MF 01 | Alexandria
+17
Veronica
Tinchey
Kruno
Cvjećko
Velvet
Jasmin
Fonsi
sandy
Leo
Marijo
Duje
Misfit
frozen
Lunke
^.^ Swedish Hero
HaYrOLa
Pauly D
21 posters
Stranica 11 / 20.
Stranica 11 / 20. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: MF 01 | Alexandria
Ah, znao si kriterije prije nego što si se prijavio. Bit će da moraš napustiti igru.Waka_Waka je napisao/la:Ajme, balade, pa moja Inna nema baladu, ali niti jednu, ima u suštini pjesma 'Sorry', koja je onako laganija, al' ono... Tu 'Sorry' sam mislio ostaviti za onaj dio na maternjem jeziku, gdje bi se zvala 'Oare'
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
poslao baladu
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Nema ni moj morandi baladu....ima neku laganicu pa cu probati sa tom,nista mi drugo ne preostaje
Lunke- Broj postova : 9635
Dakle balade tu vam idu laganice, sporije pjesme, ili možda pjesme onako malo brže ali obavezno o ljubavi moraju biti ukoliko izvođač baš nema srcedrapajuću baladu.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
I dalje šaljite pjesme
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Yaaaaaaaaaay, našao baladu od Inne, mogu da ostavim 'Oare' za onaj dio na maternjjem Nadam se da ću proći
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Drugi LIVE će biti održan sutra, do tada šaljite pjesmeeeee
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Poslao pesmu, verujem da će proći
@ hejteri pesama koje nisu bile na MTV, ova je bila na MTV
@ hejteri pesama koje nisu bile na MTV, ova je bila na MTV
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
Još čekamo na Misfita.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
kada će početi?
Zadnja promjena: Tinchey; 10.01.11 23:51; ukupno mijenjano 1 put.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Voditeljice: Vanna & Jelena Rozga.
Vanna: Dragi gledatelji dobro došli na drugo LIVE IZDANJE Music Force-a.
Jelena: Dobra večer i vama u areni!
Vanna: Večeras će nam se predstaviti 13 kandidata koji će pjevati isključivo balade.
Jelena: Uz Vas, o natjecateljima koji će proći u sljedeći krug sudjelovat će i žiri u omjeru 50:50.
Vanna: Vi ćete glasovati ocjenama od 1 do 8 te 10 i 12 kao i žiri. Kada zbrojimo vaše glasove formirat ćemo od njih bodove od 12 prema 1 tako da će pobjednik prema vašim glasovima osvojiti 12 bodova, drugo plasirani 10, itd. Vaši glasovi bit će pridodani glasovima žirija te ćemo dobiti 12 natjecatelja koji prolaze u sljedeći krug.
Jelena: Ovaj drugi live će otvoriti Edward Maya u duetu s Vikom Jigulingom!
DEADLINE: 12.1. - 20:00
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
U ovome krugu punoo bolje pjesme nego u prvom. Skoro sve su super, zanimljive, vrlo je teško glasovat.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Znaci nije sto je moja, al` klavir, glas i pesma plasio sam se za prvi krug, ali sad sam siguran da idemo dalje, i to iz top 3 . p.s Morandi ima bas baladu, kao i jos par tu nekih, hahahaha... Smesno... Ni ova pesma od Hande nije balada izvorno, al sam poslao verziju live samo sa klavirom, a ne electro dance kakava je u originalu... Ali ocigledno neki ljudi su toliko gladni pobede
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Morandi nema nijednu klasicnu baladu to je nesto najblize sto je odgovaralo tom zvuku,uostalom pesma je prihvacena...a to da sam gladan pobede ahhahahahhaha sigurno...
Najjaca Rebecca
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Krypteria i Sibel FTW!
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
Lunke je napisao/la:Morandi nema nijednu klasicnu baladu to je nesto najblize sto je odgovaralo tom zvuku,uostalom pesma je prihvacena...a to da sam gladan pobede ahhahahahhaha sigurno...
Pa pisalo je na pocetku kad je Bruno objavio koncept igre koji ce biti zadaci... trebao si tad o tome da misli, iskreno ja te ne bih pustio da sudelujes
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Lunke je napisao/la:Morandi nema nijednu klasicnu baladu to je nesto najblize sto je odgovaralo tom zvuku,uostalom pesma je prihvacena...a to da sam gladan pobede ahhahahahhaha sigurno...
Pa pisalo je na pocetku kad je Bruno objavio koncept igre koji ce biti zadaci... trebao si tad o tome da misli, iskreno ja te ne bih pustio da sudelujes
Eto toliko o mojoj zelji za pobedom kad nisam hteo ni da ispostujem zadatke kako treba
Ja sam poslao ono sto privatno najvise volim i ono uz sta najvise uzivam,a ova pesma je za zanr koji oni pevaju jedna od tuznijih Ma nek me diskvalifikuju sta me briga
Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Lunke je napisao/la:Morandi nema nijednu klasicnu baladu to je nesto najblize sto je odgovaralo tom zvuku,uostalom pesma je prihvacena...a to da sam gladan pobede ahhahahahhaha sigurno...
Eto toliko o mojoj zelji za pobedom kad nisam hteo ni da ispostujem zadatke kako treba
Ja sam poslao ono sto privatno najvise volim i ono uz sta najvise uzivam,a ova pesma je za zanr koji oni pevaju jedna od tuznijih Ma nek me diskvalifikuju sta me briga
ja sam rekao da ja bih, ali ja ne organizujem niti sam vlast Tako da opusti se, to je samo komentar hejtera Hayrole :p
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Lunke je napisao/la:Morandi nema nijednu klasicnu baladu to je nesto najblize sto je odgovaralo tom zvuku,uostalom pesma je prihvacena...a to da sam gladan pobede ahhahahahhaha sigurno...
ja sam rekao da ja bih, ali ja ne organizujem niti sam vlast Tako da opusti se, to je samo komentar hejtera Hayrole :p
Ma opusten sam ja moj Hayrola,ti to valjda najbolje znas
Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Lunke je napisao/la:Morandi nema nijednu klasicnu baladu to je nesto najblize sto je odgovaralo tom zvuku,uostalom pesma je prihvacena...a to da sam gladan pobede ahhahahahhaha sigurno...
Ma opusten sam ja moj Hayrola,ti to valjda najbolje znas
Za ovde se ne brinem ja za tebe, cool si, ali...Hm...pa ne valja biti uvek i svuda opusten nazalost ne znam te svuda kakav si :p
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
glasao
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Duje je napisao/la:glasao
I ja Inače, jaaako bih volio da Inna dođe u finale, jer imam odličnu pjesmu za finale, namjerno neću prije da ju šaljem
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
nije bilo lako glasovati, jako dobre pjesme : )
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Stranica 11 / 20. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Stranica 11 / 20.