♀ | MH 13 | Rasmus
+10
Jasmin
Leo
The Đole
Marijo
Cvjećko
^.^ Swedish Hero
Kruno
Veronica
Velvet
Fonsi
14 posters
Stranica 11 / 11.
Stranica 11 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: ♀ | MH 13 | Rasmus
Djole94 je napisao/la:Samo da vas pitam nešto, da li su Danna Garcia i Barbara Mori bile na izboru?
Dana je bilaprva,a Barbara nije bila ja mislim.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Danna Garcia je pobedila kao moja misica za drugu ne znamDjole94 je napisao/la:Samo da vas pitam nešto, da li su Danna Garcia i Barbara Mori bile na izboru?
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Bruno je napisao/la:esc4ever4me je napisao/la:
Oprosti Bruno što sam joj dao tu nagradu! Oprosti što ne radim sve savršeno poput tebe....
Ma nije to bili za ruganje, nego znan da ništa drugo osin toga ne mogu osvojit pa san zadovoljan i time. Krivo si me shvatio
Aha, onda ti dugujem ispriku! Sorry, krivo sam shvatio
Fonsi- Broj postova : 1196
Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*
esc4ever4me je napisao/la:Bruno je napisao/la:esc4ever4me je napisao/la:
Oprosti Bruno što sam joj dao tu nagradu! Oprosti što ne radim sve savršeno poput tebe....
Ma nije to bili za ruganje, nego znan da ništa drugo osin toga ne mogu osvojit pa san zadovoljan i time. Krivo si me shvatio
Aha, onda ti dugujem ispriku! Sorry, krivo sam shvatio
Sve ok
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Prijave cu postavit danas kasnije ili sutra rano, ponovno hvala svima, ja evo sretan ko dijete neko, jos da dobijem danas na kladionici i super, i kad postavim prijave pozivam vas sve
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:Prijave cu postavit danas kasnije ili sutra rano, ponovno hvala svima, ja evo sretan ko dijete neko, jos da dobijem danas na kladionici i super, i kad postavim prijave pozivam vas sve
na što se kladiš?
Kruno!! je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Prijave cu postavit danas kasnije ili sutra rano, ponovno hvala svima, ja evo sretan ko dijete neko, jos da dobijem danas na kladionici i super, i kad postavim prijave pozivam vas sve
na što se kladiš?
danas je liga prvaka 3. pretkolo pa sam odigrao par parova
Jasmin je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:
na što se kladiš?
Ja sam za jučerašnje i na tenis sam se kladio ,ali me zaribao jedan par rukometa
Kruno!! je napisao/la:Jasmin je napisao/la:
Ja sam za jučerašnje i na tenis sam se kladio ,ali me zaribao jedan par rukometa
vise srece drugi put , ma sad mi to visse i nije toliko vazno , glavno da sam napokon ovdje pobjedio, idem smisljat organizaciju!
pa to je bila šala
ovdje na ovom forumu se sve shvaća preozbiljno,nema nikakvih šala,ništa....
drugo republic of dorde,bila je barbara mori ja sam ju slala,završila je kao sedma
i da da ja za kraj kažem
Rasmus ispričavam se ako ti smatraš da sam ja tebi uništila organizaciju,ali nisam,ja sam samo htjela da napokon svi progovore o onome što im smeta,mozda nije bilo vrijeme ni mjesto,ali eto...vecinu što sam rekla šalila sam se jesam pa šta sad,ja sam navikla na na jedan drugi forum gdje je ruganje svakodnevnica,dalje rekla sam vam razlog što sam rekla sve sada,htjela sam da napokon svi progovore,i ako mislite da je meni stalo do pobjede..nije ,kao da se meni sve to da organizirati,niti je lako,niti je lako sada nakon svih odličnih organizacija,organizirati nešto.
I eto za kraj se još jednom ispričavam Rasmusu,i svima ostalima koje je uvrijedila moja reakcija,ali nije to bilo ništa iz zlobe...
Čestitke na super organizaciji,i hvala svima koji su glasovali za moju Bipashu,sudjelovat cu i u Bacchusu
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Jasmin je napisao/la:
a veronikaaaaaaaaaaaaa ubijas me prestani se zalit, bravo Rasmus super ideja
pa to je bila šala
drugo republic of dorde,bila je barbara mori ja sam ju slala,završila je kao sedma
i da da ja za kraj kažem
Rasmus ispričavam se ako ti smatraš da sam ja tebi uništila organizaciju,ali nisam,ja sam samo htjela da napokon svi progovore o onome što im smeta,mozda nije bilo vrijeme ni mjesto,ali eto...vecinu što sam rekla šalila sam se jesam pa šta sad,ja sam navikla na na jedan drugi forum gdje je ruganje svakodnevnica,dalje rekla sam vam razlog što sam rekla sve sada,htjela sam da napokon svi progovore,i ako mislite da je meni stalo do pobjede..nije ,kao da se meni sve to da organizirati,niti je lako,niti je lako sada nakon svih odličnih organizacija,organizirati nešto.
I eto za kraj se još jednom ispričavam Rasmusu,i svima ostalima koje je uvrijedila moja reakcija,ali nije to bilo ništa iz zlobe...
Čestitke na super organizaciji,i hvala svima koji su glasovali za moju Bipashu,sudjelovat cu i u Bacchusu
Ma i ja ti opraštam
Hvala svima na bodovima.
Osmo mjesto, ah, moglo je i bolje.
Odlična organizacija!
Odlična organizacija!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Gleek je napisao/la:Hvala svima na bodovima.
Odlična organizacija!
Hvala!
Kontinent Helia
Oće sad mister za promjenu malo?
Više sve cure iskorištene, ja imam par muških u planu za slat (ne sebe )
Više sve cure iskorištene, ja imam par muških u planu za slat (ne sebe )
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Veronica je napisao/la:Jasmin je napisao/la:
a veronikaaaaaaaaaaaaa ubijas me prestani se zalit, bravo Rasmus super ideja
pa to je bila šala
i da da ja za kraj kažem
Ma gle, ok! Sve pet! Imaš pravo nije bilo ni vrijeme ni mjesto! Sad hladne glave (iako sam pijan ko majka) kažem da sve ovo neće utjecat na buduće glasove prema tebi jer, ponavljam, ja sam od onih koji gledaju pjesmu/misicu i onda prosuđuju a ne na temelju imena zemlje! Tako da, kažem, sve pet... Nastavljamo kao da se ništa nije desilo! Ja se nadam da će u Bacchusu biti isti broj prijavljenih, ako ne i više! Znam koliko je meni značilo organizirati ovako nešto, i smatram da bilo kome, kome je prvi put da ovako nešto organizira znači puno! Zato vas ja u ime Bacchusa pozivam da se prijavite u što većem broju! Živili(uopće ne vidim šta pišem...)
Kontinent Helia
Ja se nadam da će u Bacchusu biti isti broj prijavljenih, ako ne i više! Znam koliko je meni značilo organizirati ovako nešto, i smatram da bilo kome, kome je prvi put da ovako nešto organizira znači puno! Zato vas ja u ime Bacchusa pozivam da se prijavite u što većem broju! Živili(uopće ne vidim šta pišem...)
Kontinent Helia
zato ja kad pijana dodem na forum niš ne pišem
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:
zato ja kad pijana dodem na forum niš ne pišem
Potpuno te razumijem