EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sport

+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters

Stranica 19 / 44. Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Next

Go down

Sport - Page 19 Empty Re: Sport

Postaj by Mara 29.01.12 21:26

Lunke je napisao/la:Maro sreco jel si mi ziva???

Ja ne znam kako sam prezivela, zivota mi moga! Emotivno sam iscrpljnena, glava mi puca!!! Ali srecna sam nenormalno Very Happy Sta je Novak uradio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vaterpolisti I love you Rukometasi, svaka im cast! Ovde u NS je ludnica iako je bio tezak poraz, Cuju se sirene i vide zastave cheers Jakooooo ponosna I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 29.01.12 21:30

Mara je napisao/la:

Ja ne znam kako sam prezivela, zivota mi moga! Emotivno sam iscrpljnena, glava mi puca!!! Ali srecna sam nenormalno Very Happy Sta je Novak uradio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vaterpolisti I love you Rukometasi, svaka im cast! Ovde u NS je ludnica iako je bio tezak poraz, Cuju se sirene i vide zastave cheers Jakooooo ponosna I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

ahahha verujem, ja sam nekako bio emotivno ispraznjen dok su rukometasi stigli na red, onaj Novak me je iscrpeo do poslednje kapi hahahhaahah

Inace na kraju su mi suze tekle iako sam bio izuzetno ponosan na sve ucinjeno, smejao se i plakao u isto vreme, nisam znao da i to mogu Laughing Uhhhhhh ovaj dan se nikad vise ne moze ponoviti I love you
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 29.01.12 21:31

I da, cestitke Hrvatima na bronzanoj medalji Smile
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 29.01.12 21:33

Mara je napisao/la:I da, cestitke Hrvatima na bronzanoj medalji Smile

fala maro I love you
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 29.01.12 21:44

Ma srebro je fenomenalan uspjeh! Toliko sam srećan i ponosan da bi sad zaplak'o opet Laughing
The Đole
The Đole

Broj postova : 5600

Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 29.01.12 21:51

Kauboji Very good!

Olimpijske igre: Atlanta 1996.-zlato,Atena 2004.-zlato
Svjetska prvenstva: Island 1995.-srebro,Portugal 2003.-zlato,
Tunis 2005.-srebro, Hrvatska 2009.-srebro
Europska prvenstva: Portugal 1994.-bronca,Norveška 2008.-srebro,
Austrija 2010.-srebro,Srbija 2012.-bronca
Mediteranske igre:Languedoc-Roussillon 1993.-zlato, Bari 1997.-zlato,
Tunis 2001.-zlato,Almería 2005.-srebro
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 29.01.12 22:09

Sad se polako moram vratiti na stari kolosek jer su se sva sportska desavanja danas zavrsila Crying or Very sad Sve su stavili da se igra u isto vreme, umesto da su to lepo rasporedili, ali boze moj, onda ne bi imalo ovoliku jacinu, bar za nas. Sad cu da se smaram bez nekog velikog takmicenja, bice tu mali turniri u tenisu, fudbalske lige i liga sampiona jos malo, ali nije to to Sad

ahahhahahah koji car, ni jedan drugi teniser ovo ne bi uradio hahahahhahahah

Sport - Page 19 9151580424f25631b16a8c8
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 29.01.12 22:20

Razumijemo se Lunke Sad
The Đole
The Đole

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 29.01.12 22:23

I ja sam suzu pustila, i to kad sam videla da Nole vise ne moze da stoji... Sad popila tabletu za glavu No Ovaj vikend cu pamtiti celog zivota! Hvala Lunke za sliku Noleta Very Happy
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 29.01.12 22:25

The Đole
The Đole

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 29.01.12 22:53

Nole je genije... Prosto Srbiju predstavlja kralj tenisa... I ja sam mnogo ponosan na to.
Casper
Casper

Broj postova : 292

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 30.01.12 0:45

Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 30.01.12 14:43

Ste culi sta je izjavio gospodin Goluža ? =.= A mislio sam da nije takav. I da je bar on pametan.
Casper
Casper

Broj postova : 292

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.01.12 15:03

Casper je napisao/la:Ste culi sta je izjavio gospodin Goluža ? =.= A mislio sam da nije takav. I da je bar on pametan.
što je rekao?
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 30.01.12 15:42

BRISEL, 30. januar 2012, (Njuz) – Lideri zemalja članica Evropske unije okupiće se danas na samitu Unije u Briselu, a tema sastanka će biti Srbija. Kako Njuz saznaje u diplomatskim krugovima od Srbije će se tražiti da izabere dva sporta u kojima će se ubuduće takmičiti.

Naime, posle jučerašnje pobede Novaka Đokovića i ponovnog osvajanja pehara na Australijan openu, osvajanja titule evropskog prvaka od strane srpskih vaterpolista i zauzimanja vicešampionskog mesta na Evropskom rukometnom šampionatu, na teritoriji čitave Evrope razloga za slavlje bilo je samo u Srbiji i malo u Danskoj.

- Tolika količina sreće i radosti skoncentrisana je samo u jednoj državi, što svakako nije dobro za Evropsku uniju u trenutku kada se odlučuje o sudbini evra i evrozone. Sada je malo nade i hleba i igara potrebno jednoj Grčkoj, ništa manje ni Italiji, ali i još nekim državama članicama. Takođe su Španci iznenađeni dominacijom koju srpski sportisti, poput Đokovića, sebi dozvoljavaju kada je Španija jasno zauzela stav od kojeg ne odustaje da je nezavisnost Kosova neprihvatljiva – navodi jedan evropski diplomata.

- Kako je takva prilika propuštena, lideri zemalja Evropske unije sada ne žele da ponovo dođu u istu situaciju. Zbog toga će od Srbije tražiti da izabere dva sporta u kojima će se ubuduće takmičiti. Prema prvim najavama, Evropska komisija je uputila predlog Srbiji da jedan od ta dva sporta bude fudbal. Ukoliko Srbija ne bude pokazala znake dobre volje i ne počne da sarađuje, pojedini lideru EU predlažu da se ovaj zahtev dodatno pooštri i njegovo ispunjavanje biće ključni uslov za dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU – objašnjava ovaj diplomata, koji dodaje da pobeda Srbije nad Hrvatskom u rukometu, budućom članicom Evropske unije, nikako ne doprinosi stabilnosti EU, kao i miru i stabilnosti u regionu.

ahhahahahahahhahhahhahah Laughing I love you
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.01.12 16:54

preuzeto sa večernji.hr

Nikad ravnopravnije prvenstvo: Domaćinu petica, šefovima policije najgora ocjena

Samo devet utakmica europske smotre završilo je s pet ili više pogodaka razlike, a samo je jedan dvoboj završio istinskom katastrofom poraženog.

Nikad ravnopravniji turnir, izuzetan trud organizatora i policijski propusti te smjena na čelu Europskoga rukometnog saveza (EHF). Naravno, deseto Europsko rukometno prvenstvo pamtit ćemo i po novom hrvatskom plasmanu u polufinale te porazu od Srbije, ali pogledamo li na trenutak izvan domaćeg dvorišta, vidjet ćemo još jedan rukometni korak naprijed.

Samo devet utakmica europske smotre završilo je s pet ili više pogodaka razlike, a samo je jedan dvoboj završio istinskom katastrofom poraženog (Poljska - Slovačka 41-24). I to je jedina pobjeda s dvoznamenkastom razlikom na cijelom turniru. Kvaliteta se, dakle, zgusnula i na europskom kontinentu zaista više nema reprezentacije koja bi bilo kome predstavljala lak zalogaj.

- Rukometni savez Srbije napravio je zaista izvanredan posao u organizaciji EP-a. Bili smo smješteni u prvoklasnim hotelima i domaćini su se potrudili da se osjećamo kao kod kuće. Posebice se to odnosi na Vršac gdje smo uživali u miru seoske idile. Naravno, ni u Novom Sadu, ni u Beogradu nismo se mogli ni na što požaliti. Posebno mi je drago što smo uoči završnih utakmica imali dan više za odmor - pohvalio je srbijanske domaćine hrvatski pivot Igor Vori.

I iz novinarskog rakursa teško je pronaći zamjerku organizatoru. Nažalost, to ne možemo reći i za policiju. Snage javne sigurnosti olako su shvatile nazočnost hrvatskih navijača u Novom Sadu i tek kad se šteta već dogodila, kad su poletjele cigle, počelo se ozbiljno razmišljati o tom problemu.

Vijest iz vrha EHF-a o odluci predsjednika Tora Liana da se do ljeta povuče sa svoje dužnosti prošla je nezapaženo, a mogla bi imati bitne posljedice po europski rukomet. Odlazak Norvežanina svakako će oslabiti utjecaj skandinavskog lobija, a bude li za njegova nasljednika izabran dosadašnji dopredsjednik Jean Brihault, kao što se očekuje, Francuska će preuzeti vodeću ulogu u EHF-u.
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 30.01.12 17:00

Vršac i seoska idila?
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.01.12 17:01

Bebi je napisao/la:Vršac i seoska idila?
a bili su na nekom brijegu navodno u nekom super hotelu Very Happy čak su se bunile ostale reprezentacije iz skupine jer kao kako toda smo mi na vrhu i u super hotelu a oni ne hahahahaa Laughing Laughing
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 30.01.12 17:04

Hotel Villa Breg Smile I da, na brdu je i pruža veoma lep pogled Very Happy

Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.01.12 18:09

Usporedba sportova

HRVATSKA vs. SRBIJA

Euforija koju ovaj tjedan proživljava sportska Srbija te depresija koju je u Hrvatskoj izazvalo nekoliko potresa na europskim prvenstvima natjerala nas je na kratku analizu. Tko je od dva velika suparnika bolji u posljednjih deset godina? Je li hrvatski sport toliko lošiji da zaslužuje brojna ruganja? E, pa nije, iako su danas Srbi na štihu.

Gledajući rezultate nacionalnih reprezentacija i pojedinaca u najpopularnijim sportovima od 2003. godine, rezultat bi, šahovskim rječnikom, bio - remi! Hrvatska i Srbija su “tu negdje”, a palac gore ili dolje okrenite prema vlastitim sklonostima i kriterijima. Pogled na površinu, kao ovaj današnji kad neki tvrde da hrvatski ekipni sport vene, a srpski cvate, često je površan. Ovisi o talentiranijoj generaciji koja je tih tjedana možda na vrhuncu, zdravlju, a ne zaboravite i da se kolo sportske sreće stalno okreće. Velike razlike u sportskim sustavima nema, a pojedinci su se na tron uspeli prvenstveno obiteljskom žrtvom (Kostelići, Vlašić, Đoković...).

Zimski sportovi, atletika, nogomet i rukomet su uvjerljivo hrvatski, a na istu stranu vage pretežu olimpijske medalje. Srbija dominira u tenisu, odbojci i vaterpolu, uspješnija je u košarci i plivanju.

Hrvatski rukomet

Beogradska Arena jučer je slavila prvo rukometno odličje nakon 2001. U međuvremenu su hrvatski rukometaši bili i svjetski i olimpijski prvaci te se još pet puta okitili medaljama. Dakle, rukometom u regiji i dalje vladaju Hrvati, kao što su Srbi nedodirljivi u odbojci (europski prvaci u obje konkurencije, a odbojkaši su vlasnici i bronce s posljednjeg SP-a) i vaterpolu.

Istina, prvi dio vaterpolskih uspjeha u analiziranom je razdoblju vezan za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, ali i kao samostalna država (od 2006. godine) “oni” imaju dvije medalje više nego “mi”, uključujući olimpijsku broncu iz Pekinga. Hrvatska je bila svjetski prvak 2007. (Srbija 2009.), upravo je svrgnuta s europskog prijestolja na koje je zakoračila 2010. (Srbija je prvak 2006. i 2012.).

Srbi su po klupskoj pripadnosti u jačim nogometnim klubovima (oba Manchestera, Chelsea, Inter, Juventus, Sevilla...) od naših (Bayern, Tottenham, Lyon, Šahtjor...), ali hrvatska reprezentacija je nedodirljiva po rezultatima. Od posljednjih pet natjecanja, propustila je samo jedno, dok je Srbija bila jedino na dva SP-a. U CV-ju Hrvatske je i kontinentalno četvrtfinale 2008.

Obruči su srpski, iako ne toliko uvjerljivo koliko bi na prvu pomislili. Europsko srebro iz 2009. jedina im je medalja u posljednjih deset godina, ali dovoljna da bi bili ispred Hrvatske koja je na posljednjem Eurobasketu dotaknula povijesno dno. No sredinom prošlog desetljeća Hrvatska je bila manje lošija od Srbije.

Atletičarka svijeta

U ovoj igri brojki Hrvatska je, zahvaljujući Blanki Vlašić i Sandri Perković, pobjednica dvoboja u “kraljici sportova” u kojoj je jedina medalja Srbije europsko srebro žilave maratonke Olivere Jevtić. Podsjetimo samo da su obje europske prvakinje, Blanka je 2010. proglašena najboljom atletičarkom svijeta, a godinama je i kraljica ženskog visa. Dovoljno! A što tek reći za skijanju u kojem su Kostelići osvojili tri Svjetska kupa, što je najveća nagrada u skijanju, te niz malih globusa, svjetskih i olimpijskih medalja.

Tenis je na strani Srbije. Novak Đoković je uspješniji nego što je to bio Ivanišević (koji niti nije u ovom razdoblju), a Srbija je imala i dvije prve igračice svijeta - Janković i Ivanović te jedan ženski Grand Slam (Ivanović 2008. u Roland Garrosu). Tipsarević je danas deveti na ljestvici, a Hrvatska je povremeno imala trojicu u top 10 (Ljubičić je bio treći, Ančić sedmi, a Čilić deveti).

Vaga je najmanje kliznula kada su na njoj bili plivački rezultati, ali zbog rezultata u 50-metarskim plivalištima na najvećim natjecanjima Srbija je ispred Hrvatske. Mali i veliki bazeni ne smiju se jednako vrednovati. Obje države imaju dva olimpijska srebra (Draganja 2004., Čavić 2008.), ali Srbija ima jednu svjetsku medalju više zahvaljujući ljetu u Rimu. Prije dvije i pol godine Čavić i Higl su bili svjetski prvaci, a Čavić je doplivao i do srebra. Kožulj i Draganja su 2003. i 2005. bili doprvaci svijeta. U 25-metarskim plivalištima Hrvatska je uspješnija. Sanja Jovanović ima medalju više od Milorada Čavića, a i Draganja se naosvajao takvih medalja.

Manje atraktivni sportovi

Ako uzmemo i u obzir manje atraktivne sportove i Hrvatska tu vodi: imam olimpijske medalje u streljaštvu, kao i svjetske prvake u sportskim plesovima. U hokeju je Hrvatska također ispred.

preuzeto sa jutarnji.hr
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 30.01.12 18:41

Koliko godina treba da prođe da bi konačno prestalo poređenje ove dve države i priča ko je bolji?
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 30.01.12 18:42

Glupost od teksta.
Leo
Leo