BOSNA I HERCEGOVINA | Dino Merlin — „Love In Rewind“
+30
Lucas
VT
Ajdin
Goxy
Zagreb16
kutlovic
b.benin
Fonsi
Duje
Tinchey
misterdoublem
booth
HaYrOLa
Alenko
^.^ Swedish Hero
Velvet
Mr.bobo
Jasmin
Leo
Veronica
Kruno
Lunke
The Đole
Pauly D
sandy
Misfit
Cvjećko
Marijo
asteroid
>>Been<<
34 posters
Stranica 2 / 10.
Stranica 2 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: BOSNA I HERCEGOVINA | Dino Merlin — „Love In Rewind“
savrsen izbor steta sto nije selma ali Dino je Najbolji
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo je napisao/la:savrsen izbor steta sto nije selma ali Dino je Najbolji
Selma i Dino - neuporedivo
Inače, suuuuuuper! Nisu mogli bolej ni izabrati!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Čestitam na izboru! Ne volim ga nešto naročito, ali drago mi je da će vas predstavljati kvalitetan pevač! :-D
Gost- Gost
Eto..V idite da sam pogodio... Uglavnom, kompozitor, autor teksta i izvođač že biti Dino... Tako da očekujem nešto slično pjesmam "Ispočetka", "Godinama", "Deset mlađa", "Da šutiš" itd..
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ima 48 godina, a izgleda barem još 10 starije.
Nemam neko posebno mišljenje, vidjet ćemo šta će biti s pjesmom.
Nemam neko posebno mišljenje, vidjet ćemo šta će biti s pjesmom.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bilo bi 100 puta bolja da je Željko Samardžić išao u Njemačku. Ima mi puno bolji glas, i miljama bolje pjesme.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
ne sviđa mi se, ne volim ga nikako.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Dinooooooooooooooooooooo Savrsenstvooooooo bez maneeeeeee.....boljeg pevaca BIH nema......ja sam pozitivno iznenadjen,a verujem da ce se potruditi da napravi neku savrsenu stvar...
Lunke- Broj postova : 9635
šta reći.....najbolja moguća opcija BiH za ESC
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Dino savršenstvo bez mane?
Kontinent Helia
Djole94 je napisao/la:Dino savršenstvo bez mane?
Kad bi malo poslusao tekstove njegovih pesama,njegov fantastican glas,njegove emocije shvatio bih o cemu ti pricam...covek razbija i jedan si od retkih koji ga ne voli,tako da potrebe za cudjenjem zaista nema Dino je majstor svog zanata
Nema on po meni glasa nekog odličnog, bezveze, prosjek, ništa special.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Dino savršenstvo bez mane?
Kad bi malo poslusao tekstove njegovih pesama,njegov fantastican glas,njegove emocije shvatio bih o cemu ti pricam...covek razbija i jedan si od retkih koji ga ne voli,tako da potrebe za cudjenjem zaista nema Dino je majstor svog zanata
Ne vjerujem da sam jedan od rijetkih koji ga ne vole, znam dosta ljudi koji ga ne vole A nisam ja ništa rekao za njegov glas i pjesme, ima on dobrih pjesama, ali kao čovjek mi se ne sviđa. Zato ga i ne volim
Kontinent Helia
Djole94 je napisao/la:Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Dino savršenstvo bez mane?
Ne vjerujem da sam jedan od rijetkih koji ga ne vole, znam dosta ljudi koji ga ne vole A nisam ja ništa rekao za njegov glas i pjesme, ima on dobrih pjesama, ali kao čovjek mi se ne sviđa. Zato ga i ne volim
A sta,ti si sa njim pio kafu pa znas kakav je covek???
Nema potrebe za kafom, dovoljno da vidiš neke izjave i ponašanje preko TV-a da ti se čovjek ne svidi.
Kontinent Helia
A šta je Eurosong rezerviran za mlade pjevače ? Čovjek ima reputaciju u Evropi i to treba poštovati... Uostalom, sačekajmo pjesmu
>>Been<<- moderator
Nek' je njemu sa srećom u Dizeldorfu, ja vjerovatno, tj. sigurno neću navijati za njega
Kontinent Helia
Djole94 je napisao/la:Nema potrebe za kafom, dovoljno da vidiš neke izjave i ponašanje preko TV-a da ti se čovjek ne svidi.
Mnogi od njih su opsta suprotnost od onoga sto mi mislimo da jesu...to je taj prvi utisak preko kojeg ljudi sticu predrasude...da bi se covek ocenio kakav je,potrebno je mnogo,mnogo vise od intervjua na tv-u...uostalom na nama nije da im sudimo ponasanje vec nacin na koji obavlja posao kojim se bavi,a za Merlina niko ne moze reci da ne zna pevati posle mnogo,mnogo hitova koje je ostavio iza sebe i koji se dan danas slusaju,a to kakav je on covek nek brinu njegovi prijatelji i rodbina,na nama je da ga slusamo i uzivamo.....
Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Nema potrebe za kafom, dovoljno da vidiš neke izjave i ponašanje preko TV-a da ti se čovjek ne svidi.
Mnogi od njih su opsta suprotnost od onoga sto mi mislimo da jesu...to je taj prvi utisak preko kojeg ljudi sticu predrasude...da bi se covek ocenio kakav je,potrebno je mnogo,mnogo vise od intervjua na tv-u...uostalom na nama nije da im sudimo ponasanje vec nacin na koji obavlja posao kojim se bavi,a za Merlina niko ne moze reci da ne zna pevati posle mnogo,mnogo hitova koje je ostavio iza sebe i koji se dan danas slusaju,a to kakav je on covek nek brinu njegovi prijatelji i rodbina,na nama je da ga slusamo i uzivamo.....
opet govorim, nisam spominjao glas i pjesme x'D ok, ti ga voliš, ja ne i to je to
Kontinent Helia
Pa nisam ni mislio na tebe kad sam napisao ne zna pevati.....Djole94 je napisao/la:Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Nema potrebe za kafom, dovoljno da vidiš neke izjave i ponašanje preko TV-a da ti se čovjek ne svidi.
opet govorim, nisam spominjao glas i pjesme x'D ok, ti ga voliš, ja ne i to je to
i meni je Dino mrzak kao pojava..radije bi Selmu malo za promjenu
ovaj će nam samo donijeti neku baladetinu koju će spasit samo dobar nastup,ali eto svejedno mi je samo da je dobra pjesma,ipak je to osoba s izgrađenom karijerom
ovaj će nam samo donijeti neku baladetinu koju će spasit samo dobar nastup,ali eto svejedno mi je samo da je dobra pjesma,ipak je to osoba s izgrađenom karijerom
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Pa nisam ni mislio na tebe kad sam napisao ne zna pevati.....Djole94 je napisao/la:Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Nema potrebe za kafom, dovoljno da vidiš neke izjave i ponašanje preko TV-a da ti se čovjek ne svidi.
ok, izvini onda, mislio sam da jesi pošto si citirao moj post
Kontinent Helia
Dino i Hari su najbolji BIH pjevači, ja za druge i ne znam baš, sigurna sam u odličan rezultat:D
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Ajme preodlično, možda najbolji vaš izbor ikada.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
asteroid je napisao/la:i meni je Dino mrzak kao pojava..radije bi Selmu malo za promjenu
Selma u BiH ima reputaciju koju u Hrvatskoj ima ona "Goga Buzov" i slične karikature... Kad bi je izrabrali za predstavnicu, ujutro bi imali hordu bijesnih pretplatnika koji protestuju protiv Selme Bajrami...Nju niko u muzičkim krugovima ne shvata ozbiljno već kao "još jednu folkušu" u nizu... Prije će Albinović na ESC nego ona...
Merlin neće poslati baladu jer već ima tri spremne pjesme ( nijedna zapravo nije klasična balada, tako je rekao večeras ) i samo još treba da se odluči za pravu.. Ako ne bude mogao biće priređen televoting i ljudi će odabrati najbolju... Mislim da će ići neka forma kao pjesma "Ispočetka"... Znači, pop sa dosta etna, violina i harmonike...
>>Been<<- moderator
Stranica 2 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Bosna i Hercegovina 2012. | Maya Sar - "Korake ti znam"
» Bosna i Hercegovina 2010. | Vukašin Brajić - ''Thunder and Lighting''
» BELGIJA | Witloof Bay — „With Love Baby“
» ŠVICARSKA | Anna Rossinelli — „In Love For A While“
» BJELORUSIJA | Anastasia Vinnikova — „I Love Belarus“
» Bosna i Hercegovina 2010. | Vukašin Brajić - ''Thunder and Lighting''
» BELGIJA | Witloof Bay — „With Love Baby“
» ŠVICARSKA | Anna Rossinelli — „In Love For A While“