to joj je najveći hit
kad je Four minutes od Madonne i Justina mogla pobjediti,može i ovo
e ja tek ne znam na koju foru je ta pobjedila,nema šanse da bi Rihanna dobila,sa puno boljim i novijim pjesmama je loše prolazila...ja imam jednu od nje u planu al malo ću sačekati
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
po meni ja sam trebao pobjediti a ne bit drugoplasirani sa 2 boda razlike [/quote]Marijo je napisao/la:e ja tek ne znam na koju foru je ta pobjedila,nema šanse da bi Rihanna dobila,sa puno boljim i novijim pjesmama je loše prolazila...ja imam jednu od nje u planu al malo ću sačekati
ha kad se samo sjetim kad si ti došao na forum
imo si neko finale i u njemu bila Elena sa Mambo, i Ruslana s nekom tamo pjesmom,a ja tada mislio slat Ruslanu s pjesmom Heart on fire
na kraju mi bilo drago što je Mambo pobjedila pa sam mogo ruslanu slat i osvojila je bila 8 mjesto (tada sam najbolje plasiran bio)
Kontinent Helia
Obavijest:
asteroid je napisao/la:po meni ja sam trebao pobjediti a ne bit drugoplasirani sa 2 boda razlikeMarijo je napisao/la:e ja tek ne znam na koju foru je ta pobjedila,nema šanse da bi Rihanna dobila,sa puno boljim i novijim pjesmama je loše prolazila...ja imam jednu od nje u planu al malo ću sačekati
ha kad se samo sjetim kad si ti došao na forum
imo si neko finale i u njemu bila Elena sa Mambo, i Ruslana s nekom tamo pjesmom,a ja tada mislio slat Ruslanu s pjesmom Heart on fire
na kraju mi bilo drago što je Mambo pobjedila pa sam mogo ruslanu slat i osvojila je bila 8 mjesto (tada sam najbolje plasiran bio)[/quote]
da a mambo je i za mene najbolji rezz 2. mjesto to je bio moj drugi hsc
Kontinent Helia
Ah, moram se pitati (samog sebe jer mi je ispod casti razgovarati sa pojedinima) zasto ADMIN nije kaznio forumasa koji mu je rekao da sam ja bolesnik, manijak i debil? Zar to nije vredjanje? Jeste, ali u privatnoj poruci. E pa i ja sam rekao nesto u privatnoj poruci, ne javno, ali PITATI NEKOGA DA LI TREBA DA KAZEM ZA NEKOG DA JE NISKOINTELIGENTAN JER NE RAZUME ONO STO JA PISEM, je svetlosnim godinama daleko od RECI ZA NEKOG DA JE NISKOINTELIGENTAN.
Dalje...
Isto se pitam da li isti ti kojima se ne obracam, pritom mislim na zenskog clana, ne podleze banu ako kaze mnogo gore epitete za ADMINA, takodje ne javno?
Dakle, vetar nosi sto pas laje, odneo je i moje reci, ali NECIJE DVOSTRUKE ARSINE NIKADA NECE, MAKAR BIO JAK KAO URAGAN!
Dalje...
Isto se pitam da li isti ti kojima se ne obracam, pritom mislim na zenskog clana, ne podleze banu ako kaze mnogo gore epitete za ADMINA, takodje ne javno?
Dakle, vetar nosi sto pas laje, odneo je i moje reci, ali NECIJE DVOSTRUKE ARSINE NIKADA NECE, MAKAR BIO JAK KAO URAGAN!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Ah, moram se pitati (samog sebe jer mi je ispod casti razgovarati sa pojedinima) zasto ADMIN nije kaznio forumasa koji mu je rekao da sam ja bolesnik, manijak i debil? Zar to nije vredjanje? Jeste, ali u privatnoj poruci. E pa i ja sam rekao nesto u privatnoj poruci, ne javno, ali PITATI NEKOGA DA LI TREBA DA KAZEM ZA NEKOG DA JE NISKOINTELIGENTAN JER NE RAZUME ONO STO JA PISEM, je svetlosnim godinama daleko od RECI ZA NEKOG DA JE NISKOINTELIGENTAN.
Dalje...
pa admini su admini-----------vredjaju druge-------------nikom nista
neko njih vredja-----------------------is sa forua
ipak je ovo njihova zemlja.......mi smo samo robovi
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah, moram se pitati (samog sebe jer mi je ispod casti razgovarati sa pojedinima) zasto ADMIN nije kaznio forumasa koji mu je rekao da sam ja bolesnik, manijak i debil? Zar to nije vredjanje? Jeste, ali u privatnoj poruci. E pa i ja sam rekao nesto u privatnoj poruci, ne javno, ali PITATI NEKOGA DA LI TREBA DA KAZEM ZA NEKOG DA JE NISKOINTELIGENTAN JER NE RAZUME ONO STO JA PISEM, je svetlosnim godinama daleko od RECI ZA NEKOG DA JE NISKOINTELIGENTAN.
Dalje...
Koga ja vrijeđam?
Molim te ne govori gluposti bez dokaza. Naša zemlja, vi roboti? Ne znam kako ovo iti možeš reći.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah, moram se pitati (samog sebe jer mi je ispod casti razgovarati sa pojedinima) zasto ADMIN nije kaznio forumasa koji mu je rekao da sam ja bolesnik, manijak i debil? Zar to nije vredjanje? Jeste, ali u privatnoj poruci. E pa i ja sam rekao nesto u privatnoj poruci, ne javno, ali PITATI NEKOGA DA LI TREBA DA KAZEM ZA NEKOG DA JE NISKOINTELIGENTAN JER NE RAZUME ONO STO JA PISEM, je svetlosnim godinama daleko od RECI ZA NEKOG DA JE NISKOINTELIGENTAN.
Dalje...
da,imaš pravo zato pazi šta pričaš
isto tako Hayrola,ja nemam pojma o čemu ti pričaš,ko je tebi šta rekao
isto mtako loše ti stoji uloga patnika,jednsotavno to nisi ti bio je razmatran i bann od mjesec dva do tri,ali ja vidim da tebi nije nimalo žao,pa ne mora biti ni meni
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
OPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET DOSTA VI I VASA PREPIRANJA
Kontinent Helia
Veronica dala samoj sebi shok ahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahaahahahahah!!!!!!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Lunke je napisao/la:pa kad imam pravo zasto da pazim sta pricam???? svastaaaaa
sarkazam..mali ono..skroz
nego da te pitam jel ti znaš kako bi se trebao ponašati jedan admin,ako znaš molim te reci mi pa da i ja znam
Veronica- administrator
Marija je napisao/la:Veronica dala samoj sebi shok ahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahaahahahahah!!!!!!
uvijek poštena
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Marija je napisao/la:Veronica dala samoj sebi shok ahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahaahahahahah!!!!!!
uvijek poštena
opet ti i tvoj sarkazam
Lunke- Broj postova : 9635
ewo pjesma za Admine
[Only mods are allowed to see this link]
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:ewo pjesma za Admine
jači smo od sudbine,mogu samo danas mrze oni što nas ne vole
Veronica- administrator
Lunke je napisao/la:Veronica je napisao/la:Marija je napisao/la:Veronica dala samoj sebi shok ahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahaahahahahah!!!!!!
uvijek poštena
opet ti i tvoj sarkazam
ne sad sam bila iskrena,znaš
Veronica- administrator
hehehehVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:ewo pjesma za Admine
jači smo od sudbine,mogu samo danas mrze oni što nas ne vole
Kontinent Helia
Ajme Marijo ti skupljas te sokove ko da hoces namerno da te izbace
Kontinent Helia
ma neMarija je napisao/la:Ajme Marijo ti skupljas te sokove ko da hoces namerno da te izbace
Kontinent Helia
ma evo samo za admine i od mene
JAČI NEGO IKAD
JAČI NEGO IKAD
Kontinent Helia
Obavijest:
najaca stvarasteroid je napisao/la:ma evo samo za admine i od mene
JAČI NEGO IKAD
Kontinent Helia
Hajde sad da me zamrzite i vi koji do sada niste pa da mogu mirno leć.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Hajde sad da me zamrzite i vi koji do sada niste pa da mogu mirno leć.
Ja te ne mrzim
Kontinent Helia
Marija je napisao/la:Bruno je napisao/la:Hajde sad da me zamrzite i vi koji do sada niste pa da mogu mirno leć.
Ja te ne mrzim
Znam to ljubice
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 34 / 40.