EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SPORT

+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters

Stranica 24 / 40. Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Go down

SPORT - Page 24 Empty Re: SPORT

Postaj by Lunke 31.07.11 4:21

Jao nama, jao vama Laughing

Iz prvog šešira sam priželjkivao Norvešku ili Grčku, a dobili vas Mad Ne volim što će utakmica izazivati veliki rizik na žalost, a i šteta ako neko od nas ne uspe da ode na svetsko.

I naravno baksuzi ne bi bili baksuzi jer su iz poslednjeg šešira izvukli neugodni Vels, a ne zemlje poput Andorice, Malte ili San Marina.

Iz petog šešira Makedonija ahhahahhahahhahaha upucaj se odma. Još su naši pa mi je žao, ali kad sam video Farska ostrva u petom šeširu crko sam od smeha...ti što sastavljaju listu očito nisu bili trezni.

Onda još i Škotska i Belgija. Dve uvek neugodne reprezentacijem, sa kojima nikad nisi siguran.

Grupa bi bila dobra da su došli laki protivnici iz poslednja dva šešira gde bi već mogli da uknjižimo po 12 poena iz tih 4 duela, ovako neće biti siguran niti jedan bod.

Nema neke velike fudbalske sile, sve je ujednačeno, ali nadam se da ćemo nekim silama izboriti i 3 put za redom učešće na svetskom prvenstvu.

Vama želim baraž ahhahahahahhahaha Laughing Šta ću, moram Laughing

Bosanci super prošli. dobili Grčku iz prvog, Slovačku iz drugog, i Litvaniju, Letoniju i Lihtenštajn. Nadam se da ćemo BiH konačno videti u završnici velikog takmičenja.

Španci i Francuzi u grupi ahhahahahhaha jadni ovi ostali sa njima.

Generalno nismo imali sreće ni malo pri žrebu ni mi ni vi, jer je sve ujednačeno. Biće ovde puno iznenadjenja i ništa se neće znati do poslednjeg kola.

Nadam se da neće biti nekih velikih incidenata na utakmicama SRB-HRV.

Inače jedan zanimljiv podatak- Srbija nikad nije izgubila utakmicu od bivših Jugoslovenskih republika Very Happy nadam se da će tako i ostati hahahahaah
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 31.07.11 4:25

Potpuni je misterij ko gura stalno Norvešku u prvi šešir. Znam da nije neko mjerilo, ali mi je pomalo čudno da npr. Francuska, Danska ili Švedska koje su kudikamo kvalitetnije i bolje ekipe svrstaš u drugi šešir, a Norvešku koju nismo vidjeli na velikoj smotri od stoljeća sedmog s neba, pa u rebra, u prvi šešir...

P.S. BiH dobila fenomenalan ždrijeb. Napokon su nas mašili Španci i Francuzi i oni neugodni Rusi, Bjelorusi, Gruzijci, Armenci i njima slični... Sa svakom ekipom možemo igrati i toje odlično.

Zadnja promjena: >>Been<<; 31.07.11 4:28; ukupno mijenjano 1 put.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 31.07.11 4:26

Šta? Hrvatska i Srbija u skupini? Ne vjerujem! Surprised

Nadam se samo da neće biti incidenata...

Jedna izravno, druga u doigravanje i to je to... Smile
Lucas
Lucas

Broj postova : 3132

Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 31.07.11 4:29

>>Been<< je napisao/la:Potpuni je misterij ko gura stalno Norvešku u prvi šešir. Znam da nije neko mjerilo, ali mi je pomalo čudno da npr. Francuska, Danska ili Švedska koje su kudikamo kvalitetnije i bolje ekipe svrstaš u drugi šešir, a Norvešku koju nismo vidjeli na velikoj smotri od stoljeća sedmog s neba, pa u rebra, u prvi šešir...

Jeste Very good! Oni su uvek neugodni i neko koga treba izbegavati, ali rezultatima u poslednje vreme nisu zaslužili taj prvi šešir. Crnu Goru su isto odma gurnuli u 2. na osnovu par dobijenih utakmica u lakoj grupi evro kvalifikacija. I oni ne zaslužuju tako visoko. Ukrajna tek 3. šešir, Škoti u 4. ali Farska Ostrva u 5, a Island i Vels u 6. mi nikad neće biti jasno, ali nikad.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 31.07.11 4:31

Jermenija-Azerbejdžan-Kazahstan-Estonija-Gruzija, zemlje koje treba izbegavati. Ti sovjeti ne urade ništa veliko, ali ti otkinu bod u ključnim utakmicama tako da ne odeš na prvenstvo.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 31.07.11 4:33

Lunke je napisao/la:Jermenija-Azerbejdžan-Kazahstan-Estonija-Gruzija, zemlje koje treba izbegavati. Ti sovjeti ne urade ništa veliko, ali ti otkinu bod u ključnim utakmicama tako da ne odeš na prvenstvo.

Kazahstan i Gruzija od gore nabrojanih bi i mogli nešto uraditi... Ovi Estonci su kanta ( dobili ih mi 7 -0 prije dvije godine ), a Armenci su jaki samo kod kuće kad brane 0-0..
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 31.07.11 4:34

>>Been<< je napisao/la:

Kazahstan i Gruzija od gore nabrojanih bi i mogli nešto uraditi... Ovi Estonci su kanta ( dobili ih mi 7 -0 prije dvije godine ), a Armenci su jaki samo kod kuće kad brane 0-0..

ma da, Estonci nas tukli u Beogradu sad u kvalifikacijama za evropsko, a u Talinu igrali nerešeno, tako da umesto laganih 6 poena, od njih smo dobili čitav poen ahhahahahhahahahha Laughing Laughing Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 31.07.11 4:36

Pa da, Srbija se redovno opeče sa Jermenijom i Kazahstanom...zbog njih nismo otišli na Evropsko još od 2000 godine, a sad će nas Estonci zajebati za 2012.

Nama izgleda odgovaraju samo kvale za svetsko Very Happy
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 31.07.11 4:37

Lunke je napisao/la:Jermenija-Azerbejdžan-Kazahstan-Estonija-Gruzija, zemlje koje treba izbegavati. Ti sovjeti ne urade ništa veliko, ali ti otkinu bod u ključnim utakmicama tako da ne odeš na prvenstvo.

Ne znaš nikad kad će ti netko od njih zakomplicirati... Sjećam se kad je Hrvatska igrala 0-0 s Estonijom u Osijeku... Smile
Lucas
Lucas

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 31.07.11 11:05

Dobili smo najtežu skupinu def... :S
Ali treba prvo odigrati do kraja i to uspješpno ciklus za EP u Poljskoj/Ukrajini...
Žao mi je što smo dobili Srbiju u grupi ne radi ekipe,nego radi incidenata koje će biti na utakmicama...bilo pametno da FIFA obje utakimice stavi da se odigraju u nekoj drugoj zemlji... :S
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 31.07.11 11:13

Hrvatska i Srbija su favoriti,a Škotska bi trebala biti 3.,
Nogomet kod Makedonaca i Velšana je u velikome padu..ali do 2012...se možda podigne.

Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 31.07.11 13:12

Ako Bosna ne iskoristi NAJLAKSU GRUPU IKADA KOJU SAM VIDEO , nikad nece
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 31.07.11 20:13

Fifina ljestvica je čudna matematika, oni ti računaju pobjede, remije pa čak i poraze u gostima i ovisi ti s kojom reprezentacijom igraš, znači njen ranking koji ti onda smanjuje ili povečava bodove. Gleda li tko danas utakmicu Saudijska Arabija - Hrvatska u 1h na Svjetskom prvenstvu U-20? Smile
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 03.08.11 10:06

Umjesto u mjestu Carlsbad u Kaliforniji gdje se održava San Diego Open, Bojana Jovanovski završila je u istoimenom mjestu u Novom Meksiku, koji je udaljen gotovo 1.500 kilometara.

Srpska je tenisačica, ne znajući da postoje dva mjesta istog imena u dvije različite države, očito izabrala pogrešan let.

"Rekli su da me traže u zračnoj luci, no ja sam im odgovorila kako mislim da sam jedina osoba koja se ovdje nalazi", izjavila je 53. igračica svijeta te nadodala kako je organizatorima odmah sve bilo jasno.

"Bojana, ma jeste li vi u Novom Meksiku ili Kaliforniji?", pitali su iz organizacije turnira.
Laughing Laughing
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 03.08.11 10:15

Kruno je napisao/la:Umjesto u mjestu Carlsbad u Kaliforniji gdje se održava San Diego Open, Bojana Jovanovski završila je u istoimenom mjestu u Novom Meksiku, koji je udaljen gotovo 1.500 kilometara.

Srpska je tenisačica, ne znajući da postoje dva mjesta istog imena u dvije različite države, očito izabrala pogrešan let.

"Rekli su da me traže u zračnoj luci, no ja sam im odgovorila kako mislim da sam jedina osoba koja se ovdje nalazi", izjavila je 53. igračica svijeta te nadodala kako je organizatorima odmah sve bilo jasno.

"Bojana, ma jeste li vi u Novom Meksiku ili Kaliforniji?", pitali su iz organizacije turnira.
Laughing Laughing

Znam za ovo Laughing
Ona je Lunkeova drugarica ,izgubila je u prvom kolu od Vinci,prosle nedelje igrala cetvrtfinale Vasingtona protiv Petrove.
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 04.08.11 13:39

Nakon pobjede 1-0 u uzvratu na Maksimiru protiv Helsinkija , Dinamo je došao samo korak do ulaska u grupnu fazu lige prvaka!
U sutrašnjem ždrijebu Dinamo je nositelj,a mogući protivnici su mu Genk, Wisla, Sturm, Plzen i Malmö.
Kad bi barem dobili Malmo ili Wislu, a izbjegli Genk Smile
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 04.08.11 13:40

Kruno je napisao/la:Nakon pobjede 1-0 u uzvratu na Maksimiru protiv Helsinkija , Dinamo je došao samo korak do ulaska u grupnu fazu lige prvaka!
U sutrašnjem ždrijebu Dinamo je nositelj,a mogući protivnici su mu Genk, Wisla, Sturm, Plzen i Malmö.
Kad bi barem dobili Malmo ili Wislu, a izbjegli Genk Smile

Svejedno tko će biti jer DINAMO prolazi!!!
Lucas
Lucas

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 04.08.11 13:41

Lucas je napisao/la:

Svejedno tko će biti jer DINAMO prolazi!!!

Pa, Dinamo ima vrijednost igrača veću od ovih klubova, nadam se konačnome ulasku u ligu prvaka.
Mada još ne igraju na onom nivou...
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 04.08.11 13:45

Kruno je napisao/la:

Pa, Dinamo ima vrijednost igrača veću od ovih klubova, nadam se konačnome ulasku u ligu prvaka.
Mada još ne igraju na onom nivou...

Tek je sezona počela tako da je općenito razina igre kod većine klubova nešto lošija... Osim možda par nekih lijevih zemalja kojima ranije počinje sezona pa bi njih bilo dobro izbjeći...
Lucas
Lucas

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 05.08.11 13:15

Dinmo će u 4. pretkolu igrati protiv švedskog Malmoa!
Plavi su vrlo blizu lige prvaka Wink
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 05.08.11 13:30

Kruno je napisao/la:Dinmo će u 4. pretkolu igrati protiv švedskog Malmoa!
cheers cheers cheers
Lucas
Lucas

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 05.08.11 13:58

Kruno je napisao/la:Dinmo će u 4. pretkolu igrati protiv švedskog Malmoa!

de stani na loptu, Dinamo igra jako lose, a Malmo je izbacio Rangerse, tak da prvo reci hop pa onda skoci :p
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 05.08.11 14:22

Jasmin je napisao/la:

de stani na loptu, Dinamo igra jako lose, a Malmo je izbacio Rangerse, tak da prvo reci hop pa onda skoci :p

Gleovog, počeo je biti hejter Embarassed
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 05.08.11 14:46

Kruno je napisao/la:

Gleovog, počeo je biti hejter Embarassed

O moj Bože, pa ak nemas sta pametno reci onda bolje suti Rolling Eyes
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 05.08.11 14:54

Jasmin je napisao/la:

O moj Bože, pa ak nemas sta pametno reci onda bolje suti Rolling Eyes

Dinamo je pokazao u nekim utakmicama vrlo dobru igru i favorit je u ovome dvoboju Wink
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 24 / 40. Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics