Chat
+22
Lunke
Vinky
The Đole
Misfit
malin-d1i1n1
Mara
HaYrOLa
asteroid
Nymeria
Leo
Marijo
pRp@
>>Been<<
Pauly D
Ighor
Velvet
Kerber
^.^ Swedish Hero
Kruno
MarijOoo
Cvjećko
Veronica
26 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 5 / 40.
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Chat
>>Been<< je napisao/la:Dejan Kukrić, komentator BHT-a, je jednostavno genijalan ! Čovjek poznaje materiju, zna sve o Eurosongu i to kombinira sa nekim ironičnim komentarima i pošalicama..
Duško je previše bezličan, a Duška pomalo naprona..
Slažem se!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Nema nas puno on-line - Swedish Hero, Ighor, ja i Karlo (Artie)...
Dajte vi, on-lineovi, nešto komajte, meni je više dosadno na forumu...
Evo i asteroid se uključio.
Dajte vi, on-lineovi, nešto komajte, meni je više dosadno na forumu...
Evo i asteroid se uključio.
Kontinent Helia
Obavijest:
Što ste vi danas radili?
Ja sam se čitav dan izležavao, gledao TV, idem sad malo nešto kupit', pa onda ESC, a poslije toga opet TV, i na kraju spavanje.
Ja sam se čitav dan izležavao, gledao TV, idem sad malo nešto kupit', pa onda ESC, a poslije toga opet TV, i na kraju spavanje.
Kontinent Helia
Obavijest:
ma ja se cijeli dan zivciram i tako
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
ustao se (11:00) > higijena > jeo > kosio travu > ucio (kao) > jeo > isao s frendovima van > jeo > cekam eurosong
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Velvet je napisao/la:ustao se (11:00) > higijena > jeo > kosio travu > ucio (kao) > jeo > isao s frendovima van > jeo > cekam eurosong
Pa bolan, Velvet, ti po čitav dan samo jedeš xD Ja još ni ručao nisam, a kamoli večerao xD Ručat ću sad, a večerati kad završi ESC
Kontinent Helia
Obavijest:
Janko_ je napisao/la:Velvet je napisao/la:ustao se (11:00) > higijena > jeo > kosio travu > ucio (kao) > jeo > isao s frendovima van > jeo > cekam eurosong
Pa bolan, Velvet, ti po čitav dan samo jedeš xD Ja još ni ručao nisam, a kamoli večerao xD Ručat ću sad, a večerati kad završi ESC
pa... kad bi me uzivo vidio... onda bi mi rekao da trebam cesce jesti
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Velvet je napisao/la:Janko_ je napisao/la:Velvet je napisao/la:ustao se (11:00) > higijena > jeo > kosio travu > ucio (kao) > jeo > isao s frendovima van > jeo > cekam eurosong
pa... kad bi me uzivo vidio... onda bi mi rekao da trebam cesce jesti
HaH, primjetio sam prema slikama na FBu Meni mrsko jest, linija mi je taman, a mama mi stalno govori kako trebam jesti, a ja nikad neću xD
Kontinent Helia
Obavijest:
ja moram smanjit trbuh,mislim to mi je cudno ja inace ne jedm puno a deblji sam
Kontinent Helia
MarijOooO je napisao/la:ja moram smanjit trbuh,mislim to mi je cudno ja inace ne jedm puno a deblji sam
Ja sam jeo, a nikako da se udebljam (dok sam u pubertetu bio). Sad je sve OK. Dakle, još uvijek si u pubertetu, iako si u završnoj fazi (kako vidim, imaš 18 godina). Ne brini, bit će sve OK.
Kontinent Helia
Obavijest:
da imam 18 mislim meni je sve jedno dali sam malo deblji ili nisamJanko_ je napisao/la:MarijOooO je napisao/la:ja moram smanjit trbuh,mislim to mi je cudno ja inace ne jedm puno a deblji sam
Ja sam jeo, a nikako da se udebljam (dok sam u pubertetu bio). Sad je sve OK. Dakle, još uvijek si u pubertetu, iako si u završnoj fazi (kako vidim, imaš 18 godina). Ne brini, bit će sve OK.
Kontinent Helia
Velvet je napisao/la:ustao se (11:00) > higijena > jeo > kosio travu > ucio (kao) > jeo > isao s frendovima van > jeo > cekam eurosong
Hahahaha, i ja sam kosio travu!
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Ja sam u školi, pa na engleski, pa me zalila kiša, pa na kavu, pa kod frenda.
A danas učenje
A danas učenje
Guest- Gost
Artie je napisao/la:Ja sam u školi, pa na engleski, pa me zalila kiša, pa na kavu, pa kod frenda.
A danas učenje
Evo, mene je maloprije kiša zalila. Prao sam tepih, i počela kiša, ja mislilo, sad će stat', kad me poli, odjednom... Sav sam bio mokar.
A danas sam znači prao tepih, pa ću bit sad na forumu, malo po YouTubeu i tako tim sajtovima tražiti pjesmu koja će me predstavljat na desetom HSCu, a onda ne znam... Vjerovatno ručak.
Kontinent Helia
Obavijest:
Kruno!! je napisao/la:Ja moram danas puno učiti! :suspect:
Ja ću tek navečer praviti nogu od robota xD (ne, ozbiljno, studiram kibernatiku, smjer robotika)
Moram :bounce:
Kontinent Helia
Obavijest:
Kruno!! je napisao/la:Ja moram danas puno učiti! :suspect:
Daj ajde, vikend je za odmor.
Ja bih trebao čitati lektiru za sutra, ali mi se ne da pa ni neću pročitati. :twisted:
Kontinent Helia
Ne znam u kojem to svijetu. XDIghor je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Ja moram danas puno učiti! :suspect:
Ja bih trebao čitati lektiru za sutra, ali mi se ne da pa ni neću pročitati. :twisted:
Guest- Gost
Katastrofa dosaadno.
Triba bi učit a tako mi se neda. Čitat lektiru a nisam je ni nabavio. Trebao ići vanka pa upao u kaznu. Divno. :evil:
Triba bi učit a tako mi se neda. Čitat lektiru a nisam je ni nabavio. Trebao ići vanka pa upao u kaznu. Divno. :evil:
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Artie je napisao/la:Ne znam u kojem to svijetu. XDIghor je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Ja moram danas puno učiti! :suspect:
U mojem. Nikad mi se ništa ne da. XD
Kontinent Helia
Bruno je napisao/la:Katastrofa dosaadno.
Jadan Bruno :shock:
Ighor je napisao/la:Artie je napisao/la:Ne znam u kojem to svijetu. XDIghor je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Ja moram danas puno učiti! :suspect:
U mojem. Nikad mi se ništa ne da. XD
Ni meni se nikad ništa ne da,linguza, ko pravi Dalmatinac
Kerber- Broj postova : 474
Evo upravo slušam CD od Eurosonga kojeg sam danas kupio...
Kontinent Helia
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 5 / 40.