♀ | MH 13 | Rasmus
+10
Jasmin
Leo
The Đole
Marijo
Cvjećko
^.^ Swedish Hero
Kruno
Veronica
Velvet
Fonsi
14 posters
Stranica 5 / 11.
Stranica 5 / 11. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: ♀ | MH 13 | Rasmus
hvala na poenima, penjemo se za sad
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Veronica je napisao/la:Leo je napisao/la:
Nema na cemu,zasluzeno!
12 je jedino što priznajem ovaj put
jer je najbolja šta je je
moja je bolja šta je je
Jasmin- Broj postova : 5457
6,mislim da ce se Horehronia povući sa izbora Miss susjedstva
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Hvala Fabray do neba.Da sam dobio sve nule ne bi ponovo ucestvovao. Al i ovako cu razmisliti ako Gaga bude ispred mene.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Daj Veronica ovo je samo igra! Svatko ima svoj pojam ljepote!
Fonsi- Broj postova : 1196
Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*
esc4ever4me je napisao/la:Daj Veronica ovo je samo igra! Svatko ima svoj pojam ljepote!
ma šta daj,ako ce pravo žensko pobjediti neka curica obična...i još muškarci tu glasuju,ja sam mislila da dečki vole ljepotice,a ne neke curice anemične(no hard feelings )
Veronica- administrator
esc4ever4me je napisao/la:Daj Veronica ovo je samo igra! Svatko ima svoj pojam ljepote!
S ovim se potpuno slažem,nisu tu pjesme sad,nego ljepota i svatko doživljava ljepotu na svoj način.
sad ce se svi povuci , tko god da pobjedi ne treba se radovat kad su vec svi najavili svoje povlacenje, pa dajte ljudi igramo se, nema predaje
[quote="Veronica"]
ma šta daj,ako ce pravo žensko pobjediti neka curica obična...i još muškarci tu glasuju,ja sam mislila da dečki vole ljepotice,a ne neke curice anemične(no hard feelings )[/quote
Ja volim lepotice al i Rebeka Dremelj to jeste.
ma šta daj,ako ce pravo žensko pobjediti neka curica obična...i još muškarci tu glasuju,ja sam mislila da dečki vole ljepotice,a ne neke curice anemične(no hard feelings )[/quote
Ja volim lepotice al i Rebeka Dremelj to jeste.
Kontinent Helia
Obavijest:
Veronica je napisao/la:esc4ever4me je napisao/la:Daj Veronica ovo je samo igra! Svatko ima svoj pojam ljepote!
ma šta daj,ako ce pravo žensko pobjediti neka curica obična...i još muškarci tu glasuju,ja sam mislila da dečki vole ljepotice,a ne neke curice anemične(no hard feelings )
Ako se mene pita tvoja misica uopče nije nešto zgodna
Ponovo nula,Fairyland propusta sledece takmicenje!
Kontinent Helia
Obavijest:
Kruno!! je napisao/la:Veronica je napisao/la:esc4ever4me je napisao/la:Daj Veronica ovo je samo igra! Svatko ima svoj pojam ljepote!
ma necu ništa komentirati,da se ne uvrijedili dragi moji dečki,ma bolje cete vi ocjenjivati dečke kad budu
Veronica- administrator
Zato treba uvesti malo promene sa misterom Ovde su nam ukusi jako razliciti
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Veronica je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:
ma necu ništa komentirati,da se ne uvrijedili dragi moji dečki,ma bolje cete vi ocjenjivati dečke kad budu
Pa,samo ih usporedim sa sobom
Leo je napisao/la:Ponovo nula,Fairyland propusta sledece takmicenje!
gle tvoja missica je stvarno losa, nemoj se ljutit nema nist protiv tebe , al mogao si bolje odabrati, i ne vidim svrhu tog povlacenja...
Jasmin je napisao/la:Leo je napisao/la:Ponovo nula,Fairyland propusta sledece takmicenje!
gle tvoja missica je stvarno losa, nemoj se ljutit nema nist protiv tebe , al mogao si bolje odabrati, i ne vidim svrhu tog povlacenja...
da je moja njegova ja ne riječi rekla
Veronica- administrator
Jasmin je napisao/la:Leo je napisao/la:Ponovo nula,Fairyland propusta sledece takmicenje!
Ovo je ipak igra.
Ja sam malo iznenađen što sam relativno visoko.
Stranica 5 / 11. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Stranica 5 / 11.