Chat
+20
Brajan
asteroid
esc_ROSS
Bilby
elesar
Goxy
alien
Grofica Lidia
Lanica
mm1991sthr
Tinchey
Kruno
Veronica
Manki
Bebi
Lunke
frozen
Leo
>>Been<<
Jasmin
24 posters
Stranica 15 / 21.
Stranica 15 / 21. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Re: Chat
pitanje je dali će uopće i nać crnu(tj narančastu) kutiju
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:misterioznoj ženi na krilima
za ovo nisam čula
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:
za ovo nisam čula
pa uvijek na avionu ima netko na krilima, vidi se da nisi gledala Zonu sumraka...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
"Senzacionalno" otkriće znanstvenika na Sveučilištu u Tel Avivu
Ono što smo svi naslućivali, sada je i službeno dokazano - sjedenje utječe na oblik i izgled glutealne regije a.k.a. guze
http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/sluzbeno-je-sto-vise-sjedimo-guza-nam-je-veca-928631
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
mene živo zanima što rade zemlje organizatori odnosno televizije sa pozornicama nakon eurosonga?
koje su masno platile..
koje su masno platile..
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Cijela ta priča je sumnjiva, muljaju ti Malezijci. :S
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Bogate bacaju, srednje bogate ostavljaju dijelove za NF, siromašne...oh wait, EBU nije naklonjen pobjedi siromašnih.croato je napisao/la:mene živo zanima što rade zemlje organizatori odnosno televizije sa pozornicama nakon eurosonga?
koje su masno platile..
Guest- Gost
koma.. sjećam se da je navodno elton john tražio da mu ustupe pozornicu iz helsinkija za njegovu turnejurändajad je napisao/la:
Bogate bacaju, srednje bogate ostavljaju dijelove za NF, siromašne...oh wait, EBU nije naklonjen pobjedi siromašnih.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
http://www.index.hr/black/clanak/microsoft-word-na-meti-hakerskog-napada-ne-otvarajte-dokumente-s-rtf-ekstenzijom/736063.aspx
Tko već nije negdje čuo da pripazi...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
MrMonkey je napisao/la:http://www.index.hr/black/clanak/microsoft-word-na-meti-hakerskog-napada-ne-otvarajte-dokumente-s-rtf-ekstenzijom/736063.aspx
ma daj, i ti svačem vjeruješ
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
danas sam naučio/doživio na poslu da kako god se teško možeš osjećati, uvijek naiđe netko kome je još gore, a opet je puno zadovoljniji i sretniji sa životom od tebe iako mu i ne preostaje puno tog života
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
MrMonkey je napisao/la:danas sam naučio/doživio na poslu da kako god se teško možeš osjećati, uvijek naiđe netko kome je još gore, a opet je puno zadovoljniji i sretniji sa životom od tebe iako mu i ne preostaje puno tog života
jel to opet iz zoološkog vrta
Kontinent Helia
Obavijest:
Vodeni medvjed - jedna od najizdržljivijih životinja na svijetu
10god bez hrane i vode, živi i do 200godina
što god da mu radite - sve izdrži
10god bez hrane i vode, živi i do 200godina
što god da mu radite - sve izdrži
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ova "Instant Karma" mi nije jasna...zašto je ona ovo snimala?
Jel namjerno bila spora ili?
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Ova "Instant Karma" mi nije jasna...zašto je ona ovo snimala?
Kako sam ja doživio on je bio agresivan na početku, naguravao se na "rep" njenog auta, pa je ona to snimala za svaki slučaj, možda je zato usporila.
U svakom slučaju, ima i ovdje agresivnih vozača koji se pod svaku cijenu naguravaju, ne drže razmak itd.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
nekad se to kočijom radilo
Kontinent Helia
Obavijest:
asteroid je napisao/la:nekad se to kočijom radilo
hahaha
da, to si mogao s onom kočijom sa četiri-osam konjskih snaga, pa se naguraš jadnom dvokonjcu
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Vjerovali ili ne: Darth Vader na ukrajinskim predsjedničkim izborima!
"Drug Vader kandidat je naše stranke za predsjednika Ukrajine", objavio je na svojim mrežnim stranicama Dmitrij Golubov, čelnik Ukrajinske internetske stranke.
Vader je primio oko 3 posto glasova pismenim putem na parlamentarnim izborima 2012., piše RT, no ti glasovi nisu bili važeći.
Lokalni mediji prenijeli su da je Vader zatražio komad zemljišta u jugoistočnom gradu kako bi ondje parkirao svoj svemirski brod.
Darth Vader sudjelovao je u nekoliko političkih akcija u Ukrajini. Zadnje njegovo pojavljivanje bilo je zabilježeno u studenome 2013. kada ga je skupina carskih "Stormtroopersa" nosila u gradsku vijećnicu Odese kako bi se proglasio gradonačelnikom po nalogu cara Palpatinea.
"Drug Vader kandidat je naše stranke za predsjednika Ukrajine", objavio je na svojim mrežnim stranicama Dmitrij Golubov, čelnik Ukrajinske internetske stranke.
Vader je primio oko 3 posto glasova pismenim putem na parlamentarnim izborima 2012., piše RT, no ti glasovi nisu bili važeći.
Lokalni mediji prenijeli su da je Vader zatražio komad zemljišta u jugoistočnom gradu kako bi ondje parkirao svoj svemirski brod.
Darth Vader sudjelovao je u nekoliko političkih akcija u Ukrajini. Zadnje njegovo pojavljivanje bilo je zabilježeno u studenome 2013. kada ga je skupina carskih "Stormtroopersa" nosila u gradsku vijećnicu Odese kako bi se proglasio gradonačelnikom po nalogu cara Palpatinea.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 15 / 21. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
Stranica 15 / 21.