Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
+29
Lucas
Zagreb16
kutlovic
misterdoublem
Mara
Vinky
HaYrOLa
The Đole
Fonsi
Goxy
Tinchey
strajker
mujo
ataše
Lunke
asteroid
Ighor
Velvet
^.^ Swedish Hero
>>Been<<
Misfit
Kruno
Marijo
Duje
sandy
Leo
Cvjećko
Veronica
Pauly D
33 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 10 / 40.
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
Misfit je napisao/la:Irska ove godine pobjeđuje po meni
Jedward
ummm ne to će biti jednak fail ko i ona purica
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
ja bi Nikki Kavanagh za Irsku
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Inače, potvrđeno je da Amaury peva za Francusku u Düsseldorfu - pevaće na korzikanskom, jel' se tako kaže?! Nije na francuskom uglavnom.
EDIT:
EDIT:
Zadnja promjena: Vladan; 05.02.11 0:36; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Ajme super! Na korziškom! To je slično talijanskom, vidim na što ciljaju!
Kontinent Helia
Misfit je napisao/la:Irska ove godine pobjeđuje po meni
Jedward
Ne znam tko je Jedward, ali ja imam osjećaj otkad je završio ovaj esc, da pobjeđuje neka zapadna zemlja voljela bih Irsku oni imaju taj eurovizijski duh
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Misfit je napisao/la:Irska ove godine pobjeđuje po meni
Jedward
Ne znam tko je Jedward, ali ja imam osjećaj otkad je završio ovaj esc, da pobjeđuje neka zapadna zemlja voljela bih Irsku oni imaju taj eurovizijski duh
Ili UK
Kruno!! je napisao/la:sandy je napisao/la:Misfit je napisao/la:Irska ove godine pobjeđuje po meni
Jedward
Ili UK
UK definitivno mora poslat nešto dobro, npr. da pošalju cher lloyd ili rebeccu bilo bi dobro
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:sandy je napisao/la:Misfit je napisao/la:Irska ove godine pobjeđuje po meni
Jedward
Ili UK
UK definitivno mora poslat nešto dobro, npr. da pošalju cher lloyd ili rebeccu bilo bi dobro
Već su odabrali Blue !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:sandy je napisao/la:Misfit je napisao/la:Irska ove godine pobjeđuje po meni
Jedward
Ili UK
Već su odabrali Blue !
ajme da, ali onda za jednu od idućih godina
Kontinent Helia
MAĐARSKA:
Hettmann Júlia bi da predstavlja Mađarsku sa pesmom Leave Me Alone
http://soundcloud.com/lolafunk/leave-me-alone
Ona kaže da bi ako je puste na Evroviziju, sve svoje vreme i energiju usmerila na Evroviziju. Pesma je nastala nakon 1. septembra 2010. tako da može da učestvuje na evroviziji. Ona inače živi van Mađarske godinama. Pesma je predstavljena inače samo u Nemačkoj i Francuskoj, a video klip će biti gotov u februaru, kada će je i mađarske televizije moći prikazivati.
Ona kaže da bi ako je puste na Evroviziju, sve svoje vreme i energiju usmerila na Evroviziju. Pesma je nastala nakon 1. septembra 2010. tako da može da učestvuje na evroviziji. Ona inače živi van Mađarske godinama. Pesma je predstavljena inače samo u Nemačkoj i Francuskoj, a video klip će biti gotov u februaru, kada će je i mađarske televizije moći prikazivati.
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
sandy je napisao/la:Misfit je napisao/la:Irska ove godine pobjeđuje po meni
Jedward
Braća blizanci s britanskoga X Factora.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Misfit je napisao/la:sandy je napisao/la:Misfit je napisao/la:Irska ove godine pobjeđuje po meni
Jedward
Braća blizanci s britanskoga X Factora.
i mi smo imali blizance u Zvezdama Granda
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kontinent Helia
Ne znam zašto niko nije ništa napisao na glavnoj stranici, ali upravo se održava prezentacija irskih pesama.
Jbg, nisam čuo punu verziju Jedwarda, zakasnio sam.
Jbg, nisam čuo punu verziju Jedwarda, zakasnio sam.
Gost- Gost
JA BIH JEDWARDE!
Kontinent Helia
Vladan je napisao/la:Inače, potvrđeno je da Amaury peva za Francusku u Düsseldorfu - pevaće na korzikanskom, jel' se tako kaže?! Nije na francuskom uglavnom.
EDIT:
Visoki bodovi od Italije garantirani
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Ima li negdje video?Vladan je napisao/la:Jbg, nisam čuo punu verziju Jedwarda, zakasnio sam.
Kontinent Helia
Misfit je napisao/la:Ima li negdje video?Vladan je napisao/la:Jbg, nisam čuo punu verziju Jedwarda, zakasnio sam.
Nema ni toga nigde.
Gost- Gost
Pardon, puštali su samo snippete. I promenili su pravilo o glasanju, sada je 67% žiri, 33% publika zato što je leakovao snippet Jedwarda na Amazon. Tražili su da ih diskvalifikuju zbog toga, ali ništa od toga, samo su promenili pravila glasanja. Snippeti se mogu čuti ovde.
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Misfit je napisao/la:Ima li negdje video?Vladan je napisao/la:Jbg, nisam čuo punu verziju Jedwarda, zakasnio sam.
Nema ni toga nigde.
Nedaj Bože da ti pobjede, bit će još jedne nakaze u nizu na Eurosongu. Sramota za Irsku.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Lipstick je baš cool pjesma A pravilo 67-33 je najgore koje sam mogao čuti.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Zašto?Bruno je napisao/la:Vladan je napisao/la:Misfit je napisao/la:Ima li negdje video?Vladan je napisao/la:Jbg, nisam čuo punu verziju Jedwarda, zakasnio sam.
Nema ni toga nigde.
Nedaj Bože da ti pobjede, bit će još jedne nakaze u nizu na Eurosongu. Sramota za Irsku.
Kontinent Helia
Misfit je napisao/la:Zašto?Bruno je napisao/la:Vladan je napisao/la:Misfit je napisao/la:Ima li negdje video?Vladan je napisao/la:Jbg, nisam čuo punu verziju Jedwarda, zakasnio sam.
Nema ni toga nigde.
Jesi ih ti vidio? NA šta ono liči, a kako se tek ponašaju. Protiv takvih pjevača sam na Eurosongu, kao i transvestita i svih tih čudaka.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Koji je tvoj problem? Na temelju čega si ti zaključio da si čudni. Da, na eurosong trebamo slati krmače s tonom sala ili anemične anoreksičarke sa 2 tone pudera.Bruno je napisao/la:Misfit je napisao/la:Zašto?Bruno je napisao/la:Vladan je napisao/la:Misfit je napisao/la:Ima li negdje video?Vladan je napisao/la:Jbg, nisam čuo punu verziju Jedwarda, zakasnio sam.
Nema ni toga nigde.
Jesi ih ti vidio? NA šta ono liči, a kako se tek ponašaju. Protiv takvih pjevača sam na Eurosongu, kao i transvestita i svih tih čudaka.
Kontinent Helia
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011.: Probe
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011.: Probe
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 10 / 40.