The X Factor
+18
Tinchey
Lunke
Misfit
Veronica
Goxy
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Mara
Duje
Casper
kodi
Leo
Marijo
Bebi
HaYrOLa
Jasmin
Pauly D
Kruno
22 posters
Stranica 10 / 30.
Stranica 10 / 30. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30
Re: The X Factor
kodi je napisao/la:
ja bih ti rado objasnio ali previše pametujem
Tako je, bolje cuti
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Poslao. Neki su me strašno razočarali, a neki pak ugodno iznenadili.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
jedva cekam show nadam se da je dns
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Kako je večeras Dvougao, show ide sutra popodne
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
ma daj objavio dvougao je zavrsio
Kontinent Helia
Meni ne smeta da je danas Taman smo puni pozitivne energije
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz spamat ću dok ne objaviš
Kontinent Helia
Nećeš ^^Marijo je napisao/la:pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz spamat ću dok ne objaviš
Guest- Gost
Opasan randajada!
Kontinent Helia
nisi foraa hahahahhaarändajad je napisao/la:Nećeš ^^
Kontinent Helia
Bilo bi lijepo za večeras pogledati/poslušati nešto bez spominjanja tjelesnih izlučevina.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
STAGE
Dragi gledatelji i drage gledateljice dobrodošli na četvrtu live emisiju prve sezone X-Factora. Prošlog tjedna oprostili smo se od Duje i u show vratili Marija. Večeras će kandidati pjevati pjesme s posvetom, pa krenimo... |
U meni je dugo gorjela nada,da jednom ću postati dio tebe da ćeš me pogledati drugim očima i primiti u svoj zagrljaj.Danas,danas vidim da se to nadanje isplatilo...
Swedish Hero: Nije loše. Zapravo, jako dobar nastup. Vokalno si bio bolji nego prošla dva puta. Pjesma je odlična, sviđa mi se matrica. Možda i tvoj najbolji nastup. Samo nastavi tako i vidimo se u vrhu.
Veronica: Konačno pravi Kodi! :-D Odabrao si odlično i mislim da ponovno postaješ jedan od favorita :-D
Been: Opet preteška pjesma. Ali, ovaj put se Kodi, koliko-toliko, nosio s njom. Ima i dobrih i loših dijelova, a sve u svemu, mislim da ima više dobrih i zbog toga mi se ova pjesma sviđa. Bilo je tu i malo problemčića sa ritmom, poslije prvog refrena. Možda nije najbolja večeras, ali je definitivno zaslužila prolazak.
Jasmin: Kodi moram primjetit, da ti je Velvet uzor! Naravno ne u pjevanju jer to bi bilo bolesno smiješno, nego po poziranju na slici koju smo imali priliku vidjet. I dobre naočale hehe Jako lijepa pjesma, jedna od meni najdražih od Sergeja! Odlično si otpjevao, i jedan od najboljih nastupa večeras!
Pjesmu posvecujem svojoj neuspjeloj ljubavi jako jednostavno, neda mi se pistas nesto posebno glasno i jasno je.
Swedish Hero: Ajme, žao mi je da moram reći, ali ovo je bilo jako, jako loše. Mnogo falševa, refren ti se uopće ne poklapa sa Nininim. Nisi uopće bio, tek u nekim sitnim trenutcima, u istom tonalitetu. Iskreno, po ovome ti ne vidim budućnost u ovom showu. Za mene veliko razočarenje.
Veronica: Evo povratnika u natjecanje :-D Baš sam prije nego sam upalila tvoj link slušala Nebo :-D Uzeo si tešku pjesmu,mogu reci i pretešku,tvoja najbolja izvedba je po meni upravo ova sada,pa čestitke na tome. :-D
Been: Prvi dio - festival falša. Drugi je već bolji. Sve u svemu, čini mi se da je ova pjesma malo pregolem zalogaj za Marija. Možda zato što je matrica jako visoka i prilagođena ženskom vokalu. Ne znam. Uglavnom, nije ovo loše. Samo da sam preskočio ovaj prvi dio, imao bih daleko, daleko bolji dojam nego od ovog kojeg sad imam.
Jasmin: Vratio nam se Marijo, ali jedna lasta ne čini proljeće pa ni Marijo ovaj show, ali kao njegov mentor sretan sam što se vratio! Izabrao je pjesmu koju jako voli i drago mi je da pjeva ono što voli. Najviše mi se svidjela melodija, ali ni Marijo nije bio loš, sve u svemu dobar povratak u show…
Ovu pjesmu posvećujem osobi koja je u moj život ušla slučajno i u njemu ostavlja trag iz dana u dan."Hvala Ti na svemu do sada < 3"
Swedish Hero: Lijepa pjesma, vrlo lijepa pjesma. Kruno, bio si dosta dobar što se tiče intonacije, zapravo svega. Nije savršeno, bilo je klimavo na nekim dijelovima, ali to ni ne tražim. Nebi da brzam, imamo još nekoliko natjecatelja da čujemo, ali mislim da će ovo biti najbolji nastup večeras. Bravo.
Veronica: Baš me zanimalo što ćeš ti izabrati i iznenađena sam,očekivala sam nešto skroz drugo. Inače odlična izvedba,kako natjecanje ide dalje ti postaješ bolji :-)
Been: Ja nikad nisam hvalio kad ne treba. Ali ovo je zaista za svaku pohvalu. Po meni, bez daljnjeg najbolji nastup večeras. Ne samo zato što je Kruno nadmašio svaki od svojih dosadašnjih nastupa, već i zato jer se striktno držao teme i jer je odabrao jednu nimalo laganu pjesmu na kojoj je pokazao koliko može. Meni se ovo jako, jako sviđa ! (Y)
Jasmin: Uh, evo moje Dane International, iako je danas zvučao kao Dana prije operacije, odnosno više muževnije hehe. Vrlo lijepa pjesma, čak vrlo dobro izabrana, i vrlo sam zadovoljan, čak iznenađen. Kruno , ovo je tvoj najbolji nastup, i za razliku od prošlog puta, sada se vidi napredak!
VINKY
Kliknite i uživajte u nastupu Vinkya. - http://adf.ly/246619/http://www.sendspace.com/file/q6k715
"Ljubav je plamen koji jarko gori, ako se ugasi peče i boli, udaljenost među nama nam ne smeta, jer ljubav ostaje makar bili i na raznim stranama sveta." Pesmu posvećujem osobi koja je van granica moje zemlje! M < 3"
Swedish Hero: Iznimno teška pjesma.Rekao si da si pjevao s dušom, ali je svejedno bilo falševa. Nije bilo očajno, zapravo bilo je, recimo, uredu, ali ipak ne dovoljno. Imam osjećaj da nam još nisi pokazao sve što znaš. Možda krivo mislim, ali...eto.
Veronica: Odabrao si pjesmu koju volim,dobra je i izvedba,malo je lošiji zvuk,ali sve u svemu nije loše :-D
Been: Malo mi je nekvalitetan snimak, pa nisam baš dobro čuo sve što se trebalo čuti. Ne znam. Ova pjesma mi se čini kao neka jednostavna pjesma, pogotovo za Bebija, tako da nije baš imao prostora da se "razmaše". Ono što sam primjetio je da je on ovo definitivno izveo s punim srcem i sa emocijom, što je dodatni plus za njega kod mene.
Jasmin: Odlična pjesma, ali problem je u tome što to pjeva Josipa Lisac i s takvom pjesmom možeš jedino dobro proći ako si odličan imitator ili ako ju otpjevaš na neki poseban originalan način! Dobar si bio, ali ne onakav na kakvog sam se navikao, tako da zlatna sredina… i jako mi je drago što od sljedećeg puta izbor pjesme se vrača u ruke mentora!
Pesma je posvecena bivsem, sto je i ocigledno. Uvek mi digne raspolozenje. :-D :-D Zalopojke izbegavam. :-D
Swedish Hero: Evo nam, najljepše natjecateljice ovoga showa. Mara,..., hm...nisam u potpunosti siguran što da mislim o ovoj pjesmi. Nije mi nešto posebno zanimljiva, ali ti si kao i uvijek bila super. Imaš vrlo ugodan glas. I opet ću reći, jače, više energije !!! :-D
Veronica: islila da ćeš izabrati nešto na engleskom,tipa Almost Lover,ne znam zašto ali mislim da bi ti da si to izvela bila pobjednik ove večeri :-).Inače standardno si dobra bila :-)
Been: Opet sjajna izvedba ! Blaga, pitoma, nepretenciozna, zanimljiva... Mogao bih tako još danima i noćima :-P Mislim da bi neki trebali učiti od ove djevojke kako se ponekad odlična izvedba ne postiže ganjanjem nekih visina, urlikanjem i zapomaganjem, već čistim glasom i simpatičnom interpretacijom. Samo me malo brine što je tema - pjesma sa posvetom, a Mara pjeva o tome kako nije nečija djevojka :O
Jasmin: Što god pjevala ova cura, to ispadne jako jako slatko! Pjesma mi je malo dosadna, ali s obzirom da je ovo posebna tema , nemam pravo komentirat previše izbor pjesme. Čija god da si bila djevojka, Maro, ti zaslužuješ samo najbolje! Bravo za pjevanje!
Swedish Hero: Odličan izbor pjesme, moram priznati, ali tvoja večerašnja izvedba me se nije dojmila kao neke prethodne. Bilo je dosta falševa. Refren ti stvarno odgovara, on je bio najbolji iako ne izvrstan. Onaj jedan dio gdje ide dosta visoko nikada nisi otpjevao. Očekujem drugi put bolji nastup.
Veronica: Ovo je ona pjesma zbog koje su te svi htjeli prije showa :-D Mislim da si prvi put puno bolje otpjevao ovu pjesmu,ali da skratim ok je izvedba :-D
Been: Ja sam ovo već jednom čuo. Sad ću samo ponoviti dojmove. Vrlo, vrlo dobra izvedba. Drugo mjesto večeras :-P Pjesma lijepa ( možda malo nije "s posvetom" ), ali je svejedno jako dobro izvedeno. Meni je refren dobar, ovo između malo manje dobro, ali sve u svemu jako, jako pozitivni utisci od ove Leove izvedbe.
Jasmin: Jao… Kao prvo znao sam da ćeš ovu pjesmu pjevati, jer sam te već čuo kako pjevaš ovu pjesmu i tad si bio bolji! Kao Drugo, samo mi se pripjev svidio. Žao mi je Leo, ali od tebe stvarno više očekujem, a ti si mi opet među slabijima. Čak sada ne mogu kriviti tvog mentora jer si imao slobodan izbor pjesme. Dakle, pripjev dobar, ovo ostalo mi je kao da pjevaš kroz cijev od usisivača… Jesi li možda bio prehlađen ili tako nešto!?Sve u svemu, možda i najslabiji nastup!
Odslušali ste nastupe naših kandidata, a sada je vrijeme da naš gost Vinky prokomentira sve kandidate. |
Kodi - Jedna od Sergejevih najboljih pjesama i ujedno jedna od mojih najdražih pjesama uopće.Izvedba je bila solidna iako mi je u par trenutaka zvučalo malo bolno za uši kada si pokušavao napraviti vrhunac.Ali sve u svemu dobro. 8/10
Marijo - Rado bih rekao da je solidno no nije.Ne znam koji je razlog zašto si odabrao ovu pjesmu al ti ona nije sjela,jednostavno rečeno ne prija mi.Od svega mi se najviše sviđa instrumental,jednostavno više sreće drugi put. 4/10
Kruno - Dosad najbolja izvedba,solidno u svim pogledima.Bilo je par grešaka no ne puno.Sviđa mi se emocija u tvojoj izvedbi.Bravo! 9/10
Bebi - Vidi se da si uložio trud,no ovo je po meni jako bezveze usudio bi se čak reći i loše.Oprosti jednostavno nije došlo do mene i ne vidim ništa dobro u izvedbi. 2/10
Mara - Svaka čast na trudu al mislim da si ti to mogla i bolje.Vjerovatno bi bilo bolje da se instrumental više čuo. 5/10
Leo - Nije loše ali nije ni ništa specialno.Prosjek. 6/10
I to bi bilo to. Glasujte do nedjelje do 19.00. Glasujete ocjenama 12-10-8-7-6-5. |
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
super show, ja nisam išao na to da dobro zvucim nego da pjevam pjesmu koju volim tako da su komentari ocekivani
Kontinent Helia
Rupaaaaaa!
Kontinent Helia
Zamolila bih svog mentora da mi ne trazi vise da pevam glasnije i energicnije jer ne mogu! Pre par nedelja sam ostala bez glasa jer sam samo malo glasnije pricala
Kruno me je odusevio izborom pesme, a svidelo mi se i kako je otpevao, bravo!!!
I da, ne mogu da pronadjem Vinky-jev snimak
Kruno me je odusevio izborom pesme, a svidelo mi se i kako je otpevao, bravo!!!
I da, ne mogu da pronadjem Vinky-jev snimak
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
U ovoj rundi moj favorit je definitivno Krunoslav Savrsena pesma i najbolji nastup veceras. Moram pohvaliti i Kodia koji je nakon Krune bio najbolji
Marijo podbacio, kao i Bebi iako je odabrao predivnu (ali i pretesku) pesmu
Marijo podbacio, kao i Bebi iako je odabrao predivnu (ali i pretesku) pesmu
Lunke- Broj postova : 9635
Ja sam i sam bio svestan da pesmu ne mogu otpevati kako treba, ali sam imao želju baš nju da pevam
Živeli!
Živeli!
Kontinent Helia
Moji su imali definitivno najteže pjesme , ali to im nije obrana jer su sami birali! Ali tvrdim da nisu nalošiji bili! No nažalost ni najbolji!
Prvi put mi je mali iz Švedske bio realan tako da mi je drago zbog toga!
I who the fuck is Vinky!? ahahahaa
Prvi put mi je mali iz Švedske bio realan tako da mi je drago zbog toga!
I who the fuck is Vinky!? ahahahaa
Jasmin- Broj postova : 5457
krunčika najbolji!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Kruno je najbolji!!!
p.s Kodi super slika, a poslednji kandidat divno izgleda u vencanici! Buahahahahahaha
p.s Kodi super slika, a poslednji kandidat divno izgleda u vencanici! Buahahahahahaha
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
i glasah nakon 100g
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Pesma jeste posvecena zato je toliko volim i zato sam je i tad otpevao Inace ovakve komentare i ocekivao
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Stranica 10 / 30. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30
Similar topics
» The X Factor
» The X Factor vol.2 - Info Centar
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana
» The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje
» X Factor // 2011-2012
» The X Factor vol.2 - Info Centar