Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
+29
Lucas
Zagreb16
kutlovic
misterdoublem
Mara
Vinky
HaYrOLa
The Đole
Fonsi
Goxy
Tinchey
strajker
mujo
ataše
Lunke
asteroid
Ighor
Velvet
^.^ Swedish Hero
>>Been<<
Misfit
Kruno
Marijo
Duje
sandy
Leo
Cvjećko
Veronica
Pauly D
33 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 18 / 40.
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
Swedish izdajice xD♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Yxzibit1 je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Kako god obrnes , Hrvatska nema sanse da prodje, jer ima previse `sigurica` koje prolaze iz vaseg polufinala... ovo drugo polufinale ima samo 3,4 sigurice, i bice mnogo interesantnije i laske pronaci put u polufinale
To jest... Ali po meni je i Hrvatska ''sigurica''... Ima Srbiju, Mađarsku, Švicarsku pa i Albaniju...
Mađarska nama rijetko kad daje bodove kao i Albanija, a sve više i Švicarska.
A u ostalom ima punoo boljih pjesama od naših i bilo bi mi draže da one prođu dalje umjesto nas.
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Joj meni... Ti sreću !
Ali dobro smo prošli... Poslije naše razigrane pjesmice, eto austrijske balade, tako da će nas publika zapamtiti... Horor bi bio da je Švedska iza nas...
Slažem se da broj nije bitan jer ljudi glasaju tokom cijelog showa, a opravdanje "imali smo loš broj" je ušljivo i luzerski
Sretno Dino !
Ali dobro smo prošli... Poslije naše razigrane pjesmice, eto austrijske balade, tako da će nas publika zapamtiti... Horor bi bio da je Švedska iza nas...
Slažem se da broj nije bitan jer ljudi glasaju tokom cijelog showa, a opravdanje "imali smo loš broj" je ušljivo i luzerski
Sretno Dino !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ne zaboravite ljudi i žiri, setite se samo šta je prošle godine uradio sa nekim zemljama.
Gost- Gost
Awkward moment kada ti neko saopšti da imaš državno takmičenje iz matematike na dan finala Eurosonga te ne možeš da ga gledaš direktno. Stižem kući tačno kada se završi.
Moram da smislim način kako da izbegnem spojlere dok se ne pojavi repriza na Eurovision.tv. D:
Moram da smislim način kako da izbegnem spojlere dok se ne pojavi repriza na Eurovision.tv. D:
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Awkward moment kada ti neko saopšti da imaš državno takmičenje iz matematike na dan finala Eurosonga te ne možeš da ga gledaš direktno. Stižem kući tačno kada se završi.
Ajoj
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Vladan je napisao/la:Awkward moment kada ti neko saopšti da imaš državno takmičenje iz matematike na dan finala Eurosonga te ne možeš da ga gledaš direktno. Stižem kući tačno kada se završi.
Auuu bedak...
Nista ne pali TV, ne citaj novine, ne javljaj se na fon... samo zabij glavu u jastuk i odspavaj dok se ne pojavi ta repriza XD
Steffan- Broj postova : 1312
Aaaa. .
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
jadaaan, to je sudbina
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Vladan je napisao/la:Bože što ste dramatični, hahah.
ostavi da ti se snimi pa gledaj kad dodejs kuci ako ne mzoes da izdrzis do sutra :p Znas kako sam ja kad sam bio mladji se snalazio, akd kod nas nije bilo prenosa, vi mladji se toga ni ne secate
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
meni je natjecanje iz povijesti od 9. - 11. i nadam se da ću bit u sobi navečer i na miru gledat prvo polufinale
meni bar ima nade, a tebi D:
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Pitate se zašto redosled glasanja nije odabran? E pa kruže glasine da će se sistem glasanja u finalu promeniti. Naime, sve zemlje koje nisu prošle u finale će se spojiti u jednu zemlju koja će dodeliti svoje bodove proporcionalno u odnosu na sve. Finalisti dele od 1 do 12 izuzimajući 9 i 11, a ostale zemlje koje nisu prošle u finale daju sve zajedno glasove (veće naravno, ne samo 1, 2, 3...).
Ovo je samo trač, nemojte se paliti prerano, nadam se da ostaje isto.
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Pitate se zašto redosled glasanja nije odabran? E pa kruže glasine da će se sistem glasanja u finalu promeniti. Naime, sve zemlje koje nisu prošle u finale će se spojiti u jednu zemlju koja će dodeliti svoje bodove proporcionalno u odnosu na sve. Finalisti dele od 1 do 12 izuzimajući 9 i 11, a ostale zemlje koje nisu prošle u finale daju sve zajedno glasove (veće naravno, ne samo 1, 2, 3...).
Također se nadam da će sve ostati isto jer bi na taj način EBU uništio onu čar glasanja na Eurosongu, a i doslovno uništio bilo kakvu nezavisnost i specifičnost glasova neke zemlje...
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
^ Tako je. A i to je svakako najzanimljiviji deo showa (izuzev predosadne i predvidive 2009. godine) sa fantastičnim spikerima iz pojedinih zemalja.
Gost- Gost
Nedaj bože da nam to urade , najzanimljiviji dio mi je televoting i gledam ga 100 puta i nikada mi ne dosadi.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
da....
nadam se da neće bit promjena
nadam se da neće bit promjena
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
grozno, to bi uništilo moj dojam o eurosongu :S
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ne, ne i ne ! Nikako ! :bljuf:
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Ma kakva je to glupost? Kao žele biti novi ti Njemci, da učine show zanimljivim. E pa ne može!!!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Ne slucajno promjena.
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Misfit je napisao/la:Ma kakva je to glupost? Kao žele biti novi ti Njemci, da učine show zanimljivim. E pa ne može!!!
Ma bre kakvi Nemci, o tome odlučuje supervisor, a kao što znate - novi od ove godine - John Ola.
Gost- Gost
A super xD
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
a ja ne kuzim šta ti vladane govoriš ahahhaha
kako bi glasovali ispali u pf?
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:a ja ne kuzim šta ti vladane govoriš ahahhaha
Od 43 zemalja, 24 zemlje će biti u finalu, a glasovi preostalih 19 zemalja biće spojeni u jedan.
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Od 43 zemalja, 24 zemlje će biti u finalu, a glasovi preostalih 19 zemalja biće spojeni u jedan.
Ispravak, 25 ih je u finalu !
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011.: Probe
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011.: Probe
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 18 / 40.