Chat
+22
Lunke
Vinky
The Đole
Misfit
malin-d1i1n1
Mara
HaYrOLa
asteroid
Nymeria
Leo
Marijo
pRp@
>>Been<<
Pauly D
Ighor
Velvet
Kerber
^.^ Swedish Hero
Kruno
MarijOoo
Cvjećko
Veronica
26 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 8 / 40.
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Chat
Meni su te udovice nešto najdosadnije na svijetu :/
To mi je jedino loše u Red Carpetu.
Guest- Gost
Artie je napisao/la:Meni su te udovice nešto najdosadnije na svijetu :/
Ja kad nekad i pogledan red carpet samo čekan kad će bijele udovice
Najjače in je "u zdrav mozak"
Kerber- Broj postova : 474
:shock: :shock: :shock: :shock:Artie je napisao/la:Meni su te udovice nešto najdosadnije na svijetu :/
U zdrav mozak mi je najbolje bilo kad su sa Modnim Mačićem razgovaraliUlisses je napisao/la:Artie je napisao/la:Meni su te udovice nešto najdosadnije na svijetu :/
- Kako stojite u petak?
*mačić poklopi*
- Nikako ne stoji.
XD XD XD XD
I egzorcisti su mi legendarni. Sinoć kad su se sprdali na Lambašinu navodnu trudnoću XD XD XD XD XD XD XD
Nymeria- Broj postova : 370
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nymeria je napisao/la::shock: :shock: :shock: :shock:Artie je napisao/la:Meni su te udovice nešto najdosadnije na svijetu :/
To mi je jedino loše u Red Carpetu.U zdrav mozak mi je najbolje bilo kad su sa Modnim Mačićem razgovaraliUlisses je napisao/la:
- Kako stojite u petak?
*mačić poklopi*
- Nikako ne stoji.
XD XD XD XD
I egzorcisti su mi legendarni. Sinoć kad su se sprdali na Lambašinu navodnu trudnoću XD XD XD XD XD XD XD
[Only mods are allowed to see this link] legendarno
[Only mods are allowed to see this link] al ovaj in je bija najbolji....
Meni malo fali da se ubijem. :pale:
Danas sam radio sljedeće:
ustao > obavio jutarnje obaveze i doručkovao > bio 5 min. ovdje > otišao na weekendicu > farbao ogradu > došao kući > počeo smještati odjeću (zamjena - zimsko za ljetno) > skontao da sam izgubio mobitel > plakao (mobitel je Nokia E90) > rovim po kući ne bih li ga našao > nadam se da ću ostati živ da vam priopčim rezultate HSCa :pale:
ustao > obavio jutarnje obaveze i doručkovao > bio 5 min. ovdje > otišao na weekendicu > farbao ogradu > došao kući > počeo smještati odjeću (zamjena - zimsko za ljetno) > skontao da sam izgubio mobitel > plakao (mobitel je Nokia E90) > rovim po kući ne bih li ga našao > nadam se da ću ostati živ da vam priopčim rezultate HSCa :pale:
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
LoveR je napisao/la:Meni malo fali da se ubijem. :pale:
Ostao na vikendici? :-/
Gost- Gost
Glow je napisao/la:LoveR je napisao/la:Meni malo fali da se ubijem. :pale:
Nije... Jučer sam bio u gradu sa djevojkom, i mislio sam da mi je ispao iz džepa, no onda sam se sjetio da me je mama zvala kad sam došao kući... Poslije tog dolaska iz grada, samo sam smeće izlazio baciti...
I'M gonna kill myself!!
Kontinent Helia
Obavijest:
LoveR je napisao/la:Glow je napisao/la:
Nije... Jučer sam bio u gradu sa djevojkom, i mislio sam da mi je ispao iz džepa, no onda sam se sjetio da me je mama zvala kad sam došao kući... Poslije tog dolaska iz grada, samo sam smeće izlazio baciti...
I'M gonna kill myself!!
E vidiš,zato je ne kupujen skupe mobitele!!!
Ulisses je napisao/la:LoveR je napisao/la:
I'M gonna kill myself!!
Ma meni je to psihička bol... Nije meni radi cijene, nego mislim... Izgubio sam mobitel! Najgore što ne znam kako da mami kažem za to... :pale:
Kontinent Helia
Obavijest:
LoveR je napisao/la:Ulisses je napisao/la:
Ma meni je to psihička bol... Nije meni radi cijene, nego mislim... Izgubio sam mobitel! Najgore što ne znam kako da mami kažem za to... :pale:
Pa ti si odrasta, šta tvoja mater ima veze sa tvojin mobitelon???
Ulisses je napisao/la:LoveR je napisao/la:
Ona mi ga je kupila za prošli rođendan.
Kontinent Helia
Obavijest:
Znam kako ti je, i ja sam izgubio mobitel, ali bilo je to davno. [Only mods are allowed to see this image]
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Meni je pre dva dana upao u kadu i ne radi.Danas sam isao po njega u servis al ne moze da se popravi. Imam ga vec tri godine ali kamera je fantasticna.
Sad moram da trazim novi.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Auu,onda si stvarno u govnima
Leo je napisao/la:Meni je pre dva dana upao u kadu i ne radi.Danas sam isao po njega u servis al ne moze da se popravi. Imam ga vec tri godine ali kamera je fantasticna.
Pa šta si radija s njim u kadi???
Bio je pored kade upaljena muzika na njemu i kad sam hteo da dohvatim peskir tako ga je povukao s njim i ode u vodu.
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:Bio je pored kade upaljena muzika na njemu i kad sam hteo da dohvatim peskir tako ga je povukao s njim i ode u vodu.
Jeli van kad upa mobitel u wc školjku???Meni je
Ne znam što ću... Evo maloprije je došla doma, istuširala se, i otišla na ručak. Ja nisam imao snage da joj kažem... Ne znam kako bih... Da stvar bude gora, ona je to uzela tako da taj račun za mob. plaćaš uz račun, npr. na 20 rata, neki mob. koji košta 200, mjesečno ide račun za telefon + rata za mob., i ona taj mobitel još nije ni otplatila...
Uh... Teška noć je pred mnom. I mene grize grižnja savjest, rekao bih joj, ali nemam snage... Ne znam.
Uh... Teška noć je pred mnom. I mene grize grižnja savjest, rekao bih joj, ali nemam snage... Ne znam.
Kontinent Helia
Obavijest:
Evo čitavu kuću sam prerovio, nema mjesta na koje nisam zavirio, no, mobitela nema... A 99% sam siguran da je kući. Nazvao bih se, ali nema baterije (isključen).
Ubio bih se!
Ubio bih se!
Kontinent Helia
Obavijest:
Kerber je napisao/la:Leo je napisao/la:Bio je pored kade upaljena muzika na njemu i kad sam hteo da dohvatim peskir tako ga je povukao s njim i ode u vodu.
Jeli van kad upa mobitel u wc školjku???Meni je
E tu nije.
Kontinent Helia
Obavijest:
ja sam imala dosta mobitela,a kad sam se zadnjeg htjela rješiti namjerno sam ga stukla i rekla da je ispao i auto prešlo prek njega
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:ja sam imala dosta mobitela,a kad sam se zadnjeg htjela rješiti namjerno sam ga stukla i rekla da je ispao i auto prešlo prek njega
Jesu ti roditelji povjerovali?
Kontinent Helia
Obavijest:
LoveR je napisao/la:Veronica je napisao/la:ja sam imala dosta mobitela,a kad sam se zadnjeg htjela rješiti namjerno sam ga stukla i rekla da je ispao i auto prešlo prek njega
Jesu ti roditelji povjerovali?
ma nije ih bilo ni briga
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 8 / 40.