EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor

+22
Casper
HaYrOLa
Kruno
Marina89
Marijo
Goxy
Misfit
Tinchey
kodi
Vinky
Veronica
Bebi
frozen
Lunke
Mara
Duje
^.^ Swedish Hero
>>Been<<
Jasmin
Velvet
Leo
Pauly D
26 posters

Stranica 31 / 40. Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Go down

The X Factor - Page 31 Empty Re: The X Factor

Postaj by Duje 21.02.12 0:26

awawaw Very Happy
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 21.02.12 0:46

The X Factor - Page 31 47f62b81b7c94af825ddc8b6bbdc5b12

Jelena Rozga: Dobra večer dragi moji, dobrodošli! Ovo je druga LIVE emisija u kojoj će naši natjecatelji pjevati pjesme s Eurosonga. Prošli put smo se nažalost oprostili s Velvetom, a večeras je vrijeme da ponovo pokrenemo glasovanje i da se u srijedu oprostimo od još jednog kandidata. Također, večeras ćemo predstaviti i temu za sljedeći tjedan koja će biti TEŠKA! A do tada, uživajte :-D.

The X Factor - Page 31 8x6kuc

SH: Odlična pjesma, vrlo teška, ali si se ti uspio solidno nositi s njom. Nisi me ostavio bez teksta i nisam baš siguran da je ovo večeras bilo bolje od prošloga puta, ali sviđa mi se nastup i mislim da je bio jedan od boljih. Dodatni plus kod mene ti je mađarski. :-D

Veronica: Dobio si tešku pjesmu,isto tako ja ovu pjesmu obozavam ti si to odradio super i ja sam jako zadovoljna :-D.Čestitke Kruno!

Jasmin: Ne ovo nije bio pravi izbor pjesme, poručujem mentoru Beenu da ako ovako nastavi brzo će izgubiti svoje kandidate jer mi je ovaj puta Kruno među lošijima. Ali pohvale za mađarski jezik hehe te sretno!

Been: Krunu moram pohvaliti. Momak se zaista trudi. Šalje radne verzije, sluša savjete, uči na greškama, i napredak je očigledan. Kruno je ovu pjesmu otpjevao čak bolje i od Kati u finalu prošlogodišnjeg Eurosonga ( što i nije bilo mnogo teško ). Nije što je moj učenik, ali meni je ovo baš dobro. Ima tu uspona i padova, ali mislim da je zaslužio pohvale i od ostalih.

The X Factor - Page 31 2mfas2d

SH:Marijo, Marijo. Pa što se tebi dogodilo ? Prije showa sam očekivao stvarno mnogo od tebe, ali sad. Jako puno falševa, na nekim dijelovima mi se čak učinilo da ne pjevaš pjesmu koja ti je zadana. Prođeš li dalje morati ćeš stvarno dosta vježbati ili će za tebe ova avantura biti gotova. Žao mi je. :-(

Veronica: Očekivala sam da će ti Jasmin dati neku drugu pjesmu,ne znam zašto. Uglavnom lijepa pjesma i čestitke ti na nastupu,sviđa mi se i nadam se da ovaj put nećeš ici u bottom 2. :-D

Jasmin: Kao prvo moram istaknuti da jedino moji kandidati i ja smo uzeli malo starije pjesme i to mi je drago jer smo se opet istaknuli izborom pjesme! Marijo… pa Marijo se jako trudi i za njegov trud dajem i ruku u vatru. Napredak se osjeti, ali možeš ti još bolje. Bravo Marijo!

Been: E ovo je već Marijo kakvog smo očekivali i kakvom smo se nadali već u prvom showu. Neke stvari u ovoj izvedbi poput ovog strmoglavog pada kod "make you stay", ti opraštam jer pjevaš jednu odličnu i nimalo jednostavnu pjesmu. Meni je ovo jako dobro. Još kad bi izbacio ovaj neartikulisani krik "Let me try" na kraju i bilo bi fantastično. Bravo Marijo !

The X Factor - Page 31 125m62e

SH: Opet ta pratnja koja prekriva tvoj glas. :-D Ne, ne, ne, ne. Tako dobra pjesma, a nedovoljno dobro otpjevana. Moram ti reći da si me razočarao. :-( Možeš, znam da možeš puno bolje i ubuduće se potrudi još više. Mislim da je prošli nastup bio bolji iako je pjesma bila lošija.

Veronica: Hrabar odabir svakako.Ova izvedba mi se sviđa više nego prošlotjedna i mislim da prolaziš dalje :-D Bravo Bebi!

Jasmin: Da da to je ono što se traži, odlično Bebi zaista sam presretan s tvojom izvedbom. Ima tu još mjesta za napredak ali bez lažne skromnosti, ovoga puta si ti zaista bio najbolji! Čestitam!

Been: Bebi ima jedan fini, ozbiljni muški glas i baš lijepo zvuči. Pogotovo na prvom refrenu. Ali Jasmin mu je morao dati neku bolju i primjerniju pjesmu. Da se razumijemo, Cool Vibes je super pjesma, ali kad je pjevaju Vanila Ninja. Bebi se borio i izborio s ovom pjesmom. Poslušao je moj zadnji savjet i donio malo svoje ludosti.

The X Factor - Page 31 65y2w8

SH: Bravo Mara. Nije super, ali je dosta dobro. Veči dio pjesme si otpjevala točno, ali ti opet napominjem, više snage ! U ovoj pjesmi je snaga glasa najvažnija. Znam da si ovaj tjedan imala vrlo malo vremena za naučiti i snimiti pjesmu, ali ubuduće očekujem još više jer, vjeruj mi, ti to možeš. Inače, pozornica, ti, pjesma, ma sve odlično. Posebno mi se sviđa onaj U. :-D

Veronica: Sjajna pjesma!Izuzetno teška za izvođenje ali ti si to super odradila :-D.Čestitke Marija i ne sumnjam da će proci dalje!

Jasmin: Jako slatko. Odlična pjesma za Mariju, koja je po mom mišljenju jedan od kandidata koji se najviše trudi! Ova izvedba je bila vrlo lijepa, te se osjeti napredak i vjerujem da Marija može daleko!

Been: Joj opet ću možda biti neobjektivan i pristrasan, ali meni je ovo preslatko. Kad kaže "Uu", ja se rastopim. Vidim da je Swedish Mariji utrampio ovu skandinavsku baladetinu s kojom se valja slomiti dok je ne otpjevaš dobro, a Marija je bila na dobrom putu da to učini. Ponavljam prvi utisak - preslatko, presimpatično.

The X Factor - Page 31 2mhgemq

SH: Čestitke i tebi Leo. Za mene najbolja izvedba večeras. Na samom početku pjesme si bio potpuno izvan tonaliteta kao i na još nekoliko djelova prije drugoga refrena, ali s dolaskom prvog refrena postao si odličan. Stvarno ti leži ova pjesma. Još bolje nego prošloga puta. Definitivno očekujem tvoj prolaz dalje !

Veronica: Sviđa mi se odabir pjesme!Puno bolje pjevanje nego prošli put, točnije ovaj put čujemo samo tvoj glas :-D.Čestitke na izvedbi!

Jasmin: Pohvale Swedishu koji je ovaj puta puno bolje birao pjesme za svoje kandidate. Leo ovo je ono što očekujem od tebe, čak još više. Prošli put si mi bio jedan od najlošijih a sada si se pokazao u punom boljem izdanju i u samom si mi vrhu. Bez problema vjerujem da ideš dalje!

Been: Kad je počeo, prepao sam se da neće izaći na dobro, ali su se stvari drastično popravile na početku. Malo back vokala, malo Lea, i na kraju dobijemo jednu dobru izvedbu. Vidim Leo se potrudio da ovi "Oooo" zvuči lijepo, sa malim trilerom, i sve na kraju daje utisak jedne sasvim dobre izvedbe i jednog puno većeg napretka od prošli put.

The X Factor - Page 31 1r4xs0

SH: Moram ti priznati da je ovo bio moj prvi odabir za Maru u ovom krugu, ali je Veronica eto ipak bila brža. Na mene si ostavio bolji utisak sa prošlom pjesmom iako ni ova izvedba nije bila loša. Onaj krajnji dio, presudni dio u pjesmi nisi izveo kako treba i to me je malo zasmetalo jer si me u prethodnoj emisiji uvjerio da imaš stvarno potencijala za visoki plasman u ovome showu. Također, imao si dosta krivih tonova, ali uredu. Ovo sve vjerovatno zvuči preoštro, ali za mene je ova pjesma stvarno nešto posebno i nadam se da nećeš shvatiti kao nešto grozno. Dakako, nastup je bio super, sviđa mi se i čestitam ti jer ovu pjesmu treba izvesti, a ti si to uspjeo. Držim ti fige za prolaz dalje.

Veronica: Dobila sam zaista sjajne pjevače!Baš kao i kod Duje mislim da je odabir pjesme dobar,iako smo mozda trebali neku drugu. Prošli tjedan je bilo sjajno,ovaj također.Čestitke kodi :-D

Jasmin: Kao što sam prošli put bio ugodno iznenađen sad sam pomalo razočaran kandidatom koji je zablistao u otvaranju ovog showa. Izbor pjesme i nije tako loš, koliko mi Kodi nije dovoljno dobro zvučao! Ne znam, očekivao sam više, ne živi se na staroj slavi, te Kodi ti to možeš puno bolje jer sad si mi bio loš!

Been: Jel se meni samo čini ili je ova, inače sjajna balada, bila prevelik zalogaj za Kodija ?! Kad dođe ovaj dio gdje treba "uprti" svim snagama, on se stiša. Ne znam. Nisam impresioniran, moram priznati. Više mi se svidjela "Prava ljubav". Ovdje si forsirao malo više nego što bi bilo potrebno. Nije loše, ali sam ja očekivao nešto na nivou prošle izvedbe.

The X Factor - Page 31 10pam15

SH: Dobra večer Duje, čestitke na tvom nastupu. Bilo je solidno. Naravno bolje nego prošli put, ali ipak ne dovoljno. Volim ovu pjesmu i vidi se da ti pristaje, ali je za ovakav tip showa, po mom mišljenju, premonotona. Ako prođeš dalje, nadam se da ćeš nas sljedeći put iznenaditi sa nečim malo energičnijim, nečim gdje bi mogao pusti taj glas. :-)

Veronica: Oduševljena sam!Jednostavno je bilo predobro, ama baš nikakvu zamjerku nemam na tvoje pjevanje. Mislim da smo odabrali i zanimljivu pjesmu,zaista predobro :-D

Jasmin: Prvo da pohvalim mentoricu Veroniku koja je odabrala odličnu pjesmu za mladog Duju. Pjesma je u kombinaciji s zavodničkim, dubokim glasom Duje ispala vrlo zanimljiva. Nadam se da će Duje nastavit dobivati pjesme koje mu leže, za razliku od prvog showa, te pohvale za Duju koji ovaj puta bio puno bolji!

Been: Prošli put smo pohvalili pohotne uzdahe mlađahnog Duje i njegov mentor mu je odmah našao pjesmu u kojoj može cviliti i dahtati do mile volje. Malo mi je smiješno kako Duje agresivno napada pjesmu kao da mu je crni neprijatelj. Inače, sviđa mi se ovo. Ovo "ta-ta-ra" na kraju nije potrebno. Ne čini mi se da je baš teško pjevati ovo.[/font]

The X Factor - Page 31 Jeffreestarbeautykiller

``GLUVA SOBA``
by Diva Hayrola

Dobrodosli u jos jednu `Gluvu sobu`. Veceras smo videli 7 preostalih kandidata. Nazalost, prosle nedelje napustio nas je najveci showman u show-u , Velvet i ovom prilikom ga puno pozdravljam! No, da kazem da ovaj put ne zelim komentarisati mentore jer su - NEBITNI! Hahahahah! Dakle samo kandidati ulaze u gluvu sobu ove nedelje! Generalno gledano, svi kandidati su napredovali ove nedelje, sem dvoje, koju su bili losiji nego na premijeri, jedan pogotovo, i ta dva kandidata sam i nominovala za isapdanje! Od ove nedelje davacu i VECITU LISTU svih ucesnika, pored standardne za tu nedelju! Uzivajte!

Mentor Been

Kruno – What about my dreams (Hungary 2011)

Ahahahahahahahahahaaah, bez ovog dela na madjarskom nista! Hahahaha! Da ne znam da je to madjarski, pomislila bi da je norveski ili islandski! Uzas! Pevanje puno falsiranje, a takmicar tako afektira dok peva, toliko da srlja, srlja do propasti! Zaista sam puno vise ocekivala, ovo je po meni mnogo gore nego prosle nedelje! Za nekog sa amaterskim uhom ovo moze da bude ok, jer je takmicar Kruno , kako bi ja rekla, pevac u afektu, hahahaha, ali nazalost ja sam profi, i eto , cula sam sve nedostatke.

OCENA : ŽALOST

Mentor Jasmin

Marijo – Let me try (Romania 2005)

Hahahahahaahahaahaahah, mene odusevljava njegov pocetak u svakoj pesmi, tako je sramezljiv! I naravno dok se on opusti vec dodje kraj pesme, i onda on taj kraj, tih 20ak sekundi tako ludacki peva, hahahahaha, kao i sad! Isuse Marijo , sta bi ovo na kraju!? I onaj deo pred poslednji refren, onaj prelaz, saputanje. Hahahahaha Ali kraj, kao da je neko klao neku kokos! Moram priznati da si napredovao od prosle emisije,ali to je daleko od neke vece ocene! Sad si srednja zalost! Ali napredujes!

OCENA : SREDNJA ŽALOST

Bebi – Cool vibes (Switzerland 2005)

Zaista nesigiruan pocetak, ali onda sve bolje i bolje! Ali Bebi je meni komedija, on svaku pesmu, bila vesela ili tuzna, pritom misleci na tekst, peva kao da mu neko srce kida, sto je veoma simpaticno! Ja sam veoma zadovoljna i moram priznati da je Bebi veoma stabilan takmicar bez oscilacija u pevanju, kao i u nastupu, sto pokazuje da kod njega treme nema, sto je veoma bitno za ovaj posao! Voleo bih da ga cujem u nekoj mirnijoj pesmi, baladi, da vidim kako bi se tu snasao!

OCENA : RADI ME RADI

Mentor Swedish Hero

Mara – Hold on be strong (Norway 2008)

Evo pravog primera za ovaj show! Dakle to je taj X factor! Iako je interpretacija sama po sebi prosecna, ova devojka ima u sebi to nesto sto ce vas dovesti da pre kupite njen CD nego npr. nekog drugog odavde ko bolje peva , ali nema to nesto! Preslatko, zaista, pesma, glas, izvedba, nastup! Sve se poklopilo za najvecu ocenu! Ovo je X factor, a ne Zvezde Granda, tako da molim!

OCENA : SVR`ŠLA

Leo – Get You (Russia 2011)

Oooo, Leo je konacno isplivao sa dna mora i konacno se cuje kako treba! Moram priznati da sam prijatno iznenadjena! Neki delovi mu nisu trebali, tj. momenti, npr. ono tetkasto yeah pred kraj pesme, ovako je zaista zvucao kao neki tip koji dolazi da smuva devojku, bila sam skoro ubedjena da ce uspeti, i onda kad cujem to, pozelim mu reci YOU GO BITCH! Hahahahah Al onda se setim to je Leo, sta da ocekujes. E pa eto, ovo je ono o cemu sam malo pre pricala, bolje pevas od Mare, al ti fali sve ostalo. Zato ti nikada neces biti zvezda! Potpisujem!

OCENA : PODNOŠLJIVO

Mentor Veronica

Kodi – Is it true (Iceland 2009)

Totalni promasaj u odnosu na proslu nedelju. Koliko se secam Kodi je bio aposlutni pobednik kod mene u glasovima i komentarima! Ali ovakav nastup sada?! Imala sam utisak u pojedinim momentima kao da vidim Velveta, pardon cujem! Uzasno pevanje, kroz nos, falsiranje, tonovi lete ko baloni, skracivanje reci, uzas! Jedva sam cekala da cujem tvoj nastup, a onda ovo... Nadam se da ce te sacuvati mentori, jer mislim da ce publika da te ubaci ove nedelje u rupu, ali mislim da zasluzujes jos jednu sansu, bar zbog onog divnog nastupa od prosle nedelje! Sto se mene tice, najgori si bio veceras!

OCENA : UBI ME ODMAH

Duje – Taken by a stranger (Germany 2011)

Duje, nemoj da se uobrazis, eto priznacu ti da si ti moj licni favorit, iako ocene to ne pokazuju! Ti si totalno drugaciji od svih takmicara, nastup, pevanje, cela atmosfera koju stvaras oko sebe. Ja cu sve pozvati ovom prilikom da glasaju za tebe, jer vredis, kako za sebe tako i za ovaj show, jer su tvoji nastupi totalno drugaciji od svega sto vidjamo. Mnogo mi se i dalje svidja kako ti dahces, ahhahaahah! Odlicno si izveo pesmu, mozda pevacki i najbolje veceras, mnogo bolje od proslog puta i konacno jedna muski glas u show-u koji zvuci kao muski sve vreme, iako si ti najmladji takmicar ovde, al eto, sta da radimo, hahahaha! Svaka cast!

OCENA : SVR`ŠLA UZ I NA SVE

TABELA TAKMICARA :

1 DUJE
2 MARA
3 BEBI
4 LEO
5 MARIJO
6 KRUNO
7 KODI

VECNA LISTA (SVI NASTUPI DO SAD)

1 ( 3 ) DUJE
2 ( 2 ) BEBI
3 ( 4 ) MARA
4 ( 1 ) KODI
5 ( 5 ) KRUNO
6 ( 6 ) MARIJO
7 ( 7 ) LEO
8 ( 8 ) VELVET

Jelena Rozga: Dragi moji, svi vi koji ne sudjelujete u showu, glasujte ocjenama 12-10-8-7-6-5-4- Brunu na PP do srijede kada ćemo proglasiti koji nas kandidat napušta. Do tada naši će kandidati vježbati pjesme za novi tjedan, a ovog puta idemo JAKO I TEŠKO! Vaš zadatak je snimiti pjesmu iz Francuske na francuskom jeziku i to 2,30 minute. Bit će teško, ali i zabavno, sretno!

The X Factor - Page 31 Tower

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 21.02.12 0:53

HVALA SVIMAAA cheers cheers

AJME FRANCUSKI I love you predobro! Very Happy
Duje
Duje

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 21.02.12 0:54

Ne sviđa mi se sljedeća tema, al dobro. :-/
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Broj postova : 9012

Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 21.02.12 0:55

Hahaha... Koji mi hejt baciše na kandidata. Moram priznati - neopravdano maksimalno ! I pošto se ovdje poziva na sve i svašta, ja kao mentor ću pozvati sviju da podrže Krunu jer je izvedba daleko od pojedinih opisa. Hvala lijepo !

Tema je jako zajebaTa.

>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 21.02.12 0:55

Sad ćemo vidjeti vas koji ste se rugali Indiri Radić da je PROŽDRNULA AVION Razz

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 21.02.12 0:58

Pauly D je napisao/la:Sad ćemo vidjeti vas koji ste se rugali Indiri Radić da je PROŽDRNULA AVION Razz

nada će se opet karat Laughing
Duje
Duje

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 21.02.12 0:59

I ovako imam problema da zapamtim tekst još sad na francuskom Surprised Ima da izletim u sledećoj emisiji Very Happy
Da kažem nešto povodom glasa koji se čuje u pozadini, ja nisam imao izbora da drugačije snimim jer ima neka, bože sačuvaj, karaoke verzija Smile
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 21.02.12 0:59

nekako mi je drago kad vidim tematiku da napuštam emisiju...neznam beknut jednu riječ francuskog xD
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 21.02.12 1:01

Dobro, da je iz Francuske, ali kud baš još na francuskom.

Leo, nema ti druge već Amaurya pjevati.
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Broj postova : 9012

Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 21.02.12 1:03

Jbt, sad kad dobijem Edit Pjaf da pevam Laughing
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 21.02.12 1:04

^.^ Swedish Hero je napisao/la:Dobro, da je iz Francuske, ali kud baš još na francuskom.

Leo, nema ti druge već Amaurya pjevati.

Laughing
Duje
Duje

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 21.02.12 1:07

Od tri mentora, ne racunajuci tebe Been, dva su rekla da je podbacio. Verka je fina, kao sto se vidi za sve je rekla sve super. Tako da molim te, meni je zao decka, al ono, neko mora biti u rupi. Prosli put su to bili Leo i Velvet, po meni, sad su Kodi i Kruno... Niko ne baca hejt ni na tebe ni na njega, ono, opusti se.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 21.02.12 1:08

Nisam poslušao izvedbe, ali idući zadatak je savršen. Samo se nadam da neće svi tulit po Shy'M i Anggun. Laughing
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 21.02.12 1:21

Pokušao sam da pevam neku pesmu na La France i jako sam se cepao od smeha!
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 21.02.12 1:23

ja sam zadovoljan, i jedva cekam srijedu, ali mi se nova tema uopce ne svidja, mislim da treba biti malo kreativniji u tom izboru tema... nije stvar sto je tesko vec glupo je...

inace svoje komentare ne opravdavam nikom i stojim iza onog sta sam rekao!

Ajmo Bebi i Marijo I love you
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 21.02.12 1:25

Kako ste vi svi zapaljivi i operisani od ironije danas, pa to je nevjerovatno Smile
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 21.02.12 1:28

Onako mi takmičari koz priču došli smo do zaključka da bi voleli da imamo temu da pevamo pesme sa posvetom Smile
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 21.02.12 1:29

Bebi je napisao/la:Onako mi takmičari koz priču došli smo do zaključka da bi voleli da imamo temu da pevamo pesme sa posvetom Smile

koje deifinitivno nisu na francuskom Very Happy
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 21.02.12 1:30

potpisujem Wink
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 21.02.12 1:30

Sada imate temu, evo ta tema će biti u jednoj od sljedećih emisija Wink

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 21.02.12 1:30

Ja kao mentor ako imam neko pravo glasa sam za promjenu teme! Razz
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 21.02.12 1:31

Podržavam Francusku !

Viva la France !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 21.02.12 1:32

Jasmin je napisao/la:Ja kao mentor ako imam neko pravo glasa sam za promjenu teme! Razz

Pravo glasa kod mene? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 21.02.12 1:32

Nisam onda mogao da zapamtim tekst na srpskom, a kamoli sad na francuskom xD
Bebi
Bebi