EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ITALIJA (Italia) | Marco Mengoni — L'essenziale

+13
frozen
>>Been<<
Kruno
ESCbigFan
Goxy
Leo
Luc
StRes92
Pauly D
Tinchey
Barney
HaYrOLa
Lunke
17 posters

Stranica 4 / 11. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Go down

ITALIJA (Italia) | Marco Mengoni — L'essenziale - Page 4 Empty Re: ITALIJA (Italia) | Marco Mengoni — L'essenziale

Postaj by Guest 13.02.13 0:18

Iskreno, ja ne znam koja mi je od ove dvije pjesme bila bolja. Možda La felicità. Ne znam bilokoja da je prošla ja zadovoljan. Very Happy

Guest
Gost

[Vrh] Go down

ITALIJA (Italia) | Marco Mengoni — L'essenziale - Page 4 Empty Re: ITALIJA (Italia) | Marco Mengoni — L'essenziale

Postaj by HaYrOLa 13.02.13 0:19

Lunke, meni mnogo kasni strim hahahaha uspori malo prenos Smile hahahahah

Ovi dvoje su mi stvarno odlicni, ne znam koja mi je pesma bolja
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.02.13 0:20

sta je proslo na kraju...zakocio mi strim Mad A sad mi reklame Laughing
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 13.02.13 0:21

La felicità prošla dalje sa 54% glasova, ako se ne varam. Smile

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.02.13 0:21

Meni tek sad izasla Flavia hahahahahahaha
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.02.13 0:22

rändajad je napisao/la:La felicità prošla dalje sa 54% glasova, ako se ne varam. Smile

Malo mi je bolja bila ta moram prizanti!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.02.13 0:22

Odlicno za La Felicita Very good!

Hayrola, imas narandzasto dugme u levom uglu pise live, stiskaj to, posto si ga ti vracao na hightlights pa ti zato bas kasni Very Happy
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.02.13 0:26

Lunke je napisao/la:Odlicno za La Felicita Very good!

Hayrola, imas narandzasto dugme u levom uglu pise live, stiskaj to, posto si ga ti vracao na hightlights pa ti zato bas kasni Very Happy

Ajme radiiiiiiii hahahhah Smile HVALAAAAAAAA nikad ne bi provalio
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 13.02.13 0:26

Sve pjesme su odlične, a od ovih što su prošle, moj poredak je :
1. La felicità
2. L'essenziale
3. Sai
4. A bocca chiusa

Very Happy

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.02.13 0:27

HaYrOLa je napisao/la:

Ajme radiiiiiiii hahahhah Smile HVALAAAAAAAA nikad ne bi provalio

Nista Prinčevi

Sad krecu njihovi visesatni skecevi Laughing Prinčevi Ipak treba ovo da probije ponoc, a jos samo 3 izvodjaca ostala Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 13.02.13 0:29

Ja sam negdje pročitao da će na ESC ići ili Mengoni, ili Ayane ili Scarrone. Unimpressed

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.02.13 0:31

Jos mi Juventus vodi 3-0 cheers Na tv-u fudbal, na kompu sanremo Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.02.13 0:32

rändajad je napisao/la:Ja sam negdje pročitao da će na ESC ići ili Mengoni, ili Ayane ili Scarrone. Unimpressed

Ma tko to kaze tko to laze ???

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.02.13 0:33

rändajad je napisao/la:Ja sam negdje pročitao da će na ESC ići ili Mengoni, ili Ayane ili Scarrone. Unimpressed

Ma svasta ljudi pricaju...ici ce onaj koga to zanima (a takvih je malo ahhahahah) Za Ayane sam sto posto siguran da nece, nije to njen stil...Mengoni bi mogao, ali ja tipujem na nekog novajliju, pesme u giovanniu su odlicne Very good!

Inace daleko slabiji Sanremo u odnosu na prethodni, mada se moglo i predpostaviti da ce onaj iz 2012 biti nedostizan, taj je bio najbolji u poslednjih 7-8 godina i to ubedljivo Prinčevi

Zadnja promjena: Lunke; 13.02.13 0:34; ukupno mijenjano 1 put.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 13.02.13 0:34

HaYrOLa je napisao/la:

Ma tko to kaze tko to laze ???

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.02.13 0:35

I ne dopada mi se ovo sa dve pesme No Lepse kad su pevali po jednu Aha!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 13.02.13 0:37

^ Meni odgovara dok god su pjesme dobre. Very Happy

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 13.02.13 0:39

...the juries have already chosen the entry, and it's either Mengoni, Ayane or Scarrone.
http://www.eurofestival.ws/2013/01/28/eurovision-song-contest-2013-per-litalia-sara-uno-di-loro-ayanemengoniscarrone/
On Sanremo's last night we will know who will be.

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.02.13 0:42

Da li je ovo stvarno zabavno toliko kad se ovoliko smeju. Steta sto ne znam jezik...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.02.13 0:43

HaYrOLa je napisao/la:Da li je ovo stvarno zabavno toliko kad se ovoliko smeju. Steta sto ne znam jezik...

Pa ovo im je sad kao da su u pozoristu Very Happy To su verovatno odlicni njihovi komicari...bas steta sto nemamo prevod Sad
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.02.13 0:50

Ovo se oduzi bas bas , a tek prvo vece Smile hahaha kad se setim samo koliko smo proteklih godina se nacekali ovako hahahahaha
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 13.02.13 0:54

OOoooo, pretvoriću se u gljivu. Very Happy

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.02.13 0:55

Znao sam ja odmah da ce ovo trajati minimum pola sata Very Happy

Bice skeceva do mile volje Laughing

A trece vece ce valjda nastupiti svih 14 sa pesmama koje su im prosle i trebalo bi 4 da otpadnu.

Nisam siguran, ali sutra bi trebalo i Giovani da krenu Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.02.13 1:03

Zavrsio konacnoooooo cheers 30 minuta je pricao hahahhaha Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 13.02.13 1:03

E sad, drage moje mačke, ovo je bilo krajnje interesantno veče, a ja se sad povlačim jer ako sad ne odem spavati sutra nema šanse da ustanem na vrijeme, a ako opet zakasnim u školu mislim da bi bilo svašta. Prinčevi

Sutra bum presošal sve ponovo i spremil se za navečer opet. Jako dobre pjeme zasad, show na nivou. Music

A sad, adio. Budite dobri kritičari. Very Happy

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 11. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

[Vrh]

- Similar topics