The X Factor
+18
Tinchey
Lunke
Misfit
Veronica
Goxy
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Mara
Duje
Casper
kodi
Leo
Marijo
Bebi
HaYrOLa
Jasmin
Pauly D
Kruno
22 posters
Stranica 26 / 30.
Stranica 26 / 30. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Re: The X Factor
Kad ce otprilike shoew?
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
kodi je napisao/la:
da.vjerojatno zato što sam došao kući
došao?
Jasmin- Broj postova : 5457
21.00Leo je napisao/la:Kad ce otprilike shoew?
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:
21.00
Ok.Onda cu sutra videti
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Ok.Onda cu sutra videti
zakaj ti tak rano ideš spavati uvijek?
kodi- Broj postova : 2493
Volim svoje komentare.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Volim svoje komentare.
imaš li ti nešto svoje ,a da ne voliš?
kodi je napisao/la:
beauty sleep
Jasmin- Broj postova : 5457
Tinchey je napisao/la:Volim svoje komentare.
Meni ovaj put naj
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bebiska je spremila super outfit za finale!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
kodi je napisao/la:
Ja ne idem spavati neko zaspem sam od sebe al oko 10 ,pola 11 .Al sad odoh u pola 9 van kuce
Kontinent Helia
Obavijest:
Dragi naši, došao je trenutak koji smo svi čekali, vrijeme je da OTKRIJEMO pobjednika prvog X - Factora. Finalisti će u prvom djelu pjevati pjesmu koje su izabrali po želji a u drugom tematsku odnosno “Moj HSC”. Naše finaliste već znate, i da previše ne duljimo krenimo odmah, a prvi će nam binu izaći Leo s pjesmom “Ljubav”.
Jasmin: Dobar izbor pjesme, ne nešto pretjerano teško za otpjevati, ali na mene nisi ostavio nikakav poseban utisak. Početak mi je loš, kasnije je sve bolje. Dakle, solidno!
>>Been<<: Leo, nije dobro. Ova mi se pjesmica uopće ne sviđa. Mislim da intonativno nisi bio uvjerljiv i siguran kao što znaš biti. Sad idem slušati i tvoju drugu izvedbu u nadi da su falševi i ritmički propusti u ovoj pjesmi samo rezultat pogrešnog izbora, a nikako nekog pada.
Tinchey: Bravo Leo! Super izvedba, siguran si, ne falšaš često - dobro držiš tonalitet. Samo mala zamjerka trebaš biti malo glasniji i koristiti dobre matrice, ali dalje nemam šta zamjeriti. Ajmo Leo do pobjede!!! Hvala.
Jasmin: Uh teška pjesma, mogao si to pametnije izabrati jer mnogi su se okušali s ovom pjesmom i nisu se proslavili , bar po mom mišljenju! Ali nije to bilo loše, vjerujem da imaš šanse za pobjedu!
>>Been<<: Ok. Nije loše. Dapače, dobro je. Ali ne mogu, a da se ne osvrnem na to koliko Kruno u ovoj pjesmi karikira. Gotovo ga mogu zamisliti sa mimikom Celine Dione kako izvlači ove visoke tonove. Kažem, sviđa mi se izvedba, li nije da Kruno nije imao boljih. Također, treba imati u vidu da se radi o teškoj pjesmi.
Tinchey: O bože! Šta je ovo bilo?! Kruno, spusti se na zemlju ti nisi Celine Dion niti ćeš ikad biti! Pretjerano si isforsirao svoj glas i u pojedinim djelovima zvučiš kao da mekečeš. Veliko razočaranje. Hvala.
Jasmin: Zanimljiv izbor pjesme. Čuo sam da si imao nekih problema s grlom, da si bio bolestan tijekom snimanja, no da ti pravo kažem to se nije pretjerano osjetilo, jedina zamjerka je ta što si možda trebao neku življu pjesmu odabrati s obzirom da je finale!Sigurno ulaziš u borbu za pobjedu. Bravo Kodi!
>>Been<<: Mislim da je ovo najbolje što smo dosad mogli čuti od Kodija. On, za razliku od Krune, nije tražio neku naročito tešku i zahtjevnu pjesmu već je pronašao jednu lakšu pjesmu u kojoj je mogao zadržati nivo u intonaciji i pokazati gdje su njegovi realni dometi.
Tinchey: Reći ću samo jedno - upropastio si mi super pjesmu. Hvala.
Jasmin: Moji kandidat je najorginalniji, i ovo je dvosjekli mač, jer na ovu izvedbu nitko neće ostati ravnodušan, ili će ljudi voljet je ili ne! Pohvale za izbor jer nisi išao na sigurno već na sve ili ništa! Bravo Bebi, borimo se!
>>Been<<: Hahahahaha ! Apsolutno sam oduševljen. Odmah da se razumijemo, intonacija i tonalitet su niđe veze, ali je meni ova Bebijeva hrabrost i samouvjerenost apsolutno fantastična. On se do kraja pjesme doslovno raspadne, ali je i dalje uporan. Svaka čast !
Tinchey: Ti si sprdačina! Ovo nije pjevanje ovo je imitiranje! Ja ne podnosim ovo, Bebi saberi se. U finalu si, a ne na pokazivanju talenata za Miss Amerike. Ako je to doista tvoj pjevački glas, zašto ga onda nisi demonstrirao prije?! Pao si mi u očima. Hvala.
Vrijeme je da uzmemo kratku pauzu u kojoj cemo se podsjetiti nekih od najboljih pjesama HSC-a, a time ćemo se i uvesti u drugi dio natjecanja.
Jasmin: Naravno da mi se pjesma sviđa, ipak je ovo Joksimović. Ne znam jesam li više slušao tebe ili sebe kako pjevam hahah. Da se uozbiljim. Nekako mi se s tvojim glasom čuje i Željkov,previše, možda mi se samo čini. Dobar nastup, ali iskreno slabiji si mi od ostalih kandidata! Pohvale za sav uložen trud!
>>Been<<: Vratio se Leov najbolji drug zvani "Eho". No, u ovoj pjesmi on ne dolazi toliko do izražaja, pa mogu reći da je ovo večeras definitivno njegova bolja izvedba. Lijepa pjesma, ne baš toliko teška za otpjevati, izvedena na zadovoljavajući i pristojan način.
Tinchey: Još jednom si ih sve nadmašio! Prešao si ih, jel ti shvaćaš što ja govorim? Konačno snimka bez pretjeranih pratećih vokala, sigurno, samouvjereno, dobro si savladao tonalitet. Nastup večeri, čestitam! Hvala.
Jasmin: Dobra pjesma za kraj, pjesma u kojoj se možeš snaći dovoljno dobro da se stvarno možeš nadati samom vrhu. Ne znam, bit će gusto između tebe . Kodija i mog Bebija! Bravo Kruno za ovo danas, kao i za sve ostale tvoje nastupe!
>>Been<<: Meni jedna od najdražih pjesama. Kruno je i ovdje na nivou onog što je pokazao tokom cijelog showa. I ova njegova interpretacija mi se definitivno više sviđa od one Celine. Pjesma je taman toliko zahtjevna da Kruno pokaže neki raspon, a opet jednostavna da se može normalno i dobro otpjevati. U svakom slučaju, bravo Kruno.
Tinchey: Krunči, Krunči... jel tebe neko bičevao dok si ovo pjevao. Istina ti si uvijek na mjestu što se tonaliteta tiče, ali oprosti zvučiš ko da te netko isprebijao. Kada dođeš do dužih dionica, zvučiš kao da će se ugušiti. Zato bolje udahni više zraka i poboljšaj to disanje! RAZOČARAN SAM, NIŠTA OD POBJEDE! Hvala.
Jasmin: Ponovo sporija pjesma, ali bolja izvedba nego prošla. Meni se svidjelo, čak mi je ovo možda i najbolji nastup danas. Moram priznati da navijam za tebe! Kodi čestitam na svemu!
>>Been<<: Kodiju ovdje treba odati priznanje jer je originalan i jer je izabrao jednu interesantnu pjesmu s kojom se, da budem baš iskren, i ne može nositi na najbolji način. Ima nekih problema u ritmu, ne stiže na matricu, a i vokalno je daleko ispod one prve pjesme.
Tinchey: Kao prvo ja ne znam koliko tebi znači ta pjesma, ali izbor ti je očajan. Kao drugo, pjevanje je solidno ali si jako nesiguran. Kao da si se mučio s tekstom pa malo zastjkuješ i kasniš za matricom. Mislim da mi uši krvare trenutno, hvala ti na tome. Nije na razini jednog finala. Hvala.
Jasmin: ahaahahaah slika je nenormalno smiješna hahahaha Bebi bolja mi je prva izvedba bila i dalje držim da si najorginalniji izvođač kako danas, tako i tijekom cijelog showa. Vjerujem da si sigurno u top 3, vidjet ćemo kakvi će glasovi biti, ako pobijediš, kao tvoj mentor, bit ću presretan! Bilo mi je drago surađivat s tobom! Bravo!
>>Been<<: I evo ga - apsolutni favorit večerašnjeg finala. Ova pjesma mi nije ni izbliza toliko simpatična kao ona prva, ali s obzirom da Bebi pjeva pjesmu svoje omiljene pjevačice, i s obzirom da je ostao vjeran onom što je radio u toku cijelog showa, mogu samo reći da je ovo sasvim solidna izvedba.
Tinchey:
Tvoj look za pohvalu iako pomalo je zastrašujuć, nemoj to ponoviti. Tvoj glas na mjestu, očito je da nemaš neke pjevačke sposobnosti. Pretjerano zavlačiš i zvuči očajno. Možda si se previše uživio da si tako loše otpjevao. Hvala.
Dragi naši, polako ali sigurno stigli smo do kraja. Sad je na vama red, glasati možete 04-03-02-01, s tim da 04 dajete najboljoj po vama, a 01 po vama najgoroj pjesmi. Ostavljamo vas uz jednu prikladnu :-D.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Tinchey, tvoj je problem sto ne razlikujes tehnike pevanja dakle parodija je kod tebe u glavi
Ostali komentari odlicni
Ostali komentari odlicni
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:Tinchey, tvoj je problem sto ne razlikujes tehnike pevanja dakle parodija je kod tebe u glavi
Ostali komentari odlicni
Pjevaš iz grla. Pusa.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Pjevaš iz grla. Pusa.
Odleti.
Kontinent Helia
Kruno je napisao/la:Kome je Tinchey mentor??
Tebi, hvala bogu, nisam.
Kontinent Helia
Iskreno bih volio da se u drugu sezonu prijavi Tinchey,nemam ništa protiv tvojih komentara poštujem ih,samo sada budi muško i pusti glas da čujemo kako ti zvučiš.
Inače hvala svima na komentarima,tako i tebi i sretno svima.
Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati i da više nikad nebi
Inače hvala svima na komentarima,tako i tebi i sretno svima.
Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati i da više nikad nebi
Ja ne mogu vjerovati da neki ovo shvaćaju ozbiljno.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da neki ovo shvaćaju ozbiljno.
A da ti nisi utripovao strucnost? Relax, stay cool
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:
A da ti nisi utripovao strucnost? Relax, stay cool
A ne nisam stručan.
Kontinent Helia