SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 34 / 40.
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: SPORT
Ljudi pocela regionalna rukometna liga SEHA, slicni kao NLB u basketu
Medjutim liga se suocava sa nekim problemima tako da su odigrane samo 2 utakmice prvog kola
Iz Srbije predstavnici su naravno Partizan i Crvena Zvezda, iz Hrvatske Zagreb i Nekse, Bosna ima 3 predstavnika Borac iz Banja Luke, Bosna Sarajevo, Izvidjac Ljubuski.
Tu su jos predstavnici Crne Gore, Makedonije i jedan predstavnik Slovacke.
Final 4 se igra u Sarajevu.
Nesto mi govori da ce ovo pre da se raspadne nego sto se realizuje
Medjutim liga se suocava sa nekim problemima tako da su odigrane samo 2 utakmice prvog kola
Iz Srbije predstavnici su naravno Partizan i Crvena Zvezda, iz Hrvatske Zagreb i Nekse, Bosna ima 3 predstavnika Borac iz Banja Luke, Bosna Sarajevo, Izvidjac Ljubuski.
Lunke- Broj postova : 9635
Zašto mi imamo tri predstavnika ? Bosna već dvije godine ulazi među 16 u Ligi prvaka, Izviđač osvaja kup skoro svake godine i baš je dobra ekipa. Ali zašto Borac ? Ne znam ni da su u konkurenciji za prvaka.
E da, te regionalne lige obično unište domaća prvenstva. Recimo, košarkaška prvenstva su dosta lošija otkako je uvedena NLB liga. Igrači igraju subotom, srijedom, petkom, pa opet subotom. Na granici neizdrživog
E da, te regionalne lige obično unište domaća prvenstva. Recimo, košarkaška prvenstva su dosta lošija otkako je uvedena NLB liga. Igrači igraju subotom, srijedom, petkom, pa opet subotom. Na granici neizdrživog
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Veronica je napisao/la:To će Zagreb osvajati non stop
Pa Zagreb, Bosna i partizan su najkvalitetniji ovde, oni jedini i igraju Ligu Sampiona u rukometu.
Mada sam ja svim srcem uz Crvenu Zvezdu
>>Been<< je napisao/la:Zašto mi imamo tri predstavnika ? Bosna već dvije godine ulazi među 16 u Ligi prvaka, Izviđač osvaja kup skoro svake godine i baš je dobra ekipa. Ali zašto Borac ? Ne znam ni da su u konkurenciji za prvaka.
Zato sto je uslov da klub poseduje dvoranu od minimum 3000 mesta, a Banja Luka to ima. Uostalom Borac je deklasirao Vardar u prvom kolu
Ali otkako je uvedena NLB liga Partizan, Cibona (do prosle godine) i Olimpija,ostvaruju fenomenalne rezultate u Evroligi, a pre toga su samo popunjavali br ucesnika i belezili samo poraze. Slazem se da domaca prvenstva slabe, ali jaki mecevi dosta znaci kad se ide u Evropu.
Partizan je, čini mi se, odustao od natjecanja...
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Lucas je napisao/la:Partizan je, čini mi se, odustao od natjecanja...
Cekaju se Partizan i Zvezda. Partizan odugovlaci zbog Lige Sampiona, dok Zvezda zeli prvo da izmiri sve dugove i trazi sponzore za ligu. ahhahahahahha
Izgleda da ce liga biti sa 10 umesto sa 12 timova
Tj ne cekaju se, vec su odustali
Srpski rukometni savez je nakon fudbalskog u Srbiji ubedljivo najgori
Sam razbi Serenu! ali opet je bilo skandala! je je je.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Sam razbi Serenu! ali opet je bilo skandala! je je je.
Koji skandal? Kasno sam se ukljucila
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:
Koji skandal? Kasno sam se ukljucila
opet Serena razjarena. Al ovog puta nikog nije `hranila` lopticama kao onomad onu jadnu zenu linijskog sudiju, sad se posvadjala sa glavnim sudijom, nije se ni pozdravila na kraju, bilo je samo teskih reci ovaj put nije pretila
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ma glupost. Volim Serenu, ali tako se ne ponasa pravi sampion. Na kraju je i 20 000 ljudi divljalo na tribinama, a jadna Samanta je samo bespomocno gledala, a sto je najgore, Serena nije bila u pravu.
Iako mi je pored Marije, Serena omiljena, drago mi je da je Sem dobila bas zbog ovog dogadjaja.
Iako mi je pored Marije, Serena omiljena, drago mi je da je Sem dobila bas zbog ovog dogadjaja.
Lunke je napisao/la:Ljudi pocela regionalna rukometna liga SEHA, slicni kao NLB u basketu
Ja mislim da bi svaki savez trebao isključiti klubove iz domaće lige i uključiti ih u završnoj fazi natjecanja.
Konkurencija je solidna mada je Zagreb veliki favorit nad ostalima. Rukometna regionalna liga će poboljšati igru klubova koji igraju u Europi
Kakva bezočna krađa Makedonije danas protiv Rusije !!! Ljudi moji, pa Rusi su odigrali dva dodavanja i bacili loptu u aut, da bi zapisnički stol ( nakon intervencije ruske klupe na granici tehničke ) zaključio da su na tri dodavanja i bacanje lopte u aut Rusi potrošili SAMO 0,4 stotinke i vratili semafor !
Nakon toga Rusi su pogodili trojku i pobjedili !
Nevjerovatno !!!
Nakon toga Rusi su pogodili trojku i pobjedili !
Nevjerovatno !!!
Zadnja promjena: >>Been<<; 12.09.11 23:47; ukupno mijenjano 1 put.
>>Been<<- moderator
A daaaj!!!
Nisam gledao utakmicu, vidio sam samo da su gadovi dobili 2 razlike...
Nisam gledao utakmicu, vidio sam samo da su gadovi dobili 2 razlike...
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
ua breeeeeeeeeee
Jadna Makedonija, oni su totalni hit sampionata Ali dobro, bar nece igrati sa nama, ali crno im se pise sa domacinima.
Nisam gledao tekmu, ovi nasi prenosili nase odbojkase, nisu basket. Sta kazes Been, jel imamo sanse sa velikom Rusijom???
p.s. Nole dobio prvi set protiv Nadala u finalu US Opena sa 6-2, a gubio 2-0
Jadna Makedonija, oni su totalni hit sampionata Ali dobro, bar nece igrati sa nama, ali crno im se pise sa domacinima.
Nisam gledao tekmu, ovi nasi prenosili nase odbojkase, nisu basket. Sta kazes Been, jel imamo sanse sa velikom Rusijom???
p.s. Nole dobio prvi set protiv Nadala u finalu US Opena sa 6-2, a gubio 2-0
Rusija je jaka... Ali evo Makedonci su zaustavili Kirilenka, tako da nije nemoguće...
>>Been<<- moderator
Bas sam se pitala kakva je zavrsnica bila, s obzirom da sam videla konacni rezultat. Neverovatno... Steta sto nisam gledala.
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:Rusija je jaka... Ali evo Makedonci su zaustavili Kirilenka, tako da nije nemoguće...
Rusija je Sloveniju dobila pola kosa, Makedoniju kos razlike tako da mi se cini da nisu toliko svemocni kao recimo Spanija, Litvanija (kojoj smo redovne musterije).
Jadni Slovenci, očito imaju neku krizu. Mislim da bi Makedonci mogli iznenadit protiv Litve. SRBIJA & MAKEDONIJA FTW. Slovenci nažalost se ne mogu nadat prolasku protiv Španjolske. Šteta, jako talentirana momčad bez ikakve medalje. Kod Francuske i Grčke se nadam da će Francuska proći, iako bi Grčka bila lakši plijen za Srbiju.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Jadni Slovenci, očito imaju neku krizu. Mislim da bi Makedonci mogli iznenadit protiv Litve. SRBIJA & MAKEDONIJA FTW. Slovenci nažalost se ne mogu nadat prolasku protiv Španjolske. Šteta, jako talentirana momčad bez ikakve medalje. Kod Francuske i Grčke se nadam da će Francuska proći, iako bi Grčka bila lakši plijen za Srbiju.
Slovenija ce medalju osvojiti tek 2013 kad se igra pevenstvo kod njih
Nadam se Srbija-Francuska polufinale da im se osvetimo za onaj nesrecni poraz u grupi Ali cekaj prvo da pobedimo bracu Ruse
Spektakl u Njujorku...glavni akteri Novak i Rafa...to nisu ljudi to su gladijatori!!!
Idemoooooooooooooooooooooooooo!!!!
US OPEN NAŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ!!!
NOLEEEEEEEEEEEE
US OPEN NAŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ!!!
NOLEEEEEEEEEEEE
Kakav mec!!!!!!!!!!!!!! I pored sve napetosti uzivala sam zaista
Kontinent Helia
NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CAAAAAAAAAAAARRR!!!
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 34 / 40.