ITALIJA (Italia) | Marco Mengoni — L'essenziale
+13
frozen
>>Been<<
Kruno
ESCbigFan
Goxy
Leo
Luc
StRes92
Pauly D
Tinchey
Barney
HaYrOLa
Lunke
17 posters
Stranica 2 / 11.
Stranica 2 / 11. • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: ITALIJA (Italia) | Marco Mengoni — L'essenziale
Bas kao sto sam i predpostavio, ovog puta orkestar je iza bine...meni izgleda dobro za sad, mada mi je lepse bilo kad su bili onako ispred
Lunke- Broj postova : 9635
Ma znam, ali me je svejedno iznenadilo.Lunke je napisao/la:
ma to je cisto da ispostuju EBU, bas njih briga za ESC
Scena je fantastična, i Verdi za opening act... ma fantazija.
Guest- Gost
Kako je lepo kad je citava publika u odelu i svecanim haljinama Gospodski
Ovaj Ariston, odjeća, sva teatralnost, i gospoština koja isijava iz svakog dijelića festivala me podsjeća na Cannes. Jako lijepo, jako lijepo. Nadam se da će festivali koji se naglo razvijaju (prvenstveno Eesti laul ) pokupiti neke detalje showa.
Guest- Gost
Realno, Sanremo je u rangu sa filmskim festivalima u Kanu, Berlinu i Veneciji. Doduse na filmskim festivalima ima vise poznatih licnosti, ali ne zaboravimo da i ovde svake godine rado pevaju velike zvezde poput JLO, Britni, Avril, Take That, Madona...
ali kao sto kazes sav taj glamur, crveni tepih, dres kod kod publike, orkestar... jednostavno milina za gledati i drago mi je da su jedini u ovom modernom svetu uspeli da zadrze tu tradiciju i ne postanu komercijalni festival tresa i kica!!! Najstariji su bas kao i filmski festival u Veneciji i time treba da se ponose
ali kao sto kazes sav taj glamur, crveni tepih, dres kod kod publike, orkestar... jednostavno milina za gledati i drago mi je da su jedini u ovom modernom svetu uspeli da zadrze tu tradiciju i ne postanu komercijalni festival tresa i kica!!! Najstariji su bas kao i filmski festival u Veneciji i time treba da se ponose
liiiiiiiiiiiiiiiiink
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Dobra prva pesma od Mengonija Ali ocekujem jos bolju drugu pesmu od njega
Ajmeeeeeee sreca da sam slucajno dosla na forum, totalno bi zaboravilaaaaaa, sta sam propustilaaaaaaaaa
@Lunke <3 HVALAAAAAA
@Lunke <3 HVALAAAAAA
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bolja je prva pesma od ove Belisimo Navijam da prodje sa prvom
Nikako da naucim ovaj italijanski, sta je sad ovaj pricaaaaao, objasnite miiiii, zasto pevaju po dve pesme, vidim vec se glasa, otpada li neko veceras, aajmeeeee kako je lepa scenaaaaaaaa
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja ovo nisam ni dovodio u pitanje.Lunke je napisao/la:Realno, Sanremo je u rangu sa filmskim festivalima u Kanu, Berlinu i Veneciji. Doduse na filmskim festivalima ima vise poznatih licnosti, ali ne zaboravimo da i ovde svake godine rado pevaju velike zvezde poput JLO, Britni, Avril, Take That, Madona...
Odlična prva Marcova pjesma. Zaista lijepa. Scena je nastup još učinila efektnijim, ali opet ne kičastim nego... glamuroznim (prejaka riječ ali najbliža onome što sam doživio).
Još jedna stvar koju volim u vezi sa San Remom je to što, hvala bogu, nikada nećemo vidjeti nešto šnj kao što je onaj blentavi Sean Banan, ili ono čudo od Winny Puhh-a ( najveći propust Eesti Rahvusringhääling-a).
Druga pjesma isto dobra.
Btw. Gdje Hayrola?
Guest- Gost
HaYrOLa je napisao/la:Nikako da naucim ovaj italijanski, sta je sad ovaj pricaaaaao, objasnite miiiii, zasto pevaju po dve pesme, vidim vec se glasa, otpada li neko veceras, aajmeeeee kako je lepa scenaaaaaaaa
7 pevaca nastupa veceras, 7 sutra...svako peva 2 pesme i publika i ziri u razmeru 50-50 odlucuje koja pesma od svakog takmicara prolazi u trece vece, tj nastavlja da se takmici na festivalu
Ovaj drugi bzvz.
Onaj prvi je ok.
Ja naravno veceras MRS NACIONALE CEKAM <3 <3 <3
Onaj prvi je ok.
Ja naravno veceras MRS NACIONALE CEKAM <3 <3 <3
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ALi da vam kazem, ovaj Gualazzi ce dobro da se plasira
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Muzika dobra, melodija koju on pjeva 'nako, sve u svemu 'nako. ;D
Guest- Gost
Bolja mi ova druga od Gualacija
Meni se bas svidja ova druga pesma Bolja mi je od obe MArkove pesme
Ko su ljudi koji dolaze posle nastupa pevaca i sta oni hoce?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jel prosla neka pesma??? Ako jeste onda je ova druga cini mi se, a koja je onda od Mengonija??? Isao sam da pisam kad je izasao onaj klinac kod Marka
JA ovde nista en razumem, ali ima na ovom linku Lunke sto si mi psolao HIGHLIGHTS pa mozda tu pise objasnjenje
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nemam pojma, mislim da je od Marcovih pjesama L'essenziale prošla dalje...
Guest- Gost
Stranica 2 / 11. • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Stranica 2 / 11.