Chat
+36
StRes92
alien
Luc
Steffan
AjLuci
SkubiŠa
Bilby
Bvlgari
Veronica
^.^ Swedish Hero
Velvet
Pantomimicar
Vinky
mm1991sthr
Marijo
Grofica Lidia
Misfit
strajker
Cvjećko
Nymeria
Goxy
Kruno
Belvedere
asteroid
Jasmin
Duje
VasilijeM.
Pauly D
HaYrOLa
Leo
Mara
>>Been<<
Tinchey
frozen
Bebi
Lunke
40 posters
Stranica 20 / 40.
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Chat
Tinchey je napisao/la:Danas su mi se na pripremama smijali kad su rekli da ne mogu imat pripreme zbog Eurosonga. :'(
Bezobraznici
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:Danas su mi se na pripremama smijali kad su rekli da ne mogu imat pripreme zbog Eurosonga. :'(
Sram ih bilo Ja se nadam da ce mi ispit biti sledece nedelje a ne sad u cetvrtak i petak u sred eurosonga.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
ja se nadam da cu imati normalan internet u domu navecer, pa da cu moci negdje pratiti live stream, inace... itko s TV-om, negdje organizirano gledanje?
Luc- Broj postova : 1134
Kontinent Helia
Zemlja: Ujedinjeni Gvozd
Obavijest: Jačaz Kalčaz Hooooop Ordajum
Zakzala mi zubarka retard u 19 >,> Bolje bi joj bilo da stignem kuci do 21
Steffan- Broj postova : 1312
Ja ga izgleda necu gledati, jer mi se ponavlja Verkina istorija `Norway 12 points` hahahahahahahahahaha
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
UGH IMAM PRIPREME DO 21! Doduše u svojoj kući, al svejedno!!! Žalit ću se ako propustim Ramba!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Prajd 2012. će trajati osam dana
IZVOR: TANJUG
Beograd -- Organizacioni odbor "Beograd prajd 2012" najavio da će ovogodišnja "Parada" biti održana 6. oktobra u Beogradu i da će biti organizovan festival od 8 dana.
"Ove godine koncept je promenjen, tako da će 'famozni marš' biti održan 6. oktobra, a mi ćemo napraviti festival koji će trajati osam dana. Zauzećemo grad osam dana, jer ovaj grad pripada nama", rekao je član Organizacionog odbora "Beograd prajd 2012" Boban Stojanović.
On je na današnjoj konferenciji za novinare precizirao da će taj festival trajati od 30. septembra do 7. oktobra.
Stojanović je rekao da će ovogodišnja parola "Parade" biti "Ljubav, vera, nada" i da su je ciljano odabrali, a da će povorka, prema planovima, ići Nemanjinom, Masarikovom, do parka Manjež.
Ovi nameravaju da prave olimpijadu a ne gej paradu izgleda Na ovim prostorima nisu uspevali ni jedan dan da organizuju tu famoznu setnju, a ove godine apetiti porasli na 8 dana. Sami traze djavola i dodatno provociraju izjavama "Zauzecemo grad osam dana" "ovaj grad pripada nama" i slicno...U drzavi koja se prekljuce vratila 15 godina unazad traziti gej festival od 8 dana u centru grada je potpuno besmisleno.
Iskreno smatram da na balkanu setnja gej populacije pred 5 000 policajaca koji ih stite nema nikakav smisao i ne vidim poentu stnje kada je epilog toga polupan grad i po koji mrtvi grajdanin
Lunke- Broj postova : 9635
Jedva čekam danas polufinale
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
ajme ja ne jer je totalno bezveze miljama je 2. polufinale jače..Bilby je napisao/la:Jedva čekam danas polufinale
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:ajme ja ne jer je totalno bezveze miljama je 2. polufinale jače..
Šališ se.
Kontinent Helia
ti si ludcroato je napisao/la:ajme ja ne jer je totalno bezveze miljama je 2. polufinale jače..
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
zaštoo?Marijo je napisao/la:
ti si lud
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Nadam se da će netko od svevišnjih modova ili admina stavit onaj chat box za ESC.
Kontinent Helia
Lunke je napisao/la:A kad vas je "pisma" zvao da se preselite tamo onda niste hteli
Eto im ga na. Znao sam da je Pisma upravu
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Tinchey je napisao/la:Nadam se da će netko od svevišnjih modova ili admina stavit onaj chat box za ESC.
Ju, nikako, tu kad se svi okupe svako vodi svoju politiku i vecina prica sama sa sobom
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Ova pjesma od Miligrama je stvarno super. Mada mi ovaj Alen (?) ne paše kao izvođač,
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ovo me je oduševilo, najgenijalnija serija koja postoji imaće svoj nastavak!
http://www.mondo.rs/s245576/Zabava/Rijaliti_TV/Otvorena_vrata-_Porodica_se_okuplja.html
http://www.mondo.rs/s245576/Zabava/Rijaliti_TV/Otvorena_vrata-_Porodica_se_okuplja.html
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Najbolja serija je Los Serranos, bukvalno mi je promjenila život.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Stranica 20 / 40.