London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 33 / 44.
Stranica 33 / 44. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Re: London 2012
Leo je napisao/la:Po meni je to logicno jer je to ono sto je osvojeno u staroj drzavi a Srbija ju je "nasledila".
I sad se manite ove price idite gledajte lepotu Ivane Maksimovic
tako je, tad im je bilo samo bitno da pobegnu od jada i bede koji nas je sacekao, sve lose smo nasledili, a sa njima i neke medalje (jedino dobro) i sad su se setili da traze medalje?! Videh i da Jasnu Sekaric na istom onom sajtu proglasavaju njihovom! BOZE ME SAKLONI!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
"sportaši se ne razvrstavaju prema nacionalnosti nego po pripadnosti teritoriju države čiji olimpijski odbor predstavljaju".
Srbija je nasledila SFRJ, i sta je sad tu problem?
Isto kao i sto ona kineskinja ili sta je vec nastupa za vas u stolnom tenisu npr.
Je l` ona treba kad osvoji neku medalju negde da je nosi u Kinu?
Srbija je nasledila SFRJ, i sta je sad tu problem?
Isto kao i sto ona kineskinja ili sta je vec nastupa za vas u stolnom tenisu npr.
Je l` ona treba kad osvoji neku medalju negde da je nosi u Kinu?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
je l` pocelo?
u 13.45.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
bože ovaj hayrola je presmješan...
mora da je i srbija osvojila eurosong 1989., a ne hrvatska grupa hahahahahhaha... koja glupost...
to što ste kao nasljednici jugoslavije je glupost... tamo gdje su individualni sportovi to se mora razrješiti ovo što je bilo momčadski uzmite si.. ionako je bilo izmješano...
i samo ću jedno reći - pitaj se zašto je sadašnjih 5 država raskrstilo sve veze sa srbijom... sigurno jer im je bilo super.. lol..nije išlo life goes on
anyway, glavno da mi imamo nezavisnost pa i pod cijenu toga da se vama priznaju sve medalje
mora da je i srbija osvojila eurosong 1989., a ne hrvatska grupa hahahahahhaha... koja glupost...
to što ste kao nasljednici jugoslavije je glupost... tamo gdje su individualni sportovi to se mora razrješiti ovo što je bilo momčadski uzmite si.. ionako je bilo izmješano...
i samo ću jedno reći - pitaj se zašto je sadašnjih 5 država raskrstilo sve veze sa srbijom... sigurno jer im je bilo super.. lol..nije išlo life goes on
anyway, glavno da mi imamo nezavisnost pa i pod cijenu toga da se vama priznaju sve medalje
Zadnja promjena: croato; 04.08.12 14:18; ukupno mijenjano 2 put/a.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
krunčika pejčićka može do bronce! ) vaterpolisti razbijaju australce
Zadnja promjena: croato; 04.08.12 14:20; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:bože ovaj hayrola je presmješan...
Kad bi vratili sve sto ste vi oteli , umrli bi od gladi. Toliko.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
da da mi oteli hahahaha... predobra! viceve si počeo bacati da te podsjetim da novcem iz hr i slo za vrijeme yu je beo arena sagrađena hahahhaa... svašta... odoh... ovaj je puko nepotrebno je o tome raspravljatiHaYrOLa je napisao/la:
Kad bi vratili sve sto ste vi oteli , umrli bi od gladi. Toliko.
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:da da mi oteli hahahaha... predobra! viceve si počeo bacati da te podsjetim da novcem iz hr i slo za vrijeme yu je beo arena sagrađena hahahhaa... svašta... odoh... ovaj je puko nepotrebno je o tome raspravljati
AHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHA Kako da ne! I sad vam trebaju medalje. Sta da ti kazem, idi i ti i zali se MOK-u
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
U toj Jugoslaviji, Srbija je bila na prvom mjestu, sve velike i važne tvornice, objekti, sve je bilo u Srbiji. Hrvatska u Jugoslaviji nije imala budućnost, tj. imala je za vrijeme Tita.
I kako možeš reći da ste vi izgradili.Državna blagajna je bila u Beogradu i predstavnici svih republika su novce slali u Beograd!
Sportaši iz ostalih država nisu imali šansu upasti u ekipu za velika natjecanja.
Primjer sa Đurđom Djedov, upala je kao član u štafeti na OI, a uzela je zlato i srebro!
I kako možeš reći da ste vi izgradili.Državna blagajna je bila u Beogradu i predstavnici svih republika su novce slali u Beograd!
Sportaši iz ostalih država nisu imali šansu upasti u ekipu za velika natjecanja.
Primjer sa Đurđom Djedov, upala je kao član u štafeti na OI, a uzela je zlato i srebro!
ma pusti ga kruno naravno da će se hr žaliti sigurno se neće jedna medalja hrvata smatrati srpskom ako i bude neka im... mi znamo čiji suKruno je napisao/la:U toj Jugoslaviji, Srbija je bila na prvom mjestu, sve velike i važne tvornice, objekti, sve je bilo u Srbiji. Hrvatska u Jugoslaviji nije imala budućnost, tj. imala je za vrijeme Tita.
Kontinent Helia
Obavijest:
Hrvatska - Australija 11-6
Kontinent Helia
Obavijest:
Kruno je napisao/la:U toj Jugoslaviji, Srbija je bila na prvom mjestu, sve velike i važne tvornice, objekti, sve je bilo u Srbiji. Hrvatska u Jugoslaviji nije imala budućnost, tj. imala je za vrijeme Tita.
https://www.youtube.com/watch?v=fVbeeBur0TY
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
AHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHA Kako da ne! I sad vam trebaju medalje. Sta da ti kazem, idi i ti i zali se MOK-u
Ne trebaju nam medalje, ali ovako glasi statistika!
Hrvatski su sportaši u pojedinačnoj konkurenciji ili sudjelujući u ekipnim sportovima osvojili 41 odličje na Ljetnim olimpijskim igrama od ukupno 83 koliko ih je dobila Jugoslavija. Hrvatski sportaši osvojili su gotovo pola medalja Jugoslavije na Olimpijskim igrama i najbrojniji su osvajači olimpijskih trofeja u odnosu na predstavnike drugih republika.
U pojedinačnoj su konkurenciji osvojili 14 medalja - šest zlatnih, šest srebrnih i dvije brončane, a kao članovi momčadskih sportova osvojili su 27 medalja - devet zlatnih, 12 srebrnih i pet brončanih.
croato je napisao/la:Hrvatska - Australija 11-6
A, povoljan rezultat, sad još rekreacijska tekma sa Kazakstanom i 1. mjesto u grupi je tu
najbolji smo najbolji! kako god hahahahahaha!Kruno je napisao/la:
Ne trebaju nam medalje, ali ovako glasi statistika!
Hrvatski su sportaši u pojedinačnoj konkurenciji ili sudjelujući u ekipnim sportovima osvojili 41 odličje na Ljetnim olimpijskim igrama od ukupno 83 koliko ih je dobila Jugoslavija. Hrvatski sportaši osvojili su gotovo pola medalja Jugoslavije na Olimpijskim igrama i najbrojniji su osvajači olimpijskih trofeja u odnosu na predstavnike drugih republika.
U pojedinačnoj su konkurenciji osvojili 14 medalja - šest zlatnih, šest srebrnih i dvije brončane, a kao članovi momčadskih sportova osvojili su 27 medalja - devet zlatnih, 12 srebrnih i pet brončanih.
Kontinent Helia
Obavijest:
Jao Kruno pa sve medalje bivse Jugoslavije prepisane su Srbiji, bas kao i Rusiji od citavog SSSR-a.
Kapiram ja da su tu sve zemlje osvajale medalje ali te medalje su pripisane nasem komitetu i to je gotova stvar.
Evo gledam i kod vas, vasi racunaju medalje od 1992, pre toga ne...ne znam cemu vise to prepucavanje konstantno
Kapiram ja da su tu sve zemlje osvajale medalje ali te medalje su pripisane nasem komitetu i to je gotova stvar.
Evo gledam i kod vas, vasi racunaju medalje od 1992, pre toga ne...ne znam cemu vise to prepucavanje konstantno
Lunke- Broj postova : 9635
bravo naši.. onda na mađare ili amerikance..Kruno je napisao/la:
A, povoljan rezultat, sad još rekreacijska tekma sa Kazakstanom i 1. mjesto u grupi je tu
Kontinent Helia
Obavijest:
joj umirem hhahaahaahhahaha hahahahaah
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Jao Kruno pa sve medalje bivse Jugoslavije prepisane su Srbiji, bas kao i Rusiji od citavog SSSR-a.
Ma, nema prepucavanja, samo sam dao svoje mišljenje na odluku na MOK-a na koji se žalio HOO .
croato je napisao/la:bravo naši.. onda na mađare ili amerikance..
A, bit će teško, u QF-u nema lakog protivnika, slična priča je i sa rukometašicama
Inače dns je bogat jedriličarski dan
Obavještavat ću Vas
Hayrola dobija šok zbog ovakih izjava. Neka se ova tema vezano za Jugoslaviju i sve prekine odmah!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
samo daj ja sam totalno out za jedriličare..niš to ne shvaćam nit se trudim pa nam javljaj ajmo naši! znam da je onaj kljaković gašpić superKruno je napisao/la:
A, bit će teško, u QF-u nema lakog protivnika, slična priča je i sa rukometašicama
Inače dns je bogat jedriličarski dan
Obavještavat ću Vas
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:samo daj ja sam totalno out za jedriličare..niš to ne shvaćam nit se trudim pa nam javljaj ajmo naši! znam da je onaj kljaković gašpić super
Zapravo Fantela i Marinić su bili naši glavni favoriti za medalju, ali navodno da jedan plov nisu završili pa du dobili max. negativne bodove i zato su u sredini poretka
A BEZVEZE.. a dobro kaj sadKruno je napisao/la:
Zapravo Fantela i Marinić su bili naši glavni favoriti za medalju, ali navodno da jedan plov nisu završili pa du dobili max. negativne bodove i zato su u sredini poretka
Kontinent Helia
Obavijest:
E LEO fakat vam lijepa ova maksimović
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 33 / 44. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 33 / 44.