Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 4 / 44.
Stranica 4 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Re: Sport
>>Been<< je napisao/la:Pa dobro... Prošla je Barca...
to se racuna
Lunke- Broj postova : 9635
I to je ta mocna Barsa... Real ih je nadigrao u drugom poluvremenu. Nedostajalo malo srece ali sta ces... I naravno sudija da zacini stvar ne zeli da dosudi penal i naravno ponisti gol Ramosu... Bravo Barsa bravo ...
Casper- Broj postova : 292
Pa dobro... Jedino u čemu sam ja vidio različit tretman reprezentacije Srbije bilo je ono kad padne atmosfera, a spiker kaže : "Ajmo malo navijati" bla bla. To jednostavno ne rade službeni spikeri nego animatori.
Ako misle na ono kad spiker kaže npr. Kiril, a publika Lazarov, to nije rađeno samo reprezentaciji Srbije već i svakoj drugoj ekipi koja je imala malo brojniju podršku.
Ako misle na ono kad spiker kaže npr. Kiril, a publika Lazarov, to nije rađeno samo reprezentaciji Srbije već i svakoj drugoj ekipi koja je imala malo brojniju podršku.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Pa zato i jeste apsurdno da ih zbog toga smenjuju. Mislim daj... Glupost.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FINALEEEEEEEEEEEEEE...BRAVO MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A sad titula i povratak na poziciju 1 gde joj je i mesto!!!
Steta sto Kim nije uspela da savlada Azarenku jer bi tad finale bilo fantasticno, ali dobro, dobija masa svakako!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FINALEEEEEEEEEEEEEE...BRAVO MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A sad titula i povratak na poziciju 1 gde joj je i mesto!!!
Steta sto Kim nije uspela da savlada Azarenku jer bi tad finale bilo fantasticno, ali dobro, dobija masa svakako!!!
Bojim se utakmice CRO-SRB
Samo se nadam nece biti incidenata :S
Samo se nadam nece biti incidenata :S
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Masa u finalu
Vise bi voleo da je finale sa Klajstes al dobro.
Navijamo za Mariju u finalu
Vise bi voleo da je finale sa Klajstes al dobro.
Navijamo za Mariju u finalu
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:De smirite malo taj svoj narod! Hvala!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Da vam kazem nesto ja, do ovih nereda ne bi doslo da se nije desio onaj incident u vaterpolu kad je Filipovic popio pesnicu u glavu od Dobuda. To su nasi zapamtili garant,a ludi navijaci ne prelaze preko toga.
Inace i dalje incidenti u Novom Sadu, i iskreno se nadam da vasi navijaci nece doci u beograd, pogotovo ne autom sa vasim tablicama jer ce u najmanju ruku biti izlupan, a u krajnjoj granici i zapaljen.
Inace i dalje incidenti u Novom Sadu, i iskreno se nadam da vasi navijaci nece doci u beograd, pogotovo ne autom sa vasim tablicama jer ce u najmanju ruku biti izlupan, a u krajnjoj granici i zapaljen.
Lunke je napisao/la:Da vam kazem nesto ja, do ovih nereda ne bi doslo da se nije desio onaj incident u vaterpolu kad je Filipovic popio pesnicu u glavu od Dobuda. To su nasi zapamtili garant,a ludi navijaci ne prelaze preko toga.
možda
Zadnja promjena: Goxy; 26.01.12 15:20; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Da vam kazem nesto ja, do ovih nereda ne bi doslo da se nije desio onaj incident u vaterpolu kad je Filipovic popio pesnicu u glavu od Dobuda. To su nasi zapamtili garant,a ludi navijaci ne prelaze preko toga.
ahahaahahaaahhaahah Lunke ne sanjari
ma nece doci, budemo posudili strane registracije i dosli u beograd s pjesmom Za Beograd za Beograd!
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:
ma nece doci, budemo posudili strane registracije i dosli u beograd s pjesmom Za Beograd za Beograd!
ahhahahahaha
i onda od jednom cujes "kaj"
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:
ahhahahahaha
i onda od jednom cujes "kaj"
ma sta kaj ne govori cijela hrvatska kaj, i ne volim tu rijec :p
Jasmin je napisao/la:
Veruj mi. verovatno bi se desio mozda po koji incident, ali ovo je van svake pameti da se unistavaju tudji automobili i lupaju sekirama. Msm aloooooooooo. Vaterpolo je kriv za sve i onaj vas pametni Dobud, za ja*a ga obesite!!!
eh ta slika da bar...
ne ne slazem se s tobom jer ni vi kao ni mi niste miran narod i niej zbog vaterpola uostalom da je stradaju nevini zar ne bi trebali vec nauciti razliku izmedju nevinih i krivih!
al dobro necu vise o tome, jer se stvarno bojim da sutra bude najmanje sporta a to ne zelim , bar ne u rukometu kojeg stvarno volim!
ne ne slazem se s tobom jer ni vi kao ni mi niste miran narod i niej zbog vaterpola uostalom da je stradaju nevini zar ne bi trebali vec nauciti razliku izmedju nevinih i krivih!
al dobro necu vise o tome, jer se stvarno bojim da sutra bude najmanje sporta a to ne zelim , bar ne u rukometu kojeg stvarno volim!
Jasmin je napisao/la:eh ta slika da bar...
Pa oni uvek stradaju u svakom slucaju
Nadal dobio Federera Ali dobro, to odgovara Noletu, teze on igra sa Fedexom nego sa Rafom
Lunke je napisao/la:
Pa oni uvek stradaju u svakom slucaju
Nadal dobio Federera Ali dobro, to odgovara Noletu, teze on igra sa Fedexom nego sa Rafom
Federer
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Kad smo mi imali navijace u Hrvatskoj? Ne razumem ljude koji dolaze u Srbiju sa obelezjem Hrvatske. Kao sto sam ja gay i ne mogu sa sigurnoscu da to ispoljavam na ulici , takodje ne moze ni Hrvat da dodje sa sahovnicom u Beograd. Kao da bi nasi mogli? Vazi. Stvarno je glupo doci, ko dodje taj je ili lud ili je dosao da se bije i provocira. Setite se prvenstva vaterpola u Sloveniji, kada su nase navijace evakuisali sa tribina, jer su hrvatski navijaci, kojih je bilo 10000 puta vise zapalili tribine. To je jednostavno tako i uvek ce biti. Pogotovo doci u NS?!?! Ej pa, sta su oni mislili. U NS su najgori! Pa evo poslednji incidenti, Dino Merlin i to, samo su tamo palili zastave Bosne i njegove slike, ne u BG. U svakom slucaju, ne bih voleo da dodju navijaci Hrvatske, iako u BG ce tesko da se desi neki incident vece razmere, ipak je ovo metrolopa u odnosu na NS i ipak se ovde o svemu brine vise, nazalost, nego u drugim gradovima Srbije.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
hahahaahhahahahahaahaha ja ne verujem da ste titlovali ovo ahahhahahahahhahahah
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/1034022/Hrvati+titlovali+Balakova.html
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/1034022/Hrvati+titlovali+Balakova.html
Lunke je napisao/la:
ovo mora da je sa Eurosonga slika hahahahaha
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jao sto ne volim ova prepucavanja pre meca. Jao... Ko prezivi pricace. SRBIJA!
Divo bravo! Za sve sto si rekla ili rekao .
Ja tebe medjusobno uvazavam!
Ja tebe medjusobno uvazavam!
HaYrOLa je napisao/la:
ovo mora da je sa Eurosonga slika hahahahaha
hahahahaha baš to
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 4 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44