SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 24 / 40.
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: SPORT
Jao nama, jao vama
Iz prvog šešira sam priželjkivao Norvešku ili Grčku, a dobili vas Ne volim što će utakmica izazivati veliki rizik na žalost, a i šteta ako neko od nas ne uspe da ode na svetsko.
I naravno baksuzi ne bi bili baksuzi jer su iz poslednjeg šešira izvukli neugodni Vels, a ne zemlje poput Andorice, Malte ili San Marina.
Iz petog šešira Makedonija ahhahahhahahhahaha upucaj se odma. Još su naši pa mi je žao, ali kad sam video Farska ostrva u petom šeširu crko sam od smeha...ti što sastavljaju listu očito nisu bili trezni.
Onda još i Škotska i Belgija. Dve uvek neugodne reprezentacijem, sa kojima nikad nisi siguran.
Grupa bi bila dobra da su došli laki protivnici iz poslednja dva šešira gde bi već mogli da uknjižimo po 12 poena iz tih 4 duela, ovako neće biti siguran niti jedan bod.
Nema neke velike fudbalske sile, sve je ujednačeno, ali nadam se da ćemo nekim silama izboriti i 3 put za redom učešće na svetskom prvenstvu.
Vama želim baraž ahhahahahahhahaha Šta ću, moram
Bosanci super prošli. dobili Grčku iz prvog, Slovačku iz drugog, i Litvaniju, Letoniju i Lihtenštajn. Nadam se da ćemo BiH konačno videti u završnici velikog takmičenja.
Španci i Francuzi u grupi ahhahahahhaha jadni ovi ostali sa njima.
Generalno nismo imali sreće ni malo pri žrebu ni mi ni vi, jer je sve ujednačeno. Biće ovde puno iznenadjenja i ništa se neće znati do poslednjeg kola.
Nadam se da neće biti nekih velikih incidenata na utakmicama SRB-HRV.
Inače jedan zanimljiv podatak- Srbija nikad nije izgubila utakmicu od bivših Jugoslovenskih republika nadam se da će tako i ostati hahahahaah
Iz prvog šešira sam priželjkivao Norvešku ili Grčku, a dobili vas Ne volim što će utakmica izazivati veliki rizik na žalost, a i šteta ako neko od nas ne uspe da ode na svetsko.
I naravno baksuzi ne bi bili baksuzi jer su iz poslednjeg šešira izvukli neugodni Vels, a ne zemlje poput Andorice, Malte ili San Marina.
Iz petog šešira Makedonija ahhahahhahahhahaha upucaj se odma. Još su naši pa mi je žao, ali kad sam video Farska ostrva u petom šeširu crko sam od smeha...ti što sastavljaju listu očito nisu bili trezni.
Onda još i Škotska i Belgija. Dve uvek neugodne reprezentacijem, sa kojima nikad nisi siguran.
Grupa bi bila dobra da su došli laki protivnici iz poslednja dva šešira gde bi već mogli da uknjižimo po 12 poena iz tih 4 duela, ovako neće biti siguran niti jedan bod.
Nema neke velike fudbalske sile, sve je ujednačeno, ali nadam se da ćemo nekim silama izboriti i 3 put za redom učešće na svetskom prvenstvu.
Vama želim baraž ahhahahahahhahaha Šta ću, moram
Bosanci super prošli. dobili Grčku iz prvog, Slovačku iz drugog, i Litvaniju, Letoniju i Lihtenštajn. Nadam se da ćemo BiH konačno videti u završnici velikog takmičenja.
Španci i Francuzi u grupi ahhahahahhaha jadni ovi ostali sa njima.
Generalno nismo imali sreće ni malo pri žrebu ni mi ni vi, jer je sve ujednačeno. Biće ovde puno iznenadjenja i ništa se neće znati do poslednjeg kola.
Nadam se da neće biti nekih velikih incidenata na utakmicama SRB-HRV.
Inače jedan zanimljiv podatak- Srbija nikad nije izgubila utakmicu od bivših Jugoslovenskih republika nadam se da će tako i ostati hahahahaah
Lunke- Broj postova : 9635
Potpuni je misterij ko gura stalno Norvešku u prvi šešir. Znam da nije neko mjerilo, ali mi je pomalo čudno da npr. Francuska, Danska ili Švedska koje su kudikamo kvalitetnije i bolje ekipe svrstaš u drugi šešir, a Norvešku koju nismo vidjeli na velikoj smotri od stoljeća sedmog s neba, pa u rebra, u prvi šešir...
P.S. BiH dobila fenomenalan ždrijeb. Napokon su nas mašili Španci i Francuzi i oni neugodni Rusi, Bjelorusi, Gruzijci, Armenci i njima slični... Sa svakom ekipom možemo igrati i toje odlično.
P.S. BiH dobila fenomenalan ždrijeb. Napokon su nas mašili Španci i Francuzi i oni neugodni Rusi, Bjelorusi, Gruzijci, Armenci i njima slični... Sa svakom ekipom možemo igrati i toje odlično.
Zadnja promjena: >>Been<<; 31.07.11 4:28; ukupno mijenjano 1 put.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Šta? Hrvatska i Srbija u skupini? Ne vjerujem!
Nadam se samo da neće biti incidenata...
Jedna izravno, druga u doigravanje i to je to...
Nadam se samo da neće biti incidenata...
Jedna izravno, druga u doigravanje i to je to...
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
>>Been<< je napisao/la:Potpuni je misterij ko gura stalno Norvešku u prvi šešir. Znam da nije neko mjerilo, ali mi je pomalo čudno da npr. Francuska, Danska ili Švedska koje su kudikamo kvalitetnije i bolje ekipe svrstaš u drugi šešir, a Norvešku koju nismo vidjeli na velikoj smotri od stoljeća sedmog s neba, pa u rebra, u prvi šešir...
Jeste Oni su uvek neugodni i neko koga treba izbegavati, ali rezultatima u poslednje vreme nisu zaslužili taj prvi šešir. Crnu Goru su isto odma gurnuli u 2. na osnovu par dobijenih utakmica u lakoj grupi evro kvalifikacija. I oni ne zaslužuju tako visoko. Ukrajna tek 3. šešir, Škoti u 4. ali Farska Ostrva u 5, a Island i Vels u 6. mi nikad neće biti jasno, ali nikad.
Jermenija-Azerbejdžan-Kazahstan-Estonija-Gruzija, zemlje koje treba izbegavati. Ti sovjeti ne urade ništa veliko, ali ti otkinu bod u ključnim utakmicama tako da ne odeš na prvenstvo.
Lunke je napisao/la:Jermenija-Azerbejdžan-Kazahstan-Estonija-Gruzija, zemlje koje treba izbegavati. Ti sovjeti ne urade ništa veliko, ali ti otkinu bod u ključnim utakmicama tako da ne odeš na prvenstvo.
Kazahstan i Gruzija od gore nabrojanih bi i mogli nešto uraditi... Ovi Estonci su kanta ( dobili ih mi 7 -0 prije dvije godine ), a Armenci su jaki samo kod kuće kad brane 0-0..
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:
Kazahstan i Gruzija od gore nabrojanih bi i mogli nešto uraditi... Ovi Estonci su kanta ( dobili ih mi 7 -0 prije dvije godine ), a Armenci su jaki samo kod kuće kad brane 0-0..
ma da, Estonci nas tukli u Beogradu sad u kvalifikacijama za evropsko, a u Talinu igrali nerešeno, tako da umesto laganih 6 poena, od njih smo dobili čitav poen ahhahahahhahahahha
Pa da, Srbija se redovno opeče sa Jermenijom i Kazahstanom...zbog njih nismo otišli na Evropsko još od 2000 godine, a sad će nas Estonci zajebati za 2012.
Nama izgleda odgovaraju samo kvale za svetsko
Nama izgleda odgovaraju samo kvale za svetsko
Lunke je napisao/la:Jermenija-Azerbejdžan-Kazahstan-Estonija-Gruzija, zemlje koje treba izbegavati. Ti sovjeti ne urade ništa veliko, ali ti otkinu bod u ključnim utakmicama tako da ne odeš na prvenstvo.
Ne znaš nikad kad će ti netko od njih zakomplicirati... Sjećam se kad je Hrvatska igrala 0-0 s Estonijom u Osijeku...
Kontinent Helia
Dobili smo najtežu skupinu def... :S
Ali treba prvo odigrati do kraja i to uspješpno ciklus za EP u Poljskoj/Ukrajini...
Žao mi je što smo dobili Srbiju u grupi ne radi ekipe,nego radi incidenata koje će biti na utakmicama...bilo pametno da FIFA obje utakimice stavi da se odigraju u nekoj drugoj zemlji... :S
Ali treba prvo odigrati do kraja i to uspješpno ciklus za EP u Poljskoj/Ukrajini...
Žao mi je što smo dobili Srbiju u grupi ne radi ekipe,nego radi incidenata koje će biti na utakmicama...bilo pametno da FIFA obje utakimice stavi da se odigraju u nekoj drugoj zemlji... :S
Hrvatska i Srbija su favoriti,a Škotska bi trebala biti 3.,
Nogomet kod Makedonaca i Velšana je u velikome padu..ali do 2012...se možda podigne.
Nogomet kod Makedonaca i Velšana je u velikome padu..ali do 2012...se možda podigne.
Ako Bosna ne iskoristi NAJLAKSU GRUPU IKADA KOJU SAM VIDEO , nikad nece
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Fifina ljestvica je čudna matematika, oni ti računaju pobjede, remije pa čak i poraze u gostima i ovisi ti s kojom reprezentacijom igraš, znači njen ranking koji ti onda smanjuje ili povečava bodove. Gleda li tko danas utakmicu Saudijska Arabija - Hrvatska u 1h na Svjetskom prvenstvu U-20?
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Umjesto u mjestu Carlsbad u Kaliforniji gdje se održava San Diego Open, Bojana Jovanovski završila je u istoimenom mjestu u Novom Meksiku, koji je udaljen gotovo 1.500 kilometara.
Srpska je tenisačica, ne znajući da postoje dva mjesta istog imena u dvije različite države, očito izabrala pogrešan let.
"Rekli su da me traže u zračnoj luci, no ja sam im odgovorila kako mislim da sam jedina osoba koja se ovdje nalazi", izjavila je 53. igračica svijeta te nadodala kako je organizatorima odmah sve bilo jasno.
"Bojana, ma jeste li vi u Novom Meksiku ili Kaliforniji?", pitali su iz organizacije turnira.
Srpska je tenisačica, ne znajući da postoje dva mjesta istog imena u dvije različite države, očito izabrala pogrešan let.
"Rekli su da me traže u zračnoj luci, no ja sam im odgovorila kako mislim da sam jedina osoba koja se ovdje nalazi", izjavila je 53. igračica svijeta te nadodala kako je organizatorima odmah sve bilo jasno.
"Bojana, ma jeste li vi u Novom Meksiku ili Kaliforniji?", pitali su iz organizacije turnira.
Kruno je napisao/la:Umjesto u mjestu Carlsbad u Kaliforniji gdje se održava San Diego Open, Bojana Jovanovski završila je u istoimenom mjestu u Novom Meksiku, koji je udaljen gotovo 1.500 kilometara.
Znam za ovo
Ona je Lunkeova drugarica ,izgubila je u prvom kolu od Vinci,prosle nedelje igrala cetvrtfinale Vasingtona protiv Petrove.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Nakon pobjede 1-0 u uzvratu na Maksimiru protiv Helsinkija , Dinamo je došao samo korak do ulaska u grupnu fazu lige prvaka!
U sutrašnjem ždrijebu Dinamo je nositelj,a mogući protivnici su mu Genk, Wisla, Sturm, Plzen i Malmö.
Kad bi barem dobili Malmo ili Wislu, a izbjegli Genk
U sutrašnjem ždrijebu Dinamo je nositelj,a mogući protivnici su mu Genk, Wisla, Sturm, Plzen i Malmö.
Kruno je napisao/la:Nakon pobjede 1-0 u uzvratu na Maksimiru protiv Helsinkija , Dinamo je došao samo korak do ulaska u grupnu fazu lige prvaka!
Svejedno tko će biti jer DINAMO prolazi!!!
Kontinent Helia
Lucas je napisao/la:
Svejedno tko će biti jer DINAMO prolazi!!!
Pa, Dinamo ima vrijednost igrača veću od ovih klubova, nadam se konačnome ulasku u ligu prvaka.
Mada još ne igraju na onom nivou...
Kruno je napisao/la:
Pa, Dinamo ima vrijednost igrača veću od ovih klubova, nadam se konačnome ulasku u ligu prvaka.
Mada još ne igraju na onom nivou...
Tek je sezona počela tako da je općenito razina igre kod većine klubova nešto lošija... Osim možda par nekih lijevih zemalja kojima ranije počinje sezona pa bi njih bilo dobro izbjeći...
Kontinent Helia
Kruno je napisao/la:Dinmo će u 4. pretkolu igrati protiv švedskog Malmoa!
Plavi su vrlo blizu lige prvaka
Kontinent Helia
Kruno je napisao/la:Dinmo će u 4. pretkolu igrati protiv švedskog Malmoa!
Plavi su vrlo blizu lige prvaka
de stani na loptu, Dinamo igra jako lose, a Malmo je izbacio Rangerse, tak da prvo reci hop pa onda skoci :p
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:
de stani na loptu, Dinamo igra jako lose, a Malmo je izbacio Rangerse, tak da prvo reci hop pa onda skoci :p
Gleovog, počeo je biti hejter
Kruno je napisao/la:
Gleovog, počeo je biti hejter
O moj Bože, pa ak nemas sta pametno reci onda bolje suti
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:
O moj Bože, pa ak nemas sta pametno reci onda bolje suti
Dinamo je pokazao u nekim utakmicama vrlo dobru igru i favorit je u ovome dvoboju
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 24 / 40.