VIP Survivor Srbija
+6
HaYrOLa
Lunke
Andrej87
Mara
Leo
>>Been<<
10 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: VIP Survivor Srbija
>>Been<< je napisao/la:Pa sad je uvedeno pravilo da se dvoje izbacuje...
Joj, ne znaš šta si propustio.. Morali su jesti one gadarije i niko nije mogao da pojede špagete s crvima, ali je zato Aleksandra povraćala
Sad citam da je probala da pojede spagete i bubasvabe za crni/dupli glas ali nije uspela Dzabe su jeli i takmicili se hahaha
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Mrkicka gura li gura Eto je u TOP 6 Obzirom da su i dalje sve 3 clanice zenskog klana tu, verovatno ce u finale Koje iznenadjenje
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Mrkicka gura li gura Eto je u TOP 6 Obzirom da su i dalje sve 3 clanice zenskog klana tu, verovatno ce u finale Koje iznenadjenje
Samo joj je problem što sada ispadaju na osnovu učinka u borbama, što bi moglo rezultirati ekspresnim letom meni drage Jece
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Mrkicka gura li gura Eto je u TOP 6 Obzirom da su i dalje sve 3 clanice zenskog klana tu, verovatno ce u finale Koje iznenadjenje
Samo joj je problem što sada ispadaju na osnovu učinka u borbama, što bi moglo rezultirati ekspresnim letom meni drage Jece
Pa ako je tako, onda prva leti Goca, jer je Jelena u svakoj borbi bila bolja od nje Ja sam sa TOP 5 zadovoljan a je l` znas kad je finale?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Mrkicka gura li gura Eto je u TOP 6 Obzirom da su i dalje sve 3 clanice zenskog klana tu, verovatno ce u finale Koje iznenadjenje
Pa ako je tako, onda prva leti Goca, jer je Jelena u svakoj borbi bila bolja od nje Ja sam sa TOP 5 zadovoljan a je l` znas kad je finale?
Ne znam... Čak ne znam ni u kojem će obliku biti to finale
Nemoj dirati Gocu.. Ja ne znam što su se svi urotili protiv nje i pljuju je gdje stignu. Ja iznad svega cijenim ljudi koji su pronicljivi i inteligentni, i koji se znaju boriti za sebe. SAd bi svi da se oni na Filipinima lijepo druže, pjevaju pjesme i sunčaju se, ali nije to Survivor
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Mrkicka gura li gura Eto je u TOP 6 Obzirom da su i dalje sve 3 clanice zenskog klana tu, verovatno ce u finale Koje iznenadjenje
Nemoj dirati Gocu.. Ja ne znam što su se svi urotili protiv nje i pljuju je gdje stignu. Ja iznad svega cijenim ljudi koji su pronicljivi i inteligentni, i koji se znaju boriti za sebe. SAd bi svi da se oni na Filipinima lijepo druže, pjevaju pjesme i sunčaju se, ali nije to Survivor
Ne diram je, samo kazem da ako bude tako da se dalje ispada u borbama, ispasce Goca pre Jelene, jaca je Jelena, sto je pokazala u onom boksovanju kad ju je pobedila Mada , zavisi kakve ce igre biti, mislim da nije fer da budu fizicke skroz, jer onda nemaju sanse devojke, a ja bas navijam da konacno pobedi neka devojka u rijalitiju, i da Mimi vise ne bude jedina pobednica nekog rijalitija
Kod nas se pisalo da ostaje 4 takmicara za finale, i da ce se u studiju glasati, tj. da ce citati rezultate velikog veca, plus publika. Pa kako i prosle godine I nagadjalo se prvo da su finalisti Andrej, Goca, Bojana i Nikola, a u poslednje vreme se pise da su finalisti Katarina, Toni, Jelena i Marko.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Mrkicka gura li gura Eto je u TOP 6 Obzirom da su i dalje sve 3 clanice zenskog klana tu, verovatno ce u finale Koje iznenadjenje
Ne diram je, samo kazem da ako bude tako da se dalje ispada u borbama, ispasce Goca pre Jelene, jaca je Jelena, sto je pokazala u onom boksovanju kad ju je pobedila Mada , zavisi kakve ce igre biti, mislim da nije fer da budu fizicke skroz, jer onda nemaju sanse devojke, a ja bas navijam da konacno pobedi neka devojka u rijalitiju, i da Mimi vise ne bude jedina pobednica nekog rijalitija
Kod nas se pisalo da ostaje 4 takmicara za finale, i da ce se u studiju glasati, tj. da ce citati rezultate velikog veca, plus publika. Pa kako i prosle godine I nagadjalo se prvo da su finalisti Andrej, Goca, Bojana i Nikola, a u poslednje vreme se pise da su finalisti Katarina, Toni, Jelena i Marko.
Ja sam čuo verziju Toni, Goca, Andrej i Kaća... Meni bi bilo glupo da bude proglašenje u studiu.. Ne bi bilo onog duha Filipina i preživljavanja.. Treba proglasiti odmah tamo na Filipinima i kraj
>>Been<<- moderator
Eh da se bar ovo vrati u Hrvatsku.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Mrkicka gura li gura Eto je u TOP 6 Obzirom da su i dalje sve 3 clanice zenskog klana tu, verovatno ce u finale Koje iznenadjenje
Ja sam čuo verziju Toni, Goca, Andrej i Kaća... Meni bi bilo glupo da bude proglašenje u studiu.. Ne bi bilo onog duha Filipina i preživljavanja.. Treba proglasiti odmah tamo na Filipinima i kraj
E pa to, ali koliko se ja secam to je bilo samo u prvom serijalu kod nas. Ne znam da li si gledao, ja sam se tako smorio kad ona devojka za koju sam navijao niej mogla da nastavi jer je obolela od malarije a bila je najaca, sad sam zaboravio kako se zove...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
pročitala sam na drugom forumu ko je pobjedio
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:pročitala sam na drugom forumu ko je pobjedio
Ah da i ja sam to odavno cula...
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Marija je napisao/la:Veronica je napisao/la:pročitala sam na drugom forumu ko je pobjedio
Ah da i ja sam to odavno cula...
Cuo sam i ja jos pre iha haj...ali to ljudi svasta govore...bila je i opcija da je Nidza pobedio pa izlete....nista vise ne verujem nikom
Lunke- Broj postova : 9635
Hahah
Dobili smo večeras finaliste :
Toni, Andrej, Goca i, nakon iznenađujuće borbe na plemenskom savjetu, Katarina !
Pobjednika doznajemo 05.01. kad se saberu glasovi publike i velikog vijeća..
Tipujem da pobjeđuje Andrej, mada sam mišljenja da je taj mali puno veći smutljivac nego što se čini..
Dobili smo večeras finaliste :
Toni, Andrej, Goca i, nakon iznenađujuće borbe na plemenskom savjetu, Katarina !
Pobjednika doznajemo 05.01. kad se saberu glasovi publike i velikog vijeća..
Tipujem da pobjeđuje Andrej, mada sam mišljenja da je taj mali puno veći smutljivac nego što se čini..
>>Been<<- moderator
neće andrej,jedna od dvije žene će a zna se i koja
Veronica- administrator
Goca je 100 % pobjednicaaaa [Only mods are allowed to see this link]
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Smor zivi, bolji su i Toni i Katarina. Navijao sam za Jelenu inace, a od ovih cetvoro, za Katarinu.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kakvo sranje. Pa zašto na Balkanu uvijek na kraju realitya svi se igraju Majke Tereze i pomažu nesrećnim u nevolji. Stvarno predosadno !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Kakvo sranje. Pa zašto na Balkanu uvijek na kraju realitya svi se igraju Majke Tereze i pomažu nesrećnim u nevolji. Stvarno predosadno !
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Kakvo sranje. Pa zašto na Balkanu uvijek na kraju realitya svi se igraju Majke Tereze i pomažu nesrećnim u nevolji. Stvarno predosadno !
A u kakvoj je on nesreci,nisam upucen???
Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Kakvo sranje. Pa zašto na Balkanu uvijek na kraju realitya svi se igraju Majke Tereze i pomažu nesrećnim u nevolji. Stvarno predosadno !
Pa hoće da se ženi, a kao nema para, pa onda na brzinu humanitarka !
Vesna Zmijanac je ostala kraljica ! Nije podglegla tom kolektivnom dobročinstvu i glasala razumom
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Kakvo sranje. Pa zašto na Balkanu uvijek na kraju realitya svi se igraju Majke Tereze i pomažu nesrećnim u nevolji. Stvarno predosadno !
Pa hoće da se ženi, a kao nema para, pa onda na brzinu humanitarka !
Vesna Zmijanac je ostala kraljica ! Nije podglegla tom kolektivnom dobročinstvu i glasala razumom
O bozeeee,ako su zbog toga glasali onda stvarnoooo...pa pola srbije nema para pa napravi svadbu,bar skromnu neku....ne verujem da je bas zbog toga,ali ajde
uvijek su humanitarke u tim rijalitijima -.-
Veronica- administrator
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Survivor: Forum
» Regionalni SURVIVOR 2012.
» Srbija 2015.
» SRBIJA | Nina — „Čaroban“
» Srbija odustala od Eurosonga