London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 30 / 44.
Stranica 30 / 44. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: London 2012
A ti to je veceras? Kad?
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
samo da murray ponovno cmoljiMara je napisao/la:Ne djoki, ja ga zovem djokica E onda gledam posle plivanje, 100m delfin i mogu srecna u graaad
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ajde Williams brze to malo!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:A ti to je veceras? Kad?
21.30 nas kao 8 usao u finale.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Dobija bre Novak...Izjavio je da mu je poraz u polufinalu Pekinga 2008 mozda i najtezi u karijeri...nakon toga je osvojio bronzu i plakao je od srece...verujem da ce dati sve od sebe, a ako ostavi srce na teren ne sumanjm u plasman u finale
Mene vise hvata trema za Cavica, nesto se bojim da ce zavrsiti kao 4. Felps, Le Klo i Mek Gil su bili sjajni u kvalifikacijama Nadam se da ce se Cavke oprostiti od plivanja bar sa nekom medaljom oko vrata.
Sto se tice Kolasinca tesko ce do medalje u kugli, ali bar da udje u 8 da ima 6 hitaca
Mene vise hvata trema za Cavica, nesto se bojim da ce zavrsiti kao 4. Felps, Le Klo i Mek Gil su bili sjajni u kvalifikacijama Nadam se da ce se Cavke oprostiti od plivanja bar sa nekom medaljom oko vrata.
Sto se tice Kolasinca tesko ce do medalje u kugli, ali bar da udje u 8 da ima 6 hitaca
Lunke- Broj postova : 9635
Finale zena Serena Williams - Maria Sharapova Kao u dobra stara vremena, kada je zenski tenis bio fenomenalan.
Repriza finala Wimbledona 2004
Repriza finala Wimbledona 2004
Lunke- Broj postova : 9635
Od Djokovica ocekujem pobedu 60-40 % u njegovu korist.
Kolasinac ce skoro sigurno u 8 sto je fenomenalno.
A i ja se najvise bojim za Cavica mislim da ce biti 4 ili 5.
Kolasinac ce skoro sigurno u 8 sto je fenomenalno.
A i ja se najvise bojim za Cavica mislim da ce biti 4 ili 5.
Kontinent Helia
Obavijest:
Finale Serena -Masa.Serena je al Masa je ipak MAsa
Kontinent Helia
Obavijest:
Nema medalje od Cavica a i Djokovicu se ne pise dobro
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:Djokovic
Mah čisti slučaj prednosti pred domaćom publikom, da nije tako Novak bi pobjedio.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
sandra se iz 1. pokušaja odmah kvalificirala predobra je! carica!
rukometašice mogu sutra biti 1. u skupini ako pobijede GB a budu jer su najlošije te u skupini.. na ruku su nam odigrale ruskinje - pobijedile su brazil 4 razlike, a trebalo je bar 2
rukometašice mogu sutra biti 1. u skupini ako pobijede GB a budu jer su najlošije te u skupini.. na ruku su nam odigrale ruskinje - pobijedile su brazil 4 razlike, a trebalo je bar 2
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:sandra se iz 1. pokušaja odmah kvalificirala predobra je! carica!
Kako mogu biti 1.?
Ako će Brazil, Hrvatska i Rusija imati po 4 pobjede i poraz, gleda se međusobni omjer i tu su Ruskinje najbolje
Kruno je napisao/la:
Kako mogu biti 1.?
Ako će Brazil, Hrvatska i Rusija imati po 4 pobjede i poraz, gleda se međusobni omjer i tu su Ruskinje najbolje
Ne sutra,sutra su muški... Ruskinje ce biti poražene od Crne Gore, ne znam zasto ste ih otpisali, Tako da cemo mi i Brazil imati jednaki broj bodova!
Jasmin- Broj postova : 5457
mi smo izgubili od brazila, ruskinje od nas, brazilke od ruskinja.mi smo od brazila -1 i trebale su ruskinje dobit brazil +2... a dobile su +4 a mi moramo dobit bilo kako veliku britaniju prve su.. tako su bar rekli na tvuKruno je napisao/la:
Kako mogu biti 1.?
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:mi smo izgubili od brazila, ruskinje od nas, brazilke od ruskinja.mi smo od brazila -1 i trebale su ruskinje dobit brazil +2... a dobile su +4 a mi moramo dobit bilo kako veliku britaniju prve su.. tako su bar rekli na tvu
Pa, to bi bilo sjajno jer nam u QF-u slijedi Španjolska/Danska, a obje ekipe možemo dobiti tj. dokazali smo ove sezone da su bolje!
Inače Majewski bacio centimetar više od Storla!
PA DA ..danas su baš govorili o tome..i rekli su da ako ruskinje dobiju 2 ili više razlike mi ćemo biti 1. ako pobijedimo UK.. a pobjedit ćemo nema govora.. pa da... slažem seKruno je napisao/la:
Pa, to bi bilo sjajno jer nam u QF-u slijedi Španjolska/Danska, a obje ekipe možemo dobiti tj. dokazali smo ove sezone da su bolje!
Inače Majewski bacio centimetar više od Storla!
Kontinent Helia
Obavijest:
Čekaj da se probude Cantwel i Hoffa.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Stranica 30 / 44. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 30 / 44.