Regionalni SURVIVOR 2012.
+17
HaYrOLa
Bilby
kodi
Leo
Jasmin
Lunke
Tinchey
Misfit
Marijo
Mara
Nymeria
frozen
Vinky
Steffan
Goxy
Duje
>>Been<<
21 posters
Stranica 5 / 8.
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Regionalni SURVIVOR 2012.
Martina je iskrena i shvata da je sve igra..
A ne Milan i ono prenemaganje : "Jao ljudi kako je ovo hevi"...
Ma murš tamo !
A ne Milan i ono prenemaganje : "Jao ljudi kako je ovo hevi"...
Ma murš tamo !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ja bih odmah tu ljigu izbacio.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Da li je moguce da ona grdosija udari devojku onako?! Ja sam sokirana!!!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ma Martina je super. A Ava kad je postala poglavica odma se počela hvalit: ''Za vriijeme mog mandata...''
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Ava je jedna ogavna, pokvarena, nesportska bitch !
Onakvo potezanje za gaće, vrijeđanje u borbi i davljenje Kristine, nisam vidio još od Goce Tržan. Prvo je pokušala svući Ognjenu gaće, a on ju je instinktivno odugrnuo... Sram može da je bude !
Onakvo potezanje za gaće, vrijeđanje u borbi i davljenje Kristine, nisam vidio još od Goce Tržan. Prvo je pokušala svući Ognjenu gaće, a on ju je instinktivno odugrnuo... Sram može da je bude !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Ava je jedna ogavna, pokvarena, nesportska bitch !
Nemoj tako. Kristina je ta koja manipulira i koja je licemjerna. Ava je najmanje problematična.
Kontinent Helia
Jest da slabo pratim ali meni je Martina super !
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Jelena je vrlo zlobna i ružna osoba.
A Žare je showman koji glumici kaže da nađe "pravi posao".
A Žare je showman koji glumici kaže da nađe "pravi posao".
>>Been<<- moderator
Ma da ju je taj udaril ne bi zube imala, pljusnul je rukom vodu ispred nje da je pošprica u lice kak se meni čini...HaYrOLa je napisao/la:Da li je moguce da ona grdosija udari devojku onako?! Ja sam sokirana!!!
Cigi do pobede!!
Žare i Jelena - bljak!!!
Nymeria- Broj postova : 370
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Da li je moguce da ona grdosija udari devojku onako?! Ja sam sokirana!!!
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Neka onog odvratnog Oggija i još odvratnijeg Sebija izbace uskoro (znam da je nemoguće). Aleks je takva glupača, prvo žali za drugim plemenom, a sad pljuje po njima. Ona Kristina mi se gadi jer stvarno ne znam kako je nekoj djevojci skinut top (iako Avi to ne smeta). OGGY NA LOMAČU!
Kontinent Helia
Nymeria je napisao/la:
Ma da ju je taj udaril ne bi zube imala, pljusnul je rukom vodu ispred nje da je pošprica u lice kak se meni čini...
Cigi do pobede!!
Žare i Jelena - bljak!!!
A što da je bila bliže? Bi li ju onda udario, naravno da bi. On je nekontrolirana seljačina i nasilnik i neki kvazi sportaš. Puj! Boruka je daleko najbolje pleme... Daje svima jednake šanse, mislim za poglavicu stvarno ne treba imati nikakvu odgovornost.
Kontinent Helia
Ma bezobrazan je,nema on šta udarat žensku. Ali,sve me više nervira Sebastian.
Najbolja mi je Martina. Ona i Cigi se uvijek skupa smiju Avu kad ova nešto izvali.
Najbolja mi je Martina. Ona i Cigi se uvijek skupa smiju Avu kad ova nešto izvali.
Kontinent Helia
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Ava je jedna ogavna, pokvarena, nesportska bitch !
Ava ja okej. A ni Kristina mi nije mrska. Samo je u borbi bio problem u Ognjenu,pa om se mlati tamo. Dobro da je Ava bila slobodna,pa ajde,ali je nju Kristina držala.
Kontinent Helia
Obavijest:
DommCro je napisao/la:Ma bezobrazan je,nema on šta udarat žensku. Ali,sve me više nervira Sebastian.
U potpunosti se slažem. Ava u
Danas je konačno došla na svoje sa ovom intelektualnom igrom.
Kontinent Helia
Strašno je intelektualna.. Ne znam šta je intelektualnije - "Dvoumim se između tri osobe" ili "Pozravljam roditelje, a posebno mamu i tatu".
Sutra slijedi zajeb pošto je gospodin Baletan pronašao tajni imunitet, pa će se izgleda svi navući i glasati za njega. Ne bih isključio Nevenovo ispadanje
Sutra slijedi zajeb pošto je gospodin Baletan pronašao tajni imunitet, pa će se izgleda svi navući i glasati za njega. Ne bih isključio Nevenovo ispadanje
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Strašno je intelektualna.. Ne znam šta je intelektualnije - "Dvoumim se između tri osobe" ili "Pozravljam roditelje, a posebno mamu i tatu".
Molim te, Been. Vjeruj mi ona je pametnija nego što misliš.
Mislim da ispada Marko. :S
Kontinent Helia
Marko ispao... Bome se Milan dobro izvukao. A vjerojatno je ljut na Vladu kako ga je pogledao kad je vidio da su svi za njega glasali. Jadan Vlada,baš je naivan. A Marko mi je dobar. Protiv Milana isto nemam ništa,ali nekad me iživcira. Lukav je on!
Ajme otok Odbačenih je najbolji! Samo se svađaju!
Živcira me Žare najviše,stalno napada Staniju i Miu. Mia me isto nekad nervira,ali je inače ok. A Stanija mi je super
Ajme otok Odbačenih je najbolji! Samo se svađaju!
Živcira me Žare najviše,stalno napada Staniju i Miu. Mia me isto nekad nervira,ali je inače ok. A Stanija mi je super
Kontinent Helia
Obavijest:
Sad je i službeno - Ava je jedna tupa, nesportska djevojčura koja se ne može kontrolirati. Svi igraju, a ona psuje Alex i šamara je bez jastuka.. Fuj !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Sad je i službeno - Ava je jedna tupa, nesportska djevojčura koja se ne može kontrolirati. Svi igraju, a ona psuje Alex i šamara je bez jastuka.. Fuj !
Hvala bogu pa si vidio što se u međuvremenu događalo... Ognjen je gori. Ogi nek umre!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Hvala bogu pa si vidio što se u međuvremenu događalo... Ognjen je gori. Ogi nek umre!
Gurati nekog je jedna stvar. Psovati mu majku i ničim ga izazvan šamarati (što rukama, što grudima) je drugo.
Pogledaj kako joj se Nikola smije jer je bio na rubu živaca da je zakuca u onu baru.
E da.. Kad Vlada popizdi i skine gaće. A onda nešto Avi kaže za grudnjak.
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Gurati nekog je jedna stvar. Psovati mu majku i ničim ga izazvan šamarati (što rukama, što grudima) je drugo.
Pogledaj kako joj se Nikola smije jer je bio na rubu živaca da je zakuca u onu baru.
E da.. Kad Vlada popizdi i skine gaće. A onda nešto Avi kaže za grudnjak.
Svi su se međusobno vrjeđali, Avu su stavili da utuve ljudima da je gluplja nego li misle. Žalosno.
Kontinent Helia
Joooj da! Otok odbačenih mi je sad najdraži.
Kontinent Helia
Veliki obrat je da će se ono ujedinjeno pleme već onaj dan boriti i da će Sebastian ispasti
>>Been<<- moderator
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Survivor: Forum
» VIP Survivor Srbija
» ASIAVISON 2012
» London 2012(2)
» Survivor: Forum
» VIP Survivor Srbija
» ASIAVISON 2012
» London 2012(2)
Stranica 5 / 8.