Ex . Jugoslavija 2012.
+21
Jasmin
^.^ Swedish Hero
Velvet
Leo
Steffan
Vinky
Bebi
frozen
Lunke
AjLuci
Cvjećko
Misfit
ESCbigFan
Kruno
Goxy
Ighor
Tinchey
Marijo
asteroid
>>Been<<
Pauly D
25 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Ex . Jugoslavija 2012.
croato je napisao/la:UVIJEK mi je tvoj ukus bio čudan ali da je crnogorac super?? haha!
Pjesma je remek-djelo, stihovi govore više od bilo koje druge pjesme.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
1. Slovenija
2. Hrvatska
3. BIH
4. Srbija
5. Makedonija
6. Crna Gora
2. Hrvatska
3. BIH
4. Srbija
5. Makedonija
6. Crna Gora
Zagreb16- Broj postova : 913
Ovde mi se jako teško odlučiti i napraviti neki poredak jer stvarno podjednako volim 5 pesama.
Ne sviđa mi se jedino Slovenija. Vidim da je svi hvale ali meni nikako da legne pa me ubij i raspori.
Ajd recimo da bi Kaliopi stavio na prvo mesto, mada su sve pesme lepe na svoj način. Ramba obožavam inače sa i bez Evrovizije, o Nini netreba trošiti reči baš kao ni o Joksi. Maja me baš iznenadila pesmom.
Svi u finale sem Slovenije, eto
Ne sviđa mi se jedino Slovenija. Vidim da je svi hvale ali meni nikako da legne pa me ubij i raspori.
Ajd recimo da bi Kaliopi stavio na prvo mesto, mada su sve pesme lepe na svoj način. Ramba obožavam inače sa i bez Evrovizije, o Nini netreba trošiti reči baš kao ni o Joksi. Maja me baš iznenadila pesmom.
Svi u finale sem Slovenije, eto
SkubiŠa- Broj postova : 58
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» London 2012(2)
» Flop 2012
» Dark horse 2012
» ASIAVISON 2012
» London 2012(2)
» Flop 2012
» Dark horse 2012
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 3 / 3.