Chat
+22
Lunke
Vinky
The Đole
Misfit
malin-d1i1n1
Mara
HaYrOLa
asteroid
Nymeria
Leo
Marijo
pRp@
>>Been<<
Pauly D
Ighor
Velvet
Kerber
^.^ Swedish Hero
Kruno
MarijOoo
Cvjećko
Veronica
26 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 33 / 40.
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Chat
ISKRENO JA NEAM RAZLOG DA OSTANEM NA FORUMU
1. nista vise nece biti isto
2. nikada necu pobjedit na HSC- u
3.stvarno ponekad pretjerujete
4. idu mi nazivce vase svade vise se izivciram na forumu nego inace
5. nisam bas omiljen na forumu to se dokazalo na Big brotheru kada sam ispao medu prvima
5. nisam bas omiljen na forumu to se dokazalo na Big brotheru kada sam ispao medu prvima
Zadnja promjena: Marijo; 01.11.10 23:23; ukupno mijenjano 1 put.
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo je napisao/la:neeee nisam ja nista uzeo srcuuuBruno je napisao/la:Marijo je napisao/la:JAAAA CUUU ISTO NAPUSTIT FORUUUUUM JER OVO VISE NEMOGU TRPIT
Kao da je ovo pravi život pa si uzeo to tako srcu :shock:
Na šta si onda mislio kad si napisao da ćeš napustit forum jer ovo ne možeš više trpit
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Marijo je napisao/la:ISKRENO JA NEAM RAZLOG DA OSTANEM NA FORUMU
ne bi se slozila s ovim djelom za ovaj put jr mislim da na bilo kojem forumu kada admina na zoveš glupim i neintelignetnim dobiješ bann,dobro ne samo zato,dobiješ i za puuuuuno manje gluposti kako sam navela ja sam bann dobila zbog poštapalice "ti mater" da da..tako da mi smo imali stvarno visok prag tolerancije
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Bruno je napisao/la:Kao da je ovo pravi život pa si uzeo to tako srcu :shock:
pa kad nije forum pravi život što onda tjerate ljude s foruma i pravite se ovdje sad ko neki krojači pravde
SHAME ON YOU
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
kad sam rekao da pretjerujete mislio sam na vase svadeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:ISKRENO JA NEAM RAZLOG DA OSTANEM NA FORUMU
ne bi se slozila s ovim djelom za ovaj put jr mislim da na bilo kojem forumu kada admina na zoveš glupim i neintelignetnim dobiješ bann,dobro ne samo zato,dobiješ i za puuuuuno manje gluposti kako sam navela ja sam bann dobila zbog poštapalice "ti mater" da da..tako da mi smo imali stvarno visok prag tolerancije
ne kuzim zasto se na svakom hsc-u izbija svada radi bodova to je samo igra sta je tu je svada te se kao da zivete samo zbog jebenih bodova na hsc-u
Kontinent Helia
asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kao da je ovo pravi život pa si uzeo to tako srcu :shock:
pa kad nije forum pravi život što onda tjerate ljude s foruma i pravite se ovdje sad ko neki krojači pravde
SHAME ON YOU
Tko je krojač sudbine? Mi smo ovdje da red održavamo i da one koji to narušavaju udaljimo.
Veronici je svašta izgovorio i rekao da je niskointeligentna, zar to nije za sramit se?! Hajde budi objektivan.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kao da je ovo pravi život pa si uzeo to tako srcu :shock:
SHAME ON YOU
šta treba svakom posebno crtati???
objašnjeno je zašto je dobio bann,kažem otidite malo na druge forume,pa cete vidjeti kako je tamo,mi kao admini se i previše upuštamo u komunikaciju sa vama,zato nas i uzimate olako,ja sebi recimo nikada ne bi mogla uzeti za pravo (evo odredeni forumi - OGAE Serbia,Forum.hrt,ESACtoday forum)izreći adminu ili moderatoru ono,em što bi me bilo sram,em što su stroži od nas i ne dopuštaju takav bezobrazluk,mi smo mislili da će biti bolje da se prema vama ponašamo prijateljski,ali očito smo pogriješili
Veronica- administrator
Bruno je napisao/la:asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kao da je ovo pravi život pa si uzeo to tako srcu :shock:
SHAME ON YOU
Tko je krojač sudbine? Mi smo ovdje da red održavamo i da one koji to narušavaju udaljimo.
Veronici je svašta izgovorio i rekao da je niskointeligentna, zar to nije za sramit se?! Hajde budi objektivan.
Slažem se da nije bilo to uredu od njega što ju je tako nazvao,ali mislim da bi za to trebao snositi neke druge sankcije,a ne da bude odmah baniran
Kontinent Helia
Obavijest:
Marijo je napisao/la:kad sam rekao da pretjerujete mislio sam na vase svadeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:ISKRENO JA NEAM RAZLOG DA OSTANEM NA FORUMU
ne kuzim zasto se na svakom hsc-u izbija svada radi bodova to je samo igra sta je tu je svada te se kao da zivete samo zbog jebenih bodova na hsc-u
pa recimo vec na ovom nije je bilo,jer sam i ja odlučila postati finija,jer sam se odlučila malo distancirati,postati baš kao i drugi admini
Veronica- administrator
asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kao da je ovo pravi život pa si uzeo to tako srcu :shock:
SHAME ON YOU
Slažem se da nije bilo to uredu od njega što ju je tako nazvao,ali mislim da bi za to trebao snositi neke druge sankcije,a ne da bude odmah baniran
To nije jeidni razlog,otidi u natjecanja,Odluke admina i pročitaj objašnjenje
Veronica- administrator
asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kao da je ovo pravi život pa si uzeo to tako srcu :shock:
SHAME ON YOU
Da je to jedini razlog nebi do sada nakupio 4 šoka. Tako da, ako ne želiš bit objektivan i priznat neke stvari ja ti tu pomoć ne mogu.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
i taj sto imam osjecaj da me niko ne dozivljava
Kontinent Helia
Evo sad cu vas se obratiti kao forumašica,ne admin
Isto tako vaš kolega je izgradio svoj imidz oštrim jezikom,pa mi recite zašto sada kada vec odlazi ne opere svakoga i kaže ono što mu je na duši,a ne ovako,prema svima dobar itd,i kaže neću se ulizivati pa se opet ulizuje Mislim ovakvim načinom oprosta još više pao u mojim očima,pa zar vam ovo sliči na Hayrolu,ljudi moji otvorite oči i progledajte
Isto tako vaš kolega je izgradio svoj imidz oštrim jezikom,pa mi recite zašto sada kada vec odlazi ne opere svakoga i kaže ono što mu je na duši,a ne ovako,prema svima dobar itd,i kaže neću se ulizivati pa se opet ulizuje Mislim ovakvim načinom oprosta još više pao u mojim očima,pa zar vam ovo sliči na Hayrolu,ljudi moji otvorite oči i progledajte
Veronica- administrator
Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
pa nemoj slati cajke i raznorazne gluposti pa ćeš pobjediti
Veronica- administrator
kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
jednostavno neznas sto da posaljem
Kontinent Helia
Veronica je napisao/la:asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kao da je ovo pravi život pa si uzeo to tako srcu :shock:
SHAME ON YOU
otišo sam i vidio
zanimaju me koji su to još primjeri osim prozivanja tebe niskointeligentnom i napada na velveta,
trebali ste administrativno navesti sve razloge otpuštanja s foruma,a ne kao vrhunac svega navesti prozivanje admina
ispada na kraju da se svi mogu provocirati,ali tko digne ruke na vas,onda mu se gadno piše, zar ne?
Kontinent Helia
Obavijest:
Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
Rihannu - pjesma Umbrella i evo ti pobjede
Kontinent Helia
Obavijest:
mislim ak sad promjenim pjesmu dobit cu treci shockasteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
a i mislim da nebi pobjedila
Kontinent Helia
asteroid je napisao/la:Veronica je napisao/la:asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:asteroid je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kao da je ovo pravi život pa si uzeo to tako srcu :shock:
SHAME ON YOU
otišo sam i vidio
zanimaju me koji su to još primjeri osim prozivanja tebe niskointeligentnom i napada na velveta,
trebali ste administrativno navesti sve razloge otpuštanja s foruma,a ne kao vrhunac svega navesti prozivanje admina
ispada na kraju da se svi mogu provocirati,ali tko digne ruke na vas,onda mu se gadno piše, zar ne?
očito nisi vidio,rekla sam htjela sam priječi preko svega,al jednsotavno takve poruke se adminu ne šalju,koliko god neki drugačije htjeli admini su ipak admini,jbg drugačije je i tako mora biti očito neki od vas nemaju iskustva s drugim forumima pa ne znaju kako to funkcionira ; ) i ovo je bio kraj od mene na ovu temu,uopće se necu raspravljati više
Odluka je tu,i odluka je donesena
Veronica- administrator
Marijo je napisao/la:mislim ak sad promjenim pjesmu dobit cu treci shockasteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
naravno da ne bi
Veronica- administrator
ak mislis na pobjedu naravno da nebi pjesma je izlizanaaVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:mislim ak sad promjenim pjesmu dobit cu treci shockasteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
naravno da ne bi
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:ak mislis na pobjedu naravno da nebi pjesma je izlizanaaVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:mislim ak sad promjenim pjesmu dobit cu treci shockasteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
naravno da ne bi
ma pobjedila bi,pa to joj je najveći hit
kad je Four minutes od Madonne i Justina mogla pobjediti,može i ovo
Kontinent Helia
Obavijest:
Marijo je napisao/la:ak mislis na pobjedu naravno da nebi pjesma je izlizanaaVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:mislim ak sad promjenim pjesmu dobit cu treci shockasteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
naravno da ne bi
upravo to,mislim da je glupo odlaziti sa foruma zbog drugog forumaša,ili iz razloga zbog kojih ti odlaziš,pa i croato nije odustao,a čekao je 30 hsc-a s tim da mu je najbolji plasman bilo 6.mjesto a tebi su dva druga treba biti strpljiv
Veronica- administrator
asteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:ak mislis na pobjedu naravno da nebi pjesma je izlizanaaVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:mislim ak sad promjenim pjesmu dobit cu treci shockasteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
naravno da ne bi
ma pobjedila bi,pa to joj je najveći hit
kad je Four minutes od Madonne i Justina mogla pobjediti,može i ovo
e ja tek ne znam na koju foru je ta pobjedila,nema šanse da bi Rihanna dobila,sa puno boljim i novijim pjesmama je loše prolazila...ja imam jednu od nje u planu al malo ću sačekati
Veronica- administrator
da sad napokon kazem sta mislimVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:ak mislis na pobjedu naravno da nebi pjesma je izlizanaaVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:mislim ak sad promjenim pjesmu dobit cu treci shockasteroid je napisao/la:Marijo je napisao/la:kak ne kuzis nemam inspiracijuuuu najbolje pjesme sam poslao i bile su drugeVeronica je napisao/la:Marijo je napisao/la:i i planiram otic zato st ja jednostavno nema nista da posaljem najbolja pjesma mi je Mambo i Nemo
naravno da ne bi
upravo to,mislim da je glupo odlaziti sa foruma zbog drugog forumaša,ili iz razloga zbog kojih ti odlaziš,pa i croato nije odustao,a čekao je 30 hsc-a s tim da mu je najbolji plasman bilo 6.mjesto a tebi su dva druga treba biti strpljiv
znam ali ja sam stvorio dojam da ja jako lose prolazi samo zato kaj se zovem marijo koliko god dobru pjesmu imao ili ne prodem u finale ili sam medu zadnjima u njemu
i mislim da ljudi imaju totalno krivo misljenje o meni nazalost
Zadnja promjena: Marijo; 01.11.10 23:49; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 33 / 40.