EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor

+22
Casper
HaYrOLa
Kruno
Marina89
Marijo
Goxy
Misfit
Tinchey
kodi
Vinky
Veronica
Bebi
frozen
Lunke
Mara
Duje
^.^ Swedish Hero
>>Been<<
Jasmin
Velvet
Leo
Pauly D
26 posters

Stranica 40 / 40. Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Go down

The X Factor - Page 40 Empty Re: The X Factor

Postaj by HaYrOLa 23.02.12 23:59

Pauly D je napisao/la:Jedan je forumaš jednom kandiatu prvo dao 2 boda, poredao je bodove od 1-7, 1 najogreg, 7 najboljem, da bi kasnije opet poslao bodove i tom forumašu kojem je dao 2 boda dao 12. :S Tko tu koga ne znam, ali vidjet ćemo Smile

ma sta mi pricas... necu ni da se opterecujem time... moji glasovi su javni da javniji ne mogu biti, savest mi je mirna...
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 24.02.12 0:01

Ja sam cist ko suza Prinčevi

Imam i advokata ako treba #thelijep

Zadnja promjena: Lunke; 24.02.12 0:01; ukupno mijenjano 1 put.
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 24.02.12 0:01

HaYrOLa je napisao/la:
Pauly D je napisao/la:Jedan je forumaš jednom kandiatu prvo dao 2 boda, poredao je bodove od 1-7, 1 najogreg, 7 najboljem, da bi kasnije opet poslao bodove i tom forumašu kojem je dao 2 boda dao 12. :S Tko tu koga ne znam, ali vidjet ćemo Smile

ma sta mi pricas... necu ni da se opterecujem time... moji glasovi su javni da javniji ne mogu biti, savest mi je mirna...

Ma nisi ti, al ostao sam šokiran time Very Happy Al eto, mislim da su takvi rijetki, možda je taj i jedini, ostali vjerujem da glasuju pošteno jer tako to nekako i ispadne.

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 24.02.12 0:01

Lunke je napisao/la:Ja sam cist ko suza Prinčevi

Ja ću isto bit advokat Very Happy

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 24.02.12 0:02

#janisamglasaoudrugomkrugu #sramotame Smile

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 24.02.12 0:02

Tu sam!
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.02.12 0:04

Pauly D je napisao/la:

Ma nisi ti, al ostao sam šokiran time Very Happy Al eto, mislim da su takvi rijetki, možda je taj i jedini, ostali vjerujem da glasuju pošteno jer tako to nekako i ispadne.

nisam ni mislio da sam ja, ovo smrducka na standardne HSC glasace, koji periodicno vole neke zemlje! a posle je sve SEKS POSLE RASKIDA!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 24.02.12 0:05

Jasmin je napisao/la:

Tu sam!

Di ono studiraš i koja si godina ? Very Happy

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 24.02.12 0:11

Pauly D je napisao/la:

Sta sam ja na ispovijedi!? Studiram u Osijeku druga godina prava, i ako zelis to upisat nemoj Razz Ak vec hoces pripremi se na show! Ja sutra u 9 imam usmeni zato cijeli forum jednu molitvu za mene ghaaahaahahaa inace Bruno ti u Splitu koliko ja znam a tamo je najlaksi pravni faks u Hrvatskoj, zapravo najlakse 4 godine a najteza peta godina, tako da upisi tamo bar ces doci do pete godine! Zagreb i Osijek nikako, u Rijeku mozes Very Happy
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 24.02.12 0:15

dodji Bruno u Beograd, ovde je prosek studiranja na pravima preko 10 godina hahahahahahhaha Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 24.02.12 0:15

Jasmin je napisao/la:
Pauly D je napisao/la:

Sta sam ja na ispovijedi!? Studiram u Osijeku druga godina prava, i ako zelis to upisat nemoj Razz Ak vec hoces pripremi se na show! Ja sutra u 9 imam usmeni zato cijeli forum jednu molitvu za mene ghaaahaahahaa inace Bruno ti u Splitu koliko ja znam a tamo je najlaksi pravni faks u Hrvatskoj, zapravo najlakse 4 godine a najteza peta godina, tako da upisi tamo bar ces doci do pete godine! Zagreb i Osijek nikako, u Rijeku mozes Very Happy

Ovo je ispovijed da vidimo koliko si dobar mentor Very Happy

Hhahhahaha ne mislin se ja micat iz Splita, neće moji da mi plaćaju nigdi drugdi hahah Very Happy A svi kažu da je teško da se stalno uči al ja ne mogu zamislit kako je to jer u srednjoj ne učim baš, većinom prepisujemo hahahah. Kad se zaposlim, a hoću čim završim zovem te da radiš s menom, ubacit ćemo te nekako na lijepo lice, baš kako ću i ja upast Laughing

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 24.02.12 0:16

Lunke je napisao/la:dodji Bruno u Beograd, ovde je prosek studiranja na pravima preko 10 godina hahahahahahhaha Laughing

Vjeruj mi da bi, nisam nikad bio tamo, al obožavam taj grad aaaaaaaaaaa san mi je ić tamoo I love you I love you

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 24.02.12 0:19

Pauly D je napisao/la:

Hhahhahaha ne mislin se ja micat iz Splita, neće moji da mi plaćaju nigdi drugdi hahah Very Happy A svi kažu da je teško da se stalno uči al ja ne mogu zamislit kako je to jer u srednjoj ne učim baš, većinom prepisujemo hahahah. Kad se zaposlim, a hoću čim završim zovem te da radiš s menom, ubacit ćemo te nekako na lijepo lice, baš kako ću i ja upast Laughing

Ni ja nisam u srednjoj navikao ucit jer nije bilo potrebe pa mi je to bio i ostao veliki problem, ali može se pogotovo ako ces u Splitu studirat! Nije da te plasim al ucit ces svakakve gluposti ali u Splitu ce to ipak biti malkice lakse Very Happy Fala al ne msilim te cekat dvije godine , od cega cu da zivim do tad, ali ako ne budem imao posao dolazim u Split Very Happy
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 24.02.12 0:20

Pauly D je napisao/la:

Vjeruj mi da bi, nisam nikad bio tamo, al obožavam taj grad aaaaaaaaaaa san mi je ić tamoo I love you I love you

Pa eto, iduce godine kad organizujemo evrosong, svrati do Beograda Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.02.12 0:21

Lunke je napisao/la:

Pa eto, iduce godine kad organizujemo evrosong, svrati do Beograda Prinčevi

jezik pregrizo!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 24.02.12 0:21

Jasmin je napisao/la:
Pauly D je napisao/la:

Ni ja nisam u srednjoj navikao ucit jer nije bilo potrebe pa mi je to bio i ostao veliki problem, ali može se pogotovo ako ces u Splitu studirat! Nije da te plasim al ucit ces svakakve gluposti ali u Splitu ce to ipak biti malkice lakse Very Happy Fala al ne msilim te cekat dvije godine , od cega cu da zivim do tad, ali ako ne budem imao posao dolazim u Split Very Happy

HAHHAHA živi od ljepote Very Happy

-------

http://www.eurosongforum.com/viewtopic.forum?t=2347

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content