Survivor: Forum
2 posters
Stranica 1 / 1.
Survivor: Forum
Bok,imam ideju. Mi forumaši bi mogli napraviti naš Survivor. Da bude isto kao i u RL,znači,sva pravila ista i sve,ali mi bi morali izmisliti imena našim natjecateljima. Znači onaj tko želi bi se upisao i onda bi igrali našeg lika kojeg igramo. Znači ako bi ja npr. bio Pero Perić ja bih govorio u prvom licu što govorim drugima itd. Bila bi tu i plemena te sve ostalo što ide uz to. Tko je zainteresiran? Znam da je malo glupo,ali tako bi se zabavili!
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Re: Survivor: Forum
DommCro je napisao/la:Bok,imam ideju. Mi forumaši bi mogli napraviti naš Survivor. Da bude isto kao i u RL,znači,sva pravila ista i sve,ali mi bi morali izmisliti imena našim natjecateljima. Znači onaj tko želi bi se upisao i onda bi igrali našeg lika kojeg igramo. Znači ako bi ja npr. bio Pero Perić ja bih govorio u prvom licu što govorim drugima itd. Bila bi tu i plemena te sve ostalo što ide uz to. Tko je zainteresiran? Znam da je malo glupo,ali tako bi se zabavili!
Bio je takav Vb dva puta al se uvek zavrsavalo neslavno Ako se igra ja sam za to da predstavljamo sami sebe.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Pa možemo i to Meni osobno bi jako zanimljivo vidjeti tko će biti u kojem plemenu i kako će se drugi ponašati
Kontinent Helia
Obavijest:
DommCro je napisao/la:Pa možemo i to Meni osobno bi jako zanimljivo vidjeti tko će biti u kojem plemenu i kako će se drugi ponašati
Ja sam za
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Jeej! Nadam se da ste i vi drugi za ovo!
Kontinent Helia
Obavijest:
Similar topics
» VIP Survivor Srbija
» Regionalni SURVIVOR 2012.
» Big Brother Forum | Wonderland
» Obnovimo forum
» Eurosong forum signature
» Regionalni SURVIVOR 2012.
» Big Brother Forum | Wonderland