The X Factor
+22
Casper
HaYrOLa
Kruno
Marina89
Marijo
Goxy
Misfit
Tinchey
kodi
Vinky
Veronica
Bebi
frozen
Lunke
Mara
Duje
^.^ Swedish Hero
>>Been<<
Jasmin
Velvet
Leo
Pauly D
26 posters
Stranica 40 / 40.
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: The X Factor
Pauly D je napisao/la:Jedan je forumaš jednom kandiatu prvo dao 2 boda, poredao je bodove od 1-7, 1 najogreg, 7 najboljem, da bi kasnije opet poslao bodove i tom forumašu kojem je dao 2 boda dao 12. :S Tko tu koga ne znam, ali vidjet ćemo
ma sta mi pricas... necu ni da se opterecujem time... moji glasovi su javni da javniji ne mogu biti, savest mi je mirna...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja sam cist ko suza
Imam i advokata ako treba #thelijep
Zadnja promjena: Lunke; 24.02.12 0:01; ukupno mijenjano 1 put.
Lunke- Broj postova : 9635
HaYrOLa je napisao/la:Pauly D je napisao/la:Jedan je forumaš jednom kandiatu prvo dao 2 boda, poredao je bodove od 1-7, 1 najogreg, 7 najboljem, da bi kasnije opet poslao bodove i tom forumašu kojem je dao 2 boda dao 12. :S Tko tu koga ne znam, ali vidjet ćemo
ma sta mi pricas... necu ni da se opterecujem time... moji glasovi su javni da javniji ne mogu biti, savest mi je mirna...
Ma nisi ti, al ostao sam šokiran time Al eto, mislim da su takvi rijetki, možda je taj i jedini, ostali vjerujem da glasuju pošteno jer tako to nekako i ispadne.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Ja sam cist ko suza
Ja ću isto bit advokat
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Ja sam cist ko suza
Tu sam!
Jasmin- Broj postova : 5457
Pauly D je napisao/la:
Ma nisi ti, al ostao sam šokiran time Al eto, mislim da su takvi rijetki, možda je taj i jedini, ostali vjerujem da glasuju pošteno jer tako to nekako i ispadne.
nisam ni mislio da sam ja, ovo smrducka na standardne HSC glasace, koji periodicno vole neke zemlje! a posle je sve SEKS POSLE RASKIDA!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:Lunke je napisao/la:Ja sam cist ko suza
Tu sam!
Di ono studiraš i koja si godina ?
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Sta sam ja na ispovijedi!? Studiram u Osijeku druga godina prava, i ako zelis to upisat nemoj Ak vec hoces pripremi se na show! Ja sutra u 9 imam usmeni zato cijeli forum jednu molitvu za mene ghaaahaahahaa inace Bruno ti u Splitu koliko ja znam a tamo je najlaksi pravni faks u Hrvatskoj, zapravo najlakse 4 godine a najteza peta godina, tako da upisi tamo bar ces doci do pete godine! Zagreb i Osijek nikako, u Rijeku mozes
dodji Bruno u Beograd, ovde je prosek studiranja na pravima preko 10 godina hahahahahahhaha
Jasmin je napisao/la:Pauly D je napisao/la:
Sta sam ja na ispovijedi!? Studiram u Osijeku druga godina prava, i ako zelis to upisat nemoj Ak vec hoces pripremi se na show! Ja sutra u 9 imam usmeni zato cijeli forum jednu molitvu za mene ghaaahaahahaa inace Bruno ti u Splitu koliko ja znam a tamo je najlaksi pravni faks u Hrvatskoj, zapravo najlakse 4 godine a najteza peta godina, tako da upisi tamo bar ces doci do pete godine! Zagreb i Osijek nikako, u Rijeku mozes
Ovo je ispovijed da vidimo koliko si dobar mentor
Hhahhahaha ne mislin se ja micat iz Splita, neće moji da mi plaćaju nigdi drugdi hahah A svi kažu da je teško da se stalno uči al ja ne mogu zamislit kako je to jer u srednjoj ne učim baš, većinom prepisujemo hahahah. Kad se zaposlim, a hoću čim završim zovem te da radiš s menom, ubacit ćemo te nekako na lijepo lice, baš kako ću i ja upast
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:dodji Bruno u Beograd, ovde je prosek studiranja na pravima preko 10 godina hahahahahahhaha
Vjeruj mi da bi, nisam nikad bio tamo, al obožavam taj grad aaaaaaaaaaa san mi je ić tamoo
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Hhahhahaha ne mislin se ja micat iz Splita, neće moji da mi plaćaju nigdi drugdi hahah A svi kažu da je teško da se stalno uči al ja ne mogu zamislit kako je to jer u srednjoj ne učim baš, većinom prepisujemo hahahah. Kad se zaposlim, a hoću čim završim zovem te da radiš s menom, ubacit ćemo te nekako na lijepo lice, baš kako ću i ja upast
Ni ja nisam u srednjoj navikao ucit jer nije bilo potrebe pa mi je to bio i ostao veliki problem, ali može se pogotovo ako ces u Splitu studirat! Nije da te plasim al ucit ces svakakve gluposti ali u Splitu ce to ipak biti malkice lakse Fala al ne msilim te cekat dvije godine , od cega cu da zivim do tad, ali ako ne budem imao posao dolazim u Split
Pauly D je napisao/la:
Vjeruj mi da bi, nisam nikad bio tamo, al obožavam taj grad aaaaaaaaaaa san mi je ić tamoo
Pa eto, iduce godine kad organizujemo evrosong, svrati do Beograda
Lunke je napisao/la:
Pa eto, iduce godine kad organizujemo evrosong, svrati do Beograda
jezik pregrizo!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:Pauly D je napisao/la:
Ni ja nisam u srednjoj navikao ucit jer nije bilo potrebe pa mi je to bio i ostao veliki problem, ali može se pogotovo ako ces u Splitu studirat! Nije da te plasim al ucit ces svakakve gluposti ali u Splitu ce to ipak biti malkice lakse Fala al ne msilim te cekat dvije godine , od cega cu da zivim do tad, ali ako ne budem imao posao dolazim u Split
HAHHAHA živi od ljepote
-------
http://www.eurosongforum.com/viewtopic.forum?t=2347
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» The X Factor vol.2 - Info Centar
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana