EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IZRAEL | Dana International — „Ding Dong“

+21
Goxy
Zagreb16
Duje
Marijo
Lucas
Kruno
Velvet
ESCbigFan
Cvjećko
Lunke
Fonsi
^.^ Swedish Hero
>>Been<<
Pauly D
The Đole
Misfit
Veronica
HaYrOLa
Tinchey
Leo
sandy
25 posters

Stranica 6 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

IZRAEL | Dana International — „Ding Dong“ - Page 6 Empty Re: IZRAEL | Dana International — „Ding Dong“

Postaj by >>Been<< 09.03.11 0:30

Mislim da je bio nepotreban IDF ( vojne formacije Izraela) žiri... Ipak je to vojska, a vojska i Eurosong - nespojivo !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

IZRAEL | Dana International — „Ding Dong“ - Page 6 Empty Re: IZRAEL | Dana International — „Ding Dong“

Postaj by Velvet 09.03.11 0:32

♥️ Swedish Hero ♥️ je napisao/la:...onaj početak mi ima pobjednički duh.

Ovo def nije za pobjedu ! No
Velvet
Velvet

Broj postova : 4623

Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG

https://www.facebook.com/profile.php?id=1557283279&amp;amp;v=

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.03.11 0:32

>>Been<< je napisao/la:Mislim da je bio nepotreban IDF ( vojne formacije Izraela) žiri... Ipak je to vojska, a vojska i Eurosong - nespojivo !

aha, ja sam umro od smeha kad sam video... ali posto sam bio tamo, znam koliko je njima vojska svetinja, sta ces, ratuju od kad postoje...
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.03.11 0:33

Velvet je napisao/la:

Ovo def nije za pobjedu ! No

mnoge pesme nisu bile za pobedu , pa su pobedile, ako je dorade, svasta moze da bude...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 09.03.11 0:34

Velvet je napisao/la:
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:...onaj početak mi ima pobjednički duh.

Ovo def nije za pobjedu ! IZRAEL | Dana International — „Ding Dong“ - Page 6 664108

Ma znam, kažem samo da mi je onaj početak izvrstan, ima nekako pobjednički duh, a ne cijela pjesma.
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Broj postova : 9012

Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.03.11 0:35

♥️ Swedish Hero ♥️ je napisao/la:
Velvet je napisao/la:

Ovo def nije za pobjedu ! IZRAEL | Dana International — „Ding Dong“ - Page 6 664108

Ma znam, kažem samo da mi je onaj početak izvrstan, ima nekako pobjednički duh, a ne cijela pjesma.

meni kraj ima nesto cudno Smile hahaahahah Dana je cini mi se pre bolje pevala...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 09.03.11 0:36

Ovakvo nešto je viđeno miljun puta Wink
Pjesma je jedna od bolijh. Wink

Vokal je užasan.
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 09.03.11 0:38

Haha.. Čuj pobjeda ?! Za ovu pjesmu će biti senzacija ako dobaci do TOP 10... Žiri će je potopiti prvom prilikom...
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 09.03.11 0:39

HaYrOLa je napisao/la:
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:
Velvet je napisao/la:
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:...onaj početak mi ima pobjednički duh.

meni kraj ima nesto cudno IZRAEL | Dana International — „Ding Dong“ - Page 6 282426 hahaahahah Dana je cini mi se pre bolje pevala...

Istina.
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Broj postova : 9012

Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.03.11 0:40

>>Been<< je napisao/la:Haha.. Čuj pobjeda ?! Za ovu pjesmu će biti senzacija ako dobaci do TOP 10... Žiri će je potopiti prvom prilikom...

Sto je nije potopio 1998 ? I u ziriju sedi mnogo gay ljudi koji se poistevcuju sa jednim od najvecih boraca za njihova prava u svetu... Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 09.03.11 0:41

Odlična je!
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 09.03.11 0:41

>>Been<< je napisao/la:Haha.. Čuj pobjeda ?! Za ovu pjesmu će biti senzacija ako dobaci do TOP 10... Žiri će je potopiti prvom prilikom...

Ući će u finale. Šarlotu Pereli je spasio žiri i upala je u finale. Niamh je takođe spašena od strane žirija. Stari pobednici teško da će ispasti, dok god je žiri tu. :/

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.03.11 0:42

Vladan je napisao/la:

Ući će u finale. Šarlotu Pereli je spasio žiri i upala je u finale. Niamh je takođe spašena od strane žirija. Stari pobednici teško da će ispasti, dok god je žiri tu. :/

1998. je glasao mahom ziri pa je pobedila, ne vidim sto ne bi pobedila i 2011. Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 09.03.11 0:42

HaYrOLa je napisao/la:

Sto je nije potopio 1998 ? I u ziriju sedi mnogo gay ljudi koji se poistevcuju sa jednim od najvecih boraca za njihova prava u svetu... Smile

Uz dužno poštovanje, Eurosong nije Nobelova nagrada da se ocjenjuje ko je dao najveći doprinos ostvarivanju prava marginalnih grupacija.. Very Happy
Ono što ja želim naglasiti je da uz veliku koncentraciju dobrih pjesama ove godine, pjesma "Ding Dong" nema ono nešto kao što je imala pjesma '98. Ovo je slatko, ali bezveze. Nešto kao povratak Charlote Perelli i Niam, prošle godine Smile
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.03.11 0:44

>>Been<< je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

Uz dužno poštovanje, Eurosong nije Nobelova nagrada da se ocjenjuje ko je dao najveći doprinos ostvarivanju prava marginalnih grupacija.. Very Happy
Ono što ja želim naglasiti je da uz veliku koncentraciju dobrih pjesama ove godine, pjesma "Ding Dong" nema ono nešto kao što je imala pjesma '98. Ovo je slatko, ali bezveze. Nešto kao povratak Charlote Perelli i Niam, prošle godine Smile

Dve navedene nisu ipak tolike ikone ovog takmicenja. `Diva` se peva na svakom fucking otvaranju skoro gde se pevaju nekadasnje pesme sa ESC-a... I nije ovo Nobel, ali kazem da i ziri glasa malo subjektivno ! Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 09.03.11 0:45

Jedna od boljih pjesama ove god DEFF ! xD
Nema ukupno 10 dobrih pjesama xD Sramota xDD
ESCbigFan
ESCbigFan

Broj postova : 1992

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.03.11 0:45

za sve koji nisu gledali Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.03.11 0:49

Mislim da mi po prvi put Izrael nece biti medju favoritima. Sad
Sve u svemu nije lose. Smile
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 09.03.11 0:51

Meni se ovo nikako ne svidja...nadam se da ce bolje zvucati u Dizeldorfu,ali ova pesma mi je toliko monotona i dosadna,jedva sam je odlusao do kraja Prinčevi
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 09.03.11 0:52

Nije loša Very Happy
The Đole
The Đole

Broj postova : 5600

Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.03.11 0:53

JA mislim da Dana spasava ovogodisnji ESC, pesme su toliko ocajne, pa bar da imamo nekog zanimljivog...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 09.03.11 1:03

HaYrOLa je napisao/la:JA mislim da Dana spasava ovogodisnji ESC, pesme su toliko ocajne...

A pogotovo ona
Lucas
Lucas

Broj postova : 3132

Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 09.03.11 2:45

Očekivana pobjeda Dane, ne znam, ništa posebno.
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by sandy 09.03.11 9:30

Užas Mad

pjesma nije loša ali je vokal dnooo
sandy
sandy

Broj postova : 3303

Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 09.03.11 12:56

u pm jes dobra Laughing

mislim kako ona moze ovako dobro izgledati,uopće se ne moze skuziti Laughing

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

[Vrh]

- Similar topics